- 4 Kasım 2014
- 764
- 732
- 53
- 39
- Konu Sahibi benim bebisim
-
Arkadasım allahım elınde gostersın..benımde eşimde sperm sorunu vardı hatta yoktu..cok şükür sperm cıktı..dondruldu..bızım de 3 embrıyomuz olustu.. ..mayısta donduruldu..transfer gunum yarın.allahım ınsallah bızlerede nasıp eder.ve embrıyolarımız tutunur..bı arkadasımızda ardısık transfer oldu.onunda embrıyoları tuttu...neguzel bi duygu..keşke banada ardısık yapsalar zaten 3 tanecık embrıyom var...allahım bızlere de nasıp etsın hayırlısı ıle sızlerde ellerınıze saglıklı bır sekılde bebıslerınızı alın ınsallah..günaydın arkadaşım
bizde o kadar sıkılmıştık ki gitmediğim yer kalmadı 5 deneme yaptık hiç biri tutmadı. benim tüplerim de sıkıntı var amh değerim düşük eşimde ise morfolojik bozukluk var. en son ahmet hoca ardaşık transfer yapacağım sana dedi pek duyulan bişi değil açıkcası. 5 -6 yumurta toplandı 3 ü döllendi en iyi giden ikisi 2. gün ve 3. gün trafsfer edildi. birinci kalite biri 4 biri 8 hücreli idi sanırsam. çok şükür biri tuttu şimdi 20 haftamızı doldurduk süleyman beyle devam ediyoruz . tedavi sırasında sorularınız olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. RAbbim emeklerimizi boşuna çıkarmasın inşallah
sorma arkadasım ya ..bu sabah yaptım crınone jeli...bugun iç camasırımdaydı hepsı..cok sınır oldum..yüzdük yüzdük kuyruguna geldık en onemlı ılacta cok zorlandım..ınsallah yapabılmısımdır..canım zaten o crinone jelden çok dertliyim. havalar sıcak olduğu içn son dönemde buzdolabına koyuyordum kullanmadan bi yarım saat önce çıkarıyordum iğne silkeler gibi hazneli ucundan silkele salla öyle yap. 10 dk falan yattım sonra yürüdüm . yengem benim aile hekimim ona sordum yeterli miktarda gidiyordur sen endişelenme demişti.
emin ol ki senin kadar bende çok heyecanlıyım. allah kolaylık versin yarin herşey su gibi akip gitsin bebislerin sıkı sıkı tununsun. saat kacta transferin?vallahı arkadasım sorma ya ınsan uzuluyor ya..ya yapamadıysam dıye..gercekten hormonlar degısıyor ya takıp takıp duruyorum kafama..yarın soyleyecegım doktora başka bişey varsa onerebılecegı onu yaparım..ınsallah tam anlamıyla yapmısımdır.. son 1 gün cok cok heyecanlı kalbım agzımda valla..evet ya hamılelıkte de kullanılıyormus..6.haftaya kadar devam edılecekmıs...hayırlısı bakalım..ınsallah olmustr.. transfer gununden sonra yaglı ıgne verılıyormus kımı ınsana kalcadan vurulması ıcın...bıze de verırler mı acaba...vurulanların hepsının embrıyoları tutmus
ne güzel canim sonucun olumlu olması herşeyi unutturmustur. yolun yarısını geçmişin hamileligindede maşallah allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. cinsiyeti ne?günyadınlar:)
benim en önemli problemim tüplerimdi. laporoskobi oldum biri alındı diğeri de kapalı dendi . amh ım ( 0,79 )düşüktü ortalama 5-6 yumurta toplanıyor 3 ü dölleniyor sona kalan 2 si de tranfser ediliyordu. hiç donduramadım her tedavim sil baştan oluyordu. En son ahmet hoca ile görüştük sana ardaşık transfer yapacağım dedi ordada 3 tane döllendi 2 si iyi gidiyordu risk alarak birini 2. gün birini 3. gün transfer etti . çok şükür biri tutu :) şimdi 20 haftalık hamileyim. eşimdede morfolojik sıkıntı vardı ona da çip yöntemi ile seçme yaptılar. bütün olumsuzlulara rağman RAbbim de ol dedi oldu . tedavi aşamasında sorularınız olursa elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
o jeli nezamana kadar kullandım?canım zaten o crinone jelden çok dertliyim. havalar sıcak olduğu içn son dönemde buzdolabına koyuyordum kullanmadan bi yarım saat önce çıkarıyordum iğne silkeler gibi hazneli ucundan silkele salla öyle yap. 10 dk falan yattım sonra yürüdüm . yengem benim aile hekimim ona sordum yeterli miktarda gidiyordur sen endişelenme demişti.
saol arkadasım..ınsallah tutunsunlar ya..bu kadar emegımız bosa gıtmesın..yarın saat 11 deemin ol ki senin kadar bende çok heyecanlıyım. allah kolaylık versin yarin herşey su gibi akip gitsin bebislerin sıkı sıkı tununsun. saat kacta transferin?
amin. dualarim seninle ins olucak.saol arkadasım..ınsallah tutunsunlar ya..bu kadar emegımız bosa gıtmesın..yarın saat 11 de
o jeli nezamana kadar kullandım?
ne güzel canim sonucun olumlu olması herşeyi unutturmustur. yolun yarısını geçmişin hamileligindede maşallah allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. cinsiyeti ne?
arkadaşım uzun süre kullanımda rengi giderek koyulaşıyor tabi insan endişeleniyo içinden öyle şeyler gelince. bana kimse demedi ben çok korkuyordum ama normalmiş.12. haftaya kadar kullandım
kafana takma bu aşamada sıkıntı stres yapmaman lazım. yerçekimi etkisi ile geliyor zalım ilaç :) ben günde iki defa kullanıyordum bide ama bak yengem öyle deyince rahatladım sen de içini ferah tut gerekli ilaç gidiyordur rahime.sorma arkadasım ya ..bu sabah yaptım crınone jeli...bugun iç camasırımdaydı hepsı..cok sınır oldum..yüzdük yüzdük kuyruguna geldık en onemlı ılacta cok zorlandım..ınsallah yapabılmısımdır..
büyüme hormonu iğnesi hangisi oluyoarkadaşlar birde şeyi söylemeyi unuttum transferden sonra 3 . gün kan vermeye gidiyorsunuz progesteron ve e2 bakıyorlar başka merkezlerde hiç bakılmamıştı benim. ona göre kullandığımız ilaçları tekrar ayarlıyorlar. bence bu da tutması için bi takviye ben çok şaşırmıştım kan verceksin dediklerinde. bide benim yumurtam az ve kalitsesi artsın diye büyüme hormonu iğnesi aldırdılar bu da yoktu mesela hiç bi yerde .
büyüme hormonu iğnesi hangisi oluyo
sana onu neden verdiler yumurtalar büyümediği için misaizen adı
sana onu neden verdiler yumurtalar büyümediği için mi
benim tedavimi Ahmet zeki ışık yaptı. kontrollerime süleyman hoca da girdi o zaman başka doktor yoktu.sanırsam funda hanım yoktu geçtiğimiz şubat ayında. ahmet hoca vip oldu zaten sonra. ama bana söylenen tedavilere ortak karar verip uyguluyoruz hatta bi arkadaşım daha vardı onunda süleyman hocaydı doktoru onada o iğneden vermişlerdi.Benim senden daha düşük canım 0.35 geçen yumurta toplama işleminde 3 y umurtam vardı bir tane toplanabildi bi tane embriyom var funda hanım bana bu ilacı neden vermedi ki acaba canım doktorun kimdi.
arkadasım transfer oncesı ve sonrası neler yaptın anlatır mısın..rıca etsem ..kafana takma bu aşamada sıkıntı stres yapmaman lazım. yerçekimi etkisi ile geliyor zalım ilaç :) ben günde iki defa kullanıyordum bide ama bak yengem öyle deyince rahatladım sen de içini ferah tut gerekli ilaç gidiyordur rahime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?