- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #1.061
Can'ım benım cok ama cok sevındım..Rabbim kucağımıza almayı da Nasıp etsın ..değerin kac cıktı tatlımkızlar pozitifi gördüm sonunda çok şükür mevlama. allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. allahim olmayanlara nasip etsin. bugunleri girdum yaaa allahim sukurler olsun
sagol canim ins kucagimizada almayı da nasip eder mevlam. 10 gunum sonuç 132Can'ım benım cok ama cok sevındım..Rabbim kucağımıza almayı da Nasıp etsın ..değerin kac cıktı tatlım
Süper tatlım pzrt tekrar yaptıracaksın herhalde ınsallah degerın kat kat artar arkadasım cok sevındım ..sagol canim ins kucagimizada almayı da nasip eder mevlam. 10 gunum sonuç 132
ewt canim pazartesi tekrar yapılacak. ins kat kat artar canim. sagol arkadasimSüper tatlım pzrt tekrar yaptıracaksın herhalde ınsallah degerın kat kat artar arkadasım cok sevındım ..
kac çıktı canim sonuçların?Medicalpark ta tedavi olup hamileliği tescillenmeyen bir benim herhalde değerler ikiye katlanmiyor beklemedeyiz
Tebrikler canımm inan çok sevindimm değerlerin kat be kat katlansın inşallahh Allahım bekleyenlere yardım etsin herkesin kucağı dolsun inşallahhkızlar pozitifi gördüm sonunda çok şükür mevlama. allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. allahim olmayanlara nasip etsin. bugunleri girdum yaaa allahim sukurler olsun
kızlar pozitifi gördüm sonunda çok şükür mevlama. allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. allahim olmayanlara nasip etsin. bugunleri girdum yaaa allahim sukurler olsun
sagol canim. amin ins.Amin insaallah canım.Tebrik ederim.Rabbim tamamina erdirsin hakkında hayırlısıni nasip etsin insaallah.
amin canim sagol.Tebrikler canımm inan çok sevindimm değerlerin kat be kat katlansın inşallahh Allahım bekleyenlere yardım etsin herkesin kucağı dolsun inşallahh
Tebrik ederim hayirli olsun cok sevindim adina Allah tamamina erdirsin insallah:)kızlar pozitifi gördüm sonunda çok şükür mevlama. allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. allahim olmayanlara nasip etsin. bugunleri girdum yaaa allahim sukurler olsun
sagol canim benim. çok şükür arkandan hepimiz geliyoruz.sen nasilsin kalp atislarini duydun mu? belirtiler basladi mi?Tebrik ederim hayirli olsun cok sevindim adina Allah tamamina erdirsin insallah:)
Hayırlı olsun kuzumçok şükür hamileyim canim.
sagol canim çok teşekkür ederim. çok şükür rabbime bugunleri gorebildik. 5 gün 2 embiyo transfer edilmişti. cumartesi 10 gun degerim 132 di bugün 12 gun 300 olmuş allahima binlerce şükür. 29 ağustosta kese yada keseleri gorucez. mevlam uzun verirse. daha da çok sevindim canim ikizlerimuzle iyi bak tatlım.Her duamda Seher ve Özlem de dedim cok şükür hepimizin de oldu canım:)Kalp atışlarını duyduk cok şükür.En kisa zamanda sizin bebislerin de duyariz insallah.Benim mide bulantilarim basladi arada çıkartıyorum özellikle sabahları hasta gibiyim.Bir mi iki tane mi transfer oldu senin ?
sagol kuzum. allah tez vakitte sanada gistersinHayırlı olsun kuzum
hakkında hayırlısı olsun arkadasim. eğer çocuk istiyorsan hiç korkma basla. herşey su gibi akip gidiyo. ins tez vakitte kavusursun 2 yavruna.Merhaba arkadaşlar.2.çocuk istiyorduk.olmuyordu bir türlü.tüp bebeğe karar verdik bu akşam.yarın medikali arayıp konuşucam.çok endişeliyim çok karışığım.çok korkuyorum.desteklerinizi bekliyorum.
Çok teşekkür ederim canım benimm.ilki de zor oldu.bu da öyle olacak görünüyor.senin kaçıncı denemende tuttu?hemsireler nasıl?ahmet beye gidicem.hakkında hayırlısı olsun arkadasim. eğer çocuk istiyorsan hiç korkma basla. herşey su gibi akip gidiyo. ins tez vakitte kavusursun 2 yavruna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?