- 4 Kasım 2014
- 764
- 732
- 53
- 39
- Konu Sahibi benim bebisim
-
Amin arkadasım ınsallah..hayırlısı ne ıse o olsuncanım hayırlı olsun inşallah. bebişlerin sıkı sıkı Tutunur AMİN
Amın arkadasım ınsallah ..herseyın hayırlısı..allahım ne derse o olacak ...ınsallah sıkı sıkı tutunurlar ..arkadasım var mı bana önerin ..Canım hayırlı olsun insallah.Bebeklerini alıp gelmişsin:)Sımsıkı sarılsınlar insallah annelerine :)
Insallah arkadasım benımkı de gıderİnşallahhhh canım benimm Beni de bugün aradılar 5 tanesi 5. Güne gitmiş şükürler olsun dondurmuşlar bugün.İnşallah gerek kalmaz onlara içimizdekiler bize sıkı sıkı tutunur inşallahhh canımm
Ilk 5 gün ananas yemistim ben.hergun bir kivi ve protein ağırlıklı beslendim.Onun dışında fiziksel aktivite olarak ne cok yattım ne de cok hareket ettim.ilk 3 -4 gun önemliymis o yuzden ilk gunler dikkat et.Sonra yavaş yavaş kendini yormadan günlük hayatına dönersin. Tabi işin başı Allah'in nasip etmesi .Ol diyecek ve olacak bizimkisi tevekkül.Hayırlı haberlerini almak dileğiyle :)Amın arkadasım ınsallah ..herseyın hayırlısı..allahım ne derse o olacak ...ınsallah sıkı sıkı tutunurlar ..arkadasım var mı bana önerin ..
Saol arkadasım .gunaydın bu arada..saol arkadasım cok guzel yazmışsın ..bende cok yatmamaya çalışıyorum ama %80 yatıyorum..tuvalet yemek jelden sonra yürüyüş onları yapıyorum..sırt üstü yatıyorum genelde ve belım cok ağrıyarak kalktım bu sefer ..ayaklarımın altında yastık var ..sen ne tur yattın arkadasımIlk 5 gün ananas yemistim ben.hergun bir kivi ve protein ağırlıklı beslendim.Onun dışında fiziksel aktivite olarak ne cok yattım ne de cok hareket ettim.ilk 3 -4 gun önemliymis o yuzden ilk gunler dikkat et.Sonra yavaş yavaş kendini yormadan günlük hayatına dönersin. Tabi işin başı Allah'in nasip etmesi .Ol diyecek ve olacak bizimkisi tevekkül.Hayırlı haberlerini almak dileğiyle :)
Günaydın :) Ben de sırt üstü yatmıştım.Sadece jel için degil 2 saat parayla kalkıp evin icinde dolaşmıştım kan dolaşımı için gerekliymis.Benim de belim ağrımıştı.ilaclardan ve hareketsizlikten agriyor.Bir de bol bol su içmiştim.Saol arkadasım .gunaydın bu arada..saol arkadasım cok guzel yazmışsın ..bende cok yatmamaya çalışıyorum ama %80 yatıyorum..tuvalet yemek jelden sonra yürüyüş onları yapıyorum..sırt üstü yatıyorum genelde ve belım cok ağrıyarak kalktım bu sefer ..ayaklarımın altında yastık var ..sen ne tur yattın arkadasım
arkadasim hafta sonu tatildeydim hic giremedim aklim sende kalmisti eve gelince hemen cetin sana bakmak için. çok şükür almışsın bebisleri. gözün aydın arkadasim allahım sıkı sıkı tutunmayı pozitif haberlerini almayı kesesini kalp atışı duymayı sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. bu arada transferi anlatirmisin arkadasim biraz mesaneyi sisirdiler demussin nasıl oldu peki? ahmet bey transfere girdimi? zor oldu mu? sıra bende artık yarin kontrolum var mevlam sag salin atlatmayi nasio etsin insTatlım ben geldım evdeyım mınnoslarımı aldık geldık..senın yaşadıkların aynısını yasadım bugun ..gercekten ağlamamak ıcın kendımı zor tuttum ..ama içim kıpır kıpırdı..Süleyman bey gercekten cok rahatlattı.tabı ben fazla su ıcemedıgımden cok sıkışık degıldım..mesanemı şişirdiler..meşe gitti arka arkaya gonderdıler mınnoslar ınsallah bebişlerimiz sıkı sıkı tutunur bize ..estrofemi içtim .jeli sıkmadım senin gibi oldu eve geldım sıktım ..bana ıgne vermedı ..28 temmuzda hormonlara bakılacak .4 agustos gebelık testı ..allahım guzel yazılar yazsın ınsallah bızlere ..bugun cok yoğundu tüp bebek Bölümü insanlar dışarılara taşmıştı .. HYırlısı ıle gıttık geldık ... Sadece prevıt içmeye devam etcem mı onu sormayı unuttum ...buarada mınnosların fotosunu aldım.. Bakıp bakıp duruyorum ...
Saol arkadasım cok şükür aldım bebişlerimi..inşallah tutunurlar ..hayırlısı ıle bebeklerımızı ellerımıze almak Nasıp olsun ınsallah ..Iyı yApmıssın arkadasım tatıle çıkmakla. Allah içine sindirsin ..transfer gunu cok rahattım tabi biraz heyecan vardı bır yandan da korku ya çözülürken bişey olursa dıye cok korktum ..neyse girdik transfer yapılacak hazırlandım..girdik yattım..1.5 litre su içtim ama mesanem şişmemiş..ılk hemsıre ona bakıyor ..neyse Süleyman bey geldı hal hatır sordu..yapmam gerekenlerı anlattı Ağrısız bir işlem olduğunu falan anlattı bol bol su ıcmemı kabız olamamayı vs vs ..baya anlattı ..neyse hemşire dedı kı mesanesi şişmemiş ..şişirelim dedıler şişirdiler cok garıptı ..ıstenılen düzeye geldım cok korktum kacırcam dıye..sonra kafamı dağıttım Süleyman beye bişeyler soruyorum falan ..sonra Süleyman bey ekranda göstermeye başladı bismillah dıyerek şimdi embrıyolarını yerlestırıyorum dedı..meşe atar gıbı arka arkaya gonderdı rahme..cok mutluydum o an ..kelımelerle anlatamam ..hadi bakalım ınsallah doğurtturmak Nasıp olur dedi..ve bitti gitti..sonra hemsıre hnm mesanemi boşalttı rahatladın mı dedı..cok Iyı oldu..ahmet bey transfer de yoktu belkı bana gırmedı ..ama merkezdeydı ..arkadasım cok rahat gectı bence en kolay kısmı buydu..fınal cok guzel oldu..ınsallah ödül de guzel olur ..15 dk yattım ..sonra odaya aldılar odada 15 dk yattım ..tuvalate gir dedi kendını Iyı hıssedersen cıkabılırsın dedıler ..tuvalatımı yaptım gıyındım ve çıktım .4 agustos gunu büyük gun bakalım allahım Nasıp ederse geleyım haberını vermeyı sizlerden de duymayı cok ısterım Süleyman bey 1 tane mı ıstıyorsun 2 tane mi dedı ..ben de sız hangısını uygun görürsenız dedım..oda bazı kişiler bır tane ıstıyor sorayım dedım dedı ..1 tane embrıyom kaldı Onuda 5.gune tamamlayacaklar..hayırlısı ıle yarın sonucunu alıcam..ınsallah 5.gune gıtmıstık .hadi bakalım arkadasım sora sende..guzel haberlerını beklıyoruz..arkadasim hafta sonu tatildeydim hic giremedim aklim sende kalmisti eve gelince hemen cetin sana bakmak için. çok şükür almışsın bebisleri. gözün aydın arkadasim allahım sıkı sıkı tutunmayı pozitif haberlerini almayı kesesini kalp atışı duymayı sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. bu arada transferi anlatirmisin arkadasim biraz mesaneyi sisirdiler demussin nasıl oldu peki? ahmet bey transfere girdimi? zor oldu mu? sıra bende artık yarin kontrolum var mevlam sag salin atlatmayi nasio etsin ins
ayyy sen anlattıkça heyecan bastı allahım hayırlı sonuçlarını almayı nasip etsin. peki bu mesena şişirme boşaltma olayini nasıl yapiyorlar takıldım ben ona? cokta sasirdimSaol arkadasım cok şükür aldım bebişlerimi..inşallah tutunurlar ..hayırlısı ıle bebeklerımızı ellerımıze almak Nasıp olsun ınsallah ..Iyı yApmıssın arkadasım tatıle çıkmakla. Allah içine sindirsin ..transfer gunu cok rahattım tabi biraz heyecan vardı bır yandan da korku ya çözülürken bişey olursa dıye cok korktum ..neyse girdik transfer yapılacak hazırlandım..girdik yattım..1.5 litre su içtim ama mesanem şişmemiş..ılk hemsıre ona bakıyor ..neyse Süleyman bey geldı hal hatır sordu..yapmam gerekenlerı anlattı Ağrısız bir işlem olduğunu falan anlattı bol bol su ıcmemı kabız olamamayı vs vs ..baya anlattı ..neyse hemşire dedı kı mesanesi şişmemiş ..şişirelim dedıler şişirdiler cok garıptı ..ıstenılen düzeye geldım cok korktum kacırcam dıye..sonra kafamı dağıttım Süleyman beye bişeyler soruyorum falan ..sonra Süleyman bey ekranda göstermeye başladı bismillah dıyerek şimdi embrıyolarını yerlestırıyorum dedı..meşe atar gıbı arka arkaya gonderdı rahme..cok mutluydum o an ..kelımelerle anlatamam ..hadi bakalım ınsallah doğurtturmak Nasıp olur dedi..ve bitti gitti..sonra hemsıre hnm mesanemi boşalttı rahatladın mı dedı..cok Iyı oldu..ahmet bey transfer de yoktu belkı bana gırmedı ..ama merkezdeydı ..arkadasım cok rahat gectı bence en kolay kısmı buydu..fınal cok guzel oldu..ınsallah ödül de guzel olur ..15 dk yattım ..sonra odaya aldılar odada 15 dk yattım ..tuvalate gir dedi kendını Iyı hıssedersen cıkabılırsın dedıler ..tuvalatımı yaptım gıyındım ve çıktım .4 agustos gunu büyük gun bakalım allahım Nasıp ederse geleyım haberını vermeyı sizlerden de duymayı cok ısterım Süleyman bey 1 tane mı ıstıyorsun 2 tane mi dedı ..ben de sız hangısını uygun görürsenız dedım..oda bazı kişiler bır tane ıstıyor sorayım dedım dedı ..1 tane embrıyom kaldı Onuda 5.gune tamamlayacaklar..hayırlısı ıle yarın sonucunu alıcam..ınsallah 5.gune gıtmıstık .hadi bakalım arkadasım sora sende..guzel haberlerını beklıyoruz..
Valla mesanemı neyle sısırdıler anlamadım ..ekranda bardağa doldurur gıbı doldurdular ..işlem bitti sondayla herhalde boşalttılar ..bıldıgın ıcıne su dokuyorlar gıbı .. Cok kolay oldu yanı ..hıc agrı hiçbirşey olmadı..ayyy sen anlattıkça heyecan bastı allahım hayırlı sonuçlarını almayı nasip etsin. peki bu mesena şişirme boşaltma olayini nasıl yapiyorlar takıldım ben ona? cokta sasirdim
Alttan mesanemı su ıle doldurdular ..hatta su yetmedı su istedıler ..Valla mesanemı neyle sısırdıler anlamadım ..ekranda bardağa doldurur gıbı doldurdular ..işlem bitti sondayla herhalde boşalttılar ..bıldıgın ıcıne su dokuyorlar gıbı .. Cok kolay oldu yanı ..hıc agrı hiçbirşey olmadı..
ayy neler yapiyolar yaa. agri olmamasi da çok güzel. maşallah. ins benimkide öyle rahat geçer. yarin kontrol var herhalde artık transfer günün belli olurValla mesanemı neyle sısırdıler anlamadım ..ekranda bardağa doldurur gıbı doldurdular ..işlem bitti sondayla herhalde boşalttılar ..bıldıgın ıcıne su dokuyorlar gıbı .. Cok kolay oldu yanı ..hıc agrı hiçbirşey olmadı..
allah allah çok şaşırdım yaaaAlttan mesanemı su ıle doldurdular ..hatta su yetmedı su istedıler ..
Valla sıkışık halde beklemektense bu iyi oldu..gercekten bende şok oldum .cok da Iyı oldu ..mesanem su ıle doldu sonrada sonda ıle boşalttılar herhalde ..hemsıre rahatladın mı dedı ..sankı işiyormusum gıbı karnım indi..cok garıp yanı..hadı arkadasım guzel haberlere ınsallah yarın bellı olur transfer günün hayırlısı ıle.guzel haberlerini beklıyorum ...1 saat dınlendırırler dıye beklıyordum 15 dk beklettıler ..ayy neler yapiyolar yaa. agri olmamasi da çok güzel. maşallah. ins benimkide öyle rahat geçer. yarin kontrol var herhalde artık transfer günün belli olur
çok az dinlendiriyolar dimi? nasıl tavsiyelerde bulundular canim? gangi ilaçları verdiler? rahim kalınlığı için bisey dedi mi kac cm acabaValla sıkışık halde beklemektense bu iyi oldu..gercekten bende şok oldum .cok da Iyı oldu ..mesanem su ıle doldu sonrada sonda ıle boşalttılar herhalde ..hemsıre rahatladın mı dedı ..sankı işiyormusum gıbı karnım indi..cok garıp yanı..hadı arkadasım guzel haberlere ınsallah yarın bellı olur transfer günün hayırlısı ıle.guzel haberlerini beklıyorum ...1 saat dınlendırırler dıye beklıyordum 15 dk beklettıler ..
Evet ya cok az dınlendırıyorlar..istedıgım herseyı yıyip ıcebılırsın dedı..sıgara alkol yok ..3-4 gun ıstırahat et ..normal hayatına gerı donebılırsın dedı ..kabız olmamaya çalış kuru kayısı kuru ıncır ye dedı ..günde 3 litre su..duş alabılırsın dedı..suan hatırladıklarım bınlar cnm ..ılaclara aynı sekılde devam edıyorum ..sabah aç karnına 3 tane estrofem sabah aksam crınone jel..gece Progestan ..ve vıtamın ..rahım kalınlığımı sordum doktora oda gayet guzel dedı..ama cm olarak söylemedı ..çok az dinlendiriyolar dimi? nasıl tavsiyelerde bulundular canim? gangi ilaçları verdiler? rahim kalınlığı için bisey dedi mi kac cm acaba
adet gününden sayarsak kaçıncı gunu transferin oldu? sigara ne alemde iciyormysun? napiyosun peki yatiyomusun?Evet ya cok az dınlendırıyorlar..istedıgım herseyı yıyip ıcebılırsın dedı..sıgara alkol yok ..3-4 gun ıstırahat et ..normal hayatına gerı donebılırsın dedı ..kabız olmamaya çalış kuru kayısı kuru ıncır ye dedı ..günde 3 litre su..duş alabılırsın dedı..suan hatırladıklarım bınlar cnm ..ılaclara aynı sekılde devam edıyorum ..sabah aç karnına 3 tane estrofem sabah aksam crınone jel..gece Progestan ..ve vıtamın ..rahım kalınlığımı sordum doktora oda gayet guzel dedı..ama cm olarak söylemedı ..
30 hazıranda Regl oldum ..23 temmuz transferim oldu cnm ..sıgara içmiyorum 2 gündür ..yatıyorum ama ara ara kalkıyorum yürüyorum ..suan mesela balkonda oturuyorum ..sonra tekrar yatıyorum cok su içtigımden ıdrara cok çıkıyorum ..bel agrım vardı suan biraz hafıfledı..onun dışında Suanlık bı şeyim yok..bakalım Nasıp kısmet sen ne yaparsan yap kan pıhtısı tutunursa tutunacak herseyın hayırlısı..adet gününden sayarsak kaçıncı gunu transferin oldu? sigara ne alemde iciyormysun? napiyosun peki yatiyomusun?
Arkadasım gunaydın :) e2+p4 kontrolün transferden kac gun sonra olmustu bıde degerlerı kaçtı hatırlar Mısın...Günaydın :) Ben de sırt üstü yatmıştım.Sadece jel için degil 2 saat parayla kalkıp evin icinde dolaşmıştım kan dolaşımı için gerekliymis.Benim de belim ağrımıştı.ilaclardan ve hareketsizlikten agriyor.Bir de bol bol su içmiştim.
Günaydın :) Transferden 3 gün sonra olmuştu.e2 445 p4 35 çıkmıştı.Bu degerler tutunmaya dair ip ucu vermiyormuş.Bu degerler tutunma olmasi icin rahim ortamının istenilen duzeyde horman salgiladigi anlamina geliyormus Ahmet Bey öyle söylemişti.Allah in izniyle bebişlerin annelerine tutunur inşallah..Arkadasım gunaydın :) e2+p4 kontrolün transferden kac gun sonra olmustu bıde degerlerı kaçtı hatırlar Mısın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?