Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

bugun doktora gıden arkadaslar durumlarınız nedır_?
allahım guzel haberler almayı nasıp etsın ınsallah hepımıze
bugün adetimin 3 günüydü ve kontrole gittim. her sey yolunda dedi e strofeme başlattı. 25 temmuz kontrol dedi. temmuz 30 yada ağustos 1 transfer dedi. hayırlısı ins.

bugün adetimin 3 günüydü ve kontrole gittim. her sey yolunda dedi e strofeme başlattı. 25 temmuz kontrol dedi. temmuz 30 yada ağustos 1 transfer dedi. hayırlısı ins.
hadi hayırlısı arkadasım..aramızda 10 gun falan olacak...allahım guzel haberler almak nasıp etsın..kabızlıgı sorabıldın mı ?

hadi hayırlısı arkadasım..aramızda 10 gun falan olacak...allahım guzel haberler almak nasıp etsın..kabızlıgı sorabıldın mı ?
amin arkadasim sen sonucunu almaya yakin benim transferim olucak. ben adet olduğum zamanlar sık tuvalete çıkıyorum. suan kabizligim olmadığı için sormadım. sen ne yaptin düzelme var mi?

amin arkadasim sen sonucunu almaya yakin benim transferim olucak. ben adet olduğum zamanlar sık tuvalete çıkıyorum. suan kabizligim olmadığı için sormadım. sen ne yaptin düzelme var mi?
sonuc ne zaman alınıyor 12 sonra mı 15 gun sonra mı _? cok heyecanlı cok az kaldı ...allahım hepımızın yuzlerını guldursun ınsallah..kabızlık sorunum gectı cok sukur..ama tuvalete cıktıgımda kanama oluyordu suan bı krem kullandım cok ıyıyım..dun ananas aldım başladım..hergun bır dılım yemeye..nar suyunu almadım zaten estrofem ıcıyorum ya daha da kalınlasmasın dedım..yanlıs mı dusundum bılemedım..sende hormonlarına falan baktılar mı..ben sordum doktora bakcak mısınız dıye ..gerek yok ddı..

sonuc embiyonun dondurulfugu gune hore degisiyo 3 gün se 12 günden önce cagirmiyolar 5 gün se 10 günde cikiyo zaten doktorun kararı bu tabi. hormon tahlili bana da yapmadı sadece ultrason la bakti okadar. dönüşte ben aldim nar suyu nu bugun basliycam icmeye ananasta herhun 1 dilim yicem 1 bardakta suyunu icicem ceviz fındık bademde yiyiyorum. arada kivi muz portakal da c vitamini olduğu için tuketiyorum. keske sunuda yapsaydım dediğin bisey kalmasin istiyorum taktir mevlamin ins yuzumuze guler

inşallah arkadasım allahım emeklerımızı bosa cıkarmasın..

Merhaba herkese. Allah giriştigimiz bu işi hayırla tamama erdirsin. Allah bebeğimizi / bebeklerimizi kucagimiza almayı nasip etsin. Ben 15 temmuzda transferimi oldum. Dr. 2 tane 3.gün embriyosu koydu.Şu an adet olacakmışım gibi kasık ve bel ağrım var. Sadece crinone ve folik asit kullanıyorum. Böyle olması normal mi. Adetim 25 Temmuz gözüküyor. Test günüm 27 Temmuz.

hayırlı olsun canim. ins tutunur bebeislerin guzel sonuçlarını duymayı nasip etsin mevlam. agrilarin normal arkadasim olabiliyor yine de yorma kendini dinlen bol bol. tedavi sürecin nasıl geçti transferin taze mi dondurulmuş mu? doktorun kim?

Tedavim gayet güzel geçti canım. Dr Ahmet bey. Taze embriyo kondu canım. Herşey 15 gün içinde oldu. Ben bile inanamıyorum.

Ilaclardan da oluyor canım.Benim ilk iki denememde olmustum.Ama bu sefer kefir ictim cok şükür bir kez bile olmadim.Kefiri ben kendim yapiyorum ama marketlerde de var onlarda ise yarıyor.

Bal tarçın çekilmiş çörek otu karışımı yiyebilirsin canim ben yemistim bir cay kaşığı .

Canim doktor transferden sonra kabızlık icin duphalac şurup veriyor bitkisel bir şurup ben ilk iki transfer deneyiminde kullanmıştım.işe yarıyor.Ama bu sefer cok şükür kefir ictigim icin hic olmadim.şurup da hic kullanmadım.

Ben giremedim bu ara kızlar. Az kalmış transferlere ..Bebeklere kavusmaya da az kaldı :)Allah hicbirimizin emeklerini boşa çıkartmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…