Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

ins canim hakkimuzda hayirlisi bakalım. nasıl çıktı sonucun ne dedi doktirum?

ins canim hakkimuzda hayirlisi bakalım. nasıl çıktı sonucun ne dedi doktirum?
cuma gunku degere ınanmamıstı dun yıne yapıldı 16 ckınca cok sasırdı gercekten oyleymıs ama gebelık bırden bukadar yukaeltemez sende antıkorlarda muhtemelen bısey var dedı 100mg dı ılacım 150 yaptı 2 hafta sonra gel dedı 200mu yapsal dedım 50 artıs bıle cok cıddı dedı benm 100le doguran hastam var ınsallah bısey olmaz dusunme dedı bakalm neolcak 50 artıs oyımıdır acaba 10gun kullanayım medıcale gıdıcem en azından ılac dusurmusmı bellı olur dıye dusunuorm

antikorlar neymiş ki onlarada baksaymus ne var ne yok gorseymus. ins düşer canim ins sağlıkla bebegin seninle olur duaların seninle. allah yardimcin oksun.

antikorlar neymiş ki onlarada baksaymus ne var ne yok gorseymus. ins düşer canim ins sağlıkla bebegin seninle olur duaların seninle. allah yardimcin oksun.
aynen ya cok ılgınc bu doktorlar cok acıklama yapmıolar ınsallah yarında artar degerım saglıkla olur hersey bu defa cok tesekkur ederm benım de dualarım senınle

illa 2 katı artması gerekmıyor dmı boyle de saglıklı olurmu? bırdaha kan testi yapmazlarmı 2 kez bakmıs oldular kese için nezaman derler acaba
yüzde 60 artması yeterli deniliyo. ve seninki gayet güzel. bugünden sonra 2 hafta sonrasına veriyorlar randevuyu. bende öyle olmuştu.

yüzde 60 artması yeterli deniliyo. ve seninki gayet güzel. bugünden sonra 2 hafta sonrasına veriyorlar randevuyu. bende öyle olmuştu.
ayy ınsallah hadı ya 2 hafta nekadar gecmiş ben o surede neyaparm acaba duusnmekten oldumu dıye? ısede basladm bugun senınde az kaldı dmı bılgılendır benı

ayy ınsallah hadı ya 2 hafta nekadar gecmiş ben o surede neyaparm acaba duusnmekten oldumu dıye? ısede basladm bugun senınde az kaldı dmı bılgılendır benı
sende randevuyu erken tarihe çekmelerini rica et. benim dusugun var çok korkuyorum biraz daha önce bakamazmiyuz gibi falan bi şansını dene. bu tedavi hep beklemekle geciyo sanki sabrımızı deniyoruz gibi. ben haftaya cuma gidicem kontrole rahim duvarı kalinlastirna ilaclarina baslicam kusmet

ben hıc oyle dıyememkı suleyman bey ne acelecıısn falan dıe kızdı gecen neyse artık hayırlısı olsun da..ınsallah canm guzel olcak hersey senın içinde

M Maya_06 canım sen hamilesin yaaagözün ve gözümüz aydın.Evet burada duyduğum hamilelik haberlerine çok seviniyorum ama bizim hastaneden çıkınca bu pozitifler insanın daha bir keyfi yerine geliyor. B benim bebisim hadi bide sen patlat pozitif inşallah,ben histeroskopi ve onunla çıkabilecek olası problemlerle kafayı bozduğum için buralara gelemedim,bir geldimki pozitifler varAllah devamını getirsin canım.benim bebixim seninde ilaç bitmiş olmalı yanlış bilmiyorsam ne yaptın,nasıl gidiyor??

Canım tesekkur ederm bugun doktor aradı kana gerk yok artık 15 gun sonrasına ultrason randevusu al dedı nasıl gecer 2 hafta bılemıyorum keseyı goremeden kendımı hamıle goremıorm korkudan kaju insallah yakın zamanda senınde guzel haberını alalım medıcal ınsallah bana ugurlu gelmıstır sıze de ugurlu gelır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…