- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #1.181
canim tahlillerini yaptirdigin poliklinik (tıbbi genetik) diye geciyo demi. bide kadın dogum hastanesinden mi? yoksa normal hastaneden mi aldin randevuyu?kari koc genetigimize baktirmak istiyoruz bi de kan pihtilasmasi baktirmak istiyorum dedim bilmiyorum tam olarak ne bakicaklar. evet biliyorum irenbenin sgk anlasmasi yok zaten.ben sadece fikir almak icin gidicem. bende hangi tedavi yönetimini uygulamak mantikli olur, hangi ilaclari kullanmaliyim vs.
canim tahlillerini yaptirdigin poliklinik (tıbbi genetik) diye geciyo demi. bide kadın dogum hastanesinden mi? yoksa normal hastaneden mi aldin randevuyu?kari koc genetigimize baktirmak istiyoruz bi de kan pihtilasmasi baktirmak istiyorum dedim bilmiyorum tam olarak ne bakicaklar. evet biliyorum irenbenin sgk anlasmasi yok zaten.ben sadece fikir almak icin gidicem. bende hangi tedavi yönetimini uygulamak mantikli olur, hangi ilaclari kullanmaliyim vs.
evet cnm tibbi genetik. tepecik egitim arastirma bornava subesinden aldim doktor özge hanim. eski bornava sifanin binasinda. 2 düşügüm var tüp bebekte 2. denemeyi yapcaz dedimcanim tahlillerini yaptirdigin poliklinik (tıbbi genetik) diye geciyo demi. bide kadın dogum hastanesinden mi? yoksa normal hastaneden mi aldin randevuyu?
hangi tahlilleri yaptırdı biliyormusun? sen mi şunları istiyorum dedin. yoksa o kendimi yaptı?evet cnm tibbi genetik. tepecik egitim arastirma bornava subesinden aldim doktor özge hanim. eski bornava sifanin binasinda. 2 düşügüm var tüp bebekte 2. denemeyi yapcaz dedim
Yok almadım.ekim adetime gore arıcam.şimdiden mi aramam gerekiyor sence?burhan beyin numarası yok galiba sende?randevu aldinmi canim
ben ahmet beyin hastasi degilim ama demin bi arkadasta randevu aldigini soylefu ve yogunluktan zaten ekimin 5 vermişler. benim doktorum suleyman bey bende ilk gittiğimde normal bu zamandi çünkü dosyana bakıp görüsüyorsunuz yapılacak işlemlere bakiliyo. sen adet görünce aradığında hemen vermiycektir randevuyu bilgin olsun. burhan beyin numarası yok. metinde verir merak etme. bence hemen almalisin.Yok almadım.ekim adetime gore arıcam.şimdiden mi aramam gerekiyor sence?burhan beyin numarası yok galiba sende?
Anladım canım.tamam.ben ahmet beyin hastasi degilim ama demin bi arkadasta randevu aldigini soylefu ve yogunluktan zaten ekimin 5 vermişler. benim doktorum suleyman bey bende ilk gittiğimde normal bu zamandi çünkü dosyana bakıp görüsüyorsunuz yapılacak işlemlere bakiliyo. sen adet görünce aradığında hemen vermiycektir randevuyu bilgin olsun. burhan beyin numarası yok. metinde verir merak etme. bence hemen almalisin.
tüp bebek doktorum kari koca genetiginize baktirin dedi dedim bi de kan pihtilasma testi istedimhangi tahlilleri yaptırdı biliyormusun? sen mi şunları istiyorum dedin. yoksa o kendimi yaptı?
ben yıllar önce gitmiştim esimle bütün tahlillerimuz yapıldı kromozan testleri yapıldı bu sorun çıkmadı. bugün kontrolum vardı dedim düşük olduğu için herhangi bir test yaptirnam gerekir mi diye oda hepsi var ama bi kacini yenileyelim dedi. pazartesiye aldım randevu bakalım doktorun istediklerini yapicam mi? ve varsa yap dicek zatentüp bebek doktorum kari koca genetiginize baktirin dedi dedim bi de kan pihtilasma testi istedim
Canım mrb..İyiyim cok şükür kontrolumde guzel gectı...hersey gzel dedı doktor inşallah hep boyle devam eder...hep dua edıyorum arkadasım sana..senın de guzel haberlerını beklıyorum ..izmir-girl canim nasılsın kontrolum nasıl geçti? minigimizin haberlerini versene canim.
allah razı olsun canim. ben daha yolun başındayım. sol baştan uğraşıyoruz. senin adinada çok sevindim canim allah daim etsin ins. bi değişiklik yok deme canim bebisiniz tek.Canım mrb..İyiyim cok şükür kontrolumde guzel gectı...hersey gzel dedı doktor inşallah hep boyle devam eder...hep dua edıyorum arkadasım sana..senın de guzel haberlerını beklıyorum ..
blast embiyonun 5 gun olması demek. gi bilmiyorum. yanındaki bi terim olabilirKizlar BLAST GI ne demek? ekiprizimde 2 tane BLAST GI transfer edildi yaziyor ama GI ne demek bilemedim
simdi yabancı bi makaleden arkadaş bakmış en iyi kalite demekmiş.blast embiyonun 5 gun olması demek. gi bilmiyorum. yanındaki bi terim olabilir
Eve cnm tek bebiş.. olsun arkadasım herseyın hayırlısı takdırı ılahı...ınsallah bu sefer cıfter cıfter alırsın bebıslerını kucagına..allah razı olsun canim. ben daha yolun başındayım. sol baştan uğraşıyoruz. senin adinada çok sevindim canim allah daim etsin ins. bi değişiklik yok deme canim bebisiniz tek.
canım bana yardımcı olursan sevınırım ben medıcalde tedavı olmak ıstıyorum ama egeye basvurmustum bana rapor çıkarcaklardı ama dısarıya vermıyorlar sen nasıl egeden çıkardın tup bebektenmı ınfertılıtedenmı,tup bebekten vermıyorlar ama medıcalde tedavıye baslarsanız gelıp burda ınfertılıteden kurula gırebılır demısler senındemı oyle oldu?bende bugün medicalparki aradim ege universitesinden aldigim rapor gecerliymis orda ama ilk muaynede sadece hafta ici saat 1ile 4 arasi aliyorlarmis esimin bu ata izin almasi imksansiz. karar vermek icin beraber gitmek istiyordum.
bu arada süleyman beyi mi tavsiye edersiniz yoksa funda hanimi mi?
gözün aydın canim. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.gunaydın...
dun kalp seslerı ıcın suleyman beye gıttım..
hersey gayet guzel... gebelıgımı son adet tarıhıme gore hesapladılar...
3 hafta sonra tarama testi için randevu verdiler :)
canim bende tinaztepede tüp bebek tedavisi olucaktim onlar rapor icin egeye yönlendirdi ege de infertilite bölümüne gittim başta olmaz dediler bayaga dil döktüm oluyormus cok kisi çıkarmış dedim sonunda ikna ettim gerekli evraklari tüp bebek merkezim önceden söylemişti hazirlayip gittim hepsinin fotokopisini aldilar benim raporda üroloji doktoru nedense cok gec onay verdi o yuzden cikmasi 2 ay aldi. medicale gidersen onlar kendileri rapor cikariyormus sanirim hemde cok kisa zamandacanım bana yardımcı olursan sevınırım ben medıcalde tedavı olmak ıstıyorum ama egeye basvurmustum bana rapor çıkarcaklardı ama dısarıya vermıyorlar sen nasıl egeden çıkardın tup bebektenmı ınfertılıtedenmı,tup bebekten vermıyorlar ama medıcalde tedavıye baslarsanız gelıp burda ınfertılıteden kurula gırebılır demısler senındemı oyle oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?