Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

Canım orası öyle ama işte acı büyük oluyor negatif görünce.Benim 2. denememdi.Bende 3.yü deneyecem.Ben canım anlamadım tek embriyo oluşunca şansı arttırmak nasıl oluyorki. Merak ettim çünkü belki bana da diyecekler,çokta duydum böyle seninki gibi.Hadi bakalım 2sinide aldın ha şimdi,kan tahlil tarihin ne zaman bakalım.Hadi bakalım inşallah bu yöntem işe yarar.
B benim bebisim canım bende topladım biraz daha kendimi ama daha kan tahlili yapmadım,kızma ama.

Bılmezmıym acı cok buyuk oluyo ama yınede bıtmıs deıl hersey benım ılkınde 12.gun kanda cıktı ancak ama sonradan kaybettim cok dua et lutfen yanı tek embryo derken bır tanesı kalıtelı dollendı bıtanede gelısmemıs sansı artıralm dıe ardısık yaptılar aslında dedıgın gıbı negatıfte cok üzüldüğüm ıcın cok umutlanmak ıstemıyorum hıcbır hıssım yol benım..15. Kasım kan tahlili gunum

anladım canım,inşallah canım inşallah güzel haberlerinle burada umutlanır seviniriz.Bende bu 2.yi yaptırırken öyle hevessizdim,gerçi ilkinde herkes çok hevesli oluyor galiba.Aslında beklenti içinde olmamak daha iyi.Allah hiç beklemediğin anda gönderirmiş ya mucizeyi,hadi hayırlısı bakalım

alıntıdır:
Kizlar ben ikinciyi oldum tutmadi doktor cok kalite yumurta transfer ettim dedi eger tutmuosa o zaman yuzde doksan rahmin icinde sikinti var dedi bakicaz ona dedi ama900liraymis kamerayla rahim icine bakiomus ama rahim filmi degil histeroskopiymis adi yapn var mi bunu sizce cokmu pahali ve zor
bu arada bu yazıya bir arkadaşta destek çıkmış evet bende yaptırdım demiş ve o kızda böyle hamile kalmış 4. haftasında
kızlar size 2. den sonra histeroskopiyi teklif ettiler mi.

arkadaşlar birde bu arada hepimiz rahim filmi çektirdik ve temiz çıktı yani bir sorun olsaydı görünmezmiydi yani histeroskopinin ondan farkı neki.Birde ben birkaç yerde onun eski ve gereksiz olduğunu duymuştum.Ayyy kafam çok karıştı,aciz ve çaresiz olmak çok zor

dedigun gibi artik rahim filmi kullanilmiyor. genelde histeskorapi yapiliyo cunku daha net gorunuyormus hersey.

ben ılkınden sonra kurtaj oldum sonrasında hıstereskopı yapıldı bıraz pahalı evet ama heryerde boyle gecen semçne 750 verdm rahım fılmınden vok farklı anestezı ıle rahıme kamerayla bakılıyor bır sorun varsa duzeltıyorlar bende bırsey cıkmadı ama varsada onemlı bır olay bazen kucuk yapısıkşıklar ve parca varsa bunda goruluo bence yıne baslıycaksan yaptır ya varsa

Ben histereskopı olmustum..smyrna tup bebek merkezınde temız cıkmıstı..tüp bebek oncesı yapılması ıyı olur demıslerdı..rahımı pamuk tarlası gıbı düşün biz orayı işlersek temzlersek o kadar verım alırız demıstı...bırde bebegın tutunması ıcın rahıme çizik atılıyormus orada embrıyonun tutunmasını saglıyormus..smyrna da bana rahım fılmıne gerek yok bızım tuplerle ışimiz yok demıslerdi..onemlı olan embryonun yerlescegı yanı rahımın temız olması..gecen sene subatta oldum ...750 tl odemıstım genel anestezı altında..cok rahat gecmişti..
cok şükür allahıma ıllk transferımde tuttu...rabbım hepımızın yüzünü güldürsün inşallah...

M Maya_06 canim nasilsin? 2 tahlilini yaptirdim mi sonuç nasıl?
Canm yaptırdım 442 cktı 248dı ılkı 2 kat artmamıs bende doktorun yanına gıttım onemlı deıl yuzde 75 artmıs dedı suleyman bey bugun 12.gun zaten bızım ıcın oncekıler onemlı deıl dedı cok rahat bı doktor ya soru soruorum hamılesın neden uzuluosun dıo persembe yıne kan testı var ınsallah artar uzuldum bıraz herseyden korkar oldum kese kalp atısı gormedende rahatlamam ben

bencede çok güzel bir sonuç. ilk testi sen kendin yaptırmıştı zaten test günün değildi. bugün ilk defa yaptırdığını dusun 442 oley oley hamilesin ne guzel ışte. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. suleyman öyle rahat ama bak adam işi biliyor tutturuyor yaaa

ınsallah canım 2 kat artması gerekıo dıe uzuldum bende ınsallah persembede artar ben hala temkınlıyım ıkız gıbı hatta yuksek deger sen sevın dedı kızar gıbı oldu..bırde medicalde oneml olsun dıe hıcbı ılac vermıolar aspırın vermedıler smdı bı deger yuksek ckmıs pıhtılasma yazıo nette sordum takılma boyle seylere herkes aaprın falan kullanmak zorunda deıl dedı neden boyle dıo

Tebrik ederim çok sevindim
RABBİM devamını getirsin....

yüzde 60 artasini istiyorlar canim bence gayet güzel ins lerden gunude artar. ama bizler biraz evhamli ve zor k avustugumuz için herşeyi düşünüyoruz sen olumlu dusun ki olumlu olsun. bende daha onceki tedavilerine hiç bir sorun olmamasına rağmen kan sulandirici iyne kullanmustim ama suleyman bey banada vermedi. nedenini sordum bide düşük olunca kullanmak istediğini söyledim ama gerek yok veremem sana dedi. yeni mi yaptirdin o yujsek dedihin tahlili adi neki? bude sen troid gastasiydin sanki tsh baktirdin mi?

aslında genetık ve trombofoli testlerim cok normal çıkmıştı ondan vermedı ama bu dedıgım gebelıkle bırlıkte bakılan testlerden plt galıba baya 400un üzerı ckmıs nette phtılasma yazıodu sordum takılma boyle seyelre dedı sonucta benım bı. Dusugum var onlem almaları gerekıo ama ıcme sana gedek yok dedı anlamadm..ben panık ve stres bı ınsanım cok dedıgın gıbı zor elde edıorz korkuyoruz ama doktorlar hep rahat tshım cpk normlde oda 15 olmus bıraz yıksek doktorun ayarlasın dedı yarm gıtcem yne endokrıne buda cok tehlıkelı dısmesınde

benim gebeligimde de böyle bi testte bakilmadi sen başka biryerdemi baktirdin ona yoksa suleyman bey mi istedi o tahlili? tsh kac olmuş dedin 15 mi 1.5 mu?

benim gebeligimde de böyle bi testte bakilmadi sen başka biryerdemi baktirdin ona yoksa suleyman bey mi istedi o tahlili? tsh kac olmuş dedin 15 mi 1.5 mu?
yok canm aile hekımı bakmıs cuma gunu tsh ım 15 transferden once 1 dı bırden 15 olmus acayıp yüksek ılac kullanmama rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…