- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #1.721
allah fazla aramadan nasip eder ins. bu arada kac yadindasunIlk denemem .daha önce 1 asilamam var. 3yildir evliyim.doktorum ahmet zeki ışık . saniyorum ki buranin da en kucuguyum :)
Amin isteyen herkese nasip etsin insallah.27 yasindayimallah fazla aramadan nasip eder ins. bu arada kac yadindasun
erken başlamak iyi dir.Amin isteyen herkese nasip etsin insallah.27 yasindayim
hoşgeldin canim. hayırlı uğurlu olsun tedavin ins herşey yolunda gider hemen kavusursun yavruna. anjat bakalim yas, sorun, kac senelik evlisin falan tanıyalım birbirimiziSlm kızlar bende medical parkta tedavime başladım daha önce takip ediyordum sizi artık bende aranıza katıldım herkesin tedavisi hayırla sonuçlanır inşl
hoşgeldin canim. hayırlı uğurlu olsun tedavin ins herşey yolunda gider hemen kavusursun yavruna. anjat bakalim yas, sorun, kac senelik evlisin falan tanıyalım birbirimizi
cok gecmis oksun canim medical parkta yeni mi basladin tedaviye? baska nerelerde tedavi gördüm kaçıncı denenen olucak.Hoşbulduk canım ben 9 yıldır evliyim önceden sebebsizdi malesef şimdi tek yumurtalığım var ameliyat oldum tümör vardı bu arada yaşım 30
Medicalde ilk tedavim canım daha önce erol tavmergen hastasıydım aşılamayı sayarsak üç deneme şifa hastanesi bikezde smyrnada bu son olur inşlhcok gecmis oksun canim medical parkta yeni mi basladin tedaviye? baska nerelerde tedavi gördüm kaçıncı denenen olucak.
ins bu son okur. mevlam hiç birimizi bu yolda bekletmesin. sadece tup bebek denemelerini sayarsan bu 3 deneme mi olucak hiç gebelik yaşadım mi pekiMedicalde ilk tedavim canım daha önce erol tavmergen hastasıydım aşılamayı sayarsak üç deneme şifa hastanesi bikezde smyrnada bu son olur inşlh
ben 32 yaşındayım görünen sadece pko var oda doktorlara gire büyük bir sorun değilmiş kendiligindende olabilirmiş ama 12 yıllık evliyim kendiliğinden hiç olmadi. başka merkezde 2 negatif tup bebegim var. medicalle nisan ayinda başladım suleyman beyle agustos ayında medicalle ilk deneme de hamile kaldım ama 6 haftalık düşük yaptim. şimdi dondurulmuslar la tekrar transfer hazirligindayim. genel olarak hastaneden memnunum.Senin yaş kaçtı canım kaçıncı denemen medicalden memnunmusun ben süleyman beyin hastasıyım şimdi
Amin canım rabbim bu sınavdan hayırla geçmemizi nasip etsin herkese.bu denememi sayarsak tüp bebek olarak dördüncü denememin başındayım.bikez dondurulmuşlarla kimyasal yaşadımins bu son okur. mevlam hiç birimizi bu yolda bekletmesin. sadece tup bebek denemelerini sayarsan bu 3 deneme mi olucak hiç gebelik yaşadım mi peki
Çok geçmiş olsun canım ya allah bidahakinde kucağına almayı nasip etsin inşlh. böyle hamile kalıp kaybetmesi daha zor sağlıkla sonuçlanır inş son tedavin.ben 32 yaşındayım görünen sadece pko var oda doktorlara gire büyük bir sorun değilmiş kendiligindende olabilirmiş ama 12 yıllık evliyim kendiliğinden hiç olmadi. başka merkezde 2 negatif tup bebegim var. medicalle nisan ayinda başladım suleyman beyle agustos ayında medicalle ilk deneme de hamile kaldım ama 6 haftalık düşük yaptim. şimdi dondurulmuslar la tekrar transfer hazirligindayim. genel olarak hastaneden memnunum.
yıllar sonra bulup kaybetmek çok zormuş hala icim yaniyo. hersey allahtan diyip sabir etmeye calisoyoruz. ins busefer kucagimiza alırız. sen suan hangi asamadasin iynelere başladım nuÇok geçmiş olsun canım ya allah bidahakinde kucağına almayı nasip etsin inşlh. böyle hamile kalıp kaybetmesi daha zor sağlıkla sonuçlanır inş son tedavin.
Canım benim bu cumartesi opu olucak şimdiden strese girdim bile daha önce ohss oldum ondanda korkuyorum daha sonra pcd yada cgh yapılacak embriyolarayıllar sonra bulup kaybetmek çok zormuş hala icim yaniyo. hersey allahtan diyip sabir etmeye calisoyoruz. ins busefer kucagimiza alırız. sen suan hangi asamadasin iynelere başladım nu
Ilk denemnmi cnim sorun ney bu arada ben 23 yasindayim hatta 23 bile olmadim tam 22 sayilir süleyman bey e gidiyorum bu ay transferim olucak nasipseAmin isteyen herkese nasip etsin insallah.27 yasindayim
korkma canim ins herşey yolunda gider ve ohss falan olmazsin ins. bende oldum çünkü uyandiktan sonrasi zor oluyo allah yardimcin olsun. kac yumurta gozukuyo bisey dedi mi? embiyo kromozanlarina bakmaya niye gerek girduCanım benim bu cumartesi opu olucak şimdiden strese girdim bile daha önce ohss oldum ondanda korkuyorum daha sonra pcd yada cgh yapılacak embriyolara
sen ne yaptin canim bugundu senin kontrolun nasıl geçti ne ilaci verdiIlk denemnmi cnim sorun ney bu arada ben 23 yasindayim hatta 23 bile olmadim tam 22 sayilir süleyman bey e gidiyorum bu ay transferim olucak nasipseahmet bey nasıl ilgili mi aciklama yapiyormu memnunmusunuz ?
suleyman bey benden 9 yumurta topladı ve agrısız ama gec uyandım... cumartesi opu oldum ve rahimde sıvı birikimi var dedi ... hıcbırsey onermedı ve vermedı... ben 2 gün focanın buz gıbı suyunda yüzdüm... pazartesi kontrole gıttıgımde sıvı birikimi yoktu ve çarşamba transfer oldum.. çok şükür gebeliğimin 20. haftasındayım...Canım benim bu cumartesi opu olucak şimdiden strese girdim bile daha önce ohss oldum ondanda korkuyorum daha sonra pcd yada cgh yapılacak embriyolara
Canım bendede pko var ama şimdi tek taraf yumurtalığım olduğu için 10tane yumoş gözüküyodu bide bende translokasyon var onda genetiğe bakılacak.korkma canim ins herşey yolunda gider ve ohss falan olmazsin ins. bende oldum çünkü uyandiktan sonrasi zor oluyo allah yardimcin olsun. kac yumurta gozukuyo bisey dedi mi? embiyo kromozanlarina bakmaya niye gerek girdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?