Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

canim burdaki çoğu kişi 2 doktora birden gidiyo. mesela tup bebek doktoruna gittikten 15 gun sonra başka kadın dogumcuya gidiyolar o detaylı anlatiyo tabi bebisi goruyorlar, 15 gun sonrada tup bebek doktoruna gidiyolar. haklisin meraketmekte bizler kolay bulmadık bu anin tatini çıkarıp bol bol görmek hakkımız. 3 boyutlu ultrosonu olan bir yer bulabilursin mesela daha net girunuyo onda. mesela karatas hastanesinde ve hayat hastanesinde var. telefon la bilgi al fiyatları hakkında uygun bir yere daha gidebilirsin yani.
 
Aslında öyle yapmayı da düşündüm ama bilemedim...hem iş yerınden ızın almak falan zor oluyor..bakalım cnm kısmet zaman neler gosterecek..
 
tesekkur ederım canım ınsallah bu defa son olur bugun adet oldum yarın gıderım galıba bu defada yıne cok heyecanlıyım korkuyorum sen nayaptın
 
saol canım ınsallah dedıgın gıbı bu defa dogru adresteyımdır symırna benım için 2 defa yıkım oldu çunku..aynı seylerı yasamak ıstemıyorum dedıgın gıbı ben herseyı bılmek ıstıyorum ve kafamı cok karıstırıyorum ah ben ah
 
Çok sorunuyorum ama ben de 2.den pek ümitli değilim ara verecem bu denememden sonra tam 2 ay,yani ocak ortasında sil baştan başlayacam.Belki de senle aynı dönemlerde başlarız olur 4-5. denemelerde şans daha yüksek,olacak inanıyorum birgün hepimizin canım ya en azından boş durmuyoruz.Bir şey demiyor Ahmet bey ara vermeye.
 
benim aklimda sende ama soylemiycem dedin diye sormak istemiyorum. cevaplamayabilirsin canim. aklimda olduğunu bil diye yazdım.
canımcım evet haklısın öyle dedim, yarın randevum var.Kız varya Ahmet beyle görüşmeye gittiğim günler pek mutlu hissediyorum,sanki tatile çıkıyormuşum hissi yaratıyor bendeMesala şuanda ''yaşasın yarın randevum var'' modundayım.Ben de transfer ve kan tahlili günlerini sevemiyorum,geriliyorum.Sen adetimi bekliyorsun bakim.
 
canım hepimizin kafasında bin soru var aslında.Bak benim ilk tüp bebek denemem burada oldu ve negatif ama içim rahat, diyorum ki demekki gerçekten zamanı gelmemiş diyorum(ha bunalıma giriyorum o normal her kadın gibi).Yani sonuç başarısızsa bunun faturasını doktora çıkarmıyorum ya da kendimi bu konuda yargılamıyorum''daha iyi bir doktor bulabilir miydim'' diye. Ha doktoruyla ilgili hiçmi negatif düşünmüş biri değilim?düşündüm ama eski doktorumda oldu burda değil.
 
Aslında öyle yapmayı da düşündüm ama bilemedim...hem iş yerınden ızın almak falan zor oluyor..bakalım cnm kısmet zaman neler gosterecek..
hakkında hayırlısı canim. git bakalım yarin bi görüş ona göre karar verirsin. yarin haberini bekliyorum. özelliklede cinsiyetini merak ediyorum.
 
ne güzel ışte devamlı git ozaman ahmet hocaya sen. motivasyon olur. ne kulkaniyon sen şimdi ilac olarak? bu arada yarin belli olur belki transfer günü?
 
ne güzel ışte devamlı git ozaman ahmet hocaya sen. motivasyon olur. ne kulkaniyon sen şimdi ilac olarak? bu arada yarin belli olur belki transfer günü?
evet canım yarın gününü söyleyecek.Bn şuan ecopirin ve estrofem kullanıyorum.Şuan günde 3 tane estrofem alıyorum.Ben o kadar severek gidiyorum Ahmet bey deki lafa bak ''sanki daha dün burdaydınız'' ki 14 gün geçmiştiBize çok uzun geldi dedim.Adam bıktı karı koca bizden.Sen adetimi bekliyorsun???
 
ecoprin niye kullanoyosun? pihtilasmayla ilgili bir sorun mu var yoksa önlem açısından mi veriyor? bende de bi sorun yok ama bende isteyeceğim. vallaha doktorların iside zor binbirturlu insanla ugrasmak zorunda kaliyolar. bende çok meraklı bir insanın yapı olarak biraz da yasanmislar eklenince çok soru soruyorum hatta en son gittiğimde bu tedavi benim için uygun değil eski yoldan gidelim bile dedim. napayim yaa bizlerde çok zor durumdayız. evet canim cumartesiye kadar ilacim var o bitince 4. 5 sonra adet olucam ozaman tekrar basliycaz
 
Cnm bendede yok pıhtılaşma ama kullandım her tedavide
 
kaju cnm ben biraz fazla ara vericem sanırım çünkü donmus yok sil baştan herşey gücüm yok hemen başlamaya Ahmet hoca 2-3 ay bi dinlenin rahatlayın dedi ama ben yaz sonuna kadar düşünmüyorum bakalım fikrim değişmezse sizden güzel haberler bekliyorum inş
 
yazdığına çok güldüm,hatta sesli güldüm.Sen demek Sülümana öyle değil böyle yap diyorsun çok alemsin walla.Doğru çok zor günlerden geçiyoruz hayatımın bence en zor günleri bunlar (Allah daha beterini yaşatmasın ne deyim)Walla bana şöyle dedi ''sana estrofem verecem bu bazen dolaşım sisteminde sıkıntı olabiliyor o yüzden önlem alalım'' ki ben zaten o dolaşım sistemi sıkıntısı yaşayanlardanım.Hatta her gün 1 limon sıkıp içiyorum anca işe yarıyor,ilk günler yapmadım tüm bacaklarımda bir ağrı,damarlar nasıl belirginleşti.Bide eve gelip onları görünce oturdum içim çekile çekile ağladım.Limon içince eski haline döndü Allahtan tabi şimdilik
 
Canım bende de dondurulmuş yok bende sen gibi sil baştan alacam süreci.Ben ocakta başlamak zorundayım çünkü sadece yaza kadar Ahmet beyle deneme şansım var sonra tayin isteyip gideceğiz İstanbulda deneyecem şansımı.(zaten burayada 1 yıllığına sırf Ahmet bey için tayinle geldik) Bence dayanamazsın yaza çok var. Hele bir ay bekle toparlanırsın.Biz kadınlar çok zayıf görünüyoruz ama aslında çok güçlüyüz.Yıkılıp yıkılıp tekrar ayağa kalkıyoruz.Bir arkadaş bana özelden yazmıştı çok hoşuma gitmişti ''küllerimizden yeniden doğuyoruz''
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…