- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #1.741
Allah bebişini kucağına almayıda nasip etsin canım bakalım benim nasıl geçecek dua edin kızlar 10 yumoş gözüküyo şimdiden...suleyman bey benden 9 yumurta topladı ve agrısız ama gec uyandım... cumartesi opu oldum ve rahimde sıvı birikimi var dedi ... hıcbırsey onermedı ve vermedı... ben 2 gün focanın buz gıbı suyunda yüzdüm... pazartesi kontrole gıttıgımde sıvı birikimi yoktu ve çarşamba transfer oldum.. çok şükür gebeliğimin 20. haftasındayım...
dularım sızınle....Allah bebişini kucağına almayıda nasip etsin canım bakalım benim nasıl geçecek dua edin kızlar 10 yumoş gözüküyo şimdiden...
Iyi gecti adetin 5. günü dedim once neden 5.gune kadar bekledin dedi bana adet doneminde gel denmedi dedim sizle gorusememistik bile dedim sonra sordum erken mi gelmem gerekiyodu falan diye yoo skinti yok dedi soru isaretini yerlestirdi kafama.. sadece estrofem verdi gunde 1 taneyle basliycam 2-3 artarak icicem 1o gun sonraya kontrol verdi.sen ne yaptin canim bugundu senin kontrolun nasıl geçti ne ilaci verdi
anladim canim hayırlı sonuçlar alırsın ins. bu ay transferin olucak mi dondurulacskmu pgt olunca kac gun sonra geri geliyorkiCanım bendede pko var ama şimdi tek taraf yumurtalığım olduğu için 10tane yumoş gözüküyodu bide bende translokasyon var onda genetiğe bakılacak.
benim yarin kontrolum ve 6 gunum olucak. busefer benim adetinde erken geldi böyle oldu. kendileri direk kontrol gününü belirliyorlar adetin oldu mu geldemiyirjar ki.Iyi gecti adetin 5. günü dedim once neden 5.gune kadar bekledin dedi bana adet doneminde gel denmedi dedim sizle gorusememistik bile dedim sonra sordum erken mi gelmem gerekiyodu falan diye yoo skinti yok dedi soru isaretini yerlestirdi kafama.. sadece estrofem verdi gunde 1 taneyle basliycam 2-3 artarak icicem 1o gun sonraya kontrol verdi.
Amin canım inşl pctbyapılınca üçüncü gün emriyosundan biyobsi alıp iki güne geliyo yani sağlam gelirse sanırım hemen olur ama bende ohss olma ihtimali olursa dondurulacak oda e2sonucuna göre karar verilecek yani henüz belli değil beklemek çok zoranladim canim hayırlı sonuçlar alırsın ins. bu ay transferin olucak mi dondurulacskmu pgt olunca kac gun sonra geri geliyorki
Aynen canım bi tane olsun bizim olsun sen hamilesin ne güzel senin duan kabul olur inşldularım sızınle....
sen hıc stres yapma..ben de 9 vardı 9 toplandı... 8 tanesı dollendı 7 tanesı 1. kalıte gıttı... yeterkı saglam olsun 1 tane olsun bızım olsun
Benimde yapulacak pgt veya cgh. Ucret için bişey dediler miAynen canım bi tane olsun bizim olsun sen hamilesin ne güzel senin duan kabul olur inşl
Henüz konuşmadık pct fiyatından ama ilaçlar hariç opu günü 5250₺istediler bizdenBenimde yapulacak pgt veya cgh. Ucret için bişey dediler mi
Banada aynisi oldu direk tarih yazdi dedim ya doktoru bile gormeden gelmistim aklima soru isareti takildi bi plansizlik var gibi geliyor bana bugude muayne ederken emriylari dondurmustuk demi falan diye bana sordu neye gore muayne ediyodu acaba takip edilmiyor diye icimde kusku oluyo ama girdik bi yola hayirlisi.benim yarin kontrolum ve 6 gunum olucak. busefer benim adetinde erken geldi böyle oldu. kendileri direk kontrol gününü belirliyorlar adetin oldu mu geldemiyirjar ki.
Yok pgt veya cgh ucreti için.ne zaman yapılacak bu işlem?Henüz konuşmadık pct fiyatından ama ilaçlar hariç opu günü 5250₺istediler bizden
Cumartesi opu var üçüncü günde pct yapılsa 5güne geliyo sağlam çıkarsa embriyo bu arada emin değilim ama embriyo başına binlira diye duydumYok pgt veya cgh ucreti için.ne zaman yapılacak bu işlem?
Fiayat konusunu bana bildirirsen çok sevinirimCumartesi opu var üçüncü günde pct yapılsa 5güne geliyo sağlam çıkarsa embriyo bu arada emin değilim ama embriyo başına binlira diye duydum
Öğrenince haber veririm canım bu arada sen hangi aşamadasın neler yapıldı yaş kaç?Fiayat konusunu bana bildirirsen çok sevinirim
hakkında hayırlısı neyse o olsun canimAmin canım inşl pctbyapılınca üçüncü gün emriyosundan biyobsi alıp iki güne geliyo yani sağlam gelirse sanırım hemen olur ama bende ohss olma ihtimali olursa dondurulacak oda e2sonucuna göre karar verilecek yani henüz belli değil beklemek çok zor(
sen raporsuz yaptiriyorsun galiba suleyman beydeHenüz konuşmadık pct fiyatından ama ilaçlar hariç opu günü 5250₺istediler bizden
hayirlusi allahtan canim. onlara pek tanımlamaya calus. allah nasip ettikten sonra olucaktirBanada aynisi oldu direk tarih yazdi dedim ya doktoru bile gormeden gelmistim aklima soru isareti takildi bi plansizlik var gibi geliyor bana bugude muayne ederken emriylari dondurmustuk demi falan diye bana sordu neye gore muayne ediyodu acaba takip edilmiyor diye icimde kusku oluyo ama girdik bi yola hayirlisi.
İnşllh hepimiz için hayırlısı canımhakkında hayırlısı neyse o olsun canim
Canım benim ya,inşallah gereksiz üzülüyorsundur,bütün kaygıların boşunadır.Ağlama lütfen hemen kendinide salıvermi,çünkü kesin hiç birşey yokDünden berı sııdetlı karın agrım vardı hastaneye gıttım ama devlet hastanesıne..karından baktı groemedı vajınal baktı okadar zor gordu kı keseyı cok kucuktu ultrason cok ıyı deıl bızım ama saglıksızda olabılır en azından dıs gebelık deıl dedı bana dunya basıma yıkıldı betahcg ıstedı 4700 cktı persembeden berı tam 2 kat artmamıs yuzde yetmıs gıbı falan sanırım..zaten sonucuda gostermeye gotmedım ya az artkıs dıycek yada hcg ye gore kese kucuk duscek saglıksız dıycek eve geldıgımden berı aglıorm yınemı aynısı olmak zorunda..haftaya cuma medıcalde ultrasona gıtcektm deısırmı hersey bılmıorm bırakmalımıyım cok kotuyun
Evet canım raporsuz yapılıyosen raporsuz yaptiriyorsun galiba suleyman beyde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?