Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

Cnm sana bunu yazdım ya arkadas larla konuşurken fikrim değişti :) Şubat gibi diye konuştuk hatta eşimle icine mi doğdu senin ben gerçekten artık alismisim negatife dün Dr dan çıktık hastane bahçesinde ağladım ağladım orda bıraktım sonra ver elini izmir bi kaç ta alışveriş yaptım eve geldik Rabbim veriyo gücü..biz aslında istanbul diyoduk olmazsa gideriz diye ama vazgeçtik yine kopamıyorz tatlış doktotumuzdan :) birde donmus spermimiz varmış epey bi daha o yüzden vazgeçtik bakalım hepimiz hakkında hayırlısı

ben düşük yaptigimda doktorum bu ay dinlen bir sonraki adetinde gel dedi. bende yok ben istemiyorum iki üç ay geçsin öyle dedim. esim çok istedi hazır dondurulmusum varken gel deneyelim dedi. kontrole gittiğimizde doktor da basliyalim mi dedi. esimin yüzüne baktım hadi basliyalim dedim. şimdi ise çok geçmiş üstünden gibi öyle sabirsizlaniyorum ki bir an önce olsun diye... demem oki insan ogluyuz biraz zaman geçince çok geçmiş gibi gelip herşeyi unutup yeni heyecanları istiyoruz.

ayyy cok sevindim canım benim aynı zamanlarda başlayacağız,nasıl içime doğmaz kader arkadaşim, siz bensiniz-bende sizim,hep ortak şeyleri yaşıyoruz,kardeşten ötesiniz.(şimdi bebişler bizi böyle cok ağlatıyorlar ama çok güçlü anneler olacağız Allah belkide buna hazırlıyordur bizi) İzmir aslında çok iyi Ahmet beyde ama eşim illaki İstanbulu deneyelim diyor(hiç İstanbula taşınmak istemiyorum, 3 yıl kalmak zorunda kalacağız bide,sorma korkuç üzülüyorum)

benide guldurdun emi yaaa napayim vucudumu tanıyorum ben. takmış kafaya 1 yumurta yapcam catlatcam öyle transfer yapcam vücut dogol gebelik zannedip dışarı atmasın diyo( düşük yaptim ya) estrofem vermicem bazen ise tetikleyebiliyo diyo. tamam dogruda benim 1 yumurtsmin olması imkansız gibi bisey yani... bende diyorum geçen tedavide başarılı olduk yine aynı yoldan gidelim fakat düşmesin diye ekstra birşeyler yapalım. oda en sonunda tamam nasıl istersen öyle yapalım dedi.. bu sefer eve gelince esimle konuştuk benim istediğim gibi yaparda olur ve yine düşük yaparsam napicam. sonra dedim kendi kendime doktordan iyi mi bilcen bırak nasıl isterse öyle yapsın. yaaa suluman benden neler cekiyo. sende varis mi var canim

aslen nerelisin? tayin isleride zor beee ordan oraya tasin dur. ama bir yandanda bir suru memleket tanıyorsunuz orasida güzel. ama ıstanbul dahada zor sanki çok karışık ve çok fazla kalabalık. hakkımızda hayırlısı olsun belki bebis gelirse fikriniz değişir. bu arada meslek neydi sizin?

Sen valla gece gece beni çok güldürdün ki moralim çok iyi değildi.Sen bunu sülümana dediğinde ben onun yüzünün halinide hayal ettimde. Kız sende de iyi cesaret adam zaten suratsız,iyice yüzü düşmüştür.Adamın tıp bilgisini tarumar etmişsin.O kadar kahrımızı çeksinler bizim psikolojimiz bozuk çok ilaç alıyoruz

Canım ben öğretmenim ve edirneliyim ama orada burada yaşıyoruz işte.Sakın öyle deme,o kadar zorki taşınmak bak 7 yıllık evliyim 3 kere ev taşıdım ,yıldım şimdide bebek tutsunda yeterki modunda yer değiştiriyoruz.Sen yerleşikmisin,yani memleketmi İzmir?Ben yerleşik olanlara gıpta ediyorum.Bak ben istediğim gibi ev bile döşeyemedim,eşyalarımı mahvettiler taşırken....

B benim bebisim aslında tedavi süreci konusunda yaptığın yorumda pek mantıklı görünüyor. Onada öyle gelmişki oda kabul etmiş.Acaba ne düşünüyorlar ki farklı yolu denemeyi tercih ediyorlar bilmiyorumki.Yani bende sen gibi düşünürdüm bebeğin düşmesine ne neden olduysa onu bulup çözsün ya da engellesin.Kız bizde mi bir muayenehane açsak sonra 6 yıl okuruz o kalay nasılsa

ayyy beni mahvettin gülmekten esimde yanimda niye g uluyon diyo son yazdığını okudum o da diyoki gelsin de gorsun siuleymanin yuzunu adama neler cektiriyon. vallaha ilk gittiğimde bende çok aşık bu adamın sürati falan diyodum ama zaman geçtikçe biz çok güzel anlaşır olduk herşeyi soruyorum kafamda nevarsa paylaşıyorum yazık oda cevaplamaya calisiyo çok bas edemedigi zamanda nasıl istiyisan öyle olsun diyo

zor tabi yer değiştirmek allah yardimcin olsun. ben dogma büyüme izmir bayrakliliyim. ailemde burdalar. bana değil il değiştirmek ilçe değiştirmek bile zor. ama mecbur kalsam ayrı tabiii. eee ne demişler doğduğum yer değil doydugun yer.

Kizlar o kadar da asık suratlı değil suluman evet soğuk biri ama ne bileyim benim ameliyata girmişti o bi kaç kerede Ahmet hoca yokken muayene oldum slm veriyo yine her gördüğünde :)

çok hayranım ya çok şanslısın,İzmirde yaşancak yer.İnşallah ben de bir gün bir yere yerleşecem her şey yolunda bir gitse,bir gitse keşke.

hayatim 12 senedir evliyim 11 senedir doktorlarlayim. herkes bir yol denedi uzerimde. deneme tahtasi gibi hissediyirum bazen kendimi. ama sadece ilk pozitifi suleyman bey gösterdi bana. kisada sürse hayatimin en anlamlı günleriydi müthiş bir duyguydu ona minnettarım. bunu onun yuzunede söyledim. oda diyoki vucut bazen disardan geldigini hissediyo sebepsiz yerede vucuttan atmak isteyebiliyo. bizde vucudu yaniltalim diyo. tamam çok güzel ama bende nasıl olucak ben her ay düzenli yumurtlamiyorum 2 yada 3 ayda ve çok yumurtluyorum sorun bu. bu yüzden iyne veriyo oda patliyo gidiyo. eski sistem yani senin su anki tedavin bende basarili oldu ama dusgugu icin degusyirelim diyo. ısrar edince tamam yapalım diyo ikna ediyorum ama bu sefer onun işine karistigim için ben tedirgin oluyorum aksi bi durum olursa ben pişman olucam adete kadar dusun gel ne istiyisan onu yapcam dedi ama ben kararsızım. (vallaha teorik olarak bir doktor kadar bigimin olduğunu biliyorum ışte sadece diploma sorunu var onuda sen halledersin artık ) cakma diploma falan olur muaynehane işi

helall valla kız,demek Sülümanın tarzı bu,adam çat çat sorular soran,cevaplar veren hasta istiyor yaw.Bana hiç selam bile vermiyor benide muayne etti ama nedenki.(acaba ilk yaşadığımız şeylerimi hatırlıyor hani yazmıştım buraya ben biraz o zaman ortalığı karıştırmıştım da)

Kizlar o kadar da asık suratlı değil suluman evet soğuk biri ama ne bileyim benim ameliyata girmişti o bi kaç kerede Ahmet hoca yokken muayene oldum slm veriyo yine her gördüğünde :)
gerçekten değil. tanımadığım zaman öyle geliyo ama tanıyınca çoook iyi bir insan. sadece yapısı öyle.

allah senide bol bol guldursun ins emi. adamın tarzını buldum ben... taniyodur ooo unutmaz kimseyi. kizdir kizdir adami sonra niye slm vermiyo deeee

çok hayranım ya çok şanslısın,İzmirde yaşancak yer.İnşallah ben de bir gün bir yere yerleşecem her şey yolunda bir gitse,bir gitse keşke.
evet yaaa ızmirli olmaktan izmirde yaşamaktan çok mutluyum. hiç belli olmaz bu tedavide bebis gelirse belki sende izmire yerlesirsin

o bende rahat ol,diplomada neymiş,bir üni sınavı arkasında da 6 yıl(ne ki 6yılda okumak mı)
Canım bence bu kaygılarını Süleyman beyle paylaş bilsin.Senin bence ikna edilmeye ihtiyacın var.' tip tedavinin de eksilerini artılarını koysun önüne.Bencede o beni unutmuyor beni görünce kafasını yere indiriyor başka yere çeviriyor.ay çok ayıp ettim,valla şuan kendimden fena utandım.

öğretmenler hayatı boyunca okuyo zaten 6 yılın nasıl geçtiğini bile anlamazsin kuz paylasmazmiyim hic suleyman bunların hepsini biliyo ondan diyo zaten sen nasil istiyosan oyle yapalim diyo. ama iğneli tedaviyi denemek istiyo ooo bende dedim bu ay denedik ne oldu iptal oldu. oda diyo bu sefer başka iyneyle denicem. napayim el mahkum onun dediği olucak. olmazsa yine 1 ayim gitmiş olucak ben ona üzülüyorum.

evet yaaa ızmirli olmaktan izmirde yaşamaktan çok mutluyum. hiç belli olmaz bu tedavide bebis gelirse belki sende izmire yerlesirsin
canım ne güzel olur ama imkansız.Öğretmenler İzmire çok zor geliyor.Düşün okadar güzel bir yer ki çok kişi tayin istiyor o yüzden puanı yüksek,İstanbulda 3 yıl kalırsam puanım yeter ama şuan imkansız.Sizi gidi şanslıgiler
hımmm,sen o zaman yine onun dediğini yap ne olur ne olmaz.hakkat zor karar vermek arkadaşım ya.Ha baktın yine olmadı (ki inşallah olur tutar) dersin Sülüman benden öğrenecek çok şeyin var.(ha bu arada okul konusunda haklısın ha bizim orta okul öğrencilerine ders anlatmak ha tıp okumak aynı ayar yani)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…