Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

senin de farklı gidicek ozaman tedavi sürecin. benimde bu sefer farklı yoldan gidicez dedi bakalım bizi neler bekliyo. ins karşılaşırız. gittigin geldiğin zamanı yaz neler olduğunu, bende yazarım destek oluruz birbirimize. peki sen daha onceki transferlerinde pozitifi gördüm mu?

B benim bebisim merhaba canım yazdıklarını okudum üzüldüm hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim hemen tekrar nasip etsin burhan beyin numarası bende var isteyen olursa verebilirim...
henüz karar vermedik bizde çarsamba günü sperm testi yaptıracagız ilaçların yararı varmı die ama benm hiç umudum yok nasip kısmet yararı olmamıssa hemen randevu alıp görüşmeye izmire gelecegim balıkesirden tedavi süreci ne kadar sürüyor toplamda hergün gidiliyormu hastaneye

Aynen cnm ne derlerse onu yapıyoruz malesef hiç pozitifi görmedim sende yaz gideceğin zaman

hayırlısı olsun canim senin sadece sperm sorunumu var. ins sonucun güzel çıkar ama cikmazsada üzülme ilk tedavin olucak sanırım senin

adettimi bekliyorum gelince 2 günü gidicem yazarım sanada. peki neden tutmadığı için birşey söyledi mi sana?
Cnm çok sorunumuz var benim rahmim çift cocukken geçirdiğim ameliyatım var giriş yolunda sıkıntı oluyo transferı anestezi ile oluyorum artı en büyük etken eşim azo sperm tese ile sperm bulunuyo yani yok yok herşeye rağmen devam ediyoruz işte..sizin sorun neydi

hayırlısı olsun canim senin sadece sperm sorunumu var. ins sonucun güzel çıkar ama cikmazsada üzülme ilk tedavin olucak sanırım senin
evet sperm sorunumuz var sayımız düşük bizim 6 milyon evet ilk olacak süleyman beyin ücreti ne kadar canım ahmet bey baya pahalı benm raporumda yok

allah yardimcin olsun canim ins bu son olur. bende pko var sadece baska bir sorun gozukmuyo ama olmadi 12 senedir bekliuorum. ama bulup kaybetmek cook daha zor geldi allah kimseye evlat açısı göstermesin.

evet sperm sorunumuz var sayımız düşük bizim 6 milyon evet ilk olacak süleyman beyin ücreti ne kadar canım ahmet bey baya pahalı benm raporumda yok
suleyman beyde ben raporlu olarak yaptirdim canim. sen özel yaptircaksin sanırım oyuzden bilmiyorum. burhan beye soeabilirsin en dogru cvp o verecektur.

allah yardimcin olsun canim ins bu son olur. bende pko var sadece baska bir sorun gozukmuyo ama olmadi 12 senedir bekliuorum. ama bulup kaybetmek cook daha zor geldi allah kimseye evlat açısı göstermesin.
Bende 11 yıllık evliyim yıllar geçtikçe hissizlesiyosun artık çok haklısın o duyguyu hiç tatmadım ama çok iyi anlıyorum Rabbim hakkımızda hayırlısıni nasip etsin hepimizn

malesef canim çok zor süreç allah hepimizin yardımcısı olsun. senin ilk denemem mi?

Evet benim ilk denemem daha önce 1 asilamam var negatif sonuclanan.umarim bundan sonra isler yolunda gider .beklemek cok zormus .neyse allahtan umut kesilmez cok şükür bugunumuze. Bu arada tup bebek icin doktor hangi tahlilleri istiyor ilk gittigimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…