Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

Arkadasım allahım elınde gostersın..benımde eşimde sperm sorunu vardı hatta yoktu..cok şükür sperm cıktı..dondruldu..bızım de 3 embrıyomuz olustu.. ..mayısta donduruldu..transfer gunum yarın.allahım ınsallah bızlerede nasıp eder.ve embrıyolarımız tutunur..bı arkadasımızda ardısık transfer oldu.onunda embrıyoları tuttu...neguzel bi duygu..keşke banada ardısık yapsalar zaten 3 tanecık embrıyom var...allahım bızlere de nasıp etsın hayırlısı ıle sızlerde ellerınıze saglıklı bır sekılde bebıslerınızı alın ınsallah..

sorma arkadasım ya ..bu sabah yaptım crınone jeli...bugun iç camasırımdaydı hepsı..cok sınır oldum..yüzdük yüzdük kuyruguna geldık en onemlı ılacta cok zorlandım..ınsallah yapabılmısımdır..

emin ol ki senin kadar bende çok heyecanlıyım. allah kolaylık versin yarin herşey su gibi akip gitsin bebislerin sıkı sıkı tununsun. saat kacta transferin?

ne güzel canim sonucun olumlu olması herşeyi unutturmustur. yolun yarısını geçmişin hamileligindede maşallah allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. cinsiyeti ne?

o jeli nezamana kadar kullandım?

ne güzel canim sonucun olumlu olması herşeyi unutturmustur. yolun yarısını geçmişin hamileligindede maşallah allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. cinsiyeti ne?

rüyada gibiyim her sabah uyandığımda bi karnımı yokluyorum acaba rüyamıydı gene diye :) çok değişik bir pskoloji Allah kimseye yaşatmasın . yarın kontrolüm var hem medikalparkta hem peritonolog ile kesin orda belli olur cinsiyeti net birşey söylemedi doktorumuz. Allah hayırlı evlat versin kızı oğlanı hiç farketmez zaten inşallah ekip iyi Rabbim de nasip eder inşallah da sanada nasıp eder Rabbim

arkadaşlar birde şeyi söylemeyi unuttum transferden sonra 3 . gün kan vermeye gidiyorsunuz progesteron ve e2 bakıyorlar başka merkezlerde hiç bakılmamıştı benim. ona göre kullandığımız ilaçları tekrar ayarlıyorlar. bence bu da tutması için bi takviye ben çok şaşırmıştım kan verceksin dediklerinde. bide benim yumurtam az ve kalitsesi artsın diye büyüme hormonu iğnesi aldırdılar bu da yoktu mesela hiç bi yerde .

kafana takma bu aşamada sıkıntı stres yapmaman lazım. yerçekimi etkisi ile geliyor zalım ilaç :) ben günde iki defa kullanıyordum bide ama bak yengem öyle deyince rahatladım sen de içini ferah tut gerekli ilaç gidiyordur rahime.

büyüme hormonu iğnesi hangisi oluyo

Benim senden daha düşük canım 0.35 geçen yumurta toplama işleminde 3 y umurtam vardı bir tane toplanabildi bi tane embriyom var funda hanım bana bu ilacı neden vermedi ki acaba canım doktorun kimdi.

Benim senden daha düşük canım 0.35 geçen yumurta toplama işleminde 3 y umurtam vardı bir tane toplanabildi bi tane embriyom var funda hanım bana bu ilacı neden vermedi ki acaba canım doktorun kimdi.
benim tedavimi Ahmet zeki ışık yaptı. kontrollerime süleyman hoca da girdi o zaman başka doktor yoktu.sanırsam funda hanım yoktu geçtiğimiz şubat ayında. ahmet hoca vip oldu zaten sonra. ama bana söylenen tedavilere ortak karar verip uyguluyoruz hatta bi arkadaşım daha vardı onunda süleyman hocaydı doktoru onada o iğneden vermişlerdi.

arkadasım transfer oncesı ve sonrası neler yaptın anlatır mısın..rıca etsem ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…