Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

Saol arkadasım allahım yanında olsun..bende memnun oldum ..Iyı akşamlar
Özlemcim merhaba ben eve geldim bile.İnan hiç canım acımadı hatta Süleyman hoca bak bu bebişiniz dedi inan o an hissettiklerimi sen de hissedeceksin inşallah.7 tanesi de yarın 5. Gün embrıyosu olarak dondurulacak kağıt imzaladık.Bu pazar gonopeptly iğne yapıcakmışım göbekten.Birde salı günü kan vermeye gidecekmişim hormon testi e2 progestan eğer eksik çıkarsa tamamlamak adına ilaç takviyesi yapıcaklarmış.2 ağustos test günü :) İnşallah bebişlerimiz sıkı sıkı tutunur bize canım.3 gün istirahat sonra sürekli yatmayın ki dolaşım sisteminiz çalışsın dediler.Kabız olmayın bol sıvı tüketin sigara alkol yok ama ne isterseniz yiyebilirsiniz dediler canım.Bu kadar tatlım gerisi Allahımın Rahmetiyle güzel şeyler olacak inşallahhh..Senden de haber bekliyorum canım Allah yardımcın olsun inşallahhh...

Nurhancım cok cok sevındım arkadasım..allahım saglıkla tutunsunlar sana tatlım...2 tane mınnos koydular dımı _? bugun bende hastaneydım arkadasım dogum yaptı .gözuaydına gıttım öğlen...hepımız ıcınde dua ettım..allahım bızlere de bu duyguyu yasatsın dıye...bebişlerini gördüğüm an hıssettıgın duygular tarıfsızdır eminim..allahım İnşallah bebişlerimiz bize sıkı sıkı tutunurlar...bol bol dınlen tatlım..ınsalllah gebelık habelerımızı de alacagız...Allah razı olsun benı aydınlattıgın ıcın..Dualarım senınle sızlerle...Allahım nasıp ederse bende yazarım canım..Nurhancım sen calısıyor musun normalde...bır de bısey daha sormak ıstıyorum..idrara sıkısık olmak gerkıyor ya.zor olmadı dımı...

Selam arkadaşlar ben de 9 yumurta toplattım... biraz sıvı birikimi varmış pazartesi USG ye göre transfere karar verecek...
gecmıs olsun arkadasım..saglıklı yumosların olsun ınsallah...bol bol saglıklı embrıyların olussun ınsallah...hayırlısı olsun arkadasım sıkma canını gec olsun guc olmasın..guzel haberlerını beklıyoruz..

Canım bana tek embriyo transfer oldu 30 yaşındayım ben.Çok istedik 2 olsun diye ama kanun gereği ve zayıf oluşumdan dolayı koyulamadı.Allahım bebeğimizi sağlıkla nasip etsin inşallah bi tane de yok sonuçta :) İlk bebeğimiz olacak nasipse.Ben çalışmıyorum buarada canım karşıyakada oturuyorum bi ihtiyacın olursa çekinme.İdrara sıkışık olmak gerekiyor ama ben sabah kalktığımda yapmadım idrarımı öyle aman aman da sıkışık değildim biraz idrarın olsun yeter kasma kendini sakın.İdrarını tutayım derken rahmini kasarsın.Zaten Süleyman hoca işlem öncesi bakıyor ameliyathaneye girince yeterli doluluktamı mesane diye sonra işleme geçiyor sana da bakar canım.Allahım yar ve yardımcın olsun arkadaşım hiç kasma hiç panik yapma inan o şeyin katatermi diyolar ne girdiğini bile hissetmedim Süleyman hoca bu konuda çok nazik.Senin donmuşlar olacak dedin ama ilk deneme sanırım.

gözün aydın canim. çok sevindim herşeyin kolay geçmesine ins sıkı sıkı tutunucak bebisin.dikkat et kendine. transfer zamanında ahmet beyde geldimi yanına?

Benimde yaşım 30 arkadasım..bana 2 tane koyulacak...zayıf olusum derken orayı anlamadım tatlım...aynen oyle allahım saglıklı bır seklde nasıp etsın ınsallah benım ıcın cok rahat senden yana..ben calısıyorumda tatlım rapor falan mı aldın dıye soracaktım...allah razı olsun kuzum bende hatay tarafında oturuyorum..benım de yapabılecegım bişey olursa herzaman burdayım..benım tup bebekte ılk denemem ılk defa yasayacagım..bakalım herseyın hayırlısı..allahım gonlumuzdekılerı yasatsın ınsallah...saglıklı bebelerımız olsun..

Vücut olarak minyon ve zayıfmışım tatlım dr taşıyamazsınız dedi :) ohss falanmı oldun da bekledin dondurulup canım? 2 transfere Süleyman bey mi olur dedi çünkü kanun gereği de yasak olduğundan bahsetmişti de o yüzden merak ettim canım.İnşallah tutunur bebişlerimiz

anladım tatlım...ohss olmadım ama 43 tane yumurta toplandı...doktor 1 ay rahmını dınlendırelım dedi..2 tane embrıyo konulacagını suleyman bey soyledı...bızım drumumuz farklı oldugu ıcın belkı 2 tane koyalım demiş olabılır..benım eşimde sperm yoktu..tese oldu..belkı o yuzdendır.. ınsallah cnm benım ınsallah..tutunur bebeklerımız..emeklerımızın karsılıgını hayırlısı ıle alalım..

Anladım canım.İnşallahhh ikizlerine kavuşursun sağlıkla kucağına alırsın inşallahhh..Senin için de dua edicem bugün.Sende dua et zaten Süleyman bey bile bugün koyarken bebişi hadi içinden bol bol dua et dedi.Onlar bile biliyor ne gelirse Allahtan.Allahım yardımcın olsun canımm

Allah razı olsun cnm bende senın ıcın edecegım ...işimiz Allah'ıma kalmış ol derse olacak..transferden önce akşam yemegını bol proteinli yıyın hatta balık falan yıyın dıyorlar boyle bişey yaptın mı tatlım

Ben yemedim canım çorba ve menemen yedim :) Bugün ananas suyu içtim 1 bardak ve akşam et yedim ama ızgara.Birde taze ceviz kavrulmamış badem ve fındık yiyorum ben ama bunları iğnelere başladığım gün yemeye başlamıştım canım okumuştum faydası olur diye.Çok okudum ben de Özlemcim işte uyabildiğim kadar tüketiyorum.Sen de çok fazla düşünme bence zaten canın ne istiyorsa onu yiyebilirsin dediler bugün bana yarın sana da diyecekler :)

Aynen Can'ım bende onları yapıyorum..heyecandan suan Can'ım hıcbirşey ıstemıyor..cevız badem fındık gecıştircem galıba ..Can'ım bişey daha soracağım crınone sabah sıkıp gıttın dımi..

Yok canım sıkmadım işlemden 2 saat sonra sıkabilirsiniz dediler.Sadece gece progestanı kullan canım.Dönünce sıkarsın rahat edersin.

Yok canım sıkmadım işlemden 2 saat sonra sıkabilirsiniz dediler.Sadece gece progestanı kullan canım.Dönünce sıkarsın rahat edersin.
Tamam cnm sıkmayayım ozaman ben işe gıttıgım için ..Hersabah 7 de sıkıyordum..bişey de demedıler sık yada sıkma dıye..bılemedim şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…