- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #1.781
Canım ben özelden yazdım numarayı sana hayırlı olsun inşllh tedavinAhmet hoca Canım, doğru söylüyorsun ya ama sorumlu hemşirenin falan numarası da var mı hiç sende
Çok teşekkür ederim canım, hocaya sordum cevap verdi bugün yapmam gerekiyormuş, siz de dikkat edin Canım bundan sonra demek ki yanlış yazabiliyorlar benim buna bağlı olarak e2 p4 tahlil zamanım da yanlışCa
Canım ben özelden yazdım numarayı sana hayırlı olsun inşllh tedavin
İyiki aradın canım yazılana uysan yanlış şeyler olabilirdi hayırlı sonuçlar inşllhÇok teşekkür ederim canım, hocaya sordum cevap verdi bugün yapmam gerekiyormuş, siz de dikkat edin Canım bundan sonra demek ki yanlış yazabiliyorlar benim buna bağlı olarak e2 p4 tahlil zamanım da yanlış
Evet canım bir de panik oldum bugün pazar hiç kimseye ulaşamıyorum sonra hoca cevap verdi çok şükür önceden almıştım iyi ki iğneyi hemen yaptı eşimİyiki aradın canım yazılana uysan yanlış şeyler olabilirdi hayırlı sonuçlar inşllh
cok sukur canım hersey yolunda gidiyor :)ohh maşallah sen yolu yariladin. saglikla alirsin ins kucaginada. nasil bebisiniz hersey yolunda demi
allah razı olsun arkadasim sagol. sen nasılsın karar verdin mi başlama tarihineYeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hayırlı olsun inşallah tedavileriniz B benim bebisim takipteyim duamdasiniz hepiniz
Bizim belli cnm Ocak sonu gibi histeroskopi için randevu alırım yani Şubat mi olur artık transfer bakalım hayırlısı diyelimallah razı olsun arkadasim sagol. sen nasılsın karar verdin mi başlama tarihine
hayırlısı canim. ins herşey gönlünce olurBizim belli cnm Ocak sonu gibi histeroskopi için randevu alırım yani Şubat mi olur artık transfer bakalım hayırlısı diyelim
canim kusura bakma yeni gördüm . ben ahmet beyden cok memnunum .en onemlisi onun yanindan ayrildigimda aklimda hicbir soru işareti kalmıyor . transferin ne zaman canim ? umarim güzel haberlerini aliriz.sen de sorun neydi canimIlk denemnmi cnim sorun ney bu arada ben 23 yasindayim hatta 23 bile olmadim tam 22 sayilir süleyman bey e gidiyorum bu ay transferim olucak nasipseahmet bey nasıl ilgili mi aciklama yapiyormu memnunmusunuz ?
aaaa bugun muydu senin ultrason günün. transferden sonra kaçıncı günün bugün. h erkezde aynı gün hepsi görülecek diye birşey yok bazen sonrada duyulabilito. bak okadar üzüldün sonunda gördün çok sevindim canim allah daim etsin ins. o ağrılarını falan sordun mu ne dediBugun ilk ultasonum vardı medicalde keseyıde bebegıde gorduk.ama kalp atısını duyamadık cok baktı ama goremedı bugun tam 6 haftalıkmıs hersey yolunda 2hafta sonra bakalım dedı ama sızce normalmı duyulması gerekıomuydu bugun
normal olabılır dedı canm kanama yoksa sorun yok dedı zaten pek kotu bısey soylemıo suleyman bey guzel smdılık bısey yok dedı kalp atısını duymayaa cok ugrastı ama dyulması cok sordum duyulması gerekıodu dımı dedım cevap vermedo sanırım benı uzmek ıstemedi 2hafta sonra gorursrz dedi gıttı 3mm bı embrıyo vardı evet cok uzuluodum goremedıler dıye erken gıtmısım kalp atısları gorulmesı gerekır dıolar ama ınsallah oyle deıldır sen neyaptnaaaa bugun muydu senin ultrason günün. transferden sonra kaçıncı günün bugün. h erkezde aynı gün hepsi görülecek diye birşey yok bazen sonrada duyulabilito. bak okadar üzüldün sonunda gördün çok sevindim canim allah daim etsin ins. o ağrılarını falan sordun mu ne dedi
bugün transferin kacinci günüydü. kac haftalık onun için bisey dediminormal olabılır dedı canm kanama yoksa sorun yok dedı zaten pek kotu bısey soylemıo suleyman bey guzel smdılık bısey yok dedı kalp atısını duymayaa cok ugrastı ama dyulması cok sordum duyulması gerekıodu dımı dedım cevap vermedo sanırım benı uzmek ıstemedi 2hafta sonra gorursrz dedi gıttı 3mm bı embrıyo vardı evet cok uzuluodum goremedıler dıye erken gıtmısım kalp atısları gorulmesı gerekır dıolar ama ınsallah oyle deıldır sen neyaptn
okadar oldu mu yaa sen transfer olalı maşallah. canim iyi dusun iyi olsun. küçük olupta başka topikte duymayanlarda gördüm 8 haftaya kadar normal sayılıyor. ins bidahaki sefere duyarsinBugun transferden sonra 26.gunmus buarada tam 6 haftalıkmıs bugun inşallah bısey olammıstır ona kalp atıslarını duyarım ne zormus ya ınsallah kaybetmem inşallah herkes guzel sonuclar alır onemlı olan kucagımza alırız saglıkla
inşallah canım baska doktor olsa belkı ıyı deıl dersı ama suleyman bey hep ıyı seyler soyluyo kendısı oyle galıba kımseyı uzmek ıstemıo baştan okaaar korkuyorumkı bukadar zorlukla olup tekrar oyle bırsey yasamaktan ınsallah senınkı de su gıbı gecer zamanın hayırlısıyla olumlu haber alalım sendenokadar oldu mu yaa sen transfer olalı maşallah. canim iyi dusun iyi olsun. küçük olupta başka topikte duymayanlarda gördüm 8 haftaya kadar normal sayılıyor. ins bidahaki sefere duyarsin
12 13 aralik gibi transfer olucak nasip olursa 3 cm bi cikolata kistim var sol tüpüm yapısık sağ tüpümde hasar gördü direk tup bebege basladik süleyman bey doktorumuz.canim kusura bakma yeni gördüm . ben ahmet beyden cok memnunum .en onemlisi onun yanindan ayrildigimda aklimda hicbir soru işareti kalmıyor . transferin ne zaman canim ? umarim güzel haberlerini aliriz.sen de sorun neydi canim
evet yaa iyi bir insan suleyman bey. ins canim yaa hepimiz güzel haber alırız ins. cook sagolinşallah canım baska doktor olsa belkı ıyı deıl dersı ama suleyman bey hep ıyı seyler soyluyo kendısı oyle galıba kımseyı uzmek ıstemıo baştan okaaar korkuyorumkı bukadar zorlukla olup tekrar oyle bırsey yasamaktan ınsallah senınkı de su gıbı gecer zamanın hayırlısıyla olumlu haber alalım senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?