- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
- Konu Sahibi benim bebisim
-
ewt canim nasipte varsa tutuyo yoksa ne çare. allah yardımcımız olsun canim. sagol yordum seni. peki ücret yaturdin mi? donduruldu ya ondan sordum30 hazıranda Regl oldum ..23 temmuz transferim oldu cnm ..sıgara içmiyorum 2 gündür ..yatıyorum ama ara ara kalkıyorum yürüyorum ..suan mesela balkonda oturuyorum ..sonra tekrar yatıyorum cok su içtigımden ıdrara cok çıkıyorum ..bel agrım vardı suan biraz hafıfledı..onun dışında Suanlık bı şeyim yok..bakalım Nasıp kısmet sen ne yaparsan yap kan pıhtısı tutunursa tutunacak herseyın hayırlısı..
Aynen Nasıp tatlım .yormak ne demek yazmakla elım yorulmaz..Herzaman sorabılırsın bende soruyorum ..herkese cok cok teşekkür ederım ayrıca..sorularım cevapsız kalmadığı ıcın ..hıc bir ücret yatırmadım arkadasım ..bişey de demedıler açıkcası ..sen naptın kacta randevunewt canim nasipte varsa tutuyo yoksa ne çare. allah yardımcımız olsun canim. sagol yordum seni. peki ücret yaturdin mi? donduruldu ya ondan sordum
allah razi oldun canim cok sagol. radevum saat 10 da. bekliyorum suan merkezdeyimAynen Nasıp tatlım .yormak ne demek yazmakla elım yorulmaz..Herzaman sorabılırsın bende soruyorum ..herkese cok cok teşekkür ederım ayrıca..sorularım cevapsız kalmadığı ıcın ..hıc bir ücret yatırmadım arkadasım ..bişey de demedıler açıkcası ..sen naptın kacta randevun
Anladım arkadasım..bende 23 temmuzda transfer oldum 28 temmuz e2+p4 kontrolü yazıyor..arası cok uzunmuş sana göre..bakalım herseyın hayırlısı artık vardır bı bıldıklerı ...ınsallah arkadasım tutunurlar hayırlısı ıle ..Günaydın :) Transferden 3 gün sonra olmuştu.e2 445 p4 35 çıkmıştı.Bu degerler tutunmaya dair ip ucu vermiyormuş.Bu degerler tutunma olmasi icin rahim ortamının istenilen duzeyde horman salgiladigi anlamina geliyormus Ahmet Bey öyle söylemişti.Allah in izniyle bebişlerin annelerine tutunur inşallah..
Hadi bakalım guzel haberlere arkadasım ..herseyın hayırlısı allahım gönlüne göre versın ..guzel haberlerını beklıyorumallah razi oldun canim cok sagol. radevum saat 10 da. bekliyorum suan merkezdeyim
amin canim çok sagolHadi bakalım guzel haberlere arkadasım ..herseyın hayırlısı allahım gönlüne göre versın ..guzel haberlerını beklıyorum
Naptın arkadasımamin canim çok sagol
Ilk iki transferimde benim de 5.gün bakılmıştı.izlenen protole göre yapılıyor takma kafana.Bu transfer ardışık olduğu icin yani iki gun arayla iki transfer yapilacagi için kısa tuttular.Anladım arkadasım..bende 23 temmuzda transfer oldum 28 temmuz e2+p4 kontrolü yazıyor..arası cok uzunmuş sana göre..bakalım herseyın hayırlısı artık vardır bı bıldıklerı ...ınsallah arkadasım tutunurlar hayırlısı ıle ..
yeni geldim canim çok kalabalıktı bugün yine. 3 ağustos transfer tarihim. rahim kalınlığı 8.2 herşey yolunda dedi. bu çarşamba jel perşembe progestona baslicam önümüzdeki çarşamba büyük gün hayırlısı artikNaptın arkadasım
Transfer günün belli oldu mu canım:)allah razi oldun canim cok sagol. radevum saat 10 da. bekliyorum suan merkezdeyim
içindekiler allahımın izniyle tutucak arkadasim dualarimiz onlarla. sen bunun için moralini niye bozuyosun şimdiden. 2 tanesi seninle zaten. şimdi önemli olan onların tutması gerisini bisverArkadaşlar moralım bozuldu cok .1 embrıyom kalmıştı o da 5 gune gıtmemiş ..çöp oldu anlayacağınız ..allahım içimdekilere can versin hayırlısı ıle ..yoksa sıl bastan başlamak cok zor ..herseyın hayırlısı demekten başka çarem yok ..
Az kaldı Can'ım ..en azından tarıhıni bılıyorsun suan ..allahım herseyın hayırlısını Nasıp etsın ..yeni geldim canim çok kalabalıktı bugün yine. 3 ağustos transfer tarihim. rahim kalınlığı 8.2 herşey yolunda dedi. bu çarşamba jel perşembe progestona baslicam önümüzdeki çarşamba büyük gün hayırlısı artik
ewt canim 3 agustosTransfer günün belli oldu mu canım:)
amin canim sagol ins hayırlısıyla olur biter herşey güzel olur hepimiz icinAz kaldı Can'ım ..en azından tarıhıni bılıyorsun suan ..allahım herseyın hayırlısını Nasıp etsın ..
Insallah cnm benım ınsallah ..allahım yuzlerımızı güldürsün ..amin canim sagol ins hayırlısıyla olur biter herşey güzel olur hepimiz icin
canim sen nezaman baslamistin transferden once jele ve pregostona.Insallah cnm benım ınsallah ..allahım yuzlerımızı güldürsün ..
canim transfer oncesi bi bittki cayi icmistin sen neyfi o?Transfer günün belli oldu mu canım:)
19 te muz aksamı başladım 23 temmuz transfer oldu ..canim sen nezaman baslamistin transferden once jele ve pregostona.
tamam canim sagol. banada bu çarşamba baslatiyo bi dahaki çarşamba transfer.19 te muz aksamı başladım 23 temmuz transfer oldu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?