Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

kızlar pozitifi gördüm sonunda çok şükür mevlama. allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. allahim olmayanlara nasip etsin. bugunleri girdum yaaa allahim sukurler olsun
Can'ım benım cok ama cok sevındım..Rabbim kucağımıza almayı da Nasıp etsın ..değerin kac cıktı tatlım

kızlar pozitifi gördüm sonunda çok şükür mevlama. allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. allahim olmayanlara nasip etsin. bugunleri girdum yaaa allahim sukurler olsun
Tebrikler canımm inan çok sevindimm değerlerin kat be kat katlansın inşallahh Allahım bekleyenlere yardım etsin herkesin kucağı dolsun inşallahh

Her duamda Seher ve Özlem de dedim cok şükür hepimizin de oldu canım:)Kalp atışlarını duyduk cok şükür.En kisa zamanda sizin bebislerin de duyariz insallah.Benim mide bulantilarim basladi arada çıkartıyorum özellikle sabahları hasta gibiyim.Bir mi iki tane mi transfer oldu senin ?

sagol canim çok teşekkür ederim. çok şükür rabbime bugunleri gorebildik. 5 gün 2 embiyo transfer edilmişti. cumartesi 10 gun degerim 132 di bugün 12 gun 300 olmuş allahima binlerce şükür. 29 ağustosta kese yada keseleri gorucez. mevlam uzun verirse. daha da çok sevindim canim ikizlerimuzle iyi bak tatlım.

Merhaba arkadaşlar.2.çocuk istiyorduk.olmuyordu bir türlü.tüp bebeğe karar verdik bu akşam.yarın medikali arayıp konuşucam.çok endişeliyim çok karışığım.çok korkuyorum.desteklerinizi bekliyorum.

hakkında hayırlısı olsun arkadasim. eğer çocuk istiyorsan hiç korkma basla. herşey su gibi akip gidiyo. ins tez vakitte kavusursun 2 yavruna.

hakkında hayırlısı olsun arkadasim. eğer çocuk istiyorsan hiç korkma basla. herşey su gibi akip gidiyo. ins tez vakitte kavusursun 2 yavruna.
Çok teşekkür ederim canım benimm.ilki de zor oldu.bu da öyle olacak görünüyor.senin kaçıncı denemende tuttu?hemsireler nasıl?ahmet beye gidicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…