Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

Ay inşallah canım inşallah keseyi,kalp atışlarına da şahit olmayı Allah nasip etsin,elimizden duadan başka birşey gelmiyor. benim bebixim de ben de inşallah yeni pozitifler olarak seni takip ederiz.(Diğer Medicak parklılar hadi sizde gelin ,hep birlikte pozitifleri görelim)

aminnn hepınıze dua edıyorum bundan sonra uzulmek olmasn ınsallah

Bazal değerlendirme
Volum 3,5 ml
Konsantrasyon 5,2.10üssü4
Total sperm sayısı 18,2.10üssü6
Motilite %21
Progressif motilite %1
Non progressif motilite %5
Yavaş progressif motilite %15
İmmotil %79
Tpmss 2,91.10üssü6
Aglütinasyon yok
Lökosit yok
Diğer hücreler yok
KRUGER DEĞERLENDİRME
Normal 2
Hafif amorf 16
Şiddetli amorf 16
Roundhead 11
Pinhead 1
Büyükbaş -
Dublike baş 1
Küçük baş 17
Uzun baş 3
Stoplazmik droplet -
Serbest baş 5
Boyun anomalisi 15
Kuyruk anomalisi 13
Kızlar Benim eşimin sonuçları bu. Çok anlamamakta beraber çok üzüldük. Serkan bey baktı bize 3 aylık ilaç tedavisi verdi 3 ay sonunda karar vericek heralde. Bizi de tüp bebek bekler

gunaydin canim. bende çok seviniyorum medical den hamile kalanlara bizede umut oluyorlar ışte. ins mevlam hepimize nasip eder bu güzel mutluluğu. ilacim bitti canim haftaya cuma kontrolum var hakkımızda hayirisi ins mevlam yüzümüze guler

suleyman bey kendi aradi deme. ohhh çok sukur başka tahlil ustememeside güzel. biraz beklemek zor ama ins ogun onları görünce beklediğine değecek.

canim ben erkek sorunlarıyla ilgili pek bilgi sahibi degilim. ins hakkında hayırlısı olur. bebegin fazla bekletmeden seni bulur ins.

kaju dün eltim dogum yaptı medical parkta. erken dogum oldu sorunlar vardı dün apar topar aldılar sezeryana. bunlara rağmen okadar güzel bir duygu ki anlatamam yaaa h erkezde bi heyecan korku var erken olduğu için ama yine de tarif edilmez bir duygu. bende çok sevindim ama biraz garipsedim kendi adına uzuldum. ben bugunkeri girebikecekmiyim diye tarigide yok duygularının ne bileyim öyle iste

suleyman bey kendi aradi deme. ohhh çok sukur başka tahlil ustememeside güzel. biraz beklemek zor ama ins ogun onları görünce beklediğine değecek.
canım hemsıre aradı suleyman bey konuscak dedi degerınız güzel artmıs 2hafta sonraya ultrason randevusu alın dedi..birdaha kan ıstememsı iyi görmesidir deılmı aslında 2 hafta gec deılmı normalde bukadar gec cagırmıolar kese için 15gün gözümde buyuyo barı kesesın oldugunu bılseydım oncekı gıbı olcak kese goremıcem dıe cok korkuorm ınsallah allah korusun da

değerini yüksek bulduğu zaman tekrar kan testi ustemiyo. bunun için sevin. randevu tarihini de 10 gün sonraya falan almaya çalışsam bi kac gun önce girmiş olursun. aklına kötüyü getirme ins herşey çok güzel olacak

insallah canım randevuyu arayıp ben alcakmısım ama hemsıreler 15 gün oldugunu biliyorlardır sanırım bı sorayım 10 gün deyim ben..işe basladım dün karsıyakadan konağa geliyorum 3 kere otobus değiştırıorum kalababalık ve çok sarsıyor aklım çıkıyor bugun işe gelınce bıraz kasığım agrıdı butur seyler sarsılmak bısey yaparmı dıe off ne zormus ya bızımkı normal hamıle kalanlar takmıo bıle benım aklım çıkıo

çalışınca zor canim yaa aklımız hep onda oluyo. normal hamile kalanlar çok şanslı ama bunun farkında bile değiller. ins sende bir sorun yasamazsin canim bu ara izmir yolları fena kazı çalışması çok trafik yoğun allah yardimcin olsun.

soylemem ragmen 2 aralıga gun verıdler bana hayırlısı artık çok sancım var bugun adet olcak gıbıyım.. tesekkur ederım canm

Kizlar buraya cok fazla yazamiyorum ama her gün yazdiklarinizi okuyorum .ben de aralik ayinda baslicam tüp bebege nasipse.burasi bana umut oluyor .hamile olanlari tebrik ederim .beklemede olanlarin hepsine tek tek dua ediyorum .gizli duacinizim emin olun :) allah isteyen herkese ve bana anne olmayi nasip etsin insallah.

amin canim amin ins.mevlam hepimize ogunleri girmeyi nasıl eder

Canım,hamile olanlara imreniyorum ama belli etmemeye çalışıyorum hatta kafamı başka tarafa çeviriyorum,sanki biri anlayacakmış.Arkadaşım ben 2.tüpten sonra toparlayamadım biliyormusun,evde , işte, işe giderken dönerken,yatarken,hiç iyi değilim,hep kafamda acaba ben de birgün o günleri yaşayabilecekmiyim var.Zar zor uyuyorum bu seferde rüyamda çocuğumun olduğunu görüyorum.O kadarki üzüntüden yemek yemek bile aklıma gelmiyor.Eşim de artık psikoloğa gidelim istersen demeye başladı,göz yaşı kirpiğimin ucundaHepinize bakıyorum illaki bir gebelik yaşamışsınız 2 tüp bebek denemesi sonunda.Benim bebixim senin ilklerini saymıyorum sonuçta burda 1 kerede tuttu.Bende kimyasal gebelik bile yok.Napmalıyım,kendimi kurtarmaya çalışıyorum,yapamıyorum,siz nasıl yapıyorsunuz.Benim gibi olan var mı aranızda

M Maya_06 tatlım ama çoğu kişi bu ağrılardan bahsediyor,araba olayı zor,keşke arabası olan bir arkadaşın olsada birlikte gidip gelseniz,3 aktarma çok.Allah istemedikçe hiç birşey olmaz canım korkma(ama insan zor bulunca korkuyor haklısında)Bazen işte hamile falan kalırsam bir gün yürümeye bile korkarım heralde.İşte napalım normal şeyler yaşayarak kavuşmuyoruzki.En azında ilk duraktan binmeye çalışsan araba boş olur yer bulursun,olmazmı??

tatlım hoş geldim,bize zaten birbirimizden başka (annemiz hariç) bu kadar içten dua etmez.Daha hamile kalmadan ''hamile kalır kalmaz kızlara dua edecem,şunları yapın diyecem''diye düşünen bir gurubuz.Allah bu halimizi görüyordur ve mucizesini de inşallah en kısa zamanda gönderir bizede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…