- 24 Nisan 2014
- 128
- 72
- 98
- Konu Sahibi benim bebisim
-
kac yıldır bekliyosun bebeğini? inanmak güç tabi. okadar beklemeden sonra diye gibi hissetmek normal. ama oda kendini sana hissettirdiginde herşeyin gerçek olduğunu anlayacaksın. eminim çok güzel bir duygu allah bütün isteyenlere nasıl etsin içinde banada. cinsiyeti tabiki önemli değil ikisi de yok sağlıklı olsun yanınızda olsun yeter ama merak ta peşini bırakmıyo insanın. 20 haftaligim dedigin icin sormustum coktan belli olmustur diye gistermedi kendini herhalde yaramaz.rüyada gibiyim her sabah uyandığımda bi karnımı yokluyorum acaba rüyamıydı gene diye :) çok değişik bir pskoloji Allah kimseye yaşatmasın . yarın kontrolüm var hem medikalparkta hem peritonolog ile kesin orda belli olur cinsiyeti net birşey söylemedi doktorumuz. Allah hayırlı evlat versin kızı oğlanı hiç farketmez zaten inşallah ekip iyi Rabbim de nasip eder inşallah da sanada nasıp eder Rabbim
masallah canim hayirli oksun tedavin. ins olumlu sonuclar alirsiniz.Merhaba arkadaşlar.Bende Süleyman hocanın hastasıyım.Pcoyum.Pazartesi opu işlemim oldu 12 yumurta toplantı 10 u olgunmuş 8 i döllendi dediler.Bugüne kadar da şükür 1. kalitede bölünmeye devam ettiler hepsi.Yarın sabah 9 da transferim olacak.4.gün embriyosu olacak.Benim gibi 4. Gün embriyosu transferi olan var mı acaba?Genelde 3. ve 5. gün oluyor diye okudum da kafama takıldı
Teşekkür ederim canım inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.Doğru söylüyorsun Allah nasip ettiyse olacak biz dua etmekten ve umut etmekten vazgeçmeyelim yeterki.masallah canim hayirli oksun tedavin. ins olumlu sonuclar alirsiniz.izmir-girl yarin transferi var karsilasursiniz belki. temin başka bir topikte 1 yumurtası dollenmesti arkadasin riske atmadılar 2 günü transferi oldu ve suan hamile. oyuzden takılma herşeyin hayırlısı allahtan
aynen canim ins olucak. burda hepimiz hamileliklerimizi konusucaz allahtan ümid kesilmez. saat kacta transferin?Teşekkür ederim canım inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.Doğru söylüyorsun Allah nasip ettiyse olacak biz dua etmekten ve umut etmekten vazgeçmeyelim yeterki.
hayırlısı olsun arkadasım..allahım ellerınde gostersın.Merhaba arkadaşlar.Bende Süleyman hocanın hastasıyım.Pcoyum.Pazartesi opu işlemim oldu 12 yumurta toplantı 10 u olgunmuş 8 i döllendi dediler.Bugüne kadar da şükür 1. kalitede bölünmeye devam ettiler hepsi.Yarın sabah 9 da transferim olacak.4.gün embriyosu olacak.Benim gibi 4. Gün embriyosu transferi olan var mı acaba?Genelde 3. ve 5. gün oluyor diye okudum da kafama takıldı
aaaa neden değişiklik olmuş bilgi vermedi mi?kızlar benım transfer yarındı..simdi süleyman hoca aradı..transferim cmrt gunu sabahtan olacak...
adet dönemiyle alakası yok canim merak etme. ilaç kullandigin için zaten adet gormuyceksin. tutmuycagini bilselseler yapmazlar zaten canim bizim sonuçlar onların profilinede yansiyo. olumsuz olmasını onlarda istemezler. sen allaha dua et herşeyi veren yada vermeyen rabbim doktorlar birer elci. rabbim nasip etsin ins.ya benım transferım neden adet donemıme yakın oluyor..anlamıs degılım..doktora sordugumda ilacla hormonlarınla oynuyoruz dedi..30 hazıranda regl oldum...23 temmuz transfer.. cok yakın geldı bana ya..varmı bı bılgısı olan..ınsan düşünmüyor degıl..acaba tutmasından ümitli mi degıller...üff valla cok fenayım..kafamda hep delı sorular..
yogunluktan bence...jele ne zman başladın dedı..19 temmuz aksamı dedı...cumartesı yapcaz dedi..aaaa neden değişiklik olmuş bilgi vermedi mi?
Allahım yardımcımız olsun canım benimde yarın 9 da.4.gün embriyosu dediler.Senin kaçıncı gün embriyosu olacak?ya benım transferım neden adet donemıme yakın oluyor..anlamıs degılım..doktora sordugumda ilacla hormonlarınla oynuyoruz dedi..30 hazıranda regl oldum...23 temmuz transfer.. cok yakın geldı bana ya..varmı bı bılgısı olan..ınsan düşünmüyor degıl..acaba tutmasından ümitli mi degıller...üff valla cok fenayım..kafamda hep delı sorular..
hayırlısı olsun ins vakti saati ogundur.yogunluktan bence...jele ne zman başladın dedı..19 temmuz aksamı dedı...cumartesı yapcaz dedi..
Ne guzel arkadasım bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsunlar benımde yarındı saat 11 de ama ertelendı cumart.sabah olacak transferim..benım dondurulmuş 3 .gün embrıyosu Can'ım ..arkadasım bende sana sorayım crınone jeli kullanıyorsundur..kac gun oldu kullanalıAllahım yardımcımız olsun canım benimde yarın 9 da.4.gün embriyosu dediler.Senin kaçıncı gün embriyosu olacak?
Ben 18 inde sabah opudan sonra eve gelince kullanmaya başladım yani saat 1 veya 2 de p.tesi günü.İnşallah hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize.Bi de gece progestan da atıyoruz ya sordum dr.a atayım mı bu gece diye atın dedi canım.Ne guzel arkadasım bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsunlar benımde yarındı saat 11 de ama ertelendı cumart.sabah olacak transferim..benım dondurulmuş 3 .gün embrıyosu Can'ım ..arkadasım bende sana sorayım crınone jeli kullanıyorsundur..kac gun oldu kullanalı
Bende 19 temmuz aksamı kullanmaya başladım crınone jeli ve progestanı ..sen benden bir gun önce başlamışsın bende birgün sonra transfer de oyle olacak..merak ettim acaba az bir süre kullandım dıye erteledı dıye..aynı Zaman'larda oluyor.. Insallah arkadasım aynı Zaman'larda da gebelık haberlerımızı alırız..vitamin falan ne kullanıyorsun..Ben 18 inde sabah opudan sonra eve gelince kullanmaya başladım yani saat 1 veya 2 de p.tesi günü.İnşallah hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize.Bi de gece progestan da atıyoruz ya sordum dr.a atayım mı bu gece diye atın dedi canım.
İnşallah arkadaşım güzel haberlerimizi birlikte alırız inşallah.Sadece previt kullanıyorum şuan canım.Transferden sonra neler verir bilemiyorum.Bende 19 temmuz aksamı kullanmaya başladım crınone jeli ve progestanı ..sen benden bir gun önce başlamışsın bende birgün sonra transfer de oyle olacak..merak ettim acaba az bir süre kullandım dıye erteledı dıye..aynı Zaman'larda oluyor.. Insallah arkadasım aynı Zaman'larda da gebelık haberlerımızı alırız..vitamin falan ne kullanıyorsun..
Bana da sadece previt verdı..başka bişey içme dedi..ne guzel 4.gune gitmiş embrıyoların bence kafan karışmasın..benımkiler 3 tanecik 3. Gun embrıyosu 9 hücreli..bende 4.gun 5. Gun olsun ıstemıstım ama 4 den az oldugu için bekletmedıler.. Hakkı'mızda hayırlısı guzel haberlerını beklıyoruz sabırsızlıkla.. Yarın yaşadıklarını anlatırsan cok sevınırım .İnşallah arkadaşım güzel haberlerimizi birlikte alırız inşallah.Sadece previt kullanıyorum şuan canım.Transferden sonra neler verir bilemiyorum.
Yazarım tabiki canım biraz heyecanım var tabi.Banada c.tesi 5.gün olacak dediler sonra bugün dr. yarın olacak arayıp saat verecekler diye watsaptan yazdı.Birbirimize de dua edelim benim adım Nurhan seninki nedir arkadaşım.Bana da sadece previt verdı..başka bişey içme dedi..ne guzel 4.gune gitmiş embrıyoların bence kafan karışmasın..benımkiler 3 tanecik 3. Gun embrıyosu 9 hücreli..bende 4.gun 5. Gun olsun ıstemıstım ama 4 den az oldugu için bekletmedıler.. Hakkı'mızda hayırlısı guzel haberlerını beklıyoruz sabırsızlıkla.. Yarın yaşadıklarını anlatırsan cok sevınırım .
Cok sevınırım yazarsan arkadasım ..herseyın hayırlısı vardır herseyde bir hayır..tabiki de Ederım arkadasım allahım gönlümüzde olanı yaşatsın bizlere ...benim adımda özlemYazarım tabiki canım biraz heyecanım var tabi.Banada c.tesi 5.gün olacak dediler sonra bugün dr. yarın olacak arayıp saat verecekler diye watsaptan yazdı.Birbirimize de dua edelim benim adım Nurhan seninki nedir arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?