Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

Tebrik ederim ☺☺Allah kucağına sağ salim almayı nasip etsin.

canim napiyosun. bugün gidicektin m edicale nasıl geçti görüşmem.
Can'ım gıttım medıcale rapor aldım..doktorla bişey konuşmadık..konuşacak bişey yoktu cunku..zaten keseyi görmeden de bişey dıyemıyor herhalde..ınsallah keseleri de görsem rahat edecegım..rapor aldım..sen nasptın Nasıl gıdıyor ..sıgara durumu nasıl

ohhh evdesin ozaman dinlen artık. buraya kadar geldin ya ins gerisinde hayırlısıyla gelir. hamile olali yazmiyonda artik kayipsin. ben evdeyim zaman geçirmeye cslisiyom biraz oturuyom biraz evin içinde dolaniyom. bugün 6 gun. 2 gundur bel agrim ve sag kasikta hassasiyet var. cumartesi test gunum

Oh az kalmış arkadasım .. Insallah guzel sonuclar alacaksın inaniyorum .. Bol gebeşli topik açtın.. Ben bişey hıssetmedım arkadasım ..herkesın farklı oluyor baksana ..buralardayım ben ..

Oh az kalmış arkadasım .. Insallah guzel sonuclar alacaksın inaniyorum .. Bol gebeşli topik açtın.. Ben bişey hıssetmedım arkadasım ..herkesın farklı oluyor baksana ..buralardayım ben ..
vallaha artik gunler gecmiyo. daha cok var gibi geliyo. bu topikte tedavi görenlerin hepsi hamile maşallah. ins bende görürüm yaa. hiç ümidim yok ama. çok karamsarim. 12 sene sen sonra gorurmuyum o gunleri bilmiyorum.

vallaha artik gunler gecmiyo. daha cok var gibi geliyo. bu topikte tedavi görenlerin hepsi hamile maşallah. ins bende görürüm yaa. hiç ümidim yok ama. çok karamsarim. 12 sene sen sonra gorurmuyum o gunleri bilmiyorum.
Goreceksın Allah'ımızın ıznıyle..herseyın hayırlısı arkadasım. Evet bekleme surecı cok zor ..allahım sabrını versın ınsallah

Merhaba arkadarlar ...

Bende 2014 Kasım ayından bu yana yani Ahmet Hoca medical e geçtiğinden beri onun hastasiyim..1 i DEÜ hastanesin de 2 si Ahmet hoca olmak üzere 3 negatif denemem var şimdi donmuslarla tekrar denicez yarın kontrolum var pozitif sonuç alanlara çok sevindim Rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin

hayirlisi olsun canim ins kabusursun bebislerine

Bu sefer her şey gönlünüzce olur ve hayırlı haberler alırsınız inşaallah.
Mutlu haberleri alan arkadaşları ben de kutluyorum.Allah tamamına erdirsin ve sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alın inşaallah.

kizlar hepinize iyi geceler benimde transfer
2hafta önce iptal oldu çoook üzüldüm amayapacak bbişey yok. benden20 yumurta toplandi sadece 5tane orta kalitelioldu onlarda3.gunden sonra gelisimleri iptal oldu.bu arada benim spontam bir dogumum var niye boyle oldu anlayamadık.irenbede kaan beyin hastasıyım bize vitamin takviyesi verdi.
eylül sonu gibi inşallah sıkıntısız başlarız.ama sanki dr.değiştirmek istiyorum.eskiden ahmet hoca irenbedeydi biraz fiyatlardan bahsedermisiniz.yani özel nekadar maloluyor.birde benden çok yumurta çıktığı için dr.sen pko sun dedi ama pko ya dair en ufak bir şikayetim yok usg den de çıkmadı.benim gibi boyle olan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…