- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #1.761
Saol arkadaşım hoşbuldukCanım benim ya,inşallah gereksiz üzülüyorsundur,bütün kaygıların boşunadır.Ağlama lütfen hemen kendinide salıvermi,çünkü kesin hiç birşey yok
Yeni gelen arkadaşlar da hoş geldiniz topiğimize.
Aynen tatlim sennde yarin sabah sanirim insallah iyi gecer haber bekliyorum senden.hayirlusi allahtan canim. onlara pek tanımlamaya calus. allah nasip ettikten sonra olucaktir
tamam canim yarin yazarim. iyi gecelerAynen tatlim sennde yarin sabah sanirim insallah iyi gecer haber bekliyorum senden.
Hayırlısı olsun canım bende yarın gidiyorum sitres yaptım yawwya bismillah dedik basladik bakalim bugün kontrolum vardı herşey yolunda gozukuyo estrofeme basladik 10 gün sonra kontrol. ogun belli olur transfer günü.
sagol canim. en kolayı opu bence uyudugun için hiçbirşey hissetmiyorum. ins uyanincada agrin olmaz hersey yolunda okurHayırlısı olsun canım bende yarın gidiyorum sitres yaptım yaww
Hayrlisi olsun canim 6 aralik mi kontrol sadece estrofem mi verdiya bismillah dedik basladik bakalim bugün kontrolum vardı herşey yolunda gozukuyo estrofeme basladik 10 gün sonra kontrol. ogun belli olur transfer günü.
5 aralık canim. sadece estrofem verdi. önceden beri kullandığım vitaminlerimde var.Hayrlisi olsun canim 6 aralik mi kontrol sadece estrofem mi verdi
Benimde 5 aralik. previt positive . coenz q h kullaniyorum tedavinin basindan beri ay ne guzel benimle herseyi ayni birisi var bana moral oluyosun gercekten.5 aralık canim. sadece estrofem verdi. önceden beri kullandığım vitaminlerimde var.
evet 2 sinide kullaniyorum arti folic asit ve şeker duzenleyici hapim var. busefer aynı güne denk geldik orda da görüşeceğiz ozaman. ins sonucunu da güzel olur.Benimde 5 aralik. previt positive . coenz q h kullaniyorum tedavinin basindan beri ay ne guzel benimle herseyi ayni birisi var bana moral oluyosun gercekten.
ohh maşallah sen yolu yariladin. saglikla alirsin ins kucaginada. nasil bebisiniz hersey yolunda demibenım de 5 aralık kontrolum var ogleden sonra :)
canim hayirli olsun transferin ins bebislerin seninle okur. iyneyle ilgili hiç bir fikrim yok canim ben kulanmadim. kullanan varsa yardımcı olacaktır. keske onu daha önce baksaydinda sorsaydin doktoruna en doğru bilgi onlarda cunkuKızlar
Merhaba bana acil cevap verebilir misiniz? Kafam çok karıştı, ben perşembe günü transfer oldum, bana bir kağıt verdiler dikkat edilecek noktalar diye ve kullanılacak ilaç ve iğneler orda gonapeptly iğne yapmam yazılmış tarih olarak da transferden sonra 6. Günün tarihi yazılmış ama parantez içinde yumurta toplama tarihinin 6. Günü yazıyor,siz bu iğneli yaptınız mı yaptıysanız transferden kaç gün sonra yaptınız bana cevap verirseniz çok sevinirim çünkü bugün yumurta toplamanın 6. Günü
Çok saol cnm bu arada inşallah hepimiz hayırlı haberler alırızcanim hayirli olsun transferin ins bebislerin seninle okur. iyneyle ilgili hiç bir fikrim yok canim ben kulanmadim. kullanan varsa yardımcı olacaktır. keske onu daha önce baksaydinda sorsaydin doktoruna en doğru bilgi onlarda cunku
ben hep doktorum la görüşüm. hiç hemşireler aramadim yok yaniHiç sorma ya yanlış yazma ihtimalleri olduğunu hiç düşünmedim bana direkt tarihleri söylediler sonra okuyayım iyice dedim baktım farklı, kafam karıştı sorumlu hemşirenin telefon numarası falan yok mu cnm sizde?
ins canim amin. doktorun kim peki. watsaptan yazsan sorsan.Çok saol cnm bu arada inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız
Ahmet hoca Canım, doğru söylüyorsun ya ama sorumlu hemşirenin falan numarası da var mı hiç sendeins canim amin. doktorun kim peki. watsaptan yazsan sorsan.
malesef yok canimAhmet hoca Canım, doğru söylüyorsun ya ama sorumlu hemşirenin falan numarası da var mı hiç sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?