- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #1.541
sakin kötü düşünme. herşeyde bir hayır vardır. yeterki rabbim nasip etsin. dualarim seninle. allah yardimcin olsun. ins senile olur bebislerin.pazt oldum opu..4yumurta almıslar bırı bos ckmıs sadece 2tane dollenmıs dun aradılar 2.gun trasnferı yapcaz dedıler col uzuldum demekkı onlarda ıyı deıl kı hemen yapcaklar oyuzden vazgecmıstım ama smdı olmaya karar verdm umutsuzum ama bugun 12de gıtcem
hadı hayırlısı canım...dualarımız senınle... idrara sıkışık olmayı unutma.. vucuduna herhangıbır krem parfum surme.. işlemden sonra hemen kalkıp lavaboya gıtme..pazt oldum opu..4yumurta almıslar bırı bos ckmıs sadece 2tane dollenmıs dun aradılar 2.gun trasnferı yapcaz dedıler col uzuldum demekkı onlarda ıyı deıl kı hemen yapcaklar oyuzden vazgecmıstım ama smdı olmaya karar verdm umutsuzum ama bugun 12de gıtcem
sen nasılsın arkadasim. neler yapiyosun. bugün gidicekmissin yeniden mi basliyisun.Ol canım nasıl sonuçlanacagini bilemeyiz hayirlisı olsun inşallah rabbim yardimcin olsun bende 2.5 da medical de olucam bu gun
sen nasılsın arkadasim. nasıl gidiyo hamuslik. herşey yolundadır umarım.hadı hayırlısı canım...dualarımız senınle... idrara sıkışık olmayı unutma.. vucuduna herhangıbır krem parfum surme.. işlemden sonra hemen kalkıp lavaboya gıtme..
cok sukur ıyıyız... ufak bı kanama sıkıntımız oldu atlattık onu da... çok şükür bugunlere gelebildik.. gercekten zor heyecanlı streslı karmasık bı sureç :)sen nasılsın arkadasim. nasıl gidiyo hamuslik. herşey yolundadır umarım.
cok sukur ins bidaha yasamazsin. gercekten her ani cok zor allah yardimcim olsun. cinsiyetiniz belli mi? bende iyiyim sagol beklemedeyim.cok sukur ıyıyız... ufak bı kanama sıkıntımız oldu atlattık onu da... çok şükür bugunlere gelebildik.. gercekten zor heyecanlı streslı karmasık bı sureç :)
sen iyisin değil mi..??
erkek dedi süleyman bey :)cok sukur ins bidaha yasamazsin. gercekten her ani cok zor allah yardimcim olsun. cinsiyetiniz belli mi? bende iyiyim sagol beklemedeyim.
dusunmuycem canm buna cok pozitif baslamıstım ondan uzuldum az umudumda olsa ınaallah tutunur benı hıc bırakmazlar transfere gırmeyı beklıyorumsakin kötü düşünme. herşeyde bir hayır vardır. yeterki rabbim nasip etsin. dualarim seninle. allah yardimcin olsun. ins senile olur bebislerin.
ınsallah canım dua edersen benım ıcın sevınırm transfere gırcem sadece sabah dus aldım geldım bısey yapmadımhadı hayırlısı canım...dualarımız senınle... idrara sıkışık olmayı unutma.. vucuduna herhangıbır krem parfum surme.. işlemden sonra hemen kalkıp lavaboya gıtme..
bu sene erkek yılı galiba. sağlıkla gelsin paşalar. suleyman beye devam edecekmisin?erkek dedi süleyman bey :)
uzaktan uzaktan takip ediyorum seni... rabbim herşeyin hayırlısını veriyor...
herşeyin hayırlısı canim. belki sonu seni çok mutlu edicekdusunmuycem canm buna cok pozitif baslamıstım ondan uzuldum az umudumda olsa ınaallah tutunur benı hıc bırakmazlar transfere gırmeyı beklıyorum
Yok cnm Şubat Mart gibi başlicaz negatif ten sonra kanamam kesilmedi pazar günü yazdım hocaya hafta içi gel görelim dedi dünden beri de kanama yok ama ben yinede gidiyorum kist falan mı oldu bi kontrol etsin..sen neler yapiyosunsen nasılsın arkadasim. neler yapiyosun. bugün gidicekmissin yeniden mi basliyisun.
evet devam edecegım... medıkalde dogum yapmayı planlıyorum :)bu sene erkek yılı galiba. sağlıkla gelsin paşalar. suleyman beye devam edecekmisin?
hayirlisi olsun canim. bende iyiyim dogum kontrol hapi kullaniyorum beklemedeyimYok cnm Şubat Mart gibi başlicaz negatif ten sonra kanamam kesilmedi pazar günü yazdım hocaya hafta içi gel görelim dedi dünden beri de kanama yok ama ben yinede gidiyorum kist falan mı oldu bi kontrol etsin..sen neler yapiyosun
hayırlısıyla sağlıkla al kucağına ins. kac kilo aldin buzamana kadar. bende kiloluyumda ondan sordumevet devam edecegım... medıkalde dogum yapmayı planlıyorum :)
Gercekten de herseyın bır hayrı var,ben konustum bugun onlarda bana baska bısey onerdıler benım baska yerde dondurulmusum vardı onu getırttıler ardısık trasnfer yapcaklarmıs yarın 3.gun bırde cumartesı 5.gun dondurulmus transfer bakalım ınsallah hayırlı olurherşeyin hayırlısı canim. belki sonu seni çok mutlu edicek
aa ne guzel çok sevindim. şimdi bugün transfer olmadin mi ozaman?Gercekten de herseyın bır hayrı var,ben konustum bugun onlarda bana baska bısey onerdıler benım baska yerde dondurulmusum vardı onu getırttıler ardısık trasnfer yapcaklarmıs yarın 3.gun bırde cumartesı 5.gun dondurulmus transfer bakalım ınsallah hayırlı olur
evet olmadım bugun olcaklarımın bırı kalıtelıymıs bırı normal rıske atıp yarına olacak dıgerıde eskı dondurulmus cumartesı olcak teklıf ettıler bu yontemı pekı dedım ıyımı yaptım acaba smdı yarın transfer olucam cumartesı bırdaha olcam yarın olacagım embroyoma zararı olurmu acaba cumartesı gunkunun yenıden yıkıycaklar sonucta rahtsız etcekleraa ne guzel çok sevindim. şimdi bugün transfer olmadin mi ozaman?
Canim cok iyi yapmissin ardışık transferle gebe kalan arkadaşlarım var şansın daha çok artıyo çok sevindim inş hayırlısı olur hakkinda bu arada seni arada bugün gözlerim acaba oldumu o mu diye..evet olmadım bugun olcaklarımın bırı kalıtelıymıs bırı normal rıske atıp yarına olacak dıgerıde eskı dondurulmus cumartesı olcak teklıf ettıler bu yontemı pekı dedım ıyımı yaptım acaba smdı yarın transfer olucam cumartesı bırdaha olcam yarın olacagım embroyoma zararı olurmu acaba cumartesı gunkunun yenıden yıkıycaklar sonucta rahtsız etcekler
Amin cnm ins hepimiz icinhayirlisi olsun canim. bende iyiyim dogum kontrol hapi kullaniyorum beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?