Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

evet canım malesef kendım gıtmek zorundayım acayıp sarsıldm yıne gelirken keske rapor alsaydım dedım sonra abartma dedım kendıme bugun aksama kadar karnım agrıdı adet oldum sandm eve geldm hala agrıyor crınone jel ılk defa hafıf kırmızı gerı geldı korkuorm ben acıkcası..dedıgın gıbı cok zor buluypruz bende sneın gıbıyım psıkolojım cok bozuk sureklı hamılelere bakıorm ozenıyorum sende sadece ben bıyleyım dıe dusunme cogumuz boyleyız benımkı devam edermı blmıorm tutunduktan sonra kırmızı hıc ıyı bısey deıl ınsallah kursagımda kalmaz allah gorur ılk defa sevındım..ınsallah olucak senınde pozıtıf ama kucağına alacaksn ınsallah

Ay ağzından yel alsın canım ya arasan mı sen yarın tekrar Süleyman bey.Allah korusun ya.Ya da yarın git sağlık ocağına böyle böyle durum de anlar 3-5 gün versin.Merak etme hemen veriyorlar hatta ilgileniyorlar,ben tüp bebek tedavisi görücem dedimde aile hekimime birşey ihtiyaç olursa hemen gel dedi sağolsun.Sen yarın gitme yani ben olsam heralde gitmezdim.(Evet ne kadar Allah istemezse birşey olmaz bunu biliyoruz ama ya ben önlemimi almadıysam diye düşünmektende kendimizi alamıyoruz)

tabıkı de canım allah ıstemedkten sonra ınsanlar neler yapıyor hıcbısey olmuyor ınsallah banada nasıp eder ben zaten haftasonu calısmıorm eger paztye kadar agrım devam ederse rapor alcam artık bıyerden ınsallah bısey olmaz saol canım

evet öyle de işte insan panikliyor bizim durumumuzda.Walla nasıl paniklediysem artık sen öyle deyince panik oldum yarın tatil olduğunu bile unutmuşum,çok şükür,oh şöyle bol bol bol dinlen.Tutunuyordur kazılar yapıyordur içeride.

Insallh canım benım tutunurken cok karnım agrıdı zaten ama gectı artık suan karnımın agrıması pek ıyı deıl gıbı ama hayırlsıı olsun herseyın allah cok buyuk..bırbırımıze dua edelim

Yok yok öyle düşünme,şimdi rahatlatıcı videolar var mesala ofelya thomas diye bir bayanın stresten arınma videosu var.Onu gözlerini kapat ve dinle,sakinleş canım.Dualarım seninle canım Allah kabul etsin inşallah.

ahhh arkadasim bee. sadece kendin boykesin diye asla düşünme evlat hasretiyle yanan hepimuz böyleyiz. tam 12 senedir bekliyorum haa bugün haaa yarin. bur turlu gelmefi ogun acaba hic mi olmuycak diyorum oylegse soyledelerde kendimi hazirlasam diyirum sonra odağa zor böyle hiç olmazsa umudum var diyorum. bak eltim dogum yaptı benim için nekadar zor bikiyirmysun aynı apartmanda oturuyoruz nerdeyse hergun beraberiz iyude anlaşıyoruz kiskanmiyorum kesinlikle. ama cok imreniyirum ben 12 sene oldu evkeneli o 7 sene 2 cocuguna dogum yapti. onunda tansiyon probleminden erken dogum yapiyo ilk kizini 31 haftalik simdiki oglunu 32 haftalık yaptı ve şimdi kuvezde. allahım diyorum ben neden yapamıyorum sonra diyorum tövbe allahım ama yardım et bana dayanma gücü ver. şimdi eve geldik yukarısı nasıl kalabalık cikmasam herkes beni soruyo nerde seher diyolar çıksam herkesin bana oyle bir bakisi varki ( yada bana oyle geliyo) herkes bana dua ediyo allah sanada nasip etsin diye o bile beni rahatsız ediyo. her gun ic iceyiz çok zor bi durum allahım yardım etsin

canim cok zornaniyirsan rapor al riske atma. onlar bizim geç bulduğumuz kıymetli bebeklerinuz allah korusun onları. ama kendi içinin rahatlaması için alma biraz daha dinlen evinde

işte canım benim aynı duyguları paylaştığınızı tahmin ediyorum da nasıl başa çıkıyorsunuz onu merak ediyorum.3 gün umutlu olsam dua etsem ertesi gün kesin hiç anne olamayacam ben diyorum.İnan bu halimden bende sıkıldım ama.Kısır döngü.Ahmet beye de söyleyecem artık belki psikolog yol gösterir,gerçekten çaresiz hissediyorum.(ya sizde de belki oluyordur,absürt ama bazen Allahla konuşup birgün gerçekten isteğimin gerçek olup olamayacağını sormak istiyorum,çünkü cevap yok)psikolog işe yarar mı acaba ya da var mı bir formülünüz,şunu yap iyi gelir dediğiniz.Sakinleştirici müzikler indirmeyi düşünüyorum.Sizler yapıyorsunuz bu süreci nasıl değerlendiriyorsunz.(inanırmısınız ben 2 . transfer öncesi sabah giderken arabada ağladım ,transfer sonrası Ahmet beyi dışarda beklerken yine ağlıyordum,o kadar umudumu yitirdim,bişey yapıp umudumu kazanmam lazım)
Hele var ya @benim bebixsxim sen 12 sene dedikçe ben daha çok geriliyorum niye daha önce başlamadık diye.eğer sizin kadar sürerse benim 42 geçer.Sen ne yaptı 3-4 günün var dimi regle

(kelin kendi ilaci olsa, kendi başına surcem) nerde be arkadasim bende senin durumundayim iste giz yaslarim senin dediğin gibi kirpiklerimin ucunda biri bisey dese aglasam diye bakiyorum. hele su iki gundur duygu paylamasi yasiyirum. eltim dogum yaptı hastanedeyim düşük yaptığım odaya bakiyorum bi bebeğe sahip çıkamadım okadar yaklasmusken kaybettin diyirum tup bebek bolumune bakiyirum burda 12 tane bebisim var 1i benim olucak mi sogukta dondular burda diyorum oturup ağlıyorum başka yaptığım hiç bisey yok. psikoloğu yıllar önce denedim ilac istemedim sadece konuştuk ben anlattim o sadece kafa salladi yada dusunme bunkari baska ugras bul falan dedi. okunuyuda kapattim. müzik dinlemeyi çok severdim ama şimdilerde başımı agritiyo sanki hemen kapatıyorum. ben kendine çare bulamadın ins sen bulursun. artık çok yoruldum eski gucum yok heyecanın bile yok bu sefer çok umutsuzum nedeni yokkk.
regliyle isim yokmuş canim suleyman oyle dedi adet olsanda olmasanda 25 kasimda gel dedi.

canm kac yasındasın?kacımcı tedavın ve sorun tam olarak ne? Senın yasadıklarını okadar anllıyprumkı ben hep aglıyrdım ınsanlar yada esımın aılesınden blmeyenler bıle duymus bana macunlar yada doktorlar onerıyorlardı eve gelıp sabaha kadar aglıyordum esım bıle benı bıyere kadar anlıyordu bız 2 senede bosanma noktasına gelmıstık. 2 tedavımdede okadar mıtsızdumkı ılkı duscek dedım agladm dustu ıkıncısı tutmucak bu dıe hep agladm tutmadı..bunda ıll defa tutcak neden tutmasınkı dedm oturdum onlara patık ordum bıraz daha pozıtıftım..oysakı tutmasa belkı bıdaha deneyemem maddı manevı bıttım..suanda hala ınanamıorm cok korkuorm ınsallah devam edeer yoksa ınan biterım ben..psıkologa gitme ben gıttım son asama sana ılac vercek oda olmuycak kendın kendıne bu deda olcak dıceksın nezman baslıcaksn yenı tedavıye

B benim bebisim Canım kendi okudum sanki anlattıklarında demek psikologda işe yaramıyor ben 1 kere gittim sonra kaldı o da ilaç falan demişti ama bende istemiyorum ilaçla tedavi.Doğal yolla bir çözüm istiyorum.Bende müziği çok dinlerim biliyormusun hemde son ses ama aynı dediğin gibi o bile ağır geliyor kafam kaldırmıyor.Boynumun son zamanlarda ağrıdığını hissettim ve de ayaklarımın altı çok çabuk yoruluyor meğer psikolojikmiş bu ağrılar onu öğrendim (insan kendisini suçladığında ve de mutsuzluktan hayatla ilişkisi kesince oluyormuş)Dün çok yakın arkadaşım whatsapptan naber dedi,ödüm koptu hamileyim 2.ye diyecek diye,belki de öyle ama demedi 2 .yi hangi tarihte yapsak diye düşünüyordu 5 ay önce
Ama sana şunu söyleyim ben gerçekten senden güzel haberler geleceğine inanıyorum bak o gün eşinede dedik,düşük yapanların genelde sonuç çabuk alınıyor arkadaşım valla teselli için söylemiyorum.Bak o haberi aldığında beni sakın unutma ''Allahım onu affet de'' bu bile bana yeter.

canım benim 32 yaşındayım,sorun yok normalden de iyiymiş herşey görünürde. 2 tüp denemem de başarısız oldu. Seninde 2 tane başarısız olmuş ama başka hastanede aldın dimi o sonuçları bu hastanede aynı benim bebixim gibi pozitifi gördün.İşte bu doktorların çok iyi olduğunu gösteriyor.Ben 2sinide bu hastanede aldım demekki diyorum bir sorunum var.Ahmet bey bile çok iyi embriyolarla transfer yapıldı,niye olmadığınığı araştıracaz dedi,gen labaratuarında da sorular soruyorlar ya onlar bile bu durumda arştırılmanız gerekiyor bir sıkıntı olabilir dedi,düşün kimyasal bile yaşayamadım.Ben ilkinde okdar pozitiftim ki eşime tayin bile istedmedim bebek olacak ya hemen memlekete taşınırız diye.Ama olmadı ,2.de zaten dibe vurdum ve şuanda anlattığım gibiyim işte.Canım inan sabah kalktığımda bile aklıma geldin,Allah ördüğün patikleri giydirmeyi de nasip etsin kuzuna.İnşallah senin için yaptığımız dualar kabul olur

bende 31 yasındayım benım ılk ıkısı baska merkezdeydı ılkı tıttu 8haftaya kadar sonra dustu genetıkler yapıldı bebege bana esıme hıcbırsey yok bızdede zaten onemlı bır sorun yok butun doltorlar normalde sızın cocugunuz olur dıyo..ama olmuo ıste ve olsada gelısmedı oyzuden keseyı gormeyı cok ıstıorm korkuyorum..lutfen bak ınan kımyasal bıle olmadı deme ben daha bebegım olmadan ılkınde kurtaj oldum ben ılıskıye bıle gırmeye korkardm dısun yanı neler yasadım kurtajdan sonra kafayı yedım adetlerım kesıldı benı mahvettı lutfen hayırlısını ıste daha yasımızda cok deıl..hepımıze dua edıyorum

canim psikolog bende ise yaramadı ama belki sende faydası olur istersen dene içinde kalmasin. ağrılara gelince 3 senedir sirt agrilarim var kollarima vuran gitmrdigim doktor kalmadi en son fimrobiyolji teshisi kondu ilk defa duymustum acilimi nedir dedim psikolojik kafana taktikca kendini siktikca kaslarin sikusmasi dedi 2 sene ikac kullandim iyi gelmisti ama bu tedaviker baslayinca burakmak zorunda kakdim. simdi yine agrilarim cok fazla sadece masaj iyi geliyo kimi gorsem sirtlarimi ovduruyorum. canin sebebini bilmiyirum ama busefer ben hic umutlu degilim belki yorgunun bilmiyirum ama pozitif olamiyorum. bu tedavide pozitif olmak çok önemli geçen tedavi de ben olacağına çok inandım ve oldu busefer o heyecanın yok ne bileyim bi tuhafim ışte. şimdide dua ediyorum hepimize inanki kimin duasını kabul olucagi belli olmaz diye hep dua ediyorum ins ogunleri görürsem yine ederim daha çok ederim arkadasim bizim çektiğimizi sadece bizler biliriz.

B benim bebisim omuz ağrısı duygusal yük ve kendini suçlamayı sırt ağrısı duygusal destek eksikliği duymayı temsil ediyor.Muhakkak yorgunlukta sürecin verdiği yılgınlıkta vardır canım ama tahminimce umutsuzluğunun nedeni o doğum kontrol hapları,içeriğini okursan depresyona neden olduğu yazıyor.Eee üzerinede eski deneyim korkuların eklenince bunaltıcı oluyor. Canım ya inşallah yersizdir bu duygularınız da sizden iyi haber alırım hep.Gerçekten bunu düşününce bile ağlıyorum.Allahım inşallah sizin mutluluğunuz bize de mutluluk ve ışık olur.Allahım inşallah gelmiştir artık zamanınız ,zamanımız. Yanlız o haşimato muydu neydi canım onu kontrol altına alacaklar dimi.Süleyman bey birşey dedimi bu konuda.
M Maya_06 canım aynı işte bizimde sizin gibi hatta gittiğim önceki doktorlar ''ooo kesin olur hatta 3üz 4üz olma ihtimalin var dediler aşılamada bile.Ama dediğin gibi olmuyor,genetikte de çıkmayınca ne diyorlar peki yani sonuçta hiç birşey nedensiz değil.Seninde benim benim bebixim deki gibi troitle ilgili bir problemin yokmuydu(benmi karıştırdım)Belki ona dikkat etmek gerekiyordur.Bilemiyorum,işte diyorum ya keşke sizin tutsa da ve sağlıkla sonunu görsek bizde ''bak olabiliyor böyle şeyler ama sonuçta bir şekilde hamile kalınıyor ve devamı da geliyor'' diyebilmeyi çok istiyorum

maşallah kız ne guzel yorumkamissin ağrılarının nedenlerini. ışte hepimiz aynı buruk duygular içindeyiz sen sakin sadece ben mi böyleyim deme diye anlattım bunları. ins dedugin gibi bizde birgün o mutluluğu yasarda ne günler geçirdik ama sonunda mutluluğa erdik diyebiliriz. mevlam ins bir gun bizede yasattirur o tarifsiz duyguyu. haşimoto bendede var M Maya_06 var. ne suleyman nede endokrin bebek olmayışının veya dusugun sebebi bu demedi ama busefer endokrinine beraber çalışacağız transfer günü ve sonrasında tsh değerlerine bakyuricagim çünkü başka görünen hiç bir sorun yok. yada baska bir sorun var bilemiyorlar bende bilmiyorum artık.

kaju canm neden yoksa bıle allah ol demekten sonra olmuyo ınssallh benım devam eder dua edın neolur onsallah sızınde tez zamanda olur evet hashımatoym bende ama 10 yasımdan berı olac kullanıorm doktorlar ve endokrıncıler bu dusurmez hemen ve olmasına sa etko etmez dıolar bence dogru allah ısterse kımlerın neler oluyo

İnşallah canım,Öyle diyorsun da güzelim.Hayatta nedensiz diye birşey yok.Allah herşeyi nedene bağlıyor ama biz nedenini bilemediğimiz için sebepsiz diyoruz.İnşallah Allah kolay aşılacak sorunlar çıkarsın karşımıza.
@imdesire canım biz buradayız burada da istediğini sorup öğrenebilirsin.Hoş geldin aramıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…