Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

himm bende bugün gitcen gibi kalmış aklımda. hayırlısı bakalım. benim de cuma kontrol var
Normalde Süleyman bey bugun transfer olacağını söylemişti..ama Funda hnm ılac kullanmamı soyledı..bakalım Çarşamba gunu ne dıyecek ..transfer gunu bellı olur herhalde..hadı bakalım cnm cuma ya az kaldı..senınde bellı olur transfer günün ..sadece bana estrofem verdı ne bir jel ne bir ıgne ne de başka bir ilaç yok ..neden oyle oldu anlamadım ..

gittiğimde sor bakalım neden değişiklik olduğunu? kan tahlili felan yaptimi ogun?

Rahim kalınlığı istenilen düzeyde olmadığı zaman transfer ertelenir kızlar.Büyük ihtimal ondan diyecektir.Kalınlık icin nar suyu icmistim ben.Kipa da dondurulmus %100 nar suyu vardı. Transfere 3 -4 kala bıraktım.

herkez her gittiginde kan tahlili yapiyo bizde yok. hormonlarimizin ne durumda olduğunu nerden biliyorlsrki? benimde kafama bu takiluyo bende bunu sorcam
Aynen ole ya muayene oluyoruz..ilaç verıp gönderiyorlar konuşmak falan yok..ağzından zorla laf alıyorsun bı nedenını anlat su yüzden bu ılacı kullanacaksın de ..sonra başlıyoruz sızlere sormaya netten araştırmaya kafa allak bullak ..vallahı bakma cok sınır oluyorum ..ınsallah sonucumuz guzel olur tek dılegım bu şuan ..

Evet araştırınca bende ole olduğunu ogrendım ama bunu doktordan duymak ısterdım..anlatmasını gelecek Zaman'daki muayene de ne olması gerektıgjnı ne yapılacağını bılmek ısterdım ama maalesef oyle olmuyor ...tatlım bişey sorcam nar suyunun markasını bılıyor Musun ..

Cok haklısın açıklamaları gerekiyor canim malesef biz kırk takla atıp öğrenmeye çalışıyoruz.Adı narturel canım ,derin dondurucularda saklıyorlar.

arkadaşımıza transfer günü nu çok erken söylemişlerdi zaten bide kendi doktorumu göremeyince insanın aklına deli sorular geliyo. bende migrostan almıştım nar suyunu can şişede onu icmistim.

şikayetler hep aynı. dediğin gibi ins sonucumuz güzel olsun bugunlerimizi unuttursun bize

sora sora öğreniyorum bende. bazen suleyman beyide sorularimla bunaltiyorum farkindayim ama, oda ben sormadan anlatsa problem kalmiycak

arkadaşımıza transfer günü nu çok erken söylemişlerdi zaten bide kendi doktorumu göremeyince insanın aklına deli sorular geliyo. bende migrostan almıştım nar suyunu can şişede onu icmistim.
Migrosta oldugunu bilmiyordum o da olur sifa oldun iyi yapmissin.Bir de melisa çayı icin günde bir iki fincan rahmi kuvvetlendiyormus ben icmistim transfer oncesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…