- 27 Kasım 2014
- 90
- 21
- 8
- 37
- Konu Sahibi benim bebisim
-
Cok teşekkür ederim Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin.. Aynen dediginiz gibi tek olsun cift olun farketmez sağlıklı sıhhatli kucaginiza alalım.Yarın randevumuz var öğreneceğiz inşallah.Peki yorgunluk uyku hali mide rahatsızlığı gibi durumları kacinca haftadan itibaren yaşadınız ya da yasadiniz mı:)
0530 174 42 73 metin bey hasta kordinetoru. benim adım seher cetin numaranızı ondan aldım derseniz yardımcı olacaktır.Tamam canım eğer numarayı verebilirsen çok sevinirim. Çünkü insan uzaktan da gelecek olunca birçok şeyi merak ediyor.
yani genel olarak memnunum. cok buyuk bir sorun yasamadim. sadece suleyman bey cok konusmuyo bazen canimi sikiyo ama onada alıştım. ben soruyorum oda anlatiyo.Peki sen memnun musun?
ben rapor kullanmak istedigim için suleyman beye gittim. ahmet bey sadece ozel hastalara bakiyo. ve yapilacak olan işlemleri beraber kararlastirdiklari için metin beyde ona yönlendirdi. bence ara bilgi al kararini ver. ve imkanın varsa yani gitme zamanin varsa ilk muayneyede git. hemen baslanmiyo çünkü vitamin falan veriyo senden ve eşinden tahlil istiyo en azından bunları h alledersin eline kadar.Sehercim çok sağol. Tamam söylerim. Sadece tüp bebek bölümüne bakıyor demi canım? Peki neden ahmet beye gitmedin. Ben eğer nasip olursa ahmet beye gitmeyi düşünüyorum. Bide ben şu an çalışıyorum malum burası sezonda çok yoğun oluyor o yüzden ekim gibi gelmeyi planlıyorum. Sence şimdiden görüşmeli miyim?
ayy ne guzel haber tebrik ederim canim cok sevindim. allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin. bizlerede dua et artik. hamilelerin duasi kabul olurmus. doktordan gelince de gelişmeleri yaz lütfen. tekrar gözün aydın canimMerhabalar, 1 ay önce kadar yazmıştım sizlere Medicana da Süleyman beye gidiyordum, 2. tüp bebek tedavimi Eylül ayında olacaktım ki zamanın gelmesini daha doğrusu genetik tahlil sonuçlarının gelmesini beklerken bugün hamile olduğumu öğrendim hala şoktayım, bugün adet günümdü yarın doktora gideceğim bugün değerim 1501 çıktı, allahım isteyen herkese nasip etsin, 2,5 yıldır bekliyorduk bugüneymiş demek.
Darısı tedavi gören arkadaşlara.
benim 2 tup bebeğim ama ilkinde dondurulmuslarla 2 sefer transfer oldu ve negatifti. bu 3 transferim olucak. haftaya çarşamba nasipse. raporlu olunca ahmet bey bakmiyo o sadece ozel hastalarına bskiyo. ama çok büyük bir sorun olursa oda geliyo. herşeyi beraber karar veriyorlarmis. öyle soylendi. mesela benim yumurtalarım çok olduğundan çok agri çekmiştim opu dan sonra ve ahmet beyde suleyman beyde yanımdaydı.Seher peki bu senin ilk tüp bebek denemen mi? Evet ben öyle düşünüyorum. İlk olarak bir gelip muayene olayım. Ona göre ne yapacağımızı bilelim. Bir arayıp konuşayım danışmanla. Peki raporlu olunca yani rapor çıkarınca ahmet bey bakmıyor mu?
benim 2 tup bebeğim ama ilkinde dondurulmuslarla 2 sefer transfer oldu ve negatifti. bu 3 transferim olucak. haftaya çarşamba nasipse. raporlu olunca ahmet bey bakmiyo o sadece ozel hastalarına bskiyo. ama çok büyük bir sorun olursa oda geliyo. herşeyi beraber karar veriyorlarmis. öyle soylendi. mesela benim yumurtalarım çok olduğundan çok agri çekmiştim opu dan sonra ve ahmet beyde suleyman beyde yanımdaydı.
Muaybe ücreti ahmet beyde 350 tl.raporsuz ilaç hariç tüp bebek 6500 raporlu olursa 3400 gibi bişeydi.eğer diğer aşılamaların iğneli olduysa ve tutmadığına dair yazı varsa elinde ahmet bey rapor çıkartır sizedeOzaman hangisinden randevu almak istersek alabiliyoruz yani anladığım kadarıyla. Benim 4 kere aşılamam oldu ama olumsuz oldu sonuç artık rapor çıkarıp tüp bebeğe geçmek istiyorum çünkü aşılama da dört kerenin üstüne çıkmanın bir mantığı yok boşuna zaman kaybı. Peki ortalama ne kadara mal olacağı konusunda bir fikrin var mı? Gerçi sağolsun seher bana danışmanının numarasını gönderdi arayıp soracam ama yine de sizlerinde bildiği şeyleri öğrenmek isterim.
ben nisan ayinda gorustugumde raporlu ahmet bey bakmiyordu. bunu hasta danismani da soyledi ve burda tedavi gören diğer arkadaslarda. sizi rapor çıkınca suleyman beyin bakicagini düşünüyorum.Bende ahmet beyin hastasıyım.ilk aşılamamı süleyman beyde oldu.sonra ahmet beye geçtim.oda bir aşılama daha yapalım olmazsa tüp bebek için raporunu çıkartırız sonra tüp bebeğe geçeriz dedi.yani raporlu olabiliyor ahmet bey de.benim ikinci aşılamada olmadı.eylül ayında ahmet beyde tüp bebek yaptıracağım
sağol canim teşekkür edrim ins olumlu sonuçlanır.Anladım canım. Çarşamba günü olacak demek ki hayırlısıyla olur inşallah. Allah emeklerinizin boşa çıkarmasın. Güzel haberlerini bekliyorum. Peki raporsuz olunca ortalama ne kadara mal olur?
arkadasim en dogru bilgiyi verdigim numarayi arayarak metin bdyden alabilirsin. hiç vakit kaybetme yarin ara konus kafamdaki sorular gitsin. sonra bizede yaz canimOzaman hangisinden randevu almak istersek alabiliyoruz yani anladığım kadarıyla. Benim 4 kere aşılamam oldu ama olumsuz oldu sonuç artık rapor çıkarıp tüp bebeğe geçmek istiyorum çünkü aşılama da dört kerenin üstüne çıkmanın bir mantığı yok boşuna zaman kaybı. Peki ortalama ne kadara mal olacağı konusunda bir fikrin var mı? Gerçi sağolsun seher bana danışmanının numarasını gönderdi arayıp soracam ama yine de sizlerinde bildiği şeyleri öğrenmek isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?