- Konu Sahibi benim bebisim
-
Eveçok sevindim canim gözün aydın. masallah guzel buyumusler. sen özel mi yaptiriyodun? 5 bin demussin.
çok sevindim canim gözün aydın. masallah guzel buyumusler. sen özel mi yaptiriyodun? 5 bin demussin.
arkadasım allahım saglıkla elınde gostersın..boyle haberler alınca ınsan cok mutlu oluyor...allahım bizlere de tattırsın bu duyguyu ınsallah..tedavı surecınızı anlatırsanız cok sevınırım...sorununuzu .embrıyo kalıtesını . kacıncı gun oldugunu vs vs.günaydın arkadaşlar ben de 6. denememi izmir medikal park Ahmet hoca da yaptırdık. izmir istanbul dahil 5 deneme 4 merkez gördüm en çok medikalparktan memnun kaldım.artık başka yere gitmeyeceğim olmassa da burada devam edeceğim diyorudum hep çok şükür tedavimiz olumlu sonuçlandı.Doktorumuz ve ekip ellerinden gelen herşeyi yaptılar Transferden sonra faranjit mi olmadım grip mi atlatmadım bi hapşuruyordum çatılar yerinden oynar :) Rabbim nasip etti çok şükür.Allah kucağımıza almayı büyütmeyi de nasip eder inşallah. merkezde kontrollerime devam ediyorum.Bize düşen tedavimizi olmak ve bol bol dua etmek...
hayırlısı olsun arkadasım...allahın ıznıyle hersey sorunsuz ve guzel gecsın ınsallah..belkı cuma gunu karsılasırız..benımde cuma gunu transferım var ..Günaydın şimdi süleyman beyden çıktım.. en buyuk yumurtam 21 mm en küçük 13 mm..
Cuma sabah toplama işlemi var..
Şimdi e2 progesteron ve anestezi Dr muayenem var..
Fiyat 5 bin TL
allahım ınsallah boyle bişey olmaz cok uzulurum ..Ne yazık ki böyle birşey olma ihtimali var.. ama lütfen aklına bunu getirme.. güzel şeyler düşünmeye çalış..
arkadasım ınsallah boyle bişey ile karsılasmam gonlumu ferah tutmaya calısıyorum..allahımın dedıgı olur dıyorum..ama ınsanın aklına a gelmıyor degıl...yasayıp gorecegız artık. ınsallah 3 tane ambrıyoyu ayrı ayrı dondurmuslardır... en azından 2 tanesını bır yerde gerı kalan 1 tanesını baska yerde...alnımıza yazılanı yasayacagız..herseyın hayırlısı ..arkadasim herseyin riski oldugu gibi bunlarin da boyle bir riski var tabiki. ama sunu da unutma son yillarda yapilan calismalara gore dondurulmus embiyonun taze embiyo ya gore tutma sans cok fazla. gün yaklaştıkça heyecan artıyor farkindayim kafamızda milyonlarca soru dolaşıyor, allahin izniyle herşey yolunda gidicek ve bebuslerimuz tutunacak ve biz burdan hamileligimizi konuşacağız lütfen bunları düşün son günlerinde moral bozmak yok. ümidimiz çok fazla olucak ve bebuslerimuz geldiğinde bunu hissedecek
peki nekadar odedin simdiye kadar?Eve
Evet kendim karşılıyorum ücreti
hayirlusi allahtan arkadasim. embiuolari ziyan edeceklerini zannetmiyorum. dindururken ayrı koymuşlar dir merak etme. ben kendinden biliyorum 2 şer yada 3 tane olarak dondurma imkanınız varmi demiştim transfer sayım artsın diye merak etme öyle yaptik 6 transfer halkın var demişti.arkadasım ınsallah boyle bişey ile karsılasmam gonlumu ferah tutmaya calısıyorum..allahımın dedıgı olur dıyorum..ama ınsanın aklına a gelmıyor degıl...yasayıp gorecegız artık. ınsallah 3 tane ambrıyoyu ayrı ayrı dondurmuslardır... en azından 2 tanesını bır yerde gerı kalan 1 tanesını baska yerde...alnımıza yazılanı yasayacagız..herseyın hayırlısı ..
peki nekadar odedin simdiye kadar?
hayırlısı olsun canim ins bu tedavin son olur kavusursun yavruna.Muayenelerde hiç ücret ödemedim....
2 aşılama yaptırdım tutmayınca ilk tüpbebeğim... 5 bin tl
Ben bu crinone jeli yapamıyorum galıba ..içerisinde kalıyor ...prospektüste az mıktar kalabilir dıyor ama sanki bende biraz fazla kalıyor .ne yapacagım bılmıyorum...her yolu denedım. Bi fikriniz var mı acaba
bu jel dediğin şırınga tarzında demi. eyer oysa daha önce ben kullanmistim. aplikatoru yerlestirince ilaci hizli bas kuvvetli olunca daha cok gidiyo ilac, dene istersen. günde kac kere yapiyosunBen bu crinone jeli yapamıyorum galıba ..içerisinde kalıyor ...prospektüste az mıktar kalabilir dıyor ama sanki bende biraz fazla kalıyor .ne yapacagım bılmıyorum...her yolu denedım. Bi fikriniz var mı acaba
Bana 5 dk yat sonra hareket et dedıler ..onu uyguluyorum ama ..aplikatörün içinde kalıyor ..çıkarıp tekrar denıyorum ..ama ıcınde jelin hepsı bıtmıyor ..Ben de hep eşim uyguladı... 15 dk uzandım sonra kalkıp 30 dk yürüdüm..
Şırıngaya benzıyor ama tam sırınga degıl..keşke oyle olsaydı o daha kolay ..valla hızlı basıyorum ama kalıyor aplıkatorun içinde .sabah aksam uyguluyorum ..bıde gece Progestan dıye hap var Onuda vajınaya yerlestırıp uyuyorum ..bu jel dediğin şırınga tarzında demi. eyer oysa daha önce ben kullanmistim. aplikatoru yerlestirince ilaci hizli bas kuvvetli olunca daha cok gidiyo ilac, dene istersen. günde kac kere yapiyosun
ayy ne bileyim arkadasim ya allah yardimcin olsun herşey sorun vallaha. bayada kullaniliyomus hamilelikte de işimiz zor deseneŞırıngaya benzıyor ama tam sırınga degıl..keşke oyle olsaydı o daha kolay ..valla hızlı basıyorum ama kalıyor aplıkatorun içinde .sabah aksam uyguluyorum ..bıde gece Progestan dıye hap var Onuda vajınaya yerlestırıp uyuyorum ..
ayy ne bileyim arkadasim ya allah yardimcin olsun herşey sorun vallaha. bayada kullaniliyomus hamilelikte de işimiz zor desene
vallahı arkadasım sorma ya ınsan uzuluyor ya..ya yapamadıysam dıye..gercekten hormonlar degısıyor ya takıp takıp duruyorum kafama..yarın soyleyecegım doktora başka bişey varsa onerebılecegı onu yaparım..ınsallah tam anlamıyla yapmısımdır.. son 1 gün cok cok heyecanlı kalbım agzımda valla..evet ya hamılelıkte de kullanılıyormus..6.haftaya kadar devam edılecekmıs...hayırlısı bakalım..ınsallah olmustr.. transfer gununden sonra yaglı ıgne verılıyormus kımı ınsana kalcadan vurulması ıcın...bıze de verırler mı acaba...vurulanların hepsının embrıyoları tutmusayy ne bileyim arkadasim ya allah yardimcin olsun herşey sorun vallaha. bayada kullaniliyomus hamilelikte de işimiz zor desene
oooo masallah ne guzel bi haber sabah sabah. her hamile haberini duydugunda içindeki umut fazlalasiyo rabbim bizede nasip etsin ins. senin sorun neydi tedavi sürecin nasıl geçti biraz anlatirmisin suan bekadarlik hsmikesin?
arkadasım allahım saglıkla elınde gostersın..boyle haberler alınca ınsan cok mutlu oluyor...allahım bizlere de tattırsın bu duyguyu ınsallah..tedavı surecınızı anlatırsanız cok sevınırım...sorununuzu .embrıyo kalıtesını . kacıncı gun oldugunu vs vs.
Ben de hep eşim uyguladı... 15 dk uzandım sonra kalkıp 30 dk yürüdüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?