- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #1.621
çok yüksek arkadasim hemen e ndokrine git sakin ihmal etme canim. sen troid hastası degilsen ilaçta kullanmiyorsun birden bukadar yükselmesi hiç iyi değil arkadsim. ben bu pişmanlığı çok yaşadım sen yaşama. hemen gityok canm aile hekımı bakmıs cuma gunu tsh ım 15 transferden once 1 dı bırden 15 olmus acayıp yüksek ılac kullanmama rağmen
yok canım ben hashımato hastasoyım zaten ondan zaten bukadar yukseldı bugun gıttım zaten yarın sonuca bakcak bugunde 16 cktı ılac zaten kullanıorm ama bırde 150mg korkuorm zaten gecmı kaldım bılmıorm saha cok etkılenmısmıdır bebek senındemı yukselmıstıçok yüksek arkadasim hemen e ndokrine git sakin ihmal etme canim. sen troid hastası degilsen ilaçta kullanmiyorsun birden bukadar yükselmesi hiç iyi değil arkadsim. ben bu pişmanlığı çok yaşadım sen yaşama. hemen git
bende haşimoto hastasıyım etroks 150 kullaniyorum zaten. sağlık ocağında rutin kontrol sırasında 7 çıktığını öğrendim test gününde suleyman beye söyledim oda hastanede tekrarladı 5 cikyi e ndokrine yolladı. bende herzaman gutyihim ege üniversitesinden randevu aldım. suleyman beyle konuştuğum gün p ersembeydi. endokrinden randevu aldığım gün salı. ve ben pazartesi düşük yaptim. ogun orda suleyman beyle konustugumgun ordaki e ndokrine gitmiş olsaydım belki bebegim benimle olabilirdi. hiç bir doktor kesin troidten düşük taotin demedi ama başka da bir sorun yoktu. sendede aynisi olcak diye bisey yok ama tedbirini al canimyok canım ben hashımato hastasoyım zaten ondan zaten bukadar yukseldı bugun gıttım zaten yarın sonuca bakcak bugunde 16 cktı ılac zaten kullanıorm ama bırde 150mg korkuorm zaten gecmı kaldım bılmıorm saha cok etkılenmısmıdır bebek senındemı yukselmıstı
canm bılıorm zaten gprunce degerı cok korktmcuma gunu 15tı benımde bugun gıttım endokrıne ama test gunum bugundu endokrın doktoru bıde ınanmadı degere neyse yınede 150 ıc bugun dedı bugunlu sonucta 16 cktı bakalm nedıycek trıoıd dusurmez hemen dedı ama bencede cok tehlıkelı suleyman beyde yuksek ama doktorun ayarlasın ınsallah bısey olmaz dedı..ılk tuttugundada 8 olmustu ben ıhmal ettım bısey opma dedıler ama bebek gıtmıs cok uzuldm baska hıcbır sorun bulamadılae hatta bugun 1 kat katlamayınca kesın gıttı dedımbende haşimoto hastasıyım etroks 150 kullaniyorum zaten. sağlık ocağında rutin kontrol sırasında 7 çıktığını öğrendim test gününde suleyman beye söyledim oda hastanede tekrarladı 5 cikyi e ndokrine yolladı. bende herzaman gutyihim ege üniversitesinden randevu aldım. suleyman beyle konuştuğum gün p ersembeydi. endokrinden randevu aldığım gün salı. ve ben pazartesi düşük yaptim. ogun orda suleyman beyle konustugumgun ordaki e ndokrine gitmiş olsaydım belki bebegim benimle olabilirdi. hiç bir doktor kesin troidten düşük taotin demedi ama başka da bir sorun yoktu. sendede aynisi olcak diye bisey yok ama tedbirini al canim
yaa cok kötü bi hastalık bu troid 8 senedir hasomotoyn ve ilac kullaniyorum 2 senedir dozu ayarladik hiç oynamiyodu 0.68 cikiyodu. gebeligimde birden yükseldi bende bisey olmaz diye çok üstünde durmadım hiç kötüyü aklima getirmedim taki düşük oluncaya kadar ozaman dank etti ama iş işten geçmişti. simdu seni girince hemen yazmak istedim sakin ihmal etme diye ama sen gitmusdin cok sukur ins birseyde olmayacak. peki endokrine nereye gityin hangu hastaneye? peki yarin neye bakilcskcanm bılıorm zaten gprunce degerı cok korktmcuma gunu 15tı benımde bugun gıttım endokrıne ama test gunum bugundu endokrın doktoru bıde ınanmadı degere neyse yınede 150 ıc bugun dedı bugunlu sonucta 16 cktı bakalm nedıycek trıoıd dusurmez hemen dedı ama bencede cok tehlıkelı suleyman beyde yuksek ama doktorun ayarlasın ınsallah bısey olmaz dedı..ılk tuttugundada 8 olmustu ben ıhmal ettım bısey opma dedıler ama bebek gıtmıs cok uzuldm baska hıcbır sorun bulamadılae hatta bugun 1 kat katlamayınca kesın gıttı dedımhala da sevınemorm ben cok korkuorm
evt canm cok kotu ben cok ıyı bılırım 31 yasmdaym 10 yasından berı hastaym ben sureklı kontrol altındayım benımde degerım 0.9 du en son genelde oyleydı gebelık bırden yukseltıo bebek heöen alıomus cunku walla korkuorm bu hastalıkla nasıl devaö edecek saglıkla acaba devam etse bıle ınsallah saglıgını etkılemez..normal hamılelıgıdeetkılemıo dıolar ama bence etkılıo..acaba bende cok gec kaldımmıyaa cok kötü bi hastalık bu troid 8 senedir hasomotoyn ve ilac kullaniyorum 2 senedir dozu ayarladik hiç oynamiyodu 0.68 cikiyodu. gebeligimde birden yükseldi bende bisey olmaz diye çok üstünde durmadım hiç kötüyü aklima getirmedim taki düşük oluncaya kadar ozaman dank etti ama iş işten geçmişti. simdu seni girince hemen yazmak istedim sakin ihmal etme diye ama sen gitmusdin cok sukur ins birseyde olmayacak. peki endokrine nereye gityin hangu hastaneye? peki yarin neye bakilcsk
o korkular bendede var napicaz bilmiyorum. simfiker de dondurulmus transfer hazirligindayim nasıl olacak tutcak mi tutmucak mi hadi tuttu diyelim yine yukselirmi düşük mu olur binlerce soru. elimizden geleni yapalım takdiri allaha bırakalım ins birşey olmazevt canm cok kotu ben cok ıyı bılırım 31 yasmdaym 10 yasından berı hastaym ben sureklı kontrol altındayım benımde degerım 0.9 du en son genelde oyleydı gebelık bırden yukseltıo bebek heöen alıomus cunku walla korkuorm bu hastalıkla nasıl devaö edecek saglıkla acaba devam etse bıle ınsallah saglıgını etkılemez..normal hamılelıgıdeetkılemıo dıolar ama bence etkılıo..acaba bende cok gec kaldımmı
yaa canim işine karasmayatim ama medical endokrinine gitsene. ben suleyman beye sormuştum orda onerceginuz doktor varmi diye Ali bey var benim yolladığını şöyle demişti. ben gitmedim ve hata yaptim sen git batı arkadasim. elindeki tahlillerini al git bi fikir al ondanda.Çğli bolge egıtıme gıttım doktor bıraz ılgısız bısey olmaz dedı ben yınede bugun fazla doz ocmek ıstedım./ben ankarada yasıodum evlendım ızmıre geldm esm ıcın ızmır hastane konusunda col gerı ozel bıle olsa oyuzden zorlandım endokrın doktoru bulmakta
aynen canım artık cok yoruldum hayırlısı olsun bu defa nezaman baslayacaksın seno korkular bendede var napicaz bilmiyorum. simfiker de dondurulmus transfer hazirligindayim nasıl olacak tutcak mi tutmucak mi hadi tuttu diyelim yine yukselirmi düşük mu olur binlerce soru. elimizden geleni yapalım takdiri allaha bırakalım ins birşey olmaz
başladık canim iyne oldum ışte 25 kasımda kontrol var. allah sagliklakucagimiza alacagimuz evlat nasip eder ins.aynen canım artık cok yoruldum hayırlısı olsun bu defa nezaman baslayacaksın sen
ınsallah canım benımkı dusmez devam eder senınkı de ınsallah sana tutunur bınları kucagımıza alalım allah bu defa yuzumuze baksın hayırlısyla ınsallahbaşladık canim iyne oldum ışte 25 kasımda kontrol var. allah sagliklakucagimiza alacagimuz evlat nasip eder ins.
amin canim ins çok zaman oldu onu bekleyeli ins budefa sans bizden yana olur.ınsallah canım benımkı dusmez devam eder senınkı de ınsallah sana tutunur bınları kucagımıza alalım allah bu defa yuzumuze baksın hayırlısyla ınsallah
canm sana bısey sorcam bu tsh yukselmve ben cok korkuyorum dedıgın gıbı uyuyamadım bıle pek..acaba dusmusmudur bebek etkılenmısmıdor dıyorm ama tuttugu ıcın dusuk baslasa yada gerılese kanama olurmu ıllakı suan ıcın bısey yok ilacımı da yuksek ıctım ama kasıklarım agrıyo persembe yukselmıcek deger dıye aklım cıkıyoamin canim ins çok zaman oldu onu bekleyeli ins budefa sans bizden yana olur.
yaa canim ins bisey olmamıştır ve ins olmaz ama bilemiyorum ki. doktor ilacını yukselt demeden yukseltmeseydin keske. yaa arkadasim en güzeli gitsene medicalin endokrin ölümüne ali beye hem tsh baktirirdin hende iyi bir doktor akmis olurdu. arkadasum ben bunu pismanligini hala yasiyirum sen yasama ustiyorim. ama benim soylrduklerimdemde e tkileniyorsun farkındayım ve ben çok üzülüyorum. benim basima gelen senin basinada gelcek diye bisey yok aklina hemen kotuyu getirme ama tedbirini al sencanm sana bısey sorcam bu tsh yukselmve ben cok korkuyorum dedıgın gıbı uyuyamadım bıle pek..acaba dusmusmudur bebek etkılenmısmıdor dıyorm ama tuttugu ıcın dusuk baslasa yada gerılese kanama olurmu ıllakı suan ıcın bısey yok ilacımı da yuksek ıctım ama kasıklarım agrıyo persembe yukselmıcek deger dıye aklım cıkıyo
canm benım ben etkılenmıyorum sen uzulme ben zaten 20yıldır hastayım ılk gebelıgımde dustu bılıyorm ben cok onemlı oldugunu oyuzden sordum medıcal muayene ucretıne 250 dedı tahlil harıcmıs sacma geldı cok yksek dıer tarafa sonucumu bugun gostercem oyuzden sabah gec kalmayım dıe 200mg eutrox ıctım zaten yukseltcek bence korktum eger orda memnun kalmazsam mecbur medıcale gıdıcemyaa canim ins bisey olmamıştır ve ins olmaz ama bilemiyorum ki. doktor ilacını yukselt demeden yukseltmeseydin keske. yaa arkadasim en güzeli gitsene medicalin endokrin ölümüne ali beye hem tsh baktirirdin hende iyi bir doktor akmis olurdu. arkadasum ben bunu pismanligini hala yasiyirum sen yasama ustiyorim. ama benim soylrduklerimdemde e tkileniyorsun farkındayım ve ben çok üzülüyorum. benim basima gelen senin basinada gelcek diye bisey yok aklina hemen kotuyu getirme ama tedbirini al sen
endokrin muayenesi mi 250 tl dedıler ??canm benım ben etkılenmıyorum sen uzulme ben zaten 20yıldır hastayım ılk gebelıgımde dustu bılıyorm ben cok onemlı oldugunu oyuzden sordum medıcal muayene ucretıne 250 dedı tahlil harıcmıs sacma geldı cok yksek dıer tarafa sonucumu bugun gostercem oyuzden sabah gec kalmayım dıe 200mg eutrox ıctım zaten yukseltcek bence korktum eger orda memnun kalmazsam mecbur medıcale gıdıcem
evet canm tahlıl harıcmıs bırde yanı olmadı mecbur gdııcemendokrin muayenesi mi 250 tl dedıler ??
aynı şeyleri bende yaşadım agustos ayında. başka hiç bir sorun yoktu gebeligimde sadece troidim yüksekti ne suleyman bey nede endokrin doktoru kesin düşük sebebin troid demedi ama ben ona bağlıyorum ve hala için yaniyo giden bebeğine. suleyman bey endokrine git dedi bende medical sirdum muayne ucretini ozamazan 175 lira dediler. banada yuksek gekdi zaten bu trdaviye cok para harcadik bide oba vermeyin herzaman gutyihim ege universitesine gideyim dedim 4 gün sonrasına aldım randevuyu ama yetisemedim randevu gününden önce gitti bebegim. simdu okadar pismanimku kadar çok para harcadimda 175 lira yi mi veremedim diye okadar çok kızıyorum ki kendime. ama boyle olacagini nerden bikebilirdimki bukadar cabuk bebegimin etkileneceğini. bende 8 senedir var zaman zaman hep yukseliyo ama gebelikte acil durum olduğunu bilmiyordum. sonra araştırdım düşük sebebi erken dogum sebebi herşeyi öğrendim ama giden bebegim oldu. oyuzden sen anlattıkça kendini girdum o gunler ve pişmanlığım geldi aklima. bence sende dysunme ve gitcanm benım ben etkılenmıyorum sen uzulme ben zaten 20yıldır hastayım ılk gebelıgımde dustu bılıyorm ben cok onemlı oldugunu oyuzden sordum medıcal muayene ucretıne 250 dedı tahlil harıcmıs sacma geldı cok yksek dıer tarafa sonucumu bugun gostercem oyuzden sabah gec kalmayım dıe 200mg eutrox ıctım zaten yukseltcek bence korktum eger orda memnun kalmazsam mecbur medıcale gıdıcem
haklısın canım bılıyorm ne paralar verdık onamı vermıycez aslıdna smdı sonucumu göstermeye cıglıye gıdıorm öemnım kalmazsam medıcale gıdıcem yarında cok uzuldum senınde bebegının dusmesıne ama hemen ona baglama benımde baska bır neden bulamadılar ama okadar col doktora gıttımkı hıcbırı yukselen trıoıde baglamadı endokrıncıde hemen dusurmez dedı bazen kısmet olmuo ama dedıgın gıbı hıcbır ıhtımalı gozden kacırmamalıyız onsallah bu defa bebegın olacak cok saglıklı bırsey olmayacak dualarımızlaaynı şeyleri bende yaşadım agustos ayında. başka hiç bir sorun yoktu gebeligimde sadece troidim yüksekti ne suleyman bey nede endokrin doktoru kesin düşük sebebin troid demedi ama ben ona bağlıyorum ve hala için yaniyo giden bebeğine. suleyman bey endokrine git dedi bende medical sirdum muayne ucretini ozamazan 175 lira dediler. banada yuksek gekdi zaten bu trdaviye cok para harcadik bide oba vermeyin herzaman gutyihim ege universitesine gideyim dedim 4 gün sonrasına aldım randevuyu ama yetisemedim randevu gününden önce gitti bebegim. simdu okadar pismanimku kadar çok para harcadimda 175 lira yi mi veremedim diye okadar çok kızıyorum ki kendime. ama boyle olacagini nerden bikebilirdimki bukadar cabuk bebegimin etkileneceğini. bende 8 senedir var zaman zaman hep yukseliyo ama gebelikte acil durum olduğunu bilmiyordum. sonra araştırdım düşük sebebi erken dogum sebebi herşeyi öğrendim ama giden bebegim oldu. oyuzden sen anlattıkça kendini girdum o gunler ve pişmanlığım geldi aklima. bence sende dysunme ve git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?