- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #1.201
medical park artık üniversite hastanesi olmadığı için rapor çıkartamıyor. dışardan getirilen raporları kabul ediyor bilginuzecanim bende tinaztepede tüp bebek tedavisi olucaktim onlar rapor icin egeye yönlendirdi ege de infertilite bölümüne gittim başta olmaz dediler bayaga dil döktüm oluyormus cok kisi çıkarmış dedim sonunda ikna ettim gerekli evraklari tüp bebek merkezim önceden söylemişti hazirlayip gittim hepsinin fotokopisini aldilar benim raporda üroloji doktoru nedense cok gec onay verdi o yuzden cikmasi 2 ay aldi. medicale gidersen onlar kendileri rapor cikariyormus sanirim hemde cok kisa zamanda
canım medical artık kendısı rapor çıkaramıyormus,çok ılgınç ama ya zaten ege tup bebekte evraklarım var onaylanmıs ama aynı hastaneden rapor vermıyorlar ınfertılıtede yenıden medıcalden evrak getır belkı olur demıs,goturcez daha ve 2ay sonramı çıkcak bıde benım 3 yıllık evlılıgım yok yumurta rezervım az dıe çıkarırız bız demıslerdıcanim bende tinaztepede tüp bebek tedavisi olucaktim onlar rapor icin egeye yönlendirdi ege de infertilite bölümüne gittim başta olmaz dediler bayaga dil döktüm oluyormus cok kisi çıkarmış dedim sonunda ikna ettim gerekli evraklari tüp bebek merkezim önceden söylemişti hazirlayip gittim hepsinin fotokopisini aldilar benim raporda üroloji doktoru nedense cok gec onay verdi o yuzden cikmasi 2 ay aldi. medicale gidersen onlar kendileri rapor cikariyormus sanirim hemde cok kisa zamanda
ya benimki 2 ayda çıktı arkadasimin 1 ayda. aslinda o kadar basit biseyki heyet doktorlari var 3-4 tane filan getirdigin evraklarla bakip onay verip raporu imzalicak hepsi bu ama 1-2 ay napiyorlar anlamadim. sen kendin belgelerini topla infertilite bölümüne git direkcanım medical artık kendısı rapor çıkaramıyormus,çok ılgınç ama ya zaten ege tup bebekte evraklarım var onaylanmıs ama aynı hastaneden rapor vermıyorlar ınfertılıtede yenıden medıcalden evrak getır belkı olur demıs,goturcez daha ve 2ay sonramı çıkcak bıde benım 3 yıllık evlılıgım yok yumurta rezervım az dıe çıkarırız bız demıslerdı
bızde testlerımızı goturcez ınfertılıteye ama medıcal test yapmadı tekrardan sadece uygundur dıye bır yazı yazdı doktor tedavıye baslandı denıldı evraklarımla dıger sonuclarımla basvurcaz kesın çarsamba gunlerımı ılla kurula gırıyor esım yarın goturcak bakalm 1 aya cıkar umarım 1 ay sonra ancak tedavı baslayabılır zaten benımya benimki 2 ayda çıktı arkadasimin 1 ayda. aslinda o kadar basit biseyki heyet doktorlari var 3-4 tane filan getirdigin evraklarla bakip onay verip raporu imzalicak hepsi bu ama 1-2 ay napiyorlar anlamadim. sen kendin belgelerini topla infertilite bölümüne git direk
yok canim günü fark etmez sen evraklarini istedigin gün ver onlarin sonuclandirmasi zaten 1 aya kadar sürer. aslinda orda takibin yapilmis direk cikarmalari gerekirdibızde testlerımızı goturcez ınfertılıteye ama medıcal test yapmadı tekrardan sadece uygundur dıye bır yazı yazdı doktor tedavıye baslandı denıldı evraklarımla dıger sonuclarımla basvurcaz kesın çarsamba gunlerımı ılla kurula gırıyor esım yarın goturcak bakalm 1 aya cıkar umarım 1 ay sonra ancak tedavı baslayabılır zaten benım
evet takıbım orda yapıldı butun testlerım cunku ben orda baslıycaktım hatta mayısta basvurdum heyete gırdı temmuzda aradılar benı yanı sımdı en bastan yokusa surmelerı gercekten anlamıyorum raporsuzda cok pahalı olucak medıcalde sımdıden hemen genetık testlerım olmasına ragmen eksık dıye 1000lıra tahlıl tuttu sanada bakıldımıyok canim günü fark etmez sen evraklarini istedigin gün ver onlarin sonuclandirmasi zaten 1 aya kadar sürer. aslinda orda takibin yapilmis direk cikarmalari gerekirdi
canim ben tinaztepede yaptiricam raporsuz 6bin filan tuttu ilaclarla, raporlu 3bin civari tutucakmis ilaclarla. genetik testler icin tepecik egitim arastirmada kan verdim 1 ay sonra cikicak. egede bu rapor isleriyle ilgilenen kişilerin çoğu cok gıcık sanirim dışarıda yaptirmamizi istemedikleri icin cok zorluyorlar.evet takıbım orda yapıldı butun testlerım cunku ben orda baslıycaktım hatta mayısta basvurdum heyete gırdı temmuzda aradılar benı yanı sımdı en bastan yokusa surmelerı gercekten anlamıyorum raporsuzda cok pahalı olucak medıcalde sımdıden hemen genetık testlerım olmasına ragmen eksık dıye 1000lıra tahlıl tuttu sanada bakıldımı
ben genetık testlerımı ve kanda pıhtılasma testlerının hepsını zaten tepecıkte yaptırmıstım bu yıl 1.5 ayı buluyor çıkması ama medıcal tepoecıgın zaten hespını yapması ımansız makınelerı yetersız dedı eksık dedı sımdı bırde baslamadan 1000 lıra ona ıstıyorlar sendende ısterler kımyasal olmus bıtane çunku tepecıktekıler eksık oluyomus..medıcalle bende daha dun gorustum begendım aslında kafamdakılerı hep sordum ama heryer aynı galıba artık mukemmel bır ılgı beklemecanim ben tinaztepede yaptiricam raporsuz 6bin filan tuttu ilaclarla, raporlu 3bin civari tutucakmis ilaclarla. genetik testler icin tepecik egitim arastirmada kan verdim 1 ay sonra cikicak. egede bu rapor isleriyle ilgilenen kişilerin çoğu cok gıcık sanirim dışarıda yaptirmamizi istemedikleri icin cok zorluyorlar.
doktorum ve ekibi cok iyi aslinda orda tüp bebek yaptirip pozitif sonuc alanda cok var ama doktorum cok rahat biri detaylara ekstra seylere hic bakmaz önemsemez adamin başının etini yiyorum resmen :) profesyonel gibi gelmediler bana biraz. malesef raporlu yaptirbailecegim tek alternatif yer medical ama orda da ilk görüşme sadece haftaici günlerde oluyormus izin alip gitmem cok sorun, bi de pisman olma korkum da var ya daha iyi cikmazsa medical park diye. eşim de doktorun seni iyi taniyor sen de oraya alıştın simdi yeni bi yere gidersen herseyi sıfırdan almaua hazir misin diyor. kafam bu konu da cok karışık. bu arada ilk denemem kimyasal gebelik oldu
evet yaa izmir bile tüp bebek merkezi konusunda yetersiz sanirim.bi irenbe heralde daha profesyonel calisiyor ama ordan bile memnun olmayanlar oluyor. benim doktor genetik testlere gerek duymuyor aslinda ben biseyler yapalim dedim diye ona baktir madem dedi. genetik testlerde sorun çıkarsa nolcak ki o da var, o zaman geriye teh ihtimal pgt yöntemi ile tüp bebek olur heraldeben genetık testlerımı ve kanda pıhtılasma testlerının hepsını zaten tepecıkte yaptırmıstım bu yıl 1.5 ayı buluyor çıkması ama medıcal tepoecıgın zaten hespını yapması ımansız makınelerı yetersız dedı eksık dedı sımdı bırde baslamadan 1000 lıra ona ıstıyorlar sendende ısterler kımyasal olmus bıtane çunku tepecıktekıler eksık oluyomus..medıcalle bende daha dun gorustum begendım aslında kafamdakılerı hep sordum ama heryer aynı galıba artık mukemmel bır ılgı bekleme
öncelikle hoşgeldin canim. hayırlı oksun tedavin. ilk gittiginde elindeki tahlillere bakiyo eksik olan varsa onları istiyo ve vitamin takviyesine baslaniyo. herhangi bir sorun çıkmazsa ilk adetinde iğnelerle baslaniyo önce opu sonra transfer devam ediyo. yine sormak istedigin olursa yardimci olurum. sende tedavi surecini yazarsin bundan. tekrar hayırlı olsunmerhabalar,ben de tup bebek tedavisine baslamayı planlayanlardanım .sorunumuz sebepsiz ınfertelite .medical park ahmet zeki ışıktan randevu aldım.fakat sürec nasıl olur çok merak ediyorum .mutlaka önceki mesajlarda yazanlar olmuştur ama hemen sormak istedim .tedaviye başlama sürec ne kadar zaman alır sizce? sanırım öncesinde bazı tahliller var ve vitaminlerden bahsetmişsiniz.bilgilendirme yapan olursa çok sevinirim .
4. Tedavi için Dr daydim dun dondurulmuslar var estrofeme basladik bakalım hayirlisiarkadaşlar nasılsınız kimseden ses yok. cok sessizlesti topigimuz. nasıl gidiyo tedavi surecimuz. yeni basliyon yokmu? hadi ankatin biraz kendinuzden
hayırlısı olsun canim. ins son tedavin olur kavusursun yavruna. medical de ilk mi? canim.4. Tedavi için Dr daydim dun dondurulmuslar var estrofeme basladik bakalım hayirlisi
Yok cnm 3.denemem olucak medical de. Sen Süleyman beyin hastasiydin sanırım tedavide misin şuanhayırlısı olsun canim. ins son tedavin olur kavusursun yavruna. medical de ilk mi? canim.
öncelikle hoşgeldin canim. hayırlı oksun tedavin. ilk gittiginde elindeki tahlillere bakiyo eksik olan varsa onları istiyo ve vitamin takviyesine baslaniyo. herhangi bir sorun çıkmazsa ilk adetinde iğnelerle baslaniyo önce opu sonra transfer devam ediyo. yine sormak istedigin olursa yardimci olurum. sende tedavi surecini yazarsin bundan. tekrar hayırlı olsun
Hayırlısı olsun tedaviniz inş. Bende Ahmet hocanın hastayım hiç pişman olmucaksiniz kendisini tanıyınca emin olunCanim çok tesekkur ederim bilgilendirme icin.tabiki paylasirim gelismeleri .ilk randevum 4 ekimde .neler olcak nasil olcak hic bilmiyorum ama allah tum bebek isteyenlere yardim etsin .bu sureci yasamayan anlamiyo malesef .burda herkesin birbirine destek oldugunu gördüm üye olmadan gecemedim :)
evet canim suleyman beyin hastasıyım. onda ilk toplamda 3 denememde pozitifi görmüştük ama 6 haftadayken düşük yaptim. şimdi adetimi bekliyorum dondurulmuş transfer olucak. muhtemelen haftaya başlarız bizde hakkımızda hayırlısı bakalım.Yok cnm 3.denemem olucak medical de. Sen Süleyman beyin hastasiydin sanırım tedavide misin şuan
malesef canim çok zor süreç allah hepimizin yardımcısı olsun. senin ilk denemem mi?Canim çok tesekkur ederim bilgilendirme icin.tabiki paylasirim gelismeleri .ilk randevum 4 ekimde .neler olcak nasil olcak hic bilmiyorum ama allah tum bebek isteyenlere yardim etsin .bu sureci yasamayan anlamiyo malesef .burda herkesin birbirine destek oldugunu gördüm üye olmadan gecemedim :)
Şimdi daha iyi hatirladim okuyorum sürekli paylaşımlarınızı aynen hayırlısı diyoruz benimde dondurulmus ama adetle başlamadık decapeptly iğne yaptılar hastahanede dün de estrofeme basladim 29 unda kontrol karşılaşırız belkievet canim suleyman beyin hastasıyım. onda ilk toplamda 3 denememde pozitifi görmüştük ama 6 haftadayken düşük yaptim. şimdi adetimi bekliyorum dondurulmuş transfer olucak. muhtemelen haftaya başlarız bizde hakkımızda hayırlısı bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?