Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

arkadasım allahım saglıkla elınde gostersın..boyle haberler alınca ınsan cok mutlu oluyor...allahım bizlere de tattırsın bu duyguyu ınsallah..tedavı surecınızı anlatırsanız cok sevınırım...sorununuzu .embrıyo kalıtesını . kacıncı gun oldugunu vs vs.

Günaydın şimdi süleyman beyden çıktım.. en buyuk yumurtam 21 mm en küçük 13 mm..
Cuma sabah toplama işlemi var..
Şimdi e2 progesteron ve anestezi Dr muayenem var..
Fiyat 5 bin TL
hayırlısı olsun arkadasım...allahın ıznıyle hersey sorunsuz ve guzel gecsın ınsallah..belkı cuma gunu karsılasırız..benımde cuma gunu transferım var ..

arkadasım ınsallah boyle bişey ile karsılasmam gonlumu ferah tutmaya calısıyorum..allahımın dedıgı olur dıyorum..ama ınsanın aklına a gelmıyor degıl...yasayıp gorecegız artık. ınsallah 3 tane ambrıyoyu ayrı ayrı dondurmuslardır... en azından 2 tanesını bır yerde gerı kalan 1 tanesını baska yerde...alnımıza yazılanı yasayacagız..herseyın hayırlısı ..

hayirlusi allahtan arkadasim. embiuolari ziyan edeceklerini zannetmiyorum. dindururken ayrı koymuşlar dir merak etme. ben kendinden biliyorum 2 şer yada 3 tane olarak dondurma imkanınız varmi demiştim transfer sayım artsın diye merak etme öyle yaptik 6 transfer halkın var demişti.

Ben bu crinone jeli yapamıyorum galıba ..içerisinde kalıyor ...prospektüste az mıktar kalabilir dıyor ama sanki bende biraz fazla kalıyor .ne yapacagım bılmıyorum...her yolu denedım. Bi fikriniz var mı acaba

Ben bu crinone jeli yapamıyorum galıba ..içerisinde kalıyor ...prospektüste az mıktar kalabilir dıyor ama sanki bende biraz fazla kalıyor .ne yapacagım bılmıyorum...her yolu denedım. Bi fikriniz var mı acaba

Ben de hep eşim uyguladı... 15 dk uzandım sonra kalkıp 30 dk yürüdüm..

bu jel dediğin şırınga tarzında demi. eyer oysa daha önce ben kullanmistim. aplikatoru yerlestirince ilaci hizli bas kuvvetli olunca daha cok gidiyo ilac, dene istersen. günde kac kere yapiyosun

bu jel dediğin şırınga tarzında demi. eyer oysa daha önce ben kullanmistim. aplikatoru yerlestirince ilaci hizli bas kuvvetli olunca daha cok gidiyo ilac, dene istersen. günde kac kere yapiyosun
Şırıngaya benzıyor ama tam sırınga degıl..keşke oyle olsaydı o daha kolay ..valla hızlı basıyorum ama kalıyor aplıkatorun içinde .sabah aksam uyguluyorum ..bıde gece Progestan dıye hap var Onuda vajınaya yerlestırıp uyuyorum ..

ayy ne bileyim arkadasim ya allah yardimcin olsun herşey sorun vallaha. bayada kullaniliyomus hamilelikte de işimiz zor desene

ayy ne bileyim arkadasim ya allah yardimcin olsun herşey sorun vallaha. bayada kullaniliyomus hamilelikte de işimiz zor desene
vallahı arkadasım sorma ya ınsan uzuluyor ya..ya yapamadıysam dıye..gercekten hormonlar degısıyor ya takıp takıp duruyorum kafama..yarın soyleyecegım doktora başka bişey varsa onerebılecegı onu yaparım..ınsallah tam anlamıyla yapmısımdır.. son 1 gün cok cok heyecanlı kalbım agzımda valla..evet ya hamılelıkte de kullanılıyormus..6.haftaya kadar devam edılecekmıs...hayırlısı bakalım..ınsallah olmustr.. transfer gununden sonra yaglı ıgne verılıyormus kımı ınsana kalcadan vurulması ıcın...bıze de verırler mı acaba...vurulanların hepsının embrıyoları tutmus

oooo masallah ne guzel bi haber sabah sabah. her hamile haberini duydugunda içindeki umut fazlalasiyo rabbim bizede nasip etsin ins. senin sorun neydi tedavi sürecin nasıl geçti biraz anlatirmisin suan bekadarlik hsmikesin?

günyadınlar:)
benim en önemli problemim tüplerimdi. laporoskobi oldum biri alındı diğeri de kapalı dendi . amh ım ( 0,79 )düşüktü ortalama 5-6 yumurta toplanıyor 3 ü dölleniyor sona kalan 2 si de tranfser ediliyordu. hiç donduramadım her tedavim sil baştan oluyordu. En son ahmet hoca ile görüştük sana ardaşık transfer yapacağım dedi ordada 3 tane döllendi 2 si iyi gidiyordu risk alarak birini 2. gün birini 3. gün transfer etti . çok şükür biri tutu :) şimdi 20 haftalık hamileyim. eşimdede morfolojik sıkıntı vardı ona da çip yöntemi ile seçme yaptılar. bütün olumsuzlulara rağman RAbbim de ol dedi oldu . tedavi aşamasında sorularınız olursa elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

günaydın arkadaşım
bizde o kadar sıkılmıştık ki gitmediğim yer kalmadı 5 deneme yaptık hiç biri tutmadı. benim tüplerim de sıkıntı var amh değerim düşük eşimde ise morfolojik bozukluk var. en son ahmet hoca ardaşık transfer yapacağım sana dedi pek duyulan bişi değil açıkcası. 5 -6 yumurta toplandı 3 ü döllendi en iyi giden ikisi 2. gün ve 3. gün trafsfer edildi. birinci kalite biri 4 biri 8 hücreli idi sanırsam. çok şükür biri tuttu şimdi 20 haftamızı doldurduk süleyman beyle devam ediyoruz . tedavi sırasında sorularınız olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. RAbbim emeklerimizi boşuna çıkarmasın inşallah

Ben de hep eşim uyguladı... 15 dk uzandım sonra kalkıp 30 dk yürüdüm..

canım zaten o crinone jelden çok dertliyim. havalar sıcak olduğu içn son dönemde buzdolabına koyuyordum kullanmadan bi yarım saat önce çıkarıyordum iğne silkeler gibi hazneli ucundan silkele salla öyle yap. 10 dk falan yattım sonra yürüdüm . yengem benim aile hekimim ona sordum yeterli miktarda gidiyordur sen endişelenme demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…