Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

Bu arada aras35 e de selam veriyormuş,kız valla adam bana tavır yapıyor ay valla ayıp ettim galiba.Ama olay hiç şahsi değildiki,üzüldüm bak şimdi.Sadece hastanenin sözünü tutmasını istedim,Ahmet bey olacak doktorunuz dediyse öyle olacak yani,o kadar ev taşıdım 1 sene için yoksa niye öyle yapayım.

peki izmir e bu yıl gelmediniz mi? isterseniz kalamazmisiniz atıyorum 2 sene 4 sene falan değil mi süreniz? ins istedigin yerde kalırsınız. hangi ilçede ve okuldasin? çocuklarla ugrasmak gerçekten çok zor bilirim. bende okul servis hostesıyım. tedaviye geline sulumana birakcam kendimi ne yaparsa yapsin gariii... bu yuku ustlenemiycem. eğer olmazsa suclucak biri olsun dimi

sadece ahmet bey için geldin dimi izmir e? bisey olmaz yaaa onlar gelerle ugrasiyorlar neler goruyorlar. sen ahmeti sıkı tut. suleyman la işin yok nasıl olsa.

bak yine çok güldüm ya,senin yüzünden dersin,ben demiştim olmazssaBence bide bu yükle uğraşma o bilir ne yapacağını bak bana bugün Ahmet bey ne zaman yapalım dedi transferi ''siz daha iyi bilirsiniz'' dedim ,halimi bir görsen Ahmet beyin önünde süt dökmüş kedi gibiyim. Bak sende hep çocukların içindesin ama ne güzel kısacık bir süre,ben bazen nereden seçtim öğretmenliği diyorum.Canım ben tam olarak İzmirde değilim Manisadayım.Manisanın bir ilçesinden buraya merkeze tayin istedik işte bu iş için (çok uzaktı zor oluyordu gidip gelmek)Yani 1 sene kalabilirim il dışı hakkım saklı duruyor onu seneye kullanmayı düşünüyorum.)Canım sen transfer olunca nasıl yapıyorsun çalışıyormusun malum arabada hep ayakta bizim gibi??Rapor falan??Gerçi yazın oldu senin transfer okul kapalıydı

Bu arada dün benim ada ben lavobaya gidince kapatıvermiş pcyi yarın erken kalkacağız yatalım artık dedi.(senin doktoru gördüm bugün nasıl olduysa birden göz göze geldik anında kafayı sola çevirdi.Adam ne kinciymiş arkadaş ya sanki ne yaptıkKız senin niye özel msjın kapalı.

geçen transferim dediğin gibi yazın olmuştu okul kapalıydı sonra hamile kalınca ben bu sene baslamadim sözde okula. . ama evde olduğunu duyan cagriyo bende arkadaşlara yardıma gidiyorum ama transfer zamanı gutmiycem evde olucam.eee transfer günü belli oldu ozaman hadi hayırlısı. sende maşallah hiç konusmuyon mu kız. maşallah. benim gibi cazgurdamiyosan adam seni çok seviyodur.

aksam baya geç olmuştu. olsun arkadasim önemli değil. msj açık canim

ben Ahmet beyden çok çekiniyorum bildiğin gibi değil öyleki bazen sesim titriyor konuşurken.Neden öyle bilmiyorum.Keşke biraz sen gibi yapsam.Ama 2. opuda sorularım var soracam istiyorum dilim tutulmazsa.Artık 3. tüpte heralde biraz daha bilgi isterim.2. tüp bebek denemesinde oran zaten %50-60 dimi? biz öyle bulduk internetten.Ahmet bey hiç zaten renk vermiyor,olur olmaz hiç demiyor,hayırlısı diyor.Çok sevdiğini sanmıyorum yabani diyordur bence ben baya tutuk kalıyorum

allah iyiliğini vermesin kız o adam melek gibi nasıl k onusamazsin. konuş sor tabii bu senin en doğal halkın.

ins herşey yolunda gider canim. doktordan çıkınca yaz mutlaka. bu arada kaju da yarin hastanede karşılaşırsınız belki.
bugun 9.30da ordaydim..biraz degisik geldi bana muayene etti beni suleyman bey bisey demedi bende bi sorun yok dimi dedim iyi dedi sadece..sadece diyetisyene gittinmi dedi hayir dedim kilolu deilim zaten ben ama ilk tedaviden sonra baya almstim suan 56 kilo falanim ama zayiflamami istemisti iyid dedi.sonra konusmaya aldi tahlil istemisti genetik onlara bakti direkt olaclarimi yazdi ben soru sordum cevap verdi sonra hemsire ilaclari anlatti aksam yaptim igneleri.cok hizli oldu sanki bana bisey soylemediler tahlil yapin 2ay once yapilmisti dedim belki deisir dedim yok gerek yok dediler anlamadim ben ya birde gonalf in yaninda bi de merional igne var neden 2 igneyi bianda kullaniyorum acaba

suleyman bey biraz az konususur ama sendede hiç konuşmamış galiba. şaşırdım bende. yakında yapılmış tahlilin varsa yapmıyorlar. iyneye gelince hemen hemen hepimiz iki iyne kullandik canim bende progon ve merional kullanmustim bidahakini kontrolun nezaman. muhtemelen ogun bir iyne daha eklenir. oda yumurtalar caglamasin diye. hayırlı olsun canim. ins herşey güzel ilerler.

tesekkur ederim canim gercekten konusmuo ya insan bi soylerdi baslamadan kac folikulum var falan rezervim azdi benim smdi nasil falan diye nebilim merak ettim bide ben sabah baska birseye canm sklmisti pek ilgilenmedim onlarda soylemedi insallah kotu bisey olmaz

olur olur sen daha yolun başından moralini bozma sakin. konusmasada isinde gerçek ten uzman bi doktor içini ferah tut.

olur olur sen daha yolun başından moralini bozma sakin. konusmasada isinde gerçek ten uzman bi doktor içini ferah tut.
sizler boyle soyledikce benim zaten icim rahatladi oyuzden medicale basladim acikcasi kotu bisey duymadm 3.transferimde insallah bu yerde benim nasibim bebegimde mucizem olur birbirimize dua edelim

M Maya_06 canım hadi bakalım başladın sende bu yola hayırlı olsun.Bugün bende tam 10da oradaydım.İçerde mi dışarda mı oturdun,insan merak ediyor burda konuşuyoruz acaba birbirimizi gördükmü diye,kesin önümden geçtin.Biz eşimle dışarda oturduk yine çok yoğundu hastane

ben icerde oturdum canim esimle ikimzde sarisiniz belki gormussundur minyon biriyim ben birde size bisey sorcam smdi bende hic tahlil almadilar dun oncede yapmadilar vardi benim bundan sonra yapcaklar ve tahlillere para aliyorlarmis cokmu fark cikio tahlillrrde bana symirnada almadilar hic tahlilden

sen suan raporlu mu tedavi görüyorsun?

canım o hangi tahlili yaptıracağına bağlı.Fiyatları hep farklı.Ben tümünü orada yaptırdım 900 küsüratlı birşey tuttu yanlış hatırlamıyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…