Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

Aynen cnm artık varya ne yapcami şaşırdım geçen ay negatif alınca yok dedim dinlencem biraz ama şimdi bi an önce olsun istiyorum ne yapilcak sa yapılsın senin transfer ne zaman olcak
haklısın her kötü sonuçta bende tamam yeter bırakayım diyorum. biraz zaman geçince hadi basliyalim artık diyorum. benim transfer uzaklarda aralık gibi gozukuyk tabi bi aksilik cikmazsa

hakkında hayırlısı ins mevlam can versin yeter gerisi olur gider

hayırlı olsun canım sürecin. Niye sana böyle bir yöntem uyguladılar yani ardaşık merak ettim.Bu arada ben son 4-5 sayfayı okuyabildim,bugün negatifimi de aldım.(8.günümdü hatta sonuydu idrar testi yaptım sonuç tabiki tek çizgi)

Birde aras35 canım pgt yöntemi ne.Bende rahimim de bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum ama bazen olsa bir sorun rahim filminde çıkmazmıydı diye de sorguluyorum Benim de kafam çok karışık. 2.tüpte başarısız oldu.(oysa Ahmet bey ben çok umutluyum senden dedi transfer anında,belkide sadece umut vermek için söyledi öyle)

tek embrıyo olusunca sansı artırmak ıcın canım bende kabul ettım 3.dememem olacak cunku walla bılmıorm veren allah tekıde verır bzımkı sadece cırpınıs ve umut..senın ıdrarmı negatıf bekle ozaman daha erken deılmı

amin canim ins. bu cozulenin kalitesi hakkında yorum yaptılar mi? vardı başka dondurulmusun
Yapmadılar sadece ıkısıde cozuldu ama dıgerı ıyı deıl dedıler ımha olcakmıs bende kafamı karsıtormamak ıcın sormadım zaten hıcbısye pek bılgı vermıyolar ınsallah ıyıdır kotı olmamıstır 2gun oncekını ahmet bey bunu da suleyman bey trasnfer ettı ınsallah ugurlu gelır..baska donduurlmsum kalmadı ıyımı yaptm bılmıorm en azından bu olmasaydı elımde o ıkısı vardı dusundugım sımdı olmazsa hıcbırsey yok kalan

hayırlısı neyse o olsun ama sen pozitif dusun ins iyi olucak herşey. sen zaten o dondurulmuslari gözden cikarmissinki yeni merkez yeni tedavine baslamissin. ins başka tedaviye gerek kalmadan bebislerin seninle olur canim. ne güzel iki doktor da transferini yapmış ins uğur getirir. normalde kimin hastasiydin?

Insallah canm pozıtıfım kotuyu olmaZsa dusunurum artık belkı vazgecerm artık tedavılerden dıye dusunuyorm maddıyat zorladı..suleyman beyın hastasıydım 3gundur o yoktu ısı varmıs bugun gelmıs o yaptı hangısı ugurlu bakalm ınsallah hem korkuyorum hem olumsuz dusunmek ıstemıorm

gün doğmadan neler doğuyor canim. dediğin gibi kötüyü düşünme allahtan umit kesilmez. insan ogluyuz fikirlerimiz çabuk degisiyo. test günün nezaman

gecmiycek gibi geliyo ama zor olsada geciyo. dinlen bol bol tv seyret. şaban filmlerini komik oluyo benim hosuma gidiyodu.
benımde yabancı dızılerım var onlardan cok keyıf alıyorm bırde bebek patıgı oruodum belkı ugur getırı dıye ama hep oturmam gerek sorun olmaz umarm.sen meyaptn az kaldı dmı basladnmı

benımde yabancı dızılerım var onlardan cok keyıf alıyorm bırde bebek patıgı oruodum belkı ugur getırı dıye ama hep oturmam gerek sorun olmaz umarm.sen meyaptn az kaldı dmı basladnmı
bugün ilk gün fazla oturma yazmaya calus bence. yarından sonra oturup orersin ins uğur getirir. ben dogum kontrol hapi kullaniyorum. aralık ayında olucak transferim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…