Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

Benimde 5 aralik. previt positive . coenz q h kullaniyorum tedavinin basindan beri ay ne guzel benimle herseyi ayni birisi var bana moral oluyosun gercekten.
evet 2 sinide kullaniyorum arti folic asit ve şeker duzenleyici hapim var. busefer aynı güne denk geldik orda da görüşeceğiz ozaman. ins sonucunu da güzel olur.

Kızlar
Merhaba bana acil cevap verebilir misiniz? Kafam çok karıştı, ben perşembe günü transfer oldum, bana bir kağıt verdiler dikkat edilecek noktalar diye ve kullanılacak ilaç ve iğneler orda gonapeptly iğne yapmam yazılmış tarih olarak da transferden sonra 6. Günün tarihi yazılmış ama parantez içinde yumurta toplama tarihinin 6. Günü yazıyor,siz bu iğneli yaptınız mı yaptıysanız transferden kaç gün sonra yaptınız bana cevap verirseniz çok sevinirim çünkü bugün yumurta toplamanın 6. Günü

canim hayirli olsun transferin ins bebislerin seninle okur. iyneyle ilgili hiç bir fikrim yok canim ben kulanmadim. kullanan varsa yardımcı olacaktır. keske onu daha önce baksaydinda sorsaydin doktoruna en doğru bilgi onlarda cunku

Hiç sorma ya yanlış yazma ihtimalleri olduğunu hiç düşünmedim bana direkt tarihleri söylediler sonra okuyayım iyice dedim baktım farklı, kafam karıştı sorumlu hemşirenin telefon numarası falan yok mu cnm sizde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…