- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #1.521
moral bozcak bisey yokki canim. 5 tanede azmi? bize bir tanesi yeter canim. insan vucudu her ay değişiklik gosterebiliyo. geçen ay 10 tane olur bu ay 5 tane. ins kaliteli olur senin olur.bugun kontrolum vardı adetın 7.gunu okadar doz ılaç kullanmama ragmen gonal f 150 merıonal 75..5tane yumurta gelısmıs doktor bıraz az dedı uzuldum tabıkı gecen sene okdar az doza ragmen 8 taneydı bır yılda rezervlerım azalmıs,,acaba hıc devam etmesemmıkı degermı daha dollencekte kalan olcakta nasıl stres yaptım moralim bozuldu
evet ya doktorda oyle dedı her adette degısebılır dedı ama uzuldum ya şans işte,,ama 5i dollencekmı ınsallah kalıtelı olurmoral bozcak bisey yokki canim. 5 tanede azmi? bize bir tanesi yeter canim. insan vucudu her ay değişiklik gosterebiliyo. geçen ay 10 tane olur bu ay 5 tane. ins kaliteli olur senin olur.
iyi dusun iyi olsun. ins kaliteli olucaklar. toplams gunu belli oldu mu?evet ya doktorda oyle dedı her adette degısebılır dedı ama uzuldum ya şans işte,,ama 5i dollencekmı ınsallah kalıtelı olur
yarın tekrar kontrolüm var bakıcam ama dün pazartesi toplarız dediiyi dusun iyi olsun. ins kaliteli olucaklar. toplams gunu belli oldu mu?
benım ılk deneme ve 35 yas altı oldugum ıcın tek transfer edıldıbır de ben bırseyı merak edıyorum medical park bırden fazla embrıo trasnferıne nasıl bakıyor gerçı benım 3.trasnsferım oldugu ıcın ıkı yasal oluyor ama sızlere kac embrıo trasnfer ettıler?
hıımmm özel ama yınede katılar bu durumda ozman:) ben 30 yasındayım ama 3.denemem oldugu için sordum evet yasal hakkın 2 dedı ama sormak ıstedım yaklasımlarınıbenım ılk deneme ve 35 yas altı oldugum ıcın tek transfer edıldı
suleyman beye ısrar etmeme ragmen :)
buarada sonucun ne oldu ınsallah hayırlıdır:)benım ılk deneme ve 35 yas altı oldugum ıcın tek transfer edıldı
benimde 3 transferindi 2 embiyo konuldu yaş 31. tuttu ama dusukle sonuçlandı şimdi 4 transfer haxurligindayimbır de ben bırseyı merak edıyorum medical park bırden fazla embrıo trasnferıne nasıl bakıyor gerçı benım 3.trasnsferım oldugu ıcın ıkı yasal oluyor ama sızlere kac embrıo trasnfer ettıler?
yanlus hatirlamiyorsam senin ilk denemendi ondan tek koymuştur. oda tuttu çok sukur boşver gerisinibenım ılk deneme ve 35 yas altı oldugum ıcın tek transfer edıldı
ıste aslında sordum ama 2 yada bır onemlı deıl allah ısterse bolunur yıne 2 olur:) pozıtıf olalımm hayırlsylabenimde 3 transferindi 2 embiyo konuldu yaş 31. tuttu ama dusukle sonuçlandı şimdi 4 transfer haxurligindayim
16 haftalık gebelıgım mevcut cok sukur :)buarada sonucun ne oldu ınsallah hayırlıdır:)
allah nasip eder ins. muhtemelen sanada 2 konur. önemli olan pozitif ol. çok kafam takiliyirsa gittiginde sor. için rahat olsunıste aslında sordum ama 2 yada bır onemlı deıl allah ısterse bolunur yıne 2 olur:) pozıtıf olalımm hayırlsyla
benimkiler dollenmedi sadece tane dollenmis oda cokda iyi deil demekki 2.gun transferi olcakmisim yarin..bukadar kotuyse 2.gun olcaksam neden kendime bu eziyeti cekip uzuleyim ykldm vazgctim dogrumu yapiyorumallah nasip eder ins. muhtemelen sanada 2 konur. önemli olan pozitif ol. çok kafam takiliyirsa gittiginde sor. için rahat olsun
Neden vazgeçiyosun arkadaşım 2.gün u tutan bir sürü insan var benim 3. gün 4. gün 6.gün hiçbiri tutmadı Rabbim in takdiri icerde ne olacağını bilemeyiz kibenimkiler dollenmedi sadece tane dollenmis oda cokda iyi deil demekki 2.gun transferi olcakmisim yarin..bukadar kotuyse 2.gun olcaksam neden kendime bu eziyeti cekip uzuleyim ykldm vazgctim dogrumu yapiyorum
dogru soyluyorsun ilk ikisi 5.gundu benim cok iyiydiler ama olmadi allah biliyorNeden vazgeçiyosun arkadaşım 2.gün u tutan bir sürü insan var benim 3. gün 4. gün 6.gün hiçbiri tutmadı Rabbim in takdiri icerde ne olacağını bilemeyiz ki
İptal mi ettirdin şimdi olmucak mi transferindogru soyluyorsun ilk ikisi 5.gundu benim cok iyiydiler ama olmadi allah biliyor
ahhh arkadsim sen nezaman opu oldunda transfere geldin kac yumurta toplandı ve kaci dollenfi? suan transfer olcak kac tane var orayı anlayamadım. 2 gün teansferiylede hamile kalan çok kişi var diğer gruplara bakarsa gireceksin. bi grup var tek embiyoyla hamile kalanlar mi tek embiyo transferi olanlar mi bak oraya neler var ve coguda hamile. çünkü bunu bize yasatcak olan rabbim arkadasim. sakin bırakma ol transferinibenimkiler dollenmedi sadece tane dollenmis oda cokda iyi deil demekki 2.gun transferi olcakmisim yarin..bukadar kotuyse 2.gun olcaksam neden kendime bu eziyeti cekip uzuleyim ykldm vazgctim dogrumu yapiyorum
pazt oldum opu..4yumurta almıslar bırı bos ckmıs sadece 2tane dollenmıs dun aradılar 2.gun trasnferı yapcaz dedıler col uzuldum demekkı onlarda ıyı deıl kı hemen yapcaklar oyuzden vazgecmıstım ama smdı olmaya karar verdm umutsuzum ama bugun 12de gıtcemahhh arkadsim sen nezaman opu oldunda transfere geldin kac yumurta toplandı ve kaci dollenfi? suan transfer olcak kac tane var orayı anlayamadım. 2 gün teansferiylede hamile kalan çok kişi var diğer gruplara bakarsa gireceksin. bi grup var tek embiyoyla hamile kalanlar mi tek embiyo transferi olanlar mi bak oraya neler var ve coguda hamile. çünkü bunu bize yasatcak olan rabbim arkadasim. sakin bırakma ol transferini
Ol canım nasıl sonuçlanacagini bilemeyiz hayirlisı olsun inşallah rabbim yardimcin olsun bende 2.5 da medical de olucam bu gunpazt oldum opu..4yumurta almıslar bırı bos ckmıs sadece 2tane dollenmıs dun aradılar 2.gun trasnferı yapcaz dedıler col uzuldum demekkı onlarda ıyı deıl kı hemen yapcaklar oyuzden vazgecmıstım ama smdı olmaya karar verdm umutsuzum ama bugun 12de gıtcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?