- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #1.021
Tebrik ederim ☺☺Allah kucağına sağ salim almayı nasip etsin.Merhaba arkadaslar benimde test gunum carsamba gunu bugun jel kullanirkene hafif bir kan geldi butun umudumu kaybettim zanettim ahmet hocayi aradim hemen kan testi yaptir dedi gittim yaptirdim ve sonucum 47 cikti Allahin izniyle daha 2 gunum daha var heyecan icinde yuksrlmedini bekliyorum ahmet hocada tebrik ederim dedi beni cok mutlu etti :)
tebrik ederim. allah kucağına almayı nasip etsin. carsamba değerini yaz yine
Can'ım gıttım medıcale rapor aldım..doktorla bişey konuşmadık..konuşacak bişey yoktu cunku..zaten keseyi görmeden de bişey dıyemıyor herhalde..ınsallah keseleri de görsem rahat edecegım..rapor aldım..sen nasptın Nasıl gıdıyor ..sıgara durumu nasılcanim napiyosun. bugün gidicektin m edicale nasıl geçti görüşmem.
ohhh evdesin ozaman dinlen artık. buraya kadar geldin ya ins gerisinde hayırlısıyla gelir. hamile olali yazmiyonda artik kayipsin. ben evdeyim zaman geçirmeye cslisiyom biraz oturuyom biraz evin içinde dolaniyom. bugün 6 gun. 2 gundur bel agrim ve sag kasikta hassasiyet var. cumartesi test gunumCan'ım gıttım medıcale rapor aldım..doktorla bişey konuşmadık..konuşacak bişey yoktu cunku..zaten keseyi görmeden de bişey dıyemıyor herhalde..ınsallah keseleri de görsem rahat edecegım..rapor aldım..sen nasptın Nasıl gıdıyor ..sıgara durumu nasıl
Oh az kalmış arkadasım .. Insallah guzel sonuclar alacaksın inaniyorum .. Bol gebeşli topik açtın.. Ben bişey hıssetmedım arkadasım ..herkesın farklı oluyor baksana ..buralardayım ben ..ohhh evdesin ozaman dinlen artık. buraya kadar geldin ya ins gerisinde hayırlısıyla gelir. hamile olali yazmiyonda artik kayipsin. ben evdeyim zaman geçirmeye cslisiyom biraz oturuyom biraz evin içinde dolaniyom. bugün 6 gun. 2 gundur bel agrim ve sag kasikta hassasiyet var. cumartesi test gunum
vallaha artik gunler gecmiyo. daha cok var gibi geliyo. bu topikte tedavi görenlerin hepsi hamile maşallah. ins bende görürüm yaa. hiç ümidim yok ama. çok karamsarim. 12 sene sen sonra gorurmuyum o gunleri bilmiyorum.Oh az kalmış arkadasım .. Insallah guzel sonuclar alacaksın inaniyorum .. Bol gebeşli topik açtın.. Ben bişey hıssetmedım arkadasım ..herkesın farklı oluyor baksana ..buralardayım ben ..
Goreceksın Allah'ımızın ıznıyle..herseyın hayırlısı arkadasım. Evet bekleme surecı cok zor ..allahım sabrını versın ınsallahvallaha artik gunler gecmiyo. daha cok var gibi geliyo. bu topikte tedavi görenlerin hepsi hamile maşallah. ins bende görürüm yaa. hiç ümidim yok ama. çok karamsarim. 12 sene sen sonra gorurmuyum o gunleri bilmiyorum.
Kizlar medicalparkta doktorunuz kim? tavsiye eder misiniz? :)
amin canim sagolGoreceksın Allah'ımızın ıznıyle..herseyın hayırlısı arkadasım. Evet bekleme surecı cok zor ..allahım sabrını versın ınsallah
canim ben rapor kullanacağım için suleyman beyi secmiştim iyi bir insan ama pek konusmuyo sordukca anlatiyo. ama ahmet bey bi baska konusuyo insani cok rahatlatiyo ve enerjisi cok yuksek bi adam.Kizlar medicalparkta doktorunuz kim? tavsiye eder misiniz? :)
raporlu olunca ahmet bey bakmiyor mu?canim ben rapor kullanacağım için suleyman beyi secmiştim iyi bir insan ama pek konusmuyo sordukca anlatiyo. ama ahmet bey bi baska konusuyo insani cok rahatlatiyo ve enerjisi cok yuksek bi adam.
ahmet bey sadece ozel hastalara bakiyorraporlu olunca ahmet bey bakmiyor mu?
gozunaydin canim saglikla kucagina alirsin ins.Arkadaslar bugun testimizi yaptirdik 98 cikti Allahima cok sukur
hayirlisi olsun canim ins kabusursun bebislerineMerhaba arkadarlar ...
Bende 2014 Kasım ayından bu yana yani Ahmet Hoca medical e geçtiğinden beri onun hastasiyim..1 i DEÜ hastanesin de 2 si Ahmet hoca olmak üzere 3 negatif denemem var şimdi donmuslarla tekrar denicez yarın kontrolum var pozitif sonuç alanlara çok sevindim Rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin
Merhaba arkadarlar ...
Bende 2014 Kasım ayından bu yana yani Ahmet Hoca medical e geçtiğinden beri onun hastasiyim..1 i DEÜ hastanesin de 2 si Ahmet hoca olmak üzere 3 negatif denemem var şimdi donmuslarla tekrar denicez yarın kontrolum var pozitif sonuç alanlara çok sevindim Rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?