Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

ewt canim nasipte varsa tutuyo yoksa ne çare. allah yardımcımız olsun canim. sagol yordum seni. peki ücret yaturdin mi? donduruldu ya ondan sordum

ewt canim nasipte varsa tutuyo yoksa ne çare. allah yardımcımız olsun canim. sagol yordum seni. peki ücret yaturdin mi? donduruldu ya ondan sordum
Aynen Nasıp tatlım .yormak ne demek yazmakla elım yorulmaz..Herzaman sorabılırsın bende soruyorum ..herkese cok cok teşekkür ederım ayrıca..sorularım cevapsız kalmadığı ıcın ..hıc bir ücret yatırmadım arkadasım ..bişey de demedıler açıkcası ..sen naptın kacta randevun

allah razi oldun canim cok sagol. radevum saat 10 da. bekliyorum suan merkezdeyim

Anladım arkadasım..bende 23 temmuzda transfer oldum 28 temmuz e2+p4 kontrolü yazıyor..arası cok uzunmuş sana göre..bakalım herseyın hayırlısı artık vardır bı bıldıklerı ...ınsallah arkadasım tutunurlar hayırlısı ıle ..

Ilk iki transferimde benim de 5.gün bakılmıştı.izlenen protole göre yapılıyor takma kafana.Bu transfer ardışık olduğu icin yani iki gun arayla iki transfer yapilacagi için kısa tuttular.

Arkadaşlar moralım bozuldu cok .1 embrıyom kalmıştı o da 5 gune gıtmemiş ..çöp oldu anlayacağınız ..allahım içimdekilere can versin hayırlısı ıle ..yoksa sıl bastan başlamak cok zor ..herseyın hayırlısı demekten başka çarem yok ..

içindekiler allahımın izniyle tutucak arkadasim dualarimiz onlarla. sen bunun için moralini niye bozuyosun şimdiden. 2 tanesi seninle zaten. şimdi önemli olan onların tutması gerisini bisver

Az kaldı Can'ım ..en azından tarıhıni bılıyorsun suan ..allahım herseyın hayırlısını Nasıp etsın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…