Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

iyiyim sağol canım genetik test olarak ne yaptin?daha doğrusu hangi testleri yaptin?canım birde irenbede rapor gecmiyor malesef haberin olsun
kari koc genetigimize baktirmak istiyoruz bi de kan pihtilasmasi baktirmak istiyorum dedim bilmiyorum tam olarak ne bakicaklar. evet biliyorum irenbenin sgk anlasmasi yok zaten.ben sadece fikir almak icin gidicem. bende hangi tedavi yönetimini uygulamak mantikli olur, hangi ilaclari kullanmaliyim vs.

arkadaşlar iyi akşamlar ahmet hocadan memnun musunuz?iletişim olarak
nasıl muane ücreti ve tupbebek ücreti nekadar.cvplarsaniz sevinirim.son olarak aranızda arisutu bal polen kullananlar varmi veya kullanıp memnun kalanlar
Merhaba ben de Medical Park Prof. Dr. Ahmet Zeki Işık Hoca'nın hastasıyım, çok memnunum sonuna kadar onunla devam etmek istiyorum. Daha önce 2 doktorla başarısız tecrübem var. Ahmet Hoca'dan önce İrenbe Kaan Bozkurt'la 6 ay tedavi olmuştum hiç memnun kalmadık. Hastasına hiç önem ve değer vermeyen, bilgilendirmeye tenezzül etmeyen kötü bir insan. Kaan Bozkurt'la yaşadıklarımız çok uzun bir hikaye ama davranışları ve yaşattıkları çok ciddi psikolojimi bozmuştu. Bunun üzerine Ahmet Hoca'yı bulduk. Bilgisi, tecrübesi, insanlığı, hastasına ilgi ve özeni mükemmel ayrıca hastasıyla bir psikolog gibi ilgilenen çok iyi bir hekim.

Son düzenleme:
canim ya bende ön görüşme icin kaan bozkurta gitmeyi düşünüyordum özet olarak anlatabilir misin neler oldu? bi de memnun kalmadigin diğer doktor kimdi?

canim ya bende ön görüşme icin kaan bozkurta gitmeyi düşünüyordum özet olarak anlatabilir misin neler oldu? bi de memnun kalmadigin diğer doktor kimdi?

Aslında canım Kaan Bozkurt'a ön görüşme için gidin bazen düşünceler değişebiliyor. Kendisi tüp bebek konusunda çok deneyimli uzun yıllardır bu alanda çalışıyor. Kabul etmek gerekir ki epey başarıları var. Ancak tarz meselesi ben hasta ile olan diyaloğu ve özellikle muayene sonrası bilgilendirme konusunda epey sıkıntı duydum. Sen sadece rutin tedavi yapılsın yeter diyebilirsin ya da belki benimle elektriği tutmadı diğer hastalara daha yakın ve sıcak davranıyor olabilir. Bizler sonuçta bebeği olmayan ve psikolojik olarak hassas grubuz farklı hassasiyetler bekliyordum göremedim ancak sen görebilirsin bir görüş öyle karar ver derim. Umarım başarılı olursun sevgiler.

canim gercekten bendesana kkatılıyorum bu konuda aşırı ilgisiz hastaların ona soru sonrmasından nefret ediyor.canim tedavimin iptali konusunda kafamda hala onlarca soru var ve kesinlikle sormaya çekiniyorum.benim bir komsum ahmet hocanın hastasiymiß ve şimdi bitane oğlu var medikal ekibinden çok memnun oda kaan hocanın yanına gitmiş ve korkarak geldim dedi.kesinlikle artık kaan hocanın yanına gitmek istemiyorum.hiç bisekilde aydinlatmiyor ama eşim izin vermiyor nedense kendisi kaan hocayı çok seviyor bizimle konuşması değil başarılı olması iyi diyor bence erkekler bizim gibi hassas değiller hatta bazen odunluklari tutuyor.bakalim ne olacak.bu konuda beni bilgilendirdigin için çok teşekkür ederim inşallah tez vakitte bebeğini kucağına alirsin

h.g canim hayırlı olsun tedavin. hangi asamamadasin? sorun neydi? biraz anlatirmisin?

Ya tüylerim diken diken oldu okudugumda...Gercekten Süleyman bey cok ıyı bır ınsan kısa ve net konusuyor.. Ama herseyı cevaplıyor kolay ulasabılıyorsun...Allahım nasıp ederse dogumu bıle ona yaptırmayı dusunuyorum..

ewt canim gerçekten çok zor bi geceydi ama o saatte yanima gelmesi benim için çok önemliydi. ve dediğin gibi hangi saatte olursa olsun ona ulasabilecegimi çok iyi öğrendim ve ona minnettarım. hayatimda ilk defa onun sayesinde pozitifi gördüm ve inaniyorumki bir gun gercekten kucagimada alicam mevlam nasip ederse. bu kadar zorluklari onunla beraber getirmişken o en güzel ani dogumuda kesinlikle onunla yasamalisin. mevlam sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

arkadaşlar iyi akşamlar bende rezerv azlığı var kaç aydır ahmet hocadan randevu almaya calışıyoruz tam randevu gunumuz geldi bugun bi aradılar iptal olmus ve yeni randevu 5 ekime o kadar morallim bozuldu ki zaten zamanla yarışıyorum funda hanım senin için zaman çok önemli demişti ama su yapılan çok moralimi bozdu 1 gun önce haber verip 1 ay sonraya atmak nedir

aaa neden öyle yapmışlar bi açıklama yapmadılar mi?

sözde randevuyu veren kız yanlışlık yapmış ahmet bey cuma gunleri çalışmıyormus burhan beyi arayıp sıra almalıymısım ama bana bunu söylemedıler nasıl olsa ahmet beyin hastası herzaman var diye beni sulayman beye transfer etmeye calışıyorlar o kadar sinir oldum ki bir buçuk aydır bekliyorum

peki arasana burhan beyi. o kızın yaptığı hatadan dolayı beni mağdur edemezsiniz falan desen belki biraz daha öne çeker.

peki arasana burhan beyi. o kızın yaptığı hatadan dolayı beni mağdur edemezsiniz falan desen belki biraz daha öne çeker.
hemen aradım canım ama o ve aynen dediğini dedim benim maduriyetimi kim gidericek dedim bişey yapamam adette gel biz tedaviye baslayalım sonra ekimde ahmet bey bakar diyor o nasıl olucaksaa

Canım bana numarasını verdiğin kisiyi mi aramak önemli yoksa burhan beyi mi?burhan beyin numarasıni da mi alsam?
ben hep metin beyle konusmustum sana verdiğim numaradan cokta yardımcı olmuştu. burhan bey embiyolog ve yanlış bilmiyorsam sadece ahmet beyin hastaları için randevu veriyor. sen daha aramadın mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…