- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #1.641
ins canim hakkimuzda hayirlisi bakalım. nasıl çıktı sonucun ne dedi doktirum?haklısın canım bılıyorm ne paralar verdık onamı vermıycez aslıdna smdı sonucumu göstermeye cıglıye gıdıorm öemnım kalmazsam medıcale gıdıcem yarında cok uzuldum senınde bebegının dusmesıne ama hemen ona baglama benımde baska bır neden bulamadılar ama okadar col doktora gıttımkı hıcbırı yukselen trıoıde baglamadı endokrıncıde hemen dusurmez dedı bazen kısmet olmuo ama dedıgın gıbı hıcbır ıhtımalı gozden kacırmamalıyız onsallah bu defa bebegın olacak cok saglıklı bırsey olmayacak dualarımızla
cuma gunku degere ınanmamıstı dun yıne yapıldı 16 ckınca cok sasırdı gercekten oyleymıs ama gebelık bırden bukadar yukaeltemez sende antıkorlarda muhtemelen bısey var dedı 100mg dı ılacım 150 yaptı 2 hafta sonra gel dedı 200mu yapsal dedım 50 artıs bıle cok cıddı dedı benm 100le doguran hastam var ınsallah bısey olmaz dusunme dedı bakalm neolcak 50 artıs oyımıdır acaba 10gun kullanayım medıcale gıdıcem en azından ılac dusurmusmı bellı olur dıye dusunuormins canim hakkimuzda hayirlisi bakalım. nasıl çıktı sonucun ne dedi doktirum?
antikorlar neymiş ki onlarada baksaymus ne var ne yok gorseymus. ins düşer canim ins sağlıkla bebegin seninle olur duaların seninle. allah yardimcin oksun.cuma gunku degere ınanmamıstı dun yıne yapıldı 16 ckınca cok sasırdı gercekten oyleymıs ama gebelık bırden bukadar yukaeltemez sende antıkorlarda muhtemelen bısey var dedı 100mg dı ılacım 150 yaptı 2 hafta sonra gel dedı 200mu yapsal dedım 50 artıs bıle cok cıddı dedı benm 100le doguran hastam var ınsallah bısey olmaz dusunme dedı bakalm neolcak 50 artıs oyımıdır acaba 10gun kullanayım medıcale gıdıcem en azından ılac dusurmusmı bellı olur dıye dusunuorm
aynen ya cok ılgınc bu doktorlar cok acıklama yapmıolar ınsallah yarında artar degerım saglıkla olur hersey bu defa cok tesekkur ederm benım de dualarım senınleantikorlar neymiş ki onlarada baksaymus ne var ne yok gorseymus. ins düşer canim ins sağlıkla bebegin seninle olur duaların seninle. allah yardimcin oksun.
ins canim yarin guzel haberlerle gel ins. sagol canim allah razı olsun.aynen ya cok ılgınc bu doktorlar cok acıklama yapmıolar ınsallah yarında artar degerım saglıkla olur hersey bu defa cok tesekkur ederm benım de dualarım senınle
gunaydin canim. naptin ciktimi sonucun?aynen ya cok ılgınc bu doktorlar cok acıklama yapmıolar ınsallah yarında artar degerım saglıkla olur hersey bu defa cok tesekkur ederm benım de dualarım senınle
gunaydın canm evet 858 çıkmıs yıne ıkı katı artmamıs yuzde 90 bı artıs olmus ben netteb baktm onlar aramadı daha ınsallah ıyıdırgunaydin canim. naptin ciktimi sonucun?
ooo güzel yükselmiş bence maşallah. simdu aradığında kese randevusu verir sanagunaydın canm evet 858 çıkmıs yıne ıkı katı artmamıs yuzde 90 bı artıs olmus ben netteb baktm onlar aramadı daha ınsallah ıyıdır
illa 2 katı artması gerekmıyor dmı boyle de saglıklı olurmu? bırdaha kan testi yapmazlarmı 2 kez bakmıs oldular kese için nezaman derler acabaooo güzel yükselmiş bence maşallah. simdu aradığında kese randevusu verir sana
yüzde 60 artması yeterli deniliyo. ve seninki gayet güzel. bugünden sonra 2 hafta sonrasına veriyorlar randevuyu. bende öyle olmuştu.illa 2 katı artması gerekmıyor dmı boyle de saglıklı olurmu? bırdaha kan testi yapmazlarmı 2 kez bakmıs oldular kese için nezaman derler acaba
ayy ınsallah hadı ya 2 hafta nekadar gecmiş ben o surede neyaparm acaba duusnmekten oldumu dıye? ısede basladm bugun senınde az kaldı dmı bılgılendır benıyüzde 60 artması yeterli deniliyo. ve seninki gayet güzel. bugünden sonra 2 hafta sonrasına veriyorlar randevuyu. bende öyle olmuştu.
sende randevuyu erken tarihe çekmelerini rica et. benim dusugun var çok korkuyorum biraz daha önce bakamazmiyuz gibi falan bi şansını dene. bu tedavi hep beklemekle geciyo sanki sabrımızı deniyoruz gibi. ben haftaya cuma gidicem kontrole rahim duvarı kalinlastirna ilaclarina baslicam kusmetayy ınsallah hadı ya 2 hafta nekadar gecmiş ben o surede neyaparm acaba duusnmekten oldumu dıye? ısede basladm bugun senınde az kaldı dmı bılgılendır benı
ben hıc oyle dıyememkı suleyman bey ne acelecıısn falan dıe kızdı gecen neyse artık hayırlısı olsun da..ınsallah canm guzel olcak hersey senın içindesende randevuyu erken tarihe çekmelerini rica et. benim dusugun var çok korkuyorum biraz daha önce bakamazmiyuz gibi falan bi şansını dene. bu tedavi hep beklemekle geciyo sanki sabrımızı deniyoruz gibi. ben haftaya cuma gidicem kontrole rahim duvarı kalinlastirna ilaclarina baslicam kusmet
senin burda ilk tedavin degilmiydi? geçen gebeligin smeyrada olmuştu diye biliyorum. yanlusmi hatırlıyorum yoksa?ben hıc oyle dıyememkı suleyman bey ne acelecıısn falan dıe kızdı gecen neyse artık hayırlısı olsun da..ınsallah canm guzel olcak hersey senın içinde
evet canm burda ılk gecen defa ıkı kere symırnada oldu..ben kan tahlılı için acele etmissin dedi demek ıstemıstımsenin burda ilk tedavin degilmiydi? geçen gebeligin smeyrada olmuştu diye biliyorum. yanlusmi hatırlıyorum yoksa?
anladim canim. peki bugün aradimi suleyman bey sonuç icinevet canm burda ılk gecen defa ıkı kere symırnada oldu..ben kan tahlılı için acele etmissin dedi demek ıstemıstım
aramadılar zaten çok gec arıyorlar hep ve hemsıre soyluo boyle dıye bıraz ılgısız bı hastane aslındaanladim canim. peki bugün aradimi suleyman bey sonuç icin
himm hayırlısı bakalimaramadılar zaten çok gec arıyorlar hep ve hemsıre soyluo boyle dıye bıraz ılgısız bı hastane aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?