- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #1.441
canim burdaki çoğu kişi 2 doktora birden gidiyo. mesela tup bebek doktoruna gittikten 15 gun sonra başka kadın dogumcuya gidiyolar o detaylı anlatiyo tabi bebisi goruyorlar, 15 gun sonrada tup bebek doktoruna gidiyolar. haklisin meraketmekte bizler kolay bulmadık bu anin tatini çıkarıp bol bol görmek hakkımız. 3 boyutlu ultrosonu olan bir yer bulabilursin mesela daha net girunuyo onda. mesela karatas hastanesinde ve hayat hastanesinde var. telefon la bilgi al fiyatları hakkında uygun bir yere daha gidebilirsin yani.İyidir arkadasım meraktan catlamak üzereyım bir aydır goremıyorum ınsallah hersey yolundadır... yarın nasıp olursa kontrolum var..bakalım süleyman beye soracagım bi riskim yoksa başka doktora gecme sansım var mı dıyecegım..yetısemıyor sehercım artık oyle dusunuyorum..ben ıstıyorum ki detaylı anlatsın..aklımda sonra bır suru soru kalıyor buraya yazıyorum ınternetten arastırıyorum..olmuyor..
Aslında öyle yapmayı da düşündüm ama bilemedim...hem iş yerınden ızın almak falan zor oluyor..bakalım cnm kısmet zaman neler gosterecek..canim burdaki çoğu kişi 2 doktora birden gidiyo. mesela tup bebek doktoruna gittikten 15 gun sonra başka kadın dogumcuya gidiyolar o detaylı anlatiyo tabi bebisi goruyorlar, 15 gun sonrada tup bebek doktoruna gidiyolar. haklisin meraketmekte bizler kolay bulmadık bu anin tatini çıkarıp bol bol görmek hakkımız. 3 boyutlu ultrosonu olan bir yer bulabilursin mesela daha net girunuyo onda. mesela karatas hastanesinde ve hayat hastanesinde var. telefon la bilgi al fiyatları hakkında uygun bir yere daha gidebilirsin yani.
tesekkur ederım canım ınsallah bu defa son olur bugun adet oldum yarın gıderım galıba bu defada yıne cok heyecanlıyım korkuyorum sen nayaptınhoşgeldin canim hayırlı olsun tedavin ins bu son olur kavusursun yavruna. embiyolarin sayısı fazla olunca 5 gune bekletiyorlar tabi niye bekletmesinkerki benim 6 gune bekletilmis embiyolarin var dondurulmus. doktorlar da bir vesile mevlam nasip ettikten sonra 2 günde tutan bile var sen bol bol dua et.
saol canım ınsallah dedıgın gıbı bu defa dogru adresteyımdır symırna benım için 2 defa yıkım oldu çunku..aynı seylerı yasamak ıstemıyorum dedıgın gıbı ben herseyı bılmek ıstıyorum ve kafamı cok karıstırıyorum ah ben ahmerhabalar kızlar.@aras35 ne yaptın merak ettim seni?Çok sorunmakta istemiyorum ama işte merak,kaç gün geçti,nasılsın?
M Maya_06 canım hayırlı olsun sürecin, B benim bebisim dediği gibi doktorlar vesile,ama için ferah olsun doğru adrestesin.Açıklama yapmadıkları zamanlar oluyor ama bence bunu kafaya takma kendini bırak doktoruna,sonuçta onların iş,bide bunu kafaya takıp kafanda bin sorunun olmasına izin verme(eve gelince Ahmet beyin verdiği ilaçları araştırma gereği duymuyorum sadece nasıl bir süreç yaşayacağımı merak ediyorum onu araştırıyorum)
Çok sorunuyorum ama ben de 2.den pek ümitli değilim ara verecem bu denememden sonra tam 2 ay,yani ocak ortasında sil baştan başlayacam.Belki de senle aynı dönemlerde başlarız olur 4-5. denemelerde şans daha yüksek,olacak inanıyorum birgün hepimizin canım ya en azından boş durmuyoruz.Bir şey demiyor Ahmet bey ara vermeye.Evet o söyledi sonucu aglicak ti neredeyse ben medical e geçtiğinden beri oradayım ilk hastalarindanim 3 deneme orda oldu neler çektiğimi biliyo.donmus spermimiz var embriyomuz kalmadı o yüzden sil baştan olucak tekrar ama iyice bi kendimi toparladık tan sonra
canımcım evet haklısın öyle dedim, yarın randevum var.Kız varya Ahmet beyle görüşmeye gittiğim günler pek mutlu hissediyorum,sanki tatile çıkıyormuşum hissi yaratıyor bendebenim aklimda sende ama soylemiycem dedin diye sormak istemiyorum. cevaplamayabilirsin canim. aklimda olduğunu bil diye yazdım.
bu soruyu ben cevaplamasam iyi olur. çünkü bende çok yumurta olduğu için e2 baya yüksekti. diğer arkadaşlar cevaplar diye düşünüyorum. sen naptin basladin mi yoksa?Opu olan arkadaşlar bir şeyi merak ettim. e2 değeriniz kaç iken doktor catlatma ignesi verdi ve kaç yumurta toplandi?
canım hepimizin kafasında bin soru var aslında.Bak benim ilk tüp bebek denemem burada oldu ve negatif ama içim rahat, diyorum ki demekki gerçekten zamanı gelmemiş diyorum(ha bunalıma giriyorum o normal her kadın gibi).Yani sonuç başarısızsa bunun faturasını doktora çıkarmıyorum ya da kendimi bu konuda yargılamıyorum''daha iyi bir doktor bulabilir miydim'' diye. Ha doktoruyla ilgili hiçmi negatif düşünmüş biri değilim?düşündüm ama eski doktorumda oldu burda değil.saol canım ınsallah dedıgın gıbı bu defa dogru adresteyımdır symırna benım için 2 defa yıkım oldu çunku..aynı seylerı yasamak ıstemıyorum dedıgın gıbı ben herseyı bılmek ıstıyorum ve kafamı cok karıstırıyorum ah ben ah
hakkında hayırlısı canim. git bakalım yarin bi görüş ona göre karar verirsin. yarin haberini bekliyorum. özelliklede cinsiyetini merak ediyorum.Aslında öyle yapmayı da düşündüm ama bilemedim...hem iş yerınden ızın almak falan zor oluyor..bakalım cnm kısmet zaman neler gosterecek..
yarin gidiceksen randevu aldin mi canim? ben adet olmayı bekliyorum. haftaya giderim sanırım.tesekkur ederım canım ınsallah bu defa son olur bugun adet oldum yarın gıderım galıba bu defada yıne cok heyecanlıyım korkuyorum sen nayaptın
ne güzel ışte devamlı git ozaman ahmet hocaya sen. motivasyon olur. ne kulkaniyon sen şimdi ilac olarak? bu arada yarin belli olur belki transfer günü?canımcım evet haklısın öyle dedim, yarın randevum var.Kız varya Ahmet beyle görüşmeye gittiğim günler pek mutlu hissediyorum,sanki tatile çıkıyormuşum hissi yaratıyor bendeMesala şuanda ''yaşasın yarın randevum var'' modundayım.Ben de transfer ve kan tahlili günlerini sevemiyorum,geriliyorum.Sen adetimi bekliyorsun bakim.
evet canım yarın gününü söyleyecek.Bn şuan ecopirin ve estrofem kullanıyorum.Şuan günde 3 tane estrofem alıyorum.Ben o kadar severek gidiyorum Ahmet bey deki lafa bak ''sanki daha dün burdaydınız'' ki 14 gün geçmiştine güzel ışte devamlı git ozaman ahmet hocaya sen. motivasyon olur. ne kulkaniyon sen şimdi ilac olarak? bu arada yarin belli olur belki transfer günü?
aldım randevu canım yarın sabah 9da gıdıcem bakalm baslıycakmısız ama ters bısey olmazsa ınsallahyarin gidiceksen
yarin gidiceksen randevu aldin mi canim? ben adet olmayı bekliyorum. haftaya giderim sanırım.
ecoprin niye kullanoyosun? pihtilasmayla ilgili bir sorun mu var yoksa önlem açısından mi veriyor? bende de bi sorun yok ama bende isteyeceğim. vallaha doktorların iside zor binbirturlu insanla ugrasmak zorunda kaliyolar. bende çok meraklı bir insanın yapı olarak biraz da yasanmislar eklenince çok soru soruyorum hatta en son gittiğimde bu tedavi benim için uygun değil eski yoldan gidelim bile dedim. napayim yaa bizlerde çok zor durumdayız. evet canim cumartesiye kadar ilacim var o bitince 4. 5 sonra adet olucam ozaman tekrar basliycazevet canım yarın gününü söyleyecek.Bn şuan ecopirin ve estrofem kullanıyorum.Şuan günde 3 tane estrofem alıyorum.Ben o kadar severek gidiyorum Ahmet bey deki lafa bak ''sanki daha dün burdaydınız'' ki 14 gün geçmiştiBize çok uzun geldi dedim.Adam bıktı karı koca bizden.Sen adetimi bekliyorsun???
ins herşey yolunda gider canim. doktordan çıkınca yaz mutlaka. bu aradaaldım randevu canım yarın sabah 9da gıdıcem bakalm baslıycakmısız ama ters bısey olmazsa ınsallah
Cnm bendede yok pıhtılaşma ama kullandım her tedavideecoprin niye kullanoyosun? pihtilasmayla ilgili bir sorun mu var yoksa önlem açısından mi veriyor? bende de bi sorun yok ama bende isteyeceğim. vallaha doktorların iside zor binbirturlu insanla ugrasmak zorunda kaliyolar. bende çok meraklı bir insanın yapı olarak biraz da yasanmislar eklenince çok soru soruyorum hatta en son gittiğimde bu tedavi benim için uygun değil eski yoldan gidelim bile dedim. napayim yaa bizlerde çok zor durumdayız. evet canim cumartesiye kadar ilacim var o bitince 4. 5 sonra adet olucam ozaman tekrar basliycaz
yazdığına çok güldüm,hatta sesli güldüm.Sen demek Sülümana öyle değil böyle yap diyorsun çok alemsin wallaecoprin niye kullanoyosun? pihtilasmayla ilgili bir sorun mu var yoksa önlem açısından mi veriyor? bende de bi sorun yok ama bende isteyeceğim. vallaha doktorların iside zor binbirturlu insanla ugrasmak zorunda kaliyolar. bende çok meraklı bir insanın yapı olarak biraz da yasanmislar eklenince çok soru soruyorum hatta en son gittiğimde bu tedavi benim için uygun değil eski yoldan gidelim bile dedim. napayim yaa bizlerde çok zor durumdayız. evet canim cumartesiye kadar ilacim var o bitince 4. 5 sonra adet olucam ozaman tekrar basliycaz
Canım bende de dondurulmuş yok bende sen gibi sil baştan alacam süreci.Ben ocakta başlamak zorundayım çünkü sadece yaza kadar Ahmet beyle deneme şansım var sonra tayin isteyip gideceğiz İstanbulda deneyecem şansımı.(zaten burayada 1 yıllığına sırf Ahmet bey için tayinle geldik) Bence dayanamazsın yaza çok varkaju cnm ben biraz fazla ara vericem sanırım çünkü donmus yok sil baştan herşey gücüm yok hemen başlamaya Ahmet hoca 2-3 ay bi dinlenin rahatlayın dedi ama ben yaz sonuna kadar düşünmüyorum bakalım fikrim değişmezse sizden güzel haberler bekliyorum inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?