- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
- Konu Sahibi benim bebisim
-
ney varmış arkadasim anlayamadım?Arkadaşlar merhaba ikinci iğnelerime başlayacaktık bu ay. doktor bir antral var o da boş olursa boşuna tedavi olursun dedi . Önümüzdeki ay başlayalım dedi. Her ay değişiyo yumurta sayısı dedi
Bir yumurta varmış yaniney varmış arkadasim anlayamadım?
iyi değil miymiş yani. iğnelerle beraber cogalmiyo mu zaten.Bir yumurta varmış yani
tamam canim anladım şimdi. ben bugun ilk iynelere baslicagini ve doktorun baslatmafigini zannettim. halkında hayırlısı olsun canim ins yarina çoğalma vardır ama yoksa da 1 ay sonra yeniden baskarsin. ve bir suru yumusun olur ins.Ben 4 gündür iğnelerimi vuruldum yarın sabah yumurta kontrolü var.. bakalım ne durumdalar??
Canım benim rezervlerim düşük ya yumurta gelişmiuo fazla o yüzden doktor önümüzdeki ay bakalım dediiyi değil miymiş yani. iğnelerle beraber cogalmiyo mu zaten.
canim kusura bakma ben karıştırdım. (aykumsal ) senin tedavinde hayirli olsun bu arada brnimde yarin kontrolum var suleyman bey de. senin doktorun kimditamam canim anladım şimdi. ben bugun ilk iynelere baslicagini ve doktorun baslatmafigini zannettim. halkında hayırlısı olsun canim ins yarina çoğalma vardır ama yoksa da 1 ay sonra yeniden baskarsin. ve bir suru yumusun olur ins.
ayy ben karistirmisim sen yazdın diye isme bakmadan asli ya yazmışım. neyse canim hakkında hayırlı olsun herşey de vardır bi hikmet. okadar çok bekliyoruz ki 1 daha bekle canim bisey olmaz sonuç güzel olsundaCanım benim rezervlerim düşük ya yumurta gelişmiuo fazla o yüzden doktor önümüzdeki ay bakalım dedi
Yarın sabah 9 10 gibi hastanede olacağımayy ben karistirmisim sen yazdın diye isme bakmadan asli ya yazmışım. neyse canim hakkında hayırlı olsun herşey de vardır bi hikmet. okadar çok bekliyoruz ki 1 daha bekle canim bisey olmaz sonuç güzel olsunda
Canım benim doktorum funda hanım da ne yiyim ne içeyim yumurtalarım artsın geçen sefer üç yumurta olmuştu toplayamadan çatlamış onların. Bir tane toplayabilmişler. hepsi alınsaydı belki ikinci işleme gerek kalmazdı.canim kusura bakma ben karıştırdım. (aykumsal ) senin tedavinde hayirli olsun bu arada brnimde yarin kontrolum var suleyman bey de. senin doktorun kimdi
Canım nerden aldın karışımıBen geçen ay arı sütü polen karışımı kullanmaya başladım belki faydası olur diye.. bir gelişme olursa yazarım muhakkak
cok sevındım arkadasım..herşeyın hayırlısı olsun..ınsallah saglıklı bir sürü embrıyoların olur...guzel haberler bunlar ..Çok şükür ben de hersey yolunda.... 13 tane yumurta oluşturmuşum...Rahim kalınlığı 7.9 mm iğnelere devam 2 adet de çatlamama iğnesi yazdılar.. pazartesi kontrol ve kan tahlili...
canim hergün 2 yada 3 tane Ceviz, badem, fındık, yemiş ye. bol protein ağırlıklı beslen süt, peynir, yumurta, et ağırlıklı beslen gerçekten çok faydasi oluyo.Canım benim doktorum funda hanım da ne yiyim ne içeyim yumurtalarım artsın geçen sefer üç yumurta olmuştu toplayamadan çatlamış onların. Bir tane toplayabilmişler. hepsi alınsaydı belki ikinci işleme gerek kalmazdı.
bende o saatlerde ordaydim ama karşılaştık mi bilmiyorumYarın sabah 9 10 gibi hastanede olacağımDr um da süleyman bey
ben bilmiuotumArkadaşlar bizim tüp bebek labaratuvarının dahili numarasını biliyor musunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?