- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #1.041
canim ben pko yum. bütün özelliklerini taşıyorum. ama doktorlara gore hamile kalamamam için sebep degil. çünkü çok yumurta oluyo. ilaçlarla daha çok oluyo. ama hamile kalmafim hic. ahmet beyin muayne ücreti 350 tl. tup bebek de 6500+ ilaçlar. hakkında hayırlısı olsun ins.kizlar hepinize iyi geceler benimde transfer
2hafta önce iptal oldu çoook üzüldüm amayapacak bbişey yok. benden20 yumurta toplandi sadece 5tane orta kalitelioldu onlarda3.gunden sonra gelisimleri iptal oldu.bu arada benim spontam bir dogumum var niye boyle oldu anlayamadık.irenbede kaan beyin hastasıyım bize vitamin takviyesi verdi.
eylül sonu gibi inşallah sıkıntısız başlarız.ama sanki dr.değiştirmek istiyorum.eskiden ahmet hoca irenbedeydi biraz fiyatlardan bahsedermisiniz.yani özel nekadar maloluyor.birde benden çok yumurta çıktığı için dr.sen pko sun dedi ama pko ya dair en ufak bir şikayetim yok usg den de çıkmadı.benim gibi boyle olan varmi
canim biz 10senelik evliyiz dogal yoldan bir kizim oldu cok sukur suan 5yasinda bu evliligim suresinde hic korunmadik biz hep sebebi bilinmeyen gurubundaydik.cok yumurta toplaninca ve kaliteleri kotu olunca doktorum sen pko sun dedi cok yumurta ve kalitesiz oldugu icin bana pko dedi bence bunuda tahminen soyledi canim senin embiriyolarin kaliteleri nasildi?[/QUOTE]QUOTE="benim bebixsxim, post: 47615374, member: 75841"]canim ben pko yum. bütün özelliklerini taşıyorum. ama doktorlara gore hamile kalamamam için sebep degil. çünkü çok yumurta oluyo. ilaçlarla daha çok oluyo. ama hamile kalmafim hic. ahmet beyin muayne ücreti 350 tl. tup bebek de 6500+ ilaçlar. hakkında hayırlısı olsun ins.
sagol canim insaaaa hadi inşallah bence hamilesin içime öyle doğdu inşallah emeklerinin karşılığını alırsın
hadi yaaahayalci-almina)beni tanidinmi ben ozlemgts)ismimi degistirdim.canim benim transferde iptal oldu onca emek hep boşa gitti belkide hayirlisi budur.canim sana da çok üzüldüm demekki hayirlisi böyleymiş keşke herşey istediğimiz gibi gitse ama malesef ki olmuyor sen ne yapmayi düşünüyorsun.
canim sana şöyle söyleyim bizim daha oncede dogal yolla birkizimiz var cok şükür tabi oda cok uğraşlar sonunda oldu mam dedigim gibi doğal yolla oldu bu tedavimde 20yumurta topladila sadece 5tane orta oldu onlarda 3.gunden sonra gelisimleri durdu ben sezaryanli olduğum icin kaan bey tek 5.1.kalite olmasi lazim dedi oyuzde benim orta kaliteleri hepsini çöpe attilar.bize tekrar vitamin takviyesi verdi eylul sonu tekrar başlıyoruz inşallah. kaan beye gelince cok soguk bir doktor tamam alaninda iyi diyorlar ama kafam cok karisti bende degistirmeyi dusundum ama esim kesinlikle izin vermiyor.canim irenbe baya pahali bu sondenem olabilir.cunku birikiminin hemen hemen hepsini buraya yaptıracağım.onun için bu denemeyi daha iyi değerlendirmek istiyorum eğer buda olmazsa 2sene ancak yapabiliriz.canim benim komşum 1.denemesini tepecikte yaptı embiriyolari hiç dollenmede 2.tepecikte yaptı tek embriyo ile şuan ikiz hamile yani anlayacağin bu işler nasip bak bana bir tane doğal olduğu halde transfer bile yapılamadı.senin yerinde olsam tepecige giderdim.benim bir çocuk olduğu için bakmıyorlar...hadi yaaacok üzüldüm cnm... benim kafam cok karisik. ege universitesine rapora basvurmustum pürüz cikarip duruyorlar bugün yine aricam rapor cikarsa büyük ihtimal 2. denemeyide tinaztepede denicem çünkü raporlu yapicak cok tavsiye edilen başka bi doktor bulamadim simdilik. tepecige gidip genetik testlerimi yaptirmayi denicem.
rapor cikmazsa irenbe de kaan beye gideyim diyordum ama sen memnun kalmadin mi?
benim embiyolarimin kalitesi cok güzel. 1 kalite de olanlar fonfurhldu sadece.ama tutmuyo. sebep yok. bugun transferimin 8 gunu oldu. ins bu sefer tutmustur ne diyeyim.[/QUOTE]canim biz 10senelik evliyiz dogal yoldan bir kizim oldu cok sukur suan 5yasinda bu evliligim suresinde hic korunmadik biz hep sebebi bilinmeyen gurubundaydik.cok yumurta toplaninca ve kaliteleri kotu olunca doktorum sen pko sun dedi cok yumurta ve kalitesiz oldugu icin bana pko dedi bence bunuda tahminen soyledi canim senin embiriyolarin kaliteleri nasildi?
Hayır hayır değerlerinin katlanmasini bekle lütfen...Oooo masallah çok yüksk.ben korktum şimdi benim 12. Gün 144 .6 çıktı. Boşunamı heveslendimki
eşim tepecige güvenmiyor embriyolari karistirir onlar diyor :) ne güzel 1 kizin varmis insallah ikinciside gelir yakinda. irenbede tüp bebek yaptirmak ilaclarla beraber toplam ne kadar oluyor cnm?canim sana şöyle söyleyim bizim daha oncede dogal yolla birkizimiz var cok şükür tabi oda cok uğraşlar sonunda oldu mam dedigim gibi doğal yolla oldu bu tedavimde 20yumurta topladila sadece 5tane orta oldu onlarda 3.gunden sonra gelisimleri durdu ben sezaryanli olduğum icin kaan bey tek 5.1.kalite olmasi lazim dedi oyuzde benim orta kaliteleri hepsini çöpe attilar.bize tekrar vitamin takviyesi verdi eylul sonu tekrar başlıyoruz inşallah. kaan beye gelince cok soguk bir doktor tamam alaninda iyi diyorlar ama kafam cok karisti bende degistirmeyi dusundum ama esim kesinlikle izin vermiyor.canim irenbe baya pahali bu sondenem olabilir.cunku birikiminin hemen hemen hepsini buraya yaptıracağım.onun için bu denemeyi daha iyi değerlendirmek istiyorum eğer buda olmazsa 2sene ancak yapabiliriz.canim benim komşum 1.denemesini tepecikte yaptı embiriyolari hiç dollenmede 2.tepecikte yaptı tek embriyo ile şuan ikiz hamile yani anlayacağin bu işler nasip bak bana bir tane doğal olduğu halde transfer bile yapılamadı.senin yerinde olsam tepecige giderdim.benim bir çocuk olduğu için bakmıyorlar...
canim Allah razi olsun inşallah sende en kısa zamanda tedaviye gerek kalmadan hamile kalirsin.canim irenbede fiyatlar hastaya göre değişiyor.5000.merkeze kaan bey kesinlikle her hastaya histo yapıyor.onada1000.yumurta açısında ben cok iyi bir hasta olmama ragmen vitamin ve igneler2500 geçti canim 3defa igne aldık tabi muane ucreti250 de ordan kaan bey hemen tedaviye başlamıyor once1.2.ay vitamin takviyesi yapıyor.taze transfer de yapmıyor.şimdi biz tekrar vitamin aliyoruz bugünde arisutu bal polen karisimi aldım.canim hatiliyormusun topikte en çok ikimiz umutsuzluk taki öyle bitti hayirlisi olsun nediyimeşim tepecige güvenmiyor embriyolari karistirir onlar diyor :) ne güzel 1 kizin varmis insallah ikinciside gelir yakinda. irenbede tüp bebek yaptirmak ilaclarla beraber toplam ne kadar oluyor cnm?
anladim cnm. sagol detayli yazmissin. tinaztepedeki doktor bunlarin hic birini yapmiyor ne vitamin verdi ne transferden sonra coraspirin verdi. histeroskopiye gerek yok dedi. tsh, d vitamini vs bunlarla filan ilgilenmedi. dondurulmus transferi yapsak dedim gerek yok dedicanim Allah razi olsun inşallah sende en kısa zamanda tedaviye gerek kalmadan hamile kalirsin.canim irenbede fiyatlar hastaya göre değişiyor.5000.merkeze kaan bey kesinlikle her hastaya histo yapıyor.onada1000.yumurta açısında ben cok iyi bir hasta olmama ragmen vitamin ve igneler2500 geçti canim 3defa igne aldık tabi muane ucreti250 de ordan kaan bey hemen tedaviye başlamıyor once1.2.ay vitamin takviyesi yapıyor.taze transfer de yapmıyor.şimdi biz tekrar vitamin aliyoruz bugünde arisutu bal polen karisimi aldım.canim hatiliyormusun topikte en çok ikimiz umutsuzluk taki öyle bitti hayirlisi olsun nediyim
canim ben merkezdeyken birkac kere umit hanimla goz goze geldim hatta slm verdi cok kibar bir bayan.sahsen kaan bey olmasaydi.ümit hanimin yanina gidebilirdim.ama nedense kaan beye cok guveniyorum.nekadar kizsamda kussemse kaan beyden vazgecmeyecegimanladim cnm. sagol detayli yazmissin. tinaztepedeki doktor bunlarin hic birini yapmiyor ne vitamin verdi ne transferden sonra coraspirin verdi. histeroskopiye gerek yok dedi. tsh, d vitamini vs bunlarla filan ilgilenmedi. dondurulmus transferi yapsak dedim gerek yok dediyani detaya girmeden normal tüp bebek prosedurunu uyguladi. bunlar benim kafamda soru işareti olarak kaldi ince detayli iş yapmiyor diye.
irenbede bi doktor daha varmis bayan ümit di galiba adi bi de onu arastircam. kafam cok karışık. ya paraya kıyıp gidip irenbe de denicem ya da raporumu kullanip 3 bin liraya yine tinaztepeye gitcem. hemen pozitif sonuç alcagimi bilsem 20 bin biler vermeye hazirim ama irenbeye gidip pozitif sonuc alamama ihtimali de var
bende cikolata kisti var da cnm ümit hanım bu konuda cok uzmanmis sanirim belki bi görüşmeye giderim. ilk mauynede de para aliyorlar mi?canim ben merkezdeyken birkac kere umit hanimla goz goze geldim hatta slm verdi cok kibar bir bayan.sahsen kaan bey olmasaydi.ümit hanimin yanina gidebilirdim.ama nedense kaan beye cok guveniyorum.nekadar kizsamda kussemse kaan beyden vazgecmeyecegim
canim eğer muane olursan para alirlar yok sadece ön görüşme dersen almazlar..bende cikolata kisti var da cnm ümit hanım bu konuda cok uzmanmis sanirim belki bi görüşmeye giderim. ilk mauynede de para aliyorlar mi?
çok şükür hamileyim canim.Gunaydınlar herkese B benim bebisim naptın senı cok merak ettım test yaptın mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?