Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

93 kiloyum 28 yaşında iki asilamadan sonra ilk tupbebek denemem ve Süleyman bey ile başarılı Sonuç...
Hemşireler gerçekten çok iyi..
Ilaclari hangi saatte ne kadar kullanacaksaniz tek tek anlatiyorlar..
Ay çok sevindim canıım tedavi aşamasında kac kilo aldın?ben 40 yaşında oldugum için senin kadar şanslı olmam diye düşünüyorum

Ayy şükürler olsuun.kaç yaşındasın?ben 40 yaşındayım.ayrıca 74 kilo.daha da fazla kilo alacak olmak geriyor beni.
ben evlat sahibi olmayi cok istefigim icin hic dusunmedim kilo konusunu zaten vardı dahada ne kadar gelecekse gelsin umrumda değil. yıllardır tedavi gördüğüm için zaten kilo kaldı çok şükür gebelik olduya dahada gelsin nspayim. 80 kiloyla başladım tedaviye 82, 83 aradığım şimdi.

Yumurta rezervlerin iyi ise ve eşinde de problem yoksa endişe etmemelisin..
3.4 kilo aldım onda da yemeğe dikkat etseydi almazdım..
Rezervlerin iyi olması rakamsal olarak ne mesela?eşimde sorun yoktu en son ama benim yasla beraber azalmış olabilir.gecen ay medikaldeki gülin hn.a gittim.nasıl bir muayene idi anlamadım.ağzında bir şeyler geveledi.ben de muayene esnasında dikkatı daģilmasın diye sormadım.sonra da unuttum.sorun yok dedi sadece.ama bir daha ona gitmem.kimseye tavsiye de etmem.sonuc olarak elimde ne idiğü belirsiz bir 'sorun yok' var.

Haklısın canım.insan evladı olsun diye her şeyi yapar.kilo alınır verilir.duyan da manken olduğumu zanneder :))))

Kizlar medikalparkta süleyman bey vitamin takviyesi filan veriyor mu? histeroskopi istiyor mu? bir de size transfer edilen embriyolarinizla ilgili bilgileri iceren bi kağıt verildi mi? transfer sonrasi coraspirin kullandirdi mi?

Kizlar medikalparkta süleyman bey vitamin takviyesi filan veriyor mu? histeroskopi istiyor mu? bir de size transfer edilen embriyolarinizla ilgili bilgileri iceren bi kağıt verildi mi? transfer sonrasi coraspirin kullandirdi mi?
canim ben ilk nisan ayında gittim ogun 3 tane vitamin takviyesi verdi ve hala kullaniyorum. histeriskopi yi ben istedim ama benim için gerekli olmadığını söyledi gerek gorseydi yapardı. transferden sonra kağıt vermedi ama transfer esnasında embiyolog la birlikte kalitrleletini anlattılar. corasprin kan pihtilasmasi olanlara veriliyo ve bana verilmedi çünkü yoktu.

Bana da vitamin ilaçları verildi.. Hsg yi süleyman bey e gitmeden Zekeriya bey çekmişti... coraspin ben de baslanmadi.. transfer günü Embriyolarla ilgili evrak verildi...
Islemler herkeste farklı ve kişiye özel

cok teşekkür ederim cnm :) hangi vitaminleri vermisti doktorun? bende simdiden alip kullanmaya basliyayim

Bana da vitamin ilaçları verildi.. Hsg yi süleyman bey e gitmeden Zekeriya bey çekmişti... coraspin ben de baslanmadi.. transfer günü Embriyolarla ilgili evrak verildi...
Islemler herkeste farklı ve kişiye özel
medilcal parka gidersem bende muhtemelen süleyman beye gidicem rapor cikarttim çünkü. sana hangi vitaminleri vermisti cnm?

eah
Rahim kanallarının tıkalı olup olmadığını gösteren film...
in kanallarının tıkalı olup olmad
medilcal parka gidersem bende muhtemelen süleyman beye gidicem rapor cikarttim çünkü. sana hangi vitaminleri vermisti cnm?
canim öncelikle medicali ara ve konus sgk raporu falan bilgi al. hiç bisey eskisi gibi değil çok değişiklikler oldu. v itaminlere gelince evde değilim hatırladığım kadarıyla isimlerini yazayım düzgün olmayabilir yazilislari. infocolicasit, previt, q10 enzim.

evet cnm nihate cikmis ama henuz gidip alamadim. evet egeden cikardim. 6 ay gecerliligi varmis 3 ay sonra kullanmayi düşünüyorum
ya bu rapor olayı nasıl oluo peki biz dosya açtırdık dosya günüde bazı kan tahlilleri aldılar sizi aricaz dediler ama ne için aricaklar nezaman aricaklar bilmiom (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…