- 23 Ekim 2015
- 319
- 249
- 53
- 41
- Konu Sahibi benim bebisim
-
Hayırlı uğurlu olur inşallah sen de bebişlerini alıp gel:)ewt canim 3 agustos
kac yıldır bekliyosun bebeğini? inanmak güç tabi. okadar beklemeden sonra diye gibi hissetmek normal. ama oda kendini sana hissettirdiginde herşeyin gerçek olduğunu anlayacaksın. eminim çok güzel bir duygu allah bütün isteyenlere nasıl etsin içinde banada. cinsiyeti tabiki önemli değil ikisi de yok sağlıklı olsun yanınızda olsun yeter ama merak ta peşini bırakmıyo insanın. 20 haftaligim dedigin icin sormustum coktan belli olmustur diye gistermedi kendini herhalde yaramaz.
Allah kucaginiza almayı nasip etsin:) Ben de Ahmet Beyin hastasiyim bana da Ardışık transfer uyguladı cok şükür tuttu ama tek mi cift mi belli degil henüz.Ahmet bey 12.haftaya kadar bakiyormus gebelere siz suan hangi kadon dogumcu ile devan ediyorsunuz.
sagol canim ins. dualarinuzda unutmayın benideHayırlı uğurlu olur inşallah sen de bebişlerini alıp gel:)
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.ben 7 yıllık evliyim yaklaşık 5 yıldır tedavi görüyorum.6. denememizde Rabbim nasip etti.hissetmeye başladım yavrucağı evet göstermiyordu ayrıntılıda gördük kızımız olacak inşallah.Allah isteyen herkese nasip etsin emeklerimizi boş çıkarmasın
bilmiyorum tatlım ben. aramadilar mi seni kac embiyom var?Laboratuvarın numarasi kaçtı arkadaşlar? ?
Konuştuk iki gündür sabah arıyorlardı bugün 3.4 gibi aradılar.. tereddütte bulundum.. çok şükür hersey yolunda.. Çarşamba transfer için çağırdılar... az sıvı birikimi vardı opu da.. Geçmişte transfer edilecekbilmiyorum tatlım ben. aramadilar mi seni kac embiyom var?
aaaa neden?Arkadaslar hastane artık üniversite hastanesi değil... rapor konusunda bilgilerinize
hadi hayırlısı olsun. kac embiyon var? 5 gün transferi oluyo ozaman çok sevindim kac tane transfer olucak prkiKonuştuk iki gündür sabah arıyorlardı bugün 3.4 gibi aradılar.. tereddütte bulundum.. çok şükür hersey yolunda.. Çarşamba transfer için çağırdılar... az sıvı birikimi vardı opu da.. Geçmişte transfer edilecek
hadi hayırlısı olsun. kac embiyon var? 5 gün transferi oluyo ozaman çok sevindim kac tane transfer olucak prki
Cok teşekkür ederim Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin.. Aynen dediginiz gibi tek olsun cift olun farketmez sağlıklı sıhhatli kucaginiza alalım.Yarın randevumuz var öğreneceğiz inşallah.Peki yorgunluk uyku hali mide rahatsızlığı gibi durumları kacinca haftadan itibaren yaşadınız ya da yasadiniz mı:)amin çok sevindim sizin adınıza. benim ilk değer 550 idi ahmet hoca ikiz olabilir demişti ama sonra tek olduğunu öğrendik çok şükür tek olsun bizim olsun. Ahmet hoca vip te bakıyor hastalarına gebelik olduktan sonra süleyman hoca baktı hep bana.ahmet hoca isterseniz aşağıdan giriş yapmak gerekiyormuş tabi ssk anlaşması yok özel.bizde biraz borca girdik ondan süleyman hoca ile devam ediyoruz.
Melisa çayı icmistim canim gunde bir iki fincan.transfere 3-4 gün kala bırakmıştımcanim transfer oncesi bi bittki cayi icmistin sen neyfi o?
maşallah hayırlı olsun canim. o kapatilan okul diye biliyorum ben, bizim hastaneye alakası yok diye ama yinede kesin konuşamam7 tane kaliteli 1 tane geriden gelen toplam 8 embiyom var.. 1 transfer olacak sanırım..
Bu son yaşanan olaylardan dolayı kapatılan üniversitelerden bir tanesi izmir Üniversitesi..
tamam canim sagol. unutmustumda yarin baslayayim onada.Melisa çayı icmistim canim gunde bir iki fincan.transfere 3-4 gün kala bırakmıştım
canim medikal park izmir unuversitesi hastanesi oldu. bu arkadaşımız üniversite değil artık dedi ama ben burası için geçerli olmadığını düşünüyorum. istersen hastaneyi bi ara sor. ahmet bey bu hastanede ama sadece özel yani ücretli hastalarına bakıyor. tup bebek mi yaptiricaksin sen hayırlı olsun tedavin nerde yasiyosun?Kızlar izmir dışında olduğum için bilmiyorum medical park, üniversite hastanesi mi? Peki ahmet zeki ışık bu hastanede mi? Bir de ortalama toplam maliyet ne oluyor?
ben ilk nisan ayında gitmiştim ilk telefonla d anismandan aldığım fiyatlar ahmet zeki isik 6.500 suleyman akarsu sgk kapsamında raporuda orda kendileri çıkarıyor 3.150 tl di. istersen danışman metin beyin numarasını vereyim ara görüş. ücretsiz on görüşmede yapabilirsin doktorlarla kararini öyle verirsin.Evet nasip olursa tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. Muğla da yaşıyorum. Buradan geleceğim için bir ön araştırma yapmak istedim. Peki bu özel yani paralı olunca ne kadara mal oluyor diğer türlü olunca ne kadara? Rapor da çıkarıp öyle gelmeyi planlıyorum nasip olursa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?