- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #1.101
canim tinaztepede bana bi liste verdiler bunlari hazirla infertilite bolumune git rapor cikarmak istedigini söyle dediler. basta bayaga zorladilar ama cok ısrar ettim evraklarimi verdim 1 ay sonra nihayet cikti rapor. adetin 3. günü yapilan hormon tahlili, erkegin 3 ayri spermiyogrami, rahim filmi, daha önce 2 asilama olduguna dair belge, dahiliyeden alinmis konsültasyon, ikametgah, evlilik cuzdani fotokopisi, kimlik fotokopileri... sanirim bunlar lazimdiya bu rapor olayı nasıl oluo peki biz dosya açtırdık dosya günüde bazı kan tahlilleri aldılar sizi aricaz dediler ama ne için aricaklar nezaman aricaklar bilmiom(
Acılı bir şey mi?ben de bugun cesaret edip arayamadim.sabah kalktığımda tüm cesaretim kaybolmuştuhisteroskopi rahim icine kamera ile bakilmasidir. bazen ultrosonlarda gorulmeyen kist, polip, yapisiklik tarzi seyleri gormeye yarar.
Rahim filmi mi yani ,hani şu hepimizin bildiği?Rahim kanallarının tıkalı olup olmadığını gösteren film...
ben yaptırmadım ama anestezi altında yapıldığını biliyorum. ve herkeze yapilmiyo zaten. buna doktorun karar veriyo. aramaktan bisey çıkmaz ki sadece bilgi alacağını şöyle hasta korfinotoru metin bey var onun numarası vereyim ara konus. herşeyin bilgisini verebiliyo maddi manevi anlatiyo sana yol gosteriyo. 0530 174 42 73 istersen simdi bile arayabilirsin. hastamız seher cetin den aldım no yu de yardımcı olacaktır.Acılı bir şey mi?ben de bugun cesaret edip arayamadim.sabah kalktığımda tüm cesaretim kaybolmuştuacaip canım sıkkın.
rahim film mi farklı birşey. histeriskopi farklı canim.Rahim filmi mi yani ,hani şu hepimizin bildiği?
Ha öyle mi tamamm canımrahim film mi farklı birşey. histeriskopi farklı canim.
Çok tatlısın canım,çok sağol.allah tüm dileklerini gerçeklestirsin inşallahben yaptırmadım ama anestezi altında yapıldığını biliyorum. ve herkeze yapilmiyo zaten. buna doktorun karar veriyo. aramaktan bisey çıkmaz ki sadece bilgi alacağını şöyle hasta korfinotoru metin bey var onun numarası vereyim ara konus. herşeyin bilgisini verebiliyo maddi manevi anlatiyo sana yol gosteriyo. 0530 174 42 73 istersen simdi bile arayabilirsin. hastamız seher cetin den aldım no yu de yardımcı olacaktır.
amin canim cumlemizin duaları kabul olsun. hepimiz isteği aynı. mevlam kimseyi bu yolda bekletmesin.Çok tatlısın canım,çok sağol.allah tüm dileklerini gerçeklestirsin inşallah
Aminnnamin canim cumlemizin duaları kabul olsun. hepimiz isteği aynı. mevlam kimseyi bu yolda bekletmesin.
gözün aydın canim. ne mutlu ne mucize bir an deme. benim daha çok 29 gorucem mevlam nasip ederseAllahıma binlerce kez şükürler olsun bugün miniğimi gördüm pıt pıt kalp sesini duyabildim Rabbim isteyen herkese ve bizim gibi bu yolda hiç umudunu kaybetmeyip her ay bu ay olacakmı acaba duygusuyla çabalayan arkadaşlarıma yardım etsin Dilerim ki bu son ayınız olsun ve miniklerinize kavuşursunuz
Insallah saglikla kucagina alirsin.Sizde sorun neydi tüp bebeklemi hamile kaldınız.Allahıma binlerce kez şükürler olsun bugün miniğimi gördüm pıt pıt kalp sesini duyabildim Rabbim isteyen herkese ve bizim gibi bu yolda hiç umudunu kaybetmeyip her ay bu ay olacakmı acaba duygusuyla çabalayan arkadaşlarıma yardım etsin Dilerim ki bu son ayınız olsun ve miniklerinize kavuşursunuz
Teşekkür ederim evet ilk tüp bebek denememdi Allahıma şükür tutundu.Bende pco vardı ama yok denecek kadar azdı.Insallah saglikla kucagina alirsin.Sizde sorun neydi tüp bebeklemi hamile kaldınız.
Allahım sağlıkla sesini duyurmayı nasip etsin canım bugün Özlem de duydu şükür sıra sende canım seni bekliyoruz artıkgözün aydın canim. ne mutlu ne mucize bir an deme. benim daha çok 29 gorucem mevlam nasip ederse
amin canim ins ogun gelse duycsm çok rahatliycam. ozlem den ses yok cok merak ettim onuda.Allahım sağlıkla sesini duyurmayı nasip etsin canım bugün Özlem de duydu şükür sıra sende canım seni bekliyoruz artık
Konuştum ben bugün onunla çok mutlu maşallahhamin canim ins ogun gelse duycsm çok rahatliycam. ozlem den ses yok cok merak ettim onuda.
ayy cok sevindim buna. bende cok merak etmistim onu. cok sukur yarabbim. sira bana geldi ozamanKonuştum ben bugün onunla çok mutlu maşallahhYazar kendine gelince canım
canim cok gecmis olsun ALLAH bidaha yasatmasin gercekten okuyunca sok oldun cok ta üzüldüm demekki hayirlisi buymus senin için bak en azindan hamilė kalabiyorsun dondurulmuslarinda var canim bazı arkadaşlardan doğal siklusu duymuştum.galiba ilacsiz rahim hazırlanıyormuş böylelikle bebegin tutunması doğal yoldan gibi oluyormuş.slm kizlar. topigimiz çok sessiz kalmış nerelerdesiniz? ben yaşadıklarımı anlatayım biraz. 12 senelik evlilik, 3 tup bebek denememde suleyman beyin sayesinde çok şükür pozitifi gorduk. malesef oda 10 gun sürdü ve birden bire gelen k anamayla düşük yaptim. dünya basima yıkıldı. çok zor günler geçirdim tam olarak atlattim diyemem ama bugün daha iyiyim. kontrolum vardi bugun suleyman beyin yanına gittim. patoloji sonucum gelmis dusurdugum parcanin bebegim oldugu kesinlesti. düştüğü ilk andan beri bildiğim halde bugün kesinligini duymak beni üzdü ama sağolsun cokta moral verdi. kan tahlillerinin hepsi normal beta artışı cook cook normal hiç bir sorun gozukmuyo dedi. dusuklerin tam sebebini bilemeyiz ama 12 hafta ya kadar olan dusuklerin bir çoğu bebekte bir anormallik olduğundan dolayı vücut atmaya calisirmuis.sen sansli gruptasin cunku 6 haftalikken yani cok kucukken kendin dusurdun ve kurtaj olnadin dedi. daha buyuk olsaydi hem bebegini düşürmesinin acısını hemde kurtajin acimi yasayacakdin veya gebeligin devam etti 12 haftalikken bi anormallik olduğunu farketsek napicakdin aldirabilecekmisyin? bide bunları dusun yoluna bak dedi. acıni yasa ve artık bitir yolumuza bakalım buz bebislerin seni bekliyo dedi. ilk gelecek olan adetinle yeni transfer h azirligimiza başlama kararı aldik. bu tedavide doğal siklusta transfer edicem farklı yoldan gidip daha dikkatli o lucaz dedi. simdi size sorum doğal siklusta transfer olan var mi? süreç nasıl icliyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?