Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

Ben estrofem kullanmadım canım sanırım gerek yoktu.Gerçi geç gördüm ama inşallah transferin hayırlı geçmiştir canım güzel haberlerini bekliyorumm
Tatlım ben geldım evdeyım mınnoslarımı aldık geldık..senın yaşadıkların aynısını yasadım bugun ..gercekten ağlamamak ıcın kendımı zor tuttum ..ama içim kıpır kıpırdı..Süleyman bey gercekten cok rahatlattı.tabı ben fazla su ıcemedıgımden cok sıkışık degıldım..mesanemı şişirdiler..meşe gitti arka arkaya gonderdıler mınnoslar ınsallah bebişlerimiz sıkı sıkı tutunur bize ..estrofemi içtim .jeli sıkmadım senin gibi oldu eve geldım sıktım ..bana ıgne vermedı ..28 temmuzda hormonlara bakılacak .4 agustos gebelık testı ..allahım guzel yazılar yazsın ınsallah bızlere ..bugun cok yoğundu tüp bebek Bölümü insanlar dışarılara taşmıştı .. HYırlısı ıle gıttık geldık ... Sadece prevıt içmeye devam etcem mı onu sormayı unuttum ...buarada mınnosların fotosunu aldım.. Bakıp bakıp duruyorum ...

Çok şükür şimdi aradılar..
9 yumurtadan 8 i döllenmis.. yarın bölünmeye göre yine arayacaklar...
Çok şükür arkadaşlar...

Ben estrofem kullanmadım canım sanırım gerek yoktu.Gerçi geç gördüm ama inşallah transferin hayırlı geçmiştir canım güzel haberlerini bekliyorumm
Bır tane embrıyom kalmıştı .. Onuda 5 gune bekletecekler ınsallah 5. Gune kadar gıder .. Pazart onun haberını verecekler ...

Previte devam canım folik asit bebişlerin gelişmesi için çok önemli.Çok çok sevindim Özlemcimm ben tutamayıp ağlamıştım seni çok iyi anlıyorum bambaşka bişey yaşadık Allahım yardımcımız olsun artık beraber gün sayarız tatlım.Buarada bişey sormak istersen sorabilirsin tatlım.Ben bugün daha iyiyim ama kasılmalarım devam ediyor.Sürekli yatma arada kalk yürüyüş yap evin içinde canım kan dolaşımı olması gerekiyormuş bana azime hemşire söylemişti.Hayırlısı olsun tatlım ikizlerini Allahım kucağına almayı kokularını içine çekebilmeyi nasip etsin inşallah..

Bır tane embrıyom kalmıştı .. Onuda 5 gune bekletecekler ınsallah 5. Gune kadar gıder .. Pazart onun haberını verecekler ...
İnşallahhhh canım benimm Beni de bugün aradılar 5 tanesi 5. Güne gitmiş şükürler olsun dondurmuşlar bugün.İnşallah gerek kalmaz onlara içimizdekiler bize sıkı sıkı tutunur inşallahhh canımm

Allah kucaginiza almayı nasip etsin:) Ben de Ahmet Beyin hastasiyim bana da Ardışık transfer uyguladı cok şükür tuttu ama tek mi cift mi belli degil henüz.Ahmet bey 12.haftaya kadar bakiyormus gebelere siz suan hangi kadon dogumcu ile devan ediyorsunuz.

canım hayırlı olsun inşallah. bebişlerin sıkı sıkı Tutunur AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…