Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

Ben giremedim bu ara kızlar. Az kalmış transferlere ..Bebeklere kavusmaya da az kaldı :)Allah hicbirimizin emeklerini boşa çıkartmasın..
evet arkadasım nasıpse bu cuma saat 11 de transferım var cok ama cok heyecanlıyım şimdiden.. allahım kolaylıgını versın..ınsallah tutunurlar cok korkuyorum...

suan gectı gıbı arkadasım..ama yıne de doktora soracagım...surup falan verırse ıcerım.. kefırı de deneyecegım..en azından faydasını gorurum..

Şimdi Dr kontrolünden çıktım..
En büyük yumurta 16 mm en küçük 11 mm..
Rahim kalınlığı 10.4 mm.. kan tahlili verdim..
Ilaclara aynı şekilde devam, Çarşamba kontrol
hayırlısı olsun arkadasım ..ınsallah guzel sonuclar alırsınız..rabbim yanınız da olsun..

evet arkadasım nasıpse bu cuma saat 11 de transferım var cok ama cok heyecanlıyım şimdiden.. allahım kolaylıgını versın..ınsallah tutunurlar cok korkuyorum...
Stres yapmamaya çalış biliyorum cok zor ama özellikle transfer yapılırken rahat birakmaya calis kendini.Herşey yolunda gidecek ve sen cuma günü bebeklerini alıp geleceksin inşallah:)

Stres yapmamaya çalış biliyorum cok zor ama özellikle transfer yapılırken rahat birakmaya calis kendini.Herşey yolunda gidecek ve sen cuma günü bebeklerini alıp geleceksin inşallah:)
inşallah arkadasım.. gercekten zor ama sakin ve rahat olmaya calısacagım ... yuzduk yuzduk kuyruguna geldık ..ınsallah saglıkla tutunurlar.. tek dılegım tek duam..allahım bu yolda savas veren herkesın yuzunu guldursun ...şimdi her aksam 1 dilim ananas cevız fındık badem yıyorum..dıkkat etmeye basladım..doktor balıkyagını bıraktırmıstı..içmeye başlayacagım bu geceden ıtıbaren..zaten hergun prevıt ıcıyorum..inşallah hersey guzel olur..

Iyiyiz biz cok şükür:) Biraz yorgunluk hissetmeye başladım bu aralarSık sık esniyorum uyku hali basıyor ara ara.Önümüzdeki hafta sali gunu kese görmeye gidicez inşallah.
ay cok cok mutlu oldum arkadasım..allahım saglıkla ellerınızde gostersın..rabbım bızlere de yasatsın bu guzel duyguyu. haftaya salı ınsallah guzel haberlerını alacagız..

Amin.. Iyi yapıyorsun beslenmene dikkat etmekle bol bol su iç transfere kadar da transferden sonra da.inşallah guzel sonuçlar alınır dualarim sizinle..

Arkadaslar bısey sormak ıstıyorum ..aklıma cok takıldı..belkı yardımınız dokunur..benım 3 tanecık 3.gun embrıyolarım var..cuma gunu 2 tane transfer edilecek.embrıyolar çözülme sırasında kalıtesı bozulur mu..çöp olur dıye cok korkuyorum.boyle bişey olma ihtimali var mı acaba..allahım ınsallah boyle bişey olmaz ..

Ne yazık ki böyle birşey olma ihtimali var.. ama lütfen aklına bunu getirme.. güzel şeyler düşünmeye çalış..

arkadasim herseyin riski oldugu gibi bunlarin da boyle bir riski var tabiki. ama sunu da unutma son yillarda yapilan calismalara gore dondurulmus embiyonun taze embiyo ya gore tutma sans cok fazla. gün yaklaştıkça heyecan artıyor farkindayim kafamızda milyonlarca soru dolaşıyor, allahin izniyle herşey yolunda gidicek ve bebuslerimuz tutunacak ve biz burdan hamileligimizi konuşacağız lütfen bunları düşün son günlerinde moral bozmak yok. ümidimiz çok fazla olucak ve bebuslerimuz geldiğinde bunu hissedecek

Günaydın şimdi süleyman beyden çıktım.. en buyuk yumurtam 21 mm en küçük 13 mm..
Cuma sabah toplama işlemi var..
Şimdi e2 progesteron ve anestezi Dr muayenem var..
Fiyat 5 bin TL

günaydın arkadaşlar ben de 6. denememi izmir medikal park Ahmet hoca da yaptırdık. izmir istanbul dahil 5 deneme 4 merkez gördüm en çok medikalparktan memnun kaldım.artık başka yere gitmeyeceğim olmassa da burada devam edeceğim diyorudum hep çok şükür tedavimiz olumlu sonuçlandı.Doktorumuz ve ekip ellerinden gelen herşeyi yaptılar Transferden sonra faranjit mi olmadım grip mi atlatmadım bi hapşuruyordum çatılar yerinden oynar :) Rabbim nasip etti çok şükür.Allah kucağımıza almayı büyütmeyi de nasip eder inşallah. merkezde kontrollerime devam ediyorum.Bize düşen tedavimizi olmak ve bol bol dua etmek...

Günaydın şimdi süleyman beyden çıktım.. en buyuk yumurtam 21 mm en küçük 13 mm..
Cuma sabah toplama işlemi var..
Şimdi e2 progesteron ve anestezi Dr muayenem var..
Fiyat 5 bin TL
çok sevindim canim gözün aydın. masallah guzel buyumusler. sen özel mi yaptiriyodun? 5 bin demussin.

oooo masallah ne guzel bi haber sabah sabah. her hamile haberini duydugunda içindeki umut fazlalasiyo rabbim bizede nasip etsin ins. senin sorun neydi tedavi sürecin nasıl geçti biraz anlatirmisin suan bekadarlik hsmikesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…