- 28 Eylül 2009
- 1.739
- 3.168
- 333
- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #1.701
bakiyorum canim tabiki hamile kalan çok sağlıkla dogum yspanda var tabii. ama bizler vücuda zorla biseyler yaptırmaya çalışıyoruz vücut kendi istemiyoki hamile kalmayi biz zorla yaptiriyoruz boyle okdugu icin tsh etkilliyo tabii bu benim düşüncem.B benim bebisim bulsunlar canım neyse sıkıntı bulsunlar ya.Hiç baktınmı bu hastalığı olupta hamile kalan bayanlara ne diyorlar.(kesin bakmışsındır)
bende bugün adet oldum ve cuma günü kontrolum. bu sefer sormadım ama geçen sefer adet olman yada olmamam benim için önemli değil sen randevu günü geleceksin demişti. senin için rahat etmezse yarin ara sor istersenB benim bebisim mrb canm nasil gidiyor regl oldun mu bana persembe rndeu verdi suleymn bey ama regl olunca gel flan hicbsey demedi sana boyle bisey soyledimi bugun regl oldum aklima geldi muayne olmicakmi diye
Yok canm oyle dedyse ayni gidiyo zaten tedavimiz aramama gerek yok ki zaten arasamda ulasamiyorum daha cok stres oluyorumbende bugün adet oldum ve cuma günü kontrolum. bu sefer sormadım ama geçen sefer adet olman yada olmamam benim için önemli değil sen randevu günü geleceksin demişti. senin için rahat etmezse yarin ara sor istersen
evet aynı gidiyoruz. belki transfer günümüz de aynı olur.Yok canm oyle dedyse ayni gidiyo zaten tedavimiz aramama gerek yok ki zaten arasamda ulasamiyorum daha cok stres oluyorum
Ewet cnim insallah ayni gun olur pozitf sonuc aliriz hayirlisi bakalimevet aynı gidiyoruz. belki transfer günümüz de aynı olur.
arkadasim hemen kotuyu düşünme lütfen. bebek cok kucuk gorunmemesi nirmal. maden hastaneye gidecektim neden kendi doktoruna girmedinki bak kafan karıştı şimdi. ara suleyman beyi şikayetlerini anlat bi bakabilurmiyiz için rahatlasin lütfen de rica bulun. ozellikke bu saatlerde uygun okuyo sen hasraneyede yakinsin diye haturliyorum gel derse hemen gidersinDünden berı sııdetlı karın agrım vardı hastaneye gıttım ama devlet hastanesıne..karından baktı groemedı vajınal baktı okadar zor gordu kı keseyı cok kucuktu ultrason cok ıyı deıl bızım ama saglıksızda olabılır en azından dıs gebelık deıl dedı bana dunya basıma yıkıldı betahcg ıstedı 4700 cktı persembeden berı tam 2 kat artmamıs yuzde yetmıs gıbı falan sanırım..zaten sonucuda gostermeye gotmedım ya az artkıs dıycek yada hcg ye gore kese kucuk duscek saglıksız dıycek eve geldıgımden berı aglıorm yınemı aynısı olmak zorunda..haftaya cuma medıcalde ultrasona gıtcektm deısırmı hersey bılmıorm bırakmalımıyım cok kotuyun
evet canm yakınım hastaneye ama onlar hıc ıyı davranmadılar agrılarım var dedım olur dedıler arayınca bıle bız sızı ararız sız aramayın dedıler ondan aramadımd dun cok sıddetlı agrım oldu 15 dakka agladım agrıdan sonra gectı oyzuden gıttım..yuksek hcgye ragmen kese kucuk hcgde zaten cokda artmamıs..bende gıtmedım adama zaten saglıksız dedı.. ılkınde de boyleydı sonra buyumedı kurtaj oldum cok korkuyorm keske olmasa boyle ne zormusarkadasim hemen kotuyu düşünme lütfen. bebek cok kucuk gorunmemesi nirmal. maden hastaneye gidecektim neden kendi doktoruna girmedinki bak kafan karıştı şimdi. ara suleyman beyi şikayetlerini anlat bi bakabilurmiyiz için rahatlasin lütfen de rica bulun. ozellikke bu saatlerde uygun okuyo sen hasraneyede yakinsin diye haturliyorum gel derse hemen gidersin
evet canm yakınım hastaneye ama onlar hıc ıyı davranmadılar agrılarım var dedım olur dedıler arayınca bıle bız sızı ararız sız aramayın dedıler ondan aramadımd dun cok sıddetlı agrım oldu 15 dakka agladım agrıdan sonra gectı oyzuden gıttım..yuksek hcgye ragmen kese kucuk hcgde zaten cokda artmamıs..bende gıtmedım adama zaten saglıksız dedı.. ılkınde de boyleydı sonra buyumedı kurtaj oldum cok korkuyorm keske olmasa boyle ne zormus
artk gıtmıcem beklıycem 10gun ozaman kadar bısey olmazsa artık ama canm cok skldı cok zor gercekten tesekkur ederım ıyı dıleklerın ıcın belkı bı mucıze olur ınsallahCanim sen onlarin tavirlarini dikkate alma ne derlerse desinler . bence suleyman beye git bi an önce . sonra neden gitmedim diye üzülürsün . biliyorum kolay degil ama icini ferah tut iyi düşün iyi olsun.dualarim seninle
kiyamadim sana yaa. ben nezaman istesem gittim arti bakmak zorunda sonucra bu iside bedeva yapmiyorlar ama karar senin tabi. ins bebegin saglikka hep seninle olur duaların seninle. sende eskiyi ve kötüyü dysunmemete calus bol bol dinlen tatlim allah yardimcin olsunevet canm yakınım hastaneye ama onlar hıc ıyı davranmadılar agrılarım var dedım olur dedıler arayınca bıle bız sızı ararız sız aramayın dedıler ondan aramadımd dun cok sıddetlı agrım oldu 15 dakka agladım agrıdan sonra gectı oyzuden gıttım..yuksek hcgye ragmen kese kucuk hcgde zaten cokda artmamıs..bende gıtmedım adama zaten saglıksız dedı.. ılkınde de boyleydı sonra buyumedı kurtaj oldum cok korkuyorm keske olmasa boyle ne zormus
canim sen neler yapıyorsun tedavin hangi aşamada konusmadik galiba seninle yada ben unuttumCanim sen onlarin tavirlarini dikkate alma ne derlerse desinler . bence suleyman beye git bi an önce . sonra neden gitmedim diye üzülürsün . biliyorum kolay degil ama icini ferah tut iyi düşün iyi olsun.dualarim seninle
canim sen neler yapıyorsun tedavin hangi aşamada konusmadik galiba seninle yada ben unuttum
beklemek zor tabi ama tup bebeğe baslayincada önemli spermler donlenme konusunda nekadar çok haretlu sperm olursa okadar cokta e mbiyon olur ins. ilk tup bebegim olucak ozaman senin? kac senelik evlisin? medicaliarktaki doktorun kimKonusmadik canim.esimin sperm testi sonuclari oncekilere gore dusuk cikti .morfoloji de kotu 1 hatta.tam tüp bebege baslayacagimiz gün son bir kez uroloji bakmak istedi varikoselden suphelendiler.fakat cikmadi.2 ay esime vitamin verdiler.hamilelik olusmazsa en azindan tüp bebekte avantaj saglar dediler.ilk ay geçti . aralik 20 gibi reglimle birlikte tüp bebege baslancak.son 1 ay daha sansimiz var normal yoldan ama tabi umut var mi diye sorarsan hic yok .o yüzden zaman gecse de tedaviye baslasak artik diye bekliyorum.
Ilk denemem .daha önce 1 asilamam var. 3yildir evliyim.doktorum ahmet zeki ışık . saniyorum ki buranin da en kucuguyum :)beklemek zor tabi ama tup bebeğe baslayincada önemli spermler donlenme konusunda nekadar çok haretlu sperm olursa okadar cokta e mbiyon olur ins. ilk tup bebegim olucak ozaman senin? kac senelik evlisin? medicaliarktaki doktorun kim
canim benim çıkmıştı ama ozaman üniversite gasranesiydi. şimdi medical park olduğu için cikmiyo rapor.Kızlar ilaç raporu kimlere çıkarılıyor. Ya da medicalde ilaç raporu çıkarıyolar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?