Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

Kızlar yarın ilk transferim yapılacak n'olur bana dua edin ..
allah yardimcin olsun canim. kalbimizdesin dualarimdasin. al bebisleri gel hadi. inaniyorum onlarda annelerine siki siki tutunucak. sen grubumuzun ilk transferisin. bizede uğur getireceksin. çıkınca mutlaka yaz canim. bilgilerdir bizleri de.

Arkadasım naptın Nasıl gectı cok merak ıcındeyım ...allahım yanında olsun cnm ..
Merhaba canım ilkini atlattik cok şükür 11 gibi oldu transferim.Doktor embriyomun 7 hucreli oldugunu söyledi .diger ikisinin bölünmesi de cok iyi dedi o yuzden yarin ikinci transferi yapabiliriz biz seni aricaz dedi.Ekrandan bana gösterdi bak bebegin burda goruyor musun dedi yuregim ciz etti sesim boguldu ..

Canım cok sagol ilk transferim oldu hayırlısıyla.simdi ikinci olcak ve heyecanli bekleyiş baslicak.insallah burdaki herkes hamilelik haberlerini verir birbirine :)

masallah hayırlısı olsun canim sıkı sıkı tutunsunlar. cok sevindim. 2 ciside tutunur ikizlerin olur ins. senin doktorun ahmet bey miydi?

Hadi hayırlısı olsun cnm ..allahım ellerınde gostersın bebişlerini..sıkı sıkı tutunsunlar ınsallah ..ne kadar degısık bugun bir tane yatın bırtane transfer yapıyor olmaları ..bunun bir sebebi var mı acaba .cok merak ettım ..

Sagol canım :) ilk soylediginde bize de cok garip gelmisti.Benim bu 3.denemem doktor hersey yolundayken ilk ikisinin tutmamasina anlam veremiyorum dedi o yüzden farkli bir protol izleyip dogal süreçte yumurta takibi yapip çatlatip bir gun arayla ardışık transfer yapicaz dedi.ilk embriyo digerine ortam hazirlicakmis.Hormon ilaclarina transfere 3 gun kala başlattı.mümkün meretebe doğal süreçte olnasi icinmis.embriyolarin gelisimini gore de bir gun one alibabilir dedi bugun.

Evet dondurulmuş 3 embriyo kalmıştı canim.iki tane bu sefer kullanilacak iste.Artik Allah'a emanet ..
canim bisey merak ettim. embiyolarin kaçıncı gün dondurulmustu? ve cozuldukten sonra bu embiyolari bekletebiliyorlarmis oylemi? ve embiyolar hale gelusimletini tamamliyormuymus?

canim bisey merak ettim. embiyolarin kaçıncı gün dondurulmustu? ve cozuldukten sonra bu embiyolari bekletebiliyorlarmis oylemi? ve embiyolar hale gelusimletini tamamliyormuymus?
Cok guzel bı soru bende cok merak ettım şimdi ...bende seyden cok korkuyorum embrıyolar cozuldukten sonra hücre sayısında yada kalıtesınde bozulma oluyor mu ?

Kızlar embriyolarım üçüncü gün dondurulmuştu.ilk transferim üçüncü gun ile yapıldı.ikinci transferim. 2 gun bekletildi ve 5.gün embriyosu seklinde yapılmıştı.bu gunki yine 3.gun transferi oldu digeri ya 4. Gun ya da 5.gun olacak belli degil.Yani çözüldükten sonra bir aksilik olmazsa gelisimine devam ediyor.Tabi çözülme aşaması önemliymiş gelisimleri durabiliyor ölebiliyorlarmis Allah korusun.

Cok guzel bı soru bende cok merak ettım şimdi ...bende seyden cok korkuyorum embrıyolar cozuldukten sonra hücre sayısında yada kalıtesınde bozulma oluyor mu ?
bizimde dondurulmuslarla olucagi icin bir suru soru geciyo aklimdan. ben bazılarını sormuştum doktora, mesela embiyolar cozuldukten sonra bozulma olayini binde bir ewt bozulma olabiliyo ama çok nadir. laboratuariniz çok iyi dondurup cozebiliyoruz demişti. kalitesi nasil donduysa ayni o srkilde kaldiginu soyledi. ama cozuldukten sonra nekadar dışarda durabiliyo diye sormadım şimdi arkadaş yazınca bide ona sorayım dedim. yapcak bisey yok canim aynı yoldan gecicegimiz için meraklardayiz

ay ne güzel ya ins arkadasim bu sefer olucak dua et kalkma bir iki gün yat. transferden sonra hemen kaldiriyorlarmi? tuvalete hemen çıktın mi?

ay ne güzel ya ins arkadasim bu sefer olucak dua et kalkma bir iki gün yat. transferden sonra hemen kaldiriyorlarmi? tuvalete hemen çıktın mi?
Amin arkadaşım amin insallah hepimizin yüzü gülsün.Yatiyorum simdi ara ara kalkiyorum ışte.Cok sıkışmaya gerek yokmuş az olsa yetiyormus.bu sefer o yuzden bekleme surecinde lavobaya gittim biraz ,ne kadar su ictiysem kisa zamanda cok ihtiyac duydum yine cok sıkıştim.Transferden sonra istersen sürgü getirelim dediler dayanırım dedim istemedim.15 dk sonra kalkip yapabilirsin dediler kalktim yaptim tekrar yattim 15 dk daha.Sonra giyindim ciktim.

Sorma arkadasım ya ..kafam da hep deli sorular ..süreçler cok zor oldugu için insan herşeyi bilmek istıyor..guzel olumlu haberler alınca insan motıve oluyor ...ınsallah embrıyolarımız hep saglıklı kalır ve sıkı sıkı tutunurlar bizlere..cok sevındım cozuldukten sonra kalıtesıne bişey olmamasına ..allahım hepımızın yanında olsun ..

kolay bı işlem galıba degıl mı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…