- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #1.501
yok ben butun tahlillerimi disarda yaptirdim ben sundan bahsediyorum mesela dun basladim ignrlere carsamba birdaha gidicem hani ozman bakiolar ya e 2 falan surekli rutin baktiklari tahliller cokmu aliyorlar ona gore hazirlikli olayimda ondan sordumcanım o hangi tahlili yaptıracağına bağlı.Fiyatları hep farklı.Ben tümünü orada yaptırdım 900 küsüratlı birşey tuttu yanlış hatırlamıyorsam
raporluysan tahlil parası vermiyosun. yumurta toplamadan yapılacak tahliller var ben vermemistim. transfer olduktan sonra gebelik testi gunu veriyorsun oda 35 lira civariydi. ilaclarin ne kadar tuttu. ve opu gunu nekadar o deyecekmussin? fiyatlar degistimi diye soruyorum.evet canim
Raporlu tedavi oldu ilaclrimida indirimli aldim
raporluysan tahlil parası vermiyosun. yumurta toplamadan yapılacak tahliller var ben vermemistim. transfer olduktan sonra gebelik testi gunu veriyorsun oda 35 lira civariydi. ilaclarin ne kadar tuttu. ve opu gunu nekadar o deyecekmussin? fiyatlar degistimi diye soruyorum.
evet o tahlilerden bahsediyorum yumurta kontroluyle birlikte yapilmasi gerekiyor bana tahlil parasi var ddemsilerdi ama umarim oyledir..opudan sonra 3100 vercekmisim raporlu oldugu icin deismismiraporluysan tahlil parası vermiyosun. yumurta toplamadan yapılacak tahliller var ben vermemistim. transfer olduktan sonra gebelik testi gunu veriyorsun oda 35 lira civariydi. ilaclarin ne kadar tuttu. ve opu gunu nekadar o deyecekmussin? fiyatlar degistimi diye soruyorum.
canim ben tedaviye basladigimda orası unuversite hadtanesiydi ve raporumuda kendileri çıkarmışlardı. 15 temmuzdan sonra yine medicalpark oldu ve rapor cikartamiyorlar ama dışardan geleni kabul ediyorlarmış. ve ben o donem tahlil parası odemedim ama şimdi odeniyirsa bilmiyorum sana yanlış bilgide vermeyeyim. ozaman ilaçlara 600 kusurlu bisey odemistim. hasraneyede 3. 150 lira yatırdık. ve ozaman muayne ücreti 80 liradi. şimdi 92 lira.evet o tahlilerden bahsediyorum yumurta kontroluyle birlikte yapilmasi gerekiyor bana tahlil parasi var ddemsilerdi ama umarim oyledir..opudan sonra 3100 vercekmisim raporlu oldugu icin deismismi
simdidr pek degismemis ozaman benden ilk gottigimde 92 lira aldilar simdi basladigimda 12 lira verdim sadece saglik raporu oldugi icin neyse artk basladik neolrsa olsun vercezcanim ben tedaviye basladigimda orası unuversite hadtanesiydi ve raporumuda kendileri çıkarmışlardı. 15 temmuzdan sonra yine medicalpark oldu ve rapor cikartamiyorlar ama dışardan geleni kabul ediyorlarmış. ve ben o donem tahlil parası odemedim ama şimdi odeniyirsa bilmiyorum sana yanlış bilgide vermeyeyim. ozaman ilaçlara 600 kusurlu bisey odemistim. hasraneyede 3. 150 lira yatırdık. ve ozaman muayne ücreti 80 liradi. şimdi 92 lira.
öyle canim. allah emeklerimizin karşılığını verir ins.simdidr pek degismemis ozaman benden ilk gottigimde 92 lira aldilar simdi basladigimda 12 lira verdim sadece saglik raporu oldugi icin neyse artk basladik neolrsa olsun vercez
Günaydın cnm ıyıyım sen nasılsın.cok şükür şuan hersey yolunda gözüküyor..inşallah boyle de devam eder..büyümüş bizim OĞLAN :)izmir-girl ozlemcim nasılsın. yazmadin dün kontrolun vardı nasıl geçti. buyimusmu bebisiniz.
canım ınsallah dualarım hepımızın, ben sımdı ılk medıcalle gorusmeye gıttıgımde bana bız embrıyolara lazerle traşlama uyguluyoruz demişti bunu bütün hastalaramı yapıyorlar yoksa ayrıca bır maliyetmı onu yaptırmak ıstıorum daöyle canim. allah emeklerimizin karşılığını verir ins.
gunaydin canim bi kac gündür görmeyince seni merak ettim. çok sukur iyi olduğunuza sevindim.bu arada tebrik ederim erkek annesi... sağlıkla kucağına alırsın ins. kilo olarak nekadar olmuş merak ettim. suleyman beyle naptin konustun mu? devam edecekmisin?Günaydın cnm ıyıyım sen nasılsın.cok şükür şuan hersey yolunda gözüküyor..inşallah boyle de devam eder..büyümüş bizim OĞLAN :)
canim bende ilk gittiğimde sormuştum. rutin olarak her haftaya yapıyoruz demişlerdi. ama ben tekrar sormadım yapıldı mi yapilmadimi bilmiyorum. sana yanlus bilgi vermeyeyim. gittiğin de sor istersen. şimdi ne alemdesin kontrolun nezaman?canım ınsallah dualarım hepımızın, ben sımdı ılk medıcalle gorusmeye gıttıgımde bana bız embrıyolara lazerle traşlama uyguluyoruz demişti bunu bütün hastalaramı yapıyorlar yoksa ayrıca bır maliyetmı onu yaptırmak ıstıorum da
bugun ıgnelerımın 4.gunu adetın 5.gunu çarsamba gunu sabah kontrolum var..ıse geldım calısıyorm ama çok agrım var hıssedıorum herseyı ben benım agrı esıgım çok dusukmus çok kotu oluyorcanim bende ilk gittiğimde sormuştum. rutin olarak her haftaya yapıyoruz demişlerdi. ama ben tekrar sormadım yapıldı mi yapilmadimi bilmiyorum. sana yanlus bilgi vermeyeyim. gittiğin de sor istersen. şimdi ne alemdesin kontrolun nezaman?
ağrılar oluyo canim calusincada zor oluyo ama yapcak bisey yok. ins kaliteli yumuslarin olsun.bugun ıgnelerımın 4.gunu adetın 5.gunu çarsamba gunu sabah kontrolum var..ıse geldım calısıyorm ama çok agrım var hıssedıorum herseyı ben benım agrı esıgım çok dusukmus çok kotu oluyor
evet oyle çok olmasından zıyade kaliteli olsun benim olsun:) insallah bu tedavımızde alırız bebıslerı kucagımıza, beslenmeme nasıl dıkkat etmelıyım onu bılemıorum çok yememeye calısıyorum aslında ama sımdıden sısıyorumağrılar oluyo canim calusincada zor oluyo ama yapcak bisey yok. ins kaliteli yumuslarin olsun.
siskinligin iynelerden dolayi. beslenmeye gelince ben hergun ceviz fondik badem yemis yemustim. ve bol protein agirlikli bedlenmustim.evet oyle çok olmasından zıyade kaliteli olsun benim olsun:) insallah bu tedavımızde alırız bebıslerı kucagımıza, beslenmeme nasıl dıkkat etmelıyım onu bılemıorum çok yememeye calısıyorum aslında ama sımdıden sısıyorum
bende gun içinde badem ve fındık yıyorum ıncır yıyorum ama proteıne gelınce tavuklarda hormon var yumurtada da oyle dıolar walla ne yıyecegımı sasırdım, senın nasıl gıdıo canım suan ne yapcaksnsiskinligin iynelerden dolayi. beslenmeye gelince ben hergun ceviz fondik badem yemis yemustim. ve bol protein agirlikli bedlenmustim.
vallaha canim hersey de busey var ama yinede yiyiyoryz. yararimi var zararı mi bilmiyorum artık. ben adet bekliyorum canim olunca gidicem kontrolebende gun içinde badem ve fındık yıyorum ıncır yıyorum ama proteıne gelınce tavuklarda hormon var yumurtada da oyle dıolar walla ne yıyecegımı sasırdım, senın nasıl gıdıo canım suan ne yapcaksn
ınsallah hayırlısıyla baslarsın bu defavallaha canim hersey de busey var ama yinede yiyiyoryz. yararimi var zararı mi bilmiyorum artık. ben adet bekliyorum canim olunca gidicem kontrole
bugun kontrolum vardı adetın 7.gunu okadar doz ılaç kullanmama ragmen gonal f 150 merıonal 75..5tane yumurta gelısmıs doktor bıraz az dedı uzuldum tabıkı gecen sene okdar az doza ragmen 8 taneydı bır yılda rezervlerım azalmıs,,acaba hıc devam etmesemmıkı degermı daha dollencekte kalan olcakta nasıl stres yaptım moralim bozulduvallaha canim hersey de busey var ama yinede yiyiyoryz. yararimi var zararı mi bilmiyorum artık. ben adet bekliyorum canim olunca gidicem kontrole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?