Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

Ben 4 gündür iğnelerimi vuruldum yarın sabah yumurta kontrolü var.. bakalım ne durumdalar??
tamam canim anladım şimdi. ben bugun ilk iynelere baslicagini ve doktorun baslatmafigini zannettim. halkında hayırlısı olsun canim ins yarina çoğalma vardır ama yoksa da 1 ay sonra yeniden baskarsin. ve bir suru yumusun olur ins.

canim kusura bakma ben karıştırdım. (aykumsal ) senin tedavinde hayirli olsun bu arada brnimde yarin kontrolum var suleyman bey de. senin doktorun kimdi

Canım benim rezervlerim düşük ya yumurta gelişmiuo fazla o yüzden doktor önümüzdeki ay bakalım dedi
ayy ben karistirmisim sen yazdın diye isme bakmadan asli ya yazmışım. neyse canim hakkında hayırlı olsun herşey de vardır bi hikmet. okadar çok bekliyoruz ki 1 daha bekle canim bisey olmaz sonuç güzel olsunda

canim kusura bakma ben karıştırdım. (aykumsal ) senin tedavinde hayirli olsun bu arada brnimde yarin kontrolum var suleyman bey de. senin doktorun kimdi
Canım benim doktorum funda hanım da ne yiyim ne içeyim yumurtalarım artsın geçen sefer üç yumurta olmuştu toplayamadan çatlamış onların. Bir tane toplayabilmişler. hepsi alınsaydı belki ikinci işleme gerek kalmazdı.

Çok şükür ben de hersey yolunda.... 13 tane yumurta oluşturmuşum...Rahim kalınlığı 7.9 mm iğnelere devam 2 adet de çatlamama iğnesi yazdılar.. pazartesi kontrol ve kan tahlili...

Çok şükür ben de hersey yolunda.... 13 tane yumurta oluşturmuşum...Rahim kalınlığı 7.9 mm iğnelere devam 2 adet de çatlamama iğnesi yazdılar.. pazartesi kontrol ve kan tahlili...
cok sevındım arkadasım..herşeyın hayırlısı olsun..ınsallah saglıklı bir sürü embrıyoların olur...guzel haberler bunlar ..

canim hergün 2 yada 3 tane Ceviz, badem, fındık, yemiş ye. bol protein ağırlıklı beslen süt, peynir, yumurta, et ağırlıklı beslen gerçekten çok faydasi oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…