Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

Ay canııım çok geçmiş olsun.aynısını ben de 2.hamileliğimde yaşadım.3 aylıkken karnımda öldü.hic kanamam olmadı.muayenede öğrendim öldüğünü.dr da bana aynısını söylemişti.okuyunca yazdıklarını tekrae yasadım.allahtan sonra oğlum oldu.merak etme.senin de olacak.

arkadaşlar iyi akşamlar ahmet hocadan memnun musunuz?iletişim olarak
nasıl muane ücreti ve tupbebek ücreti nekadar.cvplarsaniz sevinirim.son olarak aranızda arisutu bal polen kullananlar varmi veya kullanıp memnun kalanlar

arkadaşlar iyi akşamlar ahmet hocadan memnun musunuz?iletişim olarak
nasıl muane ücreti ve tupbebek ücreti nekadar.cvplarsaniz sevinirim.son olarak aranızda arisutu bal polen kullananlar varmi veya kullanıp memnun kalanlar
Ahmet beyin hastasıyım memnunum çok iyi sevecen bir dr.muayne ücreti 350 tl.tüp bebek 6500+kullanacağın ilaçlar onlarda her insanın bünyesine göre değişiyor.adetin ikinci günü antral folilül sayım sağ overde 4 sol overde 4 olarak çıkıyordu hep.bir minik şişe arı sütü bal polen ve propolis karışımı yediğimde sol overde 4 ama sağ overde 6 folikül oluşmuştu.gebeliği bilemeyeceğim ama yumurta sayısını artırıyor.

sagol canim. bizimde tek tesellimiz hamile kslmis olmam. ins bidahakinde tutar ve benimle kalır kucağına almayı nasip eder mevlam hepimize ins.

sagol canim. allah bağışlasın o glunuda. ins bu sefer son olur da kucağına alırım bende. seninde o kaybın tup bebektemiydi? ne kadar sonra tedaviye başladım tekrar?

sagol canim. allah bağışlasın o glunuda. ins bu sefer son olur da kucağına alırım bende. seninde o kaybın tup bebektemiydi? ne kadar sonra tedaviye başladım tekrar?
Benim 2 defa aşılama dışında herhangi bir denemem olmadı.3 hamilelik yaşadım.3ü de normal şekilde hamile kaldım.3.de doğurma mertebesine eriştim.tüp bebek olayı ,olursa eğer, bundan sonra olacak.

elfel canim nasılsın. bu en son transferin yanlış hatırlamıyorsam doğal siklusta olmuştu. bana nasıl devam ettiğini ankatabilirmisin?
Merhaba canım cok üzüldümInsallah en kisa zamanda muradına erersin.Evet dogal siklusta yapıldı benim.Yumurta takibi yapılıyor ara ara muayene ile çatlama zamanı catlatma iğnesi yapin diyorlar.transferden bir hafta once de jel fitil ve estrofem başlatılıyor.Transferden sonra yanılmıyorsam 5.gündü yarım dozdan az catlatma iğnesi yapiyorsun amac hcg yukseltmek embriyoyu kandırmak bir nevi.Bu sekilde süreç tabi ilaçlarını kullanmaya devam ediyosun yine e2p4 ölçümü yapılıp doz ayarlamasi oluyor ya da olmuyor.Hakkinda hayırlısı olsun canim insallah iyi haberlerini alırız..

sagol canim. ins hepimize kucagimiza almayi nasip etsin. peki sen düzenli olarak her ay adet goruyomuydun? ben pko olduğum için 2-3 ayda bir görüyorum. nasıl yumurta takibi yapılacak hiç anlamadım. peki doğal siklussa estrofemi ve jeli niye veriyorlar ki hiç anlamadım kafam çok karisti.

Evet ben düzenli adet görüyordum canım.Bildigim kadariyla pko da cok yumurta oluyor.adet goremedigin icin atamiyosun.estrofem ve progestan şart çünkü bunlar gebelikte yükselen hormonlar embriyolar baska türlü rahim ortamında yaşayamaz.antibiyotik ve prednol vermislerdi ilk denemede onlar yok dogal süreçte.bir de farklı olarak catlatma iğnesi ile hcg salgilaniyor vücut hamile gibi oluyor embriyoda kolay adapte oluyor.Bu yöntem eger embriyolarda genetik bir sorun yoksa yüksek ihtimal ise yarıyor canım sen içini ferah tut insallah bu kez olacak

yaa ben düzenli adet görmediğim için ilacsiz yumurtaları nasıl oluşturacaklar onu bilmiyorum. bu süreç doğal olduğu için tutunması daha yüksek ve düşük riski daha az dedi doktorum. ama süreci tam bilemediğim için soramadimda cuma kontrole gittiğimde detaylı görüşeceğim. ins bu sefer nasip olur da kucagimiza alırız artık.

Evet o daha ayrıntılı anlatır canım.Amin en kisa zamanda insallah..

canım arkadasım guzel haberlerını beklıyoruz..inşallaj hersey gonlunce olur..

coook gecmis olsun cnm bilmiyordum cok üzüldüm yeni gördüm nasip işte nasipten öteye gecilmiyor ama insallah dondurulmus transferiyle mutlu sona ulaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…