Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

hayırlısıyla sağlıkla al kucağına ins. kac kilo aldin buzamana kadar. bende kiloluyumda ondan sordum
Sağolasın canım...
93 ile hamile kaldım
10. hafta 89 kiloya kadar düştüm...
şu anda hala 92.93 kiloyum...
2 hafta önce bebek 150 gr idi... cumartesi yine kontrol var...
Süleyman bey sıkıntı yok depodan yiyorsun dedi :)

çok iyi yapmışsın. burda bi arkadaş vardı oda ardisik transferle ikuzlerine hamile. cook sevindim senin adına ins hayırlısıyla olur. dondurulmus embiyolar hemen kolay tasinabiliyo mu?

Canim cok iyi yapmissin ardışık transferle gebe kalan arkadaşlarım var şansın daha çok artıyo çok sevindim inş hayırlısı olur hakkinda bu arada seni arada bugün gözlerim acaba oldumu o mu diye..
oldum transfer yenı geldım 3.gun 8 hucrelı bır tane hayırlısı olur umarım ardısık ıcınde cumartesı cozulunce ıyı cıkarsa olcak yada bu boyle kalcak bakalm hayırlısı allah herkesın kalbıne gore versın tesekkur ederım

çok iyi yapmışsın. burda bi arkadaş vardı oda ardisik transferle ikuzlerine hamile. cook sevindim senin adına ins hayırlısıyla olur. dondurulmus embiyolar hemen kolay tasinabiliyo mu?
tesekkur ederım canm bugun oldum transfer..evet kolay tasınıo bır azat tankı verdıler kucuk gıttık hemem ona aktardılar aldık buraya teslım ettık

Hadi hayırlısı olsun cnm sımsıkı tutunsun sana inşallah iyi düşün iyi olsun gerisi Rabbim in elinde

peki kontrole gittiginde konustun mu ahmet beyle farklı neler yapabiliriz diye. pgt falan sordun mu ona?
Tabi konuştuk cnm geçen üzüntüyle konusamamistik Ahmet bey önerdi zaten pgt yi birde histeroskopi olucam tabi işte olabilirsem sıkıntı çıkmazsa..pgt de neredeyse bi tup bebek parası ama bişeyler de yapmak gerekiyo bilemiyorum

pgt fiyatı düştü diye bilitlyorum çünkü üstüne cgh ve ngs falan çıkınca yani öyle duymuştum. yanlusmiymis. fiyat konusunda nekadar dedi. husteskorapiyi ol bende istedim belli icerlerde görünmeyen bir sorun var dedim biraz daha bekliyelim dedi. hazır sen olacakken cuzik de atsin bari faydasının olduğunu soyluyorlar

Histeroskopi olcam da cnm işte ameliyatimdan ötürü giriş yolu dar denicek inşallah olur..pgt de 4500 5000 civarı dedi yeni yıldan sonra fiyat degismezse

hadi gözün aydın canim. suan transfer olan taze embiyoydu deme. 2 tanesinde koydularmi?
saol canm evet taze embrıyo ama tek embrıyo transferı oldu dıgerı ıyı degılmıs cumartesı olursa dondurulmus olcak bır sene once dondurulmustu o ıyı cıkarsa tabıkı..eger ıyı ckmazsa cozunurken bu tek olarak kalcak artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…