- 4 Kasım 2014
- 764
- 732
- 53
- 39
- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #1.421
Rapor cıkartıldıysa muayenelerını de suleyman bey yaptıysa onunla devam edersın..doktor degıstırmek senın elınde gene konusursun..embrıyolar 5.gune kadar goturuluyor ama soyle bir sey var 4 embrıyon olustuysa rıske atmadan 3, gun donduruyorlar..4 den fazla ise 5.gune goturuyorlar...orası yanlıs anlasılmıs sanırım...bende suleyman bey hastasıyım ...3 .gun embrıyosu transfer edıldı..cok şükür hamıleyım..merhaba kızlar, bugun yarın adet olcam ve medicalde tedavım baslıycak sanırım adtın 3.gunu gıdıcem,,ılk ıkı denemem baska yerdeydı.medıcalde ılk olcak en bastan baslıycam ama oyle korkuyorumkı stres sardı benı malesef..genelde medıcalde 3.gun embrıyosumu transfer edıyorlar benım ılk ıkısı 5.gundu..sanırım oyle bırsey demısler esıme eger hersey guzel gıdıyorsa neden 5.gün olmasınkı?deısık bır hastane gıbı geldi bana burası soru sordurtmuolar pek ben herseyı ogrenmek herseyden haberdar olmak ıstyorum rahat edemem yoksa 1 ay once suleyman beye muayene olmustum rapor çıkarttım oyle baslıyorum sımdı yıne suleyman beylemı devam etcem?
canım çok sevındım kaç aylık hamılesın? tabı 3.olcagı ıcın baya tereddutluyum ılk transferım tuttu ama 8haftalıkken gelısmedı kurtaj oldum ıkıncısı dondurulmustu hıc tutunmadı.sımdı en bastan baslıycam dondurulmuslarım hala baska bır merkezde var ama benım guvenım sarsıldıgı ıcın sımdı medıcalde baslamaya karar verdım evımın yanı dıye bıde ıyıymıs galıba ınsallahRapor cıkartıldıysa muayenelerını de suleyman bey yaptıysa onunla devam edersın..doktor degıstırmek senın elınde gene konusursun..embrıyolar 5.gune kadar goturuluyor ama soyle bir sey var 4 embrıyon olustuysa rıske atmadan 3, gun donduruyorlar..4 den fazla ise 5.gune goturuyorlar...orası yanlıs anlasılmıs sanırım...bende suleyman bey hastasıyım ...3 .gun embrıyosu transfer edıldı..cok şükür hamıleyım..
dondurulmus transfer herzaman ıyıdır dıye duymustum okumustum...herseyın hayırlısı cnm..benımde dondurulmus oldu transferım ılk deneme de cok şükür tuttu..bıraz da allaha kalmıs cnm..yuregın ferah olsun..15 hftalık olduk cnm...canım çok sevındım kaç aylık hamılesın? tabı 3.olcagı ıcın baya tereddutluyum ılk transferım tuttu ama 8haftalıkken gelısmedı kurtaj oldum ıkıncısı dondurulmustu hıc tutunmadı.sımdı en bastan baslıycam dondurulmuslarım hala baska bır merkezde var ama benım guvenım sarsıldıgı ıcın sımdı medıcalde baslamaya karar verdım evımın yanı dıye bıde ıyıymıs galıba ınsallah
insallah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin allah haklısin nasip isi neyin tutacagi belli olmazdondurulmus transfer herzaman ıyıdır dıye duymustum okumustum...herseyın hayırlısı cnm..benımde dondurulmus oldu transferım ılk deneme de cok şükür tuttu..bıraz da allaha kalmıs cnm..yuregın ferah olsun..15 hftalık olduk cnm...
hoşgeldin canim hayırlı olsun tedavin ins bu son olur kavusursun yavruna. embiyolarin sayısı fazla olunca 5 gune bekletiyorlar tabi niye bekletmesinkerki benim 6 gune bekletilmis embiyolarin var dondurulmus. doktorlar da bir vesile mevlam nasip ettikten sonra 2 günde tutan bile var sen bol bol dua et.merhaba kızlar, bugun yarın adet olcam ve medicalde tedavım baslıycak sanırım adtın 3.gunu gıdıcem,,ılk ıkı denemem baska yerdeydı.medıcalde ılk olcak en bastan baslıycam ama oyle korkuyorumkı stres sardı benı malesef..genelde medıcalde 3.gun embrıyosumu transfer edıyorlar benım ılk ıkısı 5.gundu..sanırım oyle bırsey demısler esıme eger hersey guzel gıdıyorsa neden 5.gün olmasınkı?deısık bır hastane gıbı geldi bana burası soru sordurtmuolar pek ben herseyı ogrenmek herseyden haberdar olmak ıstyorum rahat edemem yoksa 1 ay once suleyman beye muayene olmustum rapor çıkarttım oyle baslıyorum sımdı yıne suleyman beylemı devam etcem?
Bitti cnm negatif aldık bugunmerhabalar kızlar.@aras35 ne yaptın merak ettim seni?Çok sorunmakta istemiyorum ama işte merak,kaç gün geçti,nasılsın?
M Maya_06 canım hayırlı olsun sürecin, B benim bebisim dediği gibi doktorlar vesile,ama için ferah olsun doğru adrestesin.Açıklama yapmadıkları zamanlar oluyor ama bence bunu kafaya takma kendini bırak doktoruna,sonuçta onların iş,bide bunu kafaya takıp kafanda bin sorunun olmasına izin verme(eve gelince Ahmet beyin verdiği ilaçları araştırma gereği duymuyorum sadece nasıl bir süreç yaşayacağımı merak ediyorum onu araştırıyorum)
canım benim üzüldüm ama demekki daha zamanı gelmemiş.(ne yazacağımı bilemedim,sen nasılsın iyimisin)Valla şaşkınlıktan alıntı bile yapmamışım.Bitti cnm negatif aldık bugun
İyiyim cnm ilk şoku atlattim alıştım artık elden gelen yok hayırlısı buymuscanım benim üzüldüm ama demekki daha zamanı gelmemiş.(ne yazacağımı bilemedim,sen nasılsın iyimisin)Valla şaşkınlıktan alıntı bile yapmamışım.
canim bu konuda hiç bir fikrim yok. doktoruna yada hemsirene danis. ins bi sorun olmaz.Kizlar merionali karıştırmadan sadece çözeltisini vurmusum sonra fark edip karıştırıp vurdum bir sey olur mu
benim aklimda sende ama soylemiycem dedin diye sormak istemiyorum. cevaplamayabilirsin canim. aklimda olduğunu bil diye yazdım.merhabalar kızlar.@aras35 ne yaptın merak ettim seni?Çok sorunmakta istemiyorum ama işte merak,kaç gün geçti,nasılsın?
M Maya_06 canım hayırlı olsun sürecin, B benim bebisim dediği gibi doktorlar vesile,ama için ferah olsun doğru adrestesin.Açıklama yapmadıkları zamanlar oluyor ama bence bunu kafaya takma kendini bırak doktoruna,sonuçta onların iş,bide bunu kafaya takıp kafanda bin sorunun olmasına izin verme(eve gelince Ahmet beyin verdiği ilaçları araştırma gereği duymuyorum sadece nasıl bir süreç yaşayacağımı merak ediyorum onu araştırıyorum)
yapma yaaa. çok uzuldum. mevlam sabir versin tez vakitte atlatirsin ins. ahmet beyi gordun mu? nededi?Bitti cnm negatif aldık bugun
Evet o söyledi sonucu aglicak ti neredeyse ben medical e geçtiğinden beri oradayım ilk hastalarindanim 3 deneme orda oldu neler çektiğimi biliyo.donmus spermimiz var embriyomuz kalmadı o yüzden sil baştan olucak tekrar ama iyice bi kendimi toparladık tan sonrayapma yaaa. çok uzuldum. mevlam sabir versin tez vakitte atlatirsin ins. ahmet beyi gordun mu? nededi?
İyidir arkadasım meraktan catlamak üzereyım bir aydır goremıyorum ınsallah hersey yolundadır... yarın nasıp olursa kontrolum var..bakalım süleyman beye soracagım bi riskim yoksa başka doktora gecme sansım var mı dıyecegım..yetısemıyor sehercım artık oyle dusunuyorum..ben ıstıyorum ki detaylı anlatsın..aklımda sonra bır suru soru kalıyor buraya yazıyorum ınternetten arastırıyorum..olmuyor..izmir-girl canimcim sen nasılsın nasıl gidiyor? doktor degistircem demiştin naptin degustirdin mu?
gelmiş geçmiş olsun arkadasım cok uzuldum..vakti zamanı değilmiş allahım hayırlısını nasıp etsın..Evet o söyledi sonucu aglicak ti neredeyse ben medical e geçtiğinden beri oradayım ilk hastalarindanim 3 deneme orda oldu neler çektiğimi biliyo.donmus spermimiz var embriyomuz kalmadı o yüzden sil baştan olucak tekrar ama iyice bi kendimi toparladık tan sonra
biraz zaman ver kendine dinlen ondan sonra baslarsin canim. hakkında hayırlısı olsun. mevlam tez vakitte nasip eder ins.Evet o söyledi sonucu aglicak ti neredeyse ben medical e geçtiğinden beri oradayım ilk hastalarindanim 3 deneme orda oldu neler çektiğimi biliyo.donmus spermimiz var embriyomuz kalmadı o yüzden sil baştan olucak tekrar ama iyice bi kendimi toparladık tan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?