- 4 Kasım 2014
- 764
- 732
- 53
- 39
- Konu Sahibi benim bebisim
-
ben en ıyısınyanıma alayım tatlımTamam cnm sıkmayayım ozaman ben işe gıttıgım için ..Hersabah 7 de sıkıyordum..bişey de demedıler sık yada sıkma dıye..bılemedim şimdi..
İstersen Süleyman hocaya sor watsaptan için rahat eder canımBen
ben en ıyısınyanıma alayım tatlım
Merak ettim canım sırdun mu ?İstersen Süleyman hocaya sor watsaptan için rahat eder canım
Yok Can'ım sormadım ..yarın yanımda götürcem..bişey demedıler kullanma derlerdi..olmadı yarım saat geç olur transferMerak ettim canım sırdun mu ?
Bişey daha sorcam kusura bakma estrofemi içmişmiydin cnmYok Can'ım sormadım ..yarın yanımda götürcem..bişey demedıler kullanma derlerdi..olmadı yarım saat geç olur transfer
Ben estrofem kullanmadım canım sanırım gerek yoktu.Gerçi geç gördüm ama inşallah transferin hayırlı geçmiştir canım güzel haberlerini bekliyorummBişey daha sorcam kusura bakma estrofemi içmişmiydin cnm
Ararlar arkadaşım merak etme akşama kadar yolu var.Takma kafanı sen kendini toplamaya çalış malum bebiş koyulana kadar stres yapmamak gerek sen o güzel günü düşün tatlım Allah büyüktürMerhaba arkadaşlar dün toplanan yumurtalar hakkında beni daha aramadilar
Tatlım ben geldım evdeyım mınnoslarımı aldık geldık..senın yaşadıkların aynısını yasadım bugun ..gercekten ağlamamak ıcın kendımı zor tuttum ..ama içim kıpır kıpırdı..Süleyman bey gercekten cok rahatlattı.tabı ben fazla su ıcemedıgımden cok sıkışık degıldım..mesanemı şişirdiler..meşe gitti arka arkaya gonderdıler mınnoslar ınsallah bebişlerimiz sıkı sıkı tutunur bize ..estrofemi içtim .jeli sıkmadım senin gibi oldu eve geldım sıktım ..bana ıgne vermedı ..28 temmuzda hormonlara bakılacak .4 agustos gebelık testı ..allahım guzel yazılar yazsın ınsallah bızlere ..bugun cok yoğundu tüp bebek Bölümü insanlar dışarılara taşmıştı .. HYırlısı ıle gıttık geldık ... Sadece prevıt içmeye devam etcem mı onu sormayı unuttum ...buarada mınnosların fotosunu aldım.. Bakıp bakıp duruyorum ...Ben estrofem kullanmadım canım sanırım gerek yoktu.Gerçi geç gördüm ama inşallah transferin hayırlı geçmiştir canım güzel haberlerini bekliyorumm
Arkadasım okadar cok yoğunlar ki sana anlatamam .. O yüzden bekle bıraz . Benı de 4 te aramışlardı ...Merhaba arkadaşlar dün toplanan yumurtalar hakkında beni daha aramadilar
Bır tane embrıyom kalmıştı .. Onuda 5 gune bekletecekler ınsallah 5. Gune kadar gıder .. Pazart onun haberını verecekler ...Ben estrofem kullanmadım canım sanırım gerek yoktu.Gerçi geç gördüm ama inşallah transferin hayırlı geçmiştir canım güzel haberlerini bekliyorumm
Cok şükür arkadasım Nasıl guzel bı haber ... saglıklı embrıyoların olsun ınsallahÇok şükür şimdi aradılar..
9 yumurtadan 8 i döllenmis.. yarın bölünmeye göre yine arayacaklar...
Çok şükür arkadaşlar...
Previte devam canım folik asit bebişlerin gelişmesi için çok önemli.Çok çok sevindim Özlemcimm ben tutamayıp ağlamıştım seni çok iyi anlıyorum bambaşka bişey yaşadık Allahım yardımcımız olsun artık beraber gün sayarız tatlım.Buarada bişey sormak istersen sorabilirsin tatlım.Ben bugün daha iyiyim ama kasılmalarım devam ediyor.Sürekli yatma arada kalk yürüyüş yap evin içinde canım kan dolaşımı olması gerekiyormuş bana azime hemşire söylemişti.Hayırlısı olsun tatlım ikizlerini Allahım kucağına almayı kokularını içine çekebilmeyi nasip etsin inşallah..Tatlım ben geldım evdeyım mınnoslarımı aldık geldık..senın yaşadıkların aynısını yasadım bugun ..gercekten ağlamamak ıcın kendımı zor tuttum ..ama içim kıpır kıpırdı..Süleyman bey gercekten cok rahatlattı.tabı ben fazla su ıcemedıgımden cok sıkışık degıldım..mesanemı şişirdiler..meşe gitti arka arkaya gonderdıler mınnoslar ınsallah bebişlerimiz sıkı sıkı tutunur bize ..estrofemi içtim .jeli sıkmadım senin gibi oldu eve geldım sıktım ..bana ıgne vermedı ..28 temmuzda hormonlara bakılacak .4 agustos gebelık testı ..allahım guzel yazılar yazsın ınsallah bızlere ..bugun cok yoğundu tüp bebek Bölümü insanlar dışarılara taşmıştı .. HYırlısı ıle gıttık geldık ... Sadece prevıt içmeye devam etcem mı onu sormayı unuttum ...buarada mınnosların fotosunu aldım.. Bakıp bakıp duruyorum ...
Hayırlı olsun canım güzel rakamlar bunlarCok şükür arkadasım Nasıl guzel bı haber ... saglıklı embrıyoların olsun ınsallah
İnşallahhhh canım benimm Beni de bugün aradılar 5 tanesi 5. Güne gitmiş şükürler olsun dondurmuşlar bugün.İnşallah gerek kalmaz onlara içimizdekiler bize sıkı sıkı tutunur inşallahhh canımmBır tane embrıyom kalmıştı .. Onuda 5 gune bekletecekler ınsallah 5. Gune kadar gıder .. Pazart onun haberını verecekler ...
Allah kucaginiza almayı nasip etsin:) Ben de Ahmet Beyin hastasiyim bana da Ardışık transfer uyguladı cok şükür tuttu ama tek mi cift mi belli degil henüz.Ahmet bey 12.haftaya kadar bakiyormus gebelere siz suan hangi kadon dogumcu ile devan ediyorsunuz.günyadınlar:)
benim en önemli problemim tüplerimdi. laporoskobi oldum biri alındı diğeri de kapalı dendi . amh ım ( 0,79 )düşüktü ortalama 5-6 yumurta toplanıyor 3 ü dölleniyor sona kalan 2 si de tranfser ediliyordu. hiç donduramadım her tedavim sil baştan oluyordu. En son ahmet hoca ile görüştük sana ardaşık transfer yapacağım dedi ordada 3 tane döllendi 2 si iyi gidiyordu risk alarak birini 2. gün birini 3. gün transfer etti . çok şükür biri tutu :) şimdi 20 haftalık hamileyim. eşimdede morfolojik sıkıntı vardı ona da çip yöntemi ile seçme yaptılar. bütün olumsuzlulara rağman RAbbim de ol dedi oldu . tedavi aşamasında sorularınız olursa elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Canım hayırlı olsun insallah.Bebeklerini alıp gelmişsin:)Sımsıkı sarılsınlar insallah annelerine :)saol arkadasım..ınsallah tutunsunlar ya..bu kadar emegımız bosa gıtmesın..yarın saat 11 de
hayırlı olsun canımÇok şükür şimdi aradılar..
9 yumurtadan 8 i döllenmis.. yarın bölünmeye göre yine arayacaklar...
Çok şükür arkadaşlar...
canım hayırlı olsun inşallah. bebişlerin sıkı sıkı Tutunur AMİNTatlım ben geldım evdeyım mınnoslarımı aldık geldık..senın yaşadıkların aynısını yasadım bugun ..gercekten ağlamamak ıcın kendımı zor tuttum ..ama içim kıpır kıpırdı..Süleyman bey gercekten cok rahatlattı.tabı ben fazla su ıcemedıgımden cok sıkışık degıldım..mesanemı şişirdiler..meşe gitti arka arkaya gonderdıler mınnoslar ınsallah bebişlerimiz sıkı sıkı tutunur bize ..estrofemi içtim .jeli sıkmadım senin gibi oldu eve geldım sıktım ..bana ıgne vermedı ..28 temmuzda hormonlara bakılacak .4 agustos gebelık testı ..allahım guzel yazılar yazsın ınsallah bızlere ..bugun cok yoğundu tüp bebek Bölümü insanlar dışarılara taşmıştı .. HYırlısı ıle gıttık geldık ... Sadece prevıt içmeye devam etcem mı onu sormayı unuttum ...buarada mınnosların fotosunu aldım.. Bakıp bakıp duruyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?