- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #1.141
sagol canim. allah nasip etmemiş daha vaktini bekliyoruz ins en yakin zamanda hepimiz kucagimiza alırız. sen ne yaptin karar verdin mi? nezaman nerde basliyosun yeni tedavine?coook gecmis olsun cnm bilmiyordum cok üzüldüm yeni gördümnasip işte nasipten öteye gecilmiyor ama insallah dondurulmus transferiyle mutlu sona ulaşırsın
canim 2-3 ay sonra başlarım heralde henüz arastirma halindeyim medicalparka gitcem görüşmeye ama cumartesiye randevu vermedilersagol canim. allah nasip etmemiş daha vaktini bekliyoruz ins en yakin zamanda hepimiz kucagimiza alırız. sen ne yaptin karar verdin mi? nezaman nerde basliyosun yeni tedavine?
canim bencede eşinin uygun olduğu bir zamana göre ayarla. cumartesi yi dusun bide esin uygun oluyosa ogune almaya çalış. ilk muayne ogleden sonra oluyo. ikisinin arasında k aldiysan kesinlikle suleyman bey. fundayi tanımıyorum ama o opt doktor ve 30 lu yaslarda , suleyman doçent ve 50 yaslarda. raporsuz yaptirsaydin ahmet bey derdim. tabiki karar senin.bende bugün medicalparki aradim ege universitesinden aldigim rapor gecerliymis orda ama ilk muaynede sadece hafta ici saat 1ile 4 arasi aliyorlarmis esimin bu ata izin almasi imksansiz. karar vermek icin beraber gitmek istiyordum.
bu arada süleyman beyi mi tavsiye edersiniz yoksa funda hanimi mi?
dondurulmus transferinde tutma olasiligi daha yüksek diyorlar yeni arastirmalar o yondeymis insallah seninde dondurulmus embriyolarin saglikli bebekler olur cnm.. benim düzenim de bozuldu bu aysagol canim. allah nasip etmemiş daha vaktini bekliyoruz ins en yakin zamanda hepimiz kucagimiza alırız. sen ne yaptin karar verdin mi? nezaman nerde basliyosun yeni tedavine?
senin icin neresi hakkinda hayirliysa mevlam orayı seçmeni nasip etsin. irenbede rapor geçmiyor bilgin olsun.canim 2-3 ay sonra başlarım heralde henüz arastirma halindeyim medicalparka gitcem görüşmeye ama cumartesiye randevu vermedilerbu arada genetik testlerimi yaptırdım 1bucuk ay sonra cikicak sonuçları. bi de fikir almak icin irenbeye gideyim diyorum
süleyman beyin seni teselli edişi benim çok hoşuma gitti. benim doktorum değerim düştüğünde beni hiç teselli etmedicanim bencede eşinin uygun olduğu bir zamana göre ayarla. cumartesi yi dusun bide esin uygun oluyosa ogune almaya çalış. ilk muayne ogleden sonra oluyo. ikisinin arasında k aldiysan kesinlikle suleyman bey. fundayi tanımıyorum ama o opt doktor ve 30 lu yaslarda , suleyman doçent ve 50 yaslarda. raporsuz yaptirsaydin ahmet bey derdim. tabiki karar senin.
ben ohss olduğum için hep dondurulmuş transferi oldum. 2 si tutmadı başka hastanede, burda tuttu ama devamı gelmedi. peki düzenli adet goruyormuydun normalde?dondurulmus transferinde tutma olasiligi daha yüksek diyorlar yeni arastirmalar o yondeymis insallah seninde dondurulmus embriyolarin saglikli bebekler olur cnm.. benim düzenim de bozuldu bu aydongum uzun olcak sanirim bu ay
yok irenbede yaptirmak icin değil sadece fikir almak icin gidicem. farkli bi önerileri var mi diye. mesela benim doktor yine taze transfer yapalim ayni sekilde kisa protokol diyor. ve yine ekstra bi vitamin takviyesi vs vermedisenin icin neresi hakkinda hayirliysa mevlam orayı seçmeni nasip etsin. irenbede rapor geçmiyor bilgin olsun.
suleyman bey normal de pek konuşmayı sevmez biraz dönük durur ama sorduğum her soruyu da cevaplar. ben ogece kanamam başladığında hastaneye git ben bilgi veriyorum kan tahlili yapsınlar serum iyne falan yine habetlesecegiz dedi. ama parça düştüğünde ben resmini attim ona ve hemen geldi. bu parçanın bebeğe ait olup olmadığını patolojiden sonra anlarız suan değerlerin önemli dedi. o akşam yüksekti ama sabah düşüş yaptı. yanima geldiğinde üzgündü ve söylediğinde ben, esim, ablam ağlamaya başladık inanki bizimle beraber onunda gözleri doldu ve sirtimi sivazladi merak etme gecicek diye teselli etmeye çalıştı. tutunmayı basardikya inanki bir gun seni bu kapıdan kucağında bebeğiyle u gurluycam dedi. ilk kontrole gittihimizde de çok teselli etti. beklemediğim bir olaydı herşey yolundaydı dedi. ve gerçekten benimde çok güvenimi kazandisüleyman beyin seni teselli edişi benim çok hoşuma gitti. benim doktorum değerim düştüğünde beni hiç teselli etmedisadece üzgün sekilde yüzüme bakti
vallaha ben buraya ilk gittiğimde 3 tane vitamin verdi ve hala kullandiriyir. bi arkadadimda irenbe de başladı vitamini verdi yumurta toplama olduğu gün kesti. nedenine anlam veremedik.yok irenbede yaptirmak icin değil sadece fikir almak icin gidicem. farkli bi önerileri var mi diye. mesela benim doktor yine taze transfer yapalim ayni sekilde kisa protokol diyor. ve yine ekstra bi vitamin takviyesi vs vermedi
evet cnm cok duzenliydi. 14 veya 15 en geç 16. gün olurdu ovulasyon. ateş takibi yapiyorum henüz ovulasyon olmadi hatta ateşim normal değerine bile düşmedi hala yüksek seyrediyor. akintimdan filanda biliyorum ovulasyona dair en ufak bi işaret yok henüz. bugün 17. günümben ohss olduğum için hep dondurulmuş transferi oldum. 2 si tutmadı başka hastanede, burda tuttu ama devamı gelmedi. peki düzenli adet goruyormuydun normalde?
bu cok guzel bi olay.. bi doktor böyle olmali. benim doktorum da cok içten hep espirili ama son olaylarda bekledigim kadar ilgi göremedimsuleyman bey normal de pek konuşmayı sevmez biraz dönük durur ama sorduğum her soruyu da cevaplar. ben ogece kanamam başladığında hastaneye git ben bilgi veriyorum kan tahlili yapsınlar serum iyne falan yine habetlesecegiz dedi. ama parça düştüğünde ben resmini attim ona ve hemen geldi. bu parçanın bebeğe ait olup olmadığını patolojiden sonra anlarız suan değerlerin önemli dedi. o akşam yüksekti ama sabah düşüş yaptı. yanima geldiğinde üzgündü ve söylediğinde ben, esim, ablam ağlamaya başladık inanki bizimle beraber onunda gözleri doldu ve sirtimi sivazladi merak etme gecicek diye teselli etmeye çalıştı. tutunmayı basardikya inanki bir gun seni bu kapıdan kucağında bebeğiyle u gurluycam dedi. ilk kontrole gittihimizde de çok teselli etti. beklemediğim bir olaydı herşey yolundaydı dedi. ve gerçekten benimde çok güvenimi kazandi
vitaminler zaten asıl yumurta kalitesini arttirmak icin önemlivallaha ben buraya ilk gittiğimde 3 tane vitamin verdi ve hala kullandiriyir. bi arkadadimda irenbe de başladı vitamini verdi yumurta toplama olduğu gün kesti. nedenine anlam veremedik.
anladim canim hayırlı olsun senin icinevet cnm cok duzenliydi. 14 veya 15 en geç 16. gün olurdu ovulasyon. ateş takibi yapiyorum henüz ovulasyon olmadi hatta ateşim normal değerine bile düşmedi hala yüksek seyrediyor. akintimdan filanda biliyorum ovulasyona dair en ufak bi işaret yok henüz. bugün 17. günüm
bukadar yakın olduğunu bilmiyordum bende. ama ogun için gerçekten çoook teşekkür ettim kendisine de. gece saat 22.oo yanına gelmesi çok önemliydi benim için.bu cok guzel bi olay.. bi doktor böyle olmali. benim doktorum da cok içten hep espirili ama son olaylarda bekledigim kadar ilgi göremedim
yumurta kalitesi için gerekli olduğu kadar vucudun direncini düşmemesi lazım transfer var daha önemlisi. benim doktorum öyle diyo yani. suan bile kesmeden devam etmemi soyledivitaminler zaten asıl yumurta kalitesini arttirmak icin önemli
canim sen nasilsin tedaviye nezaman baslayacaksin?şuan tedavi ile planların varmi?coook gecmis olsun cnm bilmiyordum cok üzüldüm yeni gördümnasip işte nasipten öteye gecilmiyor ama insallah dondurulmus transferiyle mutlu sona ulaşırsın
iyiyim cnm sen nasilsin? 2-3 ay sonra baslamayi düşünüyorum nasipse. simdilik genetik testlerimizi yaptirdik.medicale gidip bi görüşme yapicam bi de irenbe de kaan beye gidip fikir alicamcanim sen nasilsin tedaviye nezaman baslayacaksin?şuan tedavi ile planların varmi?
iyiyim sağol canım genetik test olarak ne yaptin?daha doğrusu hangi testleri yaptin?canım birde irenbede rapor gecmiyor malesef haberin olsuniyiyim cnm sen nasilsin? 2-3 ay sonra baslamayi düşünüyorum nasipse. simdilik genetik testlerimizi yaptirdik.medicale gidip bi görüşme yapicam bi de irenbe de kaan beye gidip fikir alicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?