- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #1.121
Ay canııım çok geçmiş olsun.aynısını ben de 2.hamileliğimde yaşadım.3 aylıkken karnımda öldü.hic kanamam olmadı.muayenede öğrendim öldüğünü.dr da bana aynısını söylemişti.okuyunca yazdıklarını tekrae yasadım.allahtan sonra oğlum oldu.merak etme.senin de olacak.slm kizlar. topigimiz çok sessiz kalmış nerelerdesiniz? ben yaşadıklarımı anlatayım biraz. 12 senelik evlilik, 3 tup bebek denememde suleyman beyin sayesinde çok şükür pozitifi gorduk. malesef oda 10 gun sürdü ve birden bire gelen k anamayla düşük yaptim. dünya basima yıkıldı. çok zor günler geçirdim tam olarak atlattim diyemem ama bugün daha iyiyim. kontrolum vardi bugun suleyman beyin yanına gittim. patoloji sonucum gelmis dusurdugum parcanin bebegim oldugu kesinlesti. düştüğü ilk andan beri bildiğim halde bugün kesinligini duymak beni üzdü ama sağolsun cokta moral verdi. kan tahlillerinin hepsi normal beta artışı cook cook normal hiç bir sorun gozukmuyo dedi. dusuklerin tam sebebini bilemeyiz ama 12 hafta ya kadar olan dusuklerin bir çoğu bebekte bir anormallik olduğundan dolayı vücut atmaya calisirmuis.sen sansli gruptasin cunku 6 haftalikken yani cok kucukken kendin dusurdun ve kurtaj olnadin dedi. daha buyuk olsaydi hem bebegini düşürmesinin acısını hemde kurtajin acimi yasayacakdin veya gebeligin devam etti 12 haftalikken bi anormallik olduğunu farketsek napicakdin aldirabilecekmisyin? bide bunları dusun yoluna bak dedi. acıni yasa ve artık bitir yolumuza bakalım buz bebislerin seni bekliyo dedi. ilk gelecek olan adetinle yeni transfer h azirligimiza başlama kararı aldik. bu tedavide doğal siklusta transfer edicem farklı yoldan gidip daha dikkatli o lucaz dedi. simdi size sorum doğal siklusta transfer olan var mi? süreç nasıl icliyo?
Ahmet beyin hastasıyım memnunum çok iyi sevecen bir dr.muayne ücreti 350 tl.tüp bebek 6500+kullanacağın ilaçlar onlarda her insanın bünyesine göre değişiyor.adetin ikinci günü antral folilül sayım sağ overde 4 sol overde 4 olarak çıkıyordu hep.bir minik şişe arı sütü bal polen ve propolis karışımı yediğimde sol overde 4 ama sağ overde 6 folikül oluşmuştu.gebeliği bilemeyeceğim ama yumurta sayısını artırıyor.arkadaşlar iyi akşamlar ahmet hocadan memnun musunuz?iletişim olarak
nasıl muane ücreti ve tupbebek ücreti nekadar.cvplarsaniz sevinirim.son olarak aranızda arisutu bal polen kullananlar varmi veya kullanıpmemnun kalanlar
sagol canim. bizimde tek tesellimiz hamile kslmis olmam. ins bidahakinde tutar ve benimle kalır kucağına almayı nasip eder mevlam hepimize ins.canim cok gecmis olsun ALLAH bidaha yasatmasin gercekten okuyunca sok oldun cok ta üzüldüm demekki hayirlisi buymus senin için bak en azindan hamilė kalabiyorsun dondurulmuslarinda var canim bazı arkadaşlardan doğal siklusu duymuştum.galiba ilacsiz rahim hazırlanıyormuş böylelikle bebegin tutunması doğal yoldan gibi oluyormuş.
sagol canim. allah bağışlasın o glunuda. ins bu sefer son olur da kucağına alırım bende. seninde o kaybın tup bebektemiydi? ne kadar sonra tedaviye başladım tekrar?Ay canııım çok geçmiş olsun.aynısını ben de 2.hamileliğimde yaşadım.3 aylıkken karnımda öldü.hic kanamam olmadı.muayenede öğrendim öldüğünü.dr da bana aynısını söylemişti.okuyunca yazdıklarını tekrae yasadım.allahtan sonra oğlum oldu.merak etme.senin de olacak.
Benim 2 defa aşılama dışında herhangi bir denemem olmadı.3 hamilelik yaşadım.3ü de normal şekilde hamile kaldım.3.de doğurma mertebesine eriştim.tüp bebek olayı ,olursa eğer, bundan sonra olacak.sagol canim. allah bağışlasın o glunuda. ins bu sefer son olur da kucağına alırım bende. seninde o kaybın tup bebektemiydi? ne kadar sonra tedaviye başladım tekrar?
canim nasıl yani anlayamadım ben. 3 defa doğurdun mu? bebeklerin seninle mi?Benim 2 defa aşılama dışında herhangi bir denemem olmadı.3 hamilelik yaşadım.3ü de normal şekilde hamile kaldım.3.de doğurma mertebesine eriştim.tüp bebek olayı ,olursa eğer, bundan sonra olacak.
gözün aydın olsun ozaman canim. allah bizede kucagimiza almayi nasip etsin.Hayır hayır.toplamda 3 hamilelik geçirdim.sonuncusunu kucağima alabildim.
Amin canım.inşallah.:)))gözün aydın olsun ozaman canim. allah bizede kucagimiza almayi nasip etsin.
Merhaba canım cok üzüldümelfel canim nasılsın. bu en son transferin yanlış hatırlamıyorsam doğal siklusta olmuştu. bana nasıl devam ettiğini ankatabilirmisin?
sagol canim. ins hepimize kucagimiza almayi nasip etsin. peki sen düzenli olarak her ay adet goruyomuydun? ben pko olduğum için 2-3 ayda bir görüyorum. nasıl yumurta takibi yapılacak hiç anlamadım. peki doğal siklussa estrofemi ve jeli niye veriyorlar ki hiç anlamadım kafam çok karisti.Merhaba canım cok üzüldümInsallah en kisa zamanda muradına erersin.Evet dogal siklusta yapıldı benim.Yumurta takibi yapılıyor ara ara muayene ile çatlama zamanı catlatma iğnesi yapin diyorlar.transferden bir hafta once de jel fitil ve estrofem başlatılıyor.Transferden sonra yanılmıyorsam 5.gündü yarım dozdan az catlatma iğnesi yapiyorsun amac hcg yukseltmek embriyoyu kandırmak bir nevi.Bu sekilde süreç tabi ilaçlarını kullanmaya devam ediyosun yine e2p4 ölçümü yapılıp doz ayarlamasi oluyor ya da olmuyor.Hakkinda hayırlısı olsun canim insallah iyi haberlerini alırız..
Evet ben düzenli adet görüyordum canım.Bildigim kadariyla pko da cok yumurta oluyor.adet goremedigin icin atamiyosun.estrofem ve progestan şart çünkü bunlar gebelikte yükselen hormonlar embriyolar baska türlü rahim ortamında yaşayamaz.antibiyotik ve prednol vermislerdi ilk denemede onlar yok dogal süreçte.bir de farklı olarak catlatma iğnesi ile hcg salgilaniyor vücut hamile gibi oluyor embriyoda kolay adapte oluyor.Bu yöntem eger embriyolarda genetik bir sorun yoksa yüksek ihtimal ise yarıyor canım sen içini ferah tut insallah bu kez olacaksagol canim. ins hepimize kucagimiza almayi nasip etsin. peki sen düzenli olarak her ay adet goruyomuydun? ben pko olduğum için 2-3 ayda bir görüyorum. nasıl yumurta takibi yapılacak hiç anlamadım. peki doğal siklussa estrofemi ve jeli niye veriyorlar ki hiç anlamadım kafam çok karisti.
yaa ben düzenli adet görmediğim için ilacsiz yumurtaları nasıl oluşturacaklar onu bilmiyorum. bu süreç doğal olduğu için tutunması daha yüksek ve düşük riski daha az dedi doktorum. ama süreci tam bilemediğim için soramadimda cuma kontrole gittiğimde detaylı görüşeceğim. ins bu sefer nasip olur da kucagimiza alırız artık.Evet ben düzenli adet görüyordum canım.Bildigim kadariyla pko da cok yumurta oluyor.adet goremedigin icin atamiyosun.estrofem ve progestan şart çünkü bunlar gebelikte yükselen hormonlar embriyolar baska türlü rahim ortamında yaşayamaz.antibiyotik ve prednol vermislerdi ilk denemede onlar yok dogal süreçte.bir de farklı olarak catlatma iğnesi ile hcg salgilaniyor vücut hamile gibi oluyor embriyoda kolay adapte oluyor.Bu yöntem eger embriyolarda genetik bir sorun yoksa yüksek ihtimal ise yarıyor canım sen içini ferah tut insallah bu kez olacak
Evet o daha ayrıntılı anlatır canım.Amin en kisa zamanda insallah..yaa ben düzenli adet görmediğim için ilacsiz yumurtaları nasıl oluşturacaklar onu bilmiyorum. bu süreç doğal olduğu için tutunması daha yüksek ve düşük riski daha az dedi doktorum. ama süreci tam bilemediğim için soramadimda cuma kontrole gittiğimde detaylı görüşeceğim. ins bu sefer nasip olur da kucagimiza alırız artık.
canım arkadasım guzel haberlerını beklıyoruz..inşallaj hersey gonlunce olur..yaa ben düzenli adet görmediğim için ilacsiz yumurtaları nasıl oluşturacaklar onu bilmiyorum. bu süreç doğal olduğu için tutunması daha yüksek ve düşük riski daha az dedi doktorum. ama süreci tam bilemediğim için soramadimda cuma kontrole gittiğimde detaylı görüşeceğim. ins bu sefer nasip olur da kucagimiza alırız artık.
sagol arkadasim. benimde nasibim böyleymiş. mevlam nasip ederse arkanızdan gelirim ins. hamilelerin duasi tutarmis dua et arkasim.canım arkadasım guzel haberlerını beklıyoruz..inşallaj hersey gonlunce olur..
Dualarımdasın arkadasım.Rabbim gönlündeki muradı versın çifter çifter..sagol arkadasim. benimde nasibim böyleymiş. mevlam nasip ederse arkanızdan gelirim ins. hamilelerin duasi tutarmis dua et arkasim.
coook gecmis olsun cnm bilmiyordum cok üzüldüm yeni gördümslm kizlar. topigimiz çok sessiz kalmış nerelerdesiniz? ben yaşadıklarımı anlatayım biraz. 12 senelik evlilik, 3 tup bebek denememde suleyman beyin sayesinde çok şükür pozitifi gorduk. malesef oda 10 gun sürdü ve birden bire gelen k anamayla düşük yaptim. dünya basima yıkıldı. çok zor günler geçirdim tam olarak atlattim diyemem ama bugün daha iyiyim. kontrolum vardi bugun suleyman beyin yanına gittim. patoloji sonucum gelmis dusurdugum parcanin bebegim oldugu kesinlesti. düştüğü ilk andan beri bildiğim halde bugün kesinligini duymak beni üzdü ama sağolsun cokta moral verdi. kan tahlillerinin hepsi normal beta artışı cook cook normal hiç bir sorun gozukmuyo dedi. dusuklerin tam sebebini bilemeyiz ama 12 hafta ya kadar olan dusuklerin bir çoğu bebekte bir anormallik olduğundan dolayı vücut atmaya calisirmuis.sen sansli gruptasin cunku 6 haftalikken yani cok kucukken kendin dusurdun ve kurtaj olnadin dedi. daha buyuk olsaydi hem bebegini düşürmesinin acısını hemde kurtajin acimi yasayacakdin veya gebeligin devam etti 12 haftalikken bi anormallik olduğunu farketsek napicakdin aldirabilecekmisyin? bide bunları dusun yoluna bak dedi. acıni yasa ve artık bitir yolumuza bakalım buz bebislerin seni bekliyo dedi. ilk gelecek olan adetinle yeni transfer h azirligimiza başlama kararı aldik. bu tedavide doğal siklusta transfer edicem farklı yoldan gidip daha dikkatli o lucaz dedi. simdi size sorum doğal siklusta transfer olan var mi? süreç nasıl icliyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?