Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

Ca

Canım ben özelden yazdım numarayı sana hayırlı olsun inşllh tedavin
Çok teşekkür ederim canım, hocaya sordum cevap verdi bugün yapmam gerekiyormuş, siz de dikkat edin Canım bundan sonra demek ki yanlış yazabiliyorlar benim buna bağlı olarak e2 p4 tahlil zamanım da yanlış

Çok teşekkür ederim canım, hocaya sordum cevap verdi bugün yapmam gerekiyormuş, siz de dikkat edin Canım bundan sonra demek ki yanlış yazabiliyorlar benim buna bağlı olarak e2 p4 tahlil zamanım da yanlış
İyiki aradın canım yazılana uysan yanlış şeyler olabilirdi hayırlı sonuçlar inşllh

Bugun ilk ultasonum vardı medicalde keseyıde bebegıde gorduk.ama kalp atısını duyamadık cok baktı ama goremedı bugun tam 6 haftalıkmıs hersey yolunda 2hafta sonra bakalım dedı ama sızce normalmı duyulması gerekıomuydu bugun

Ilk denemnmi cnim sorun ney bu arada ben 23 yasindayim hatta 23 bile olmadim tam 22 sayilir süleyman bey e gidiyorum bu ay transferim olucak nasipse ahmet bey nasıl ilgili mi aciklama yapiyormu memnunmusunuz ?
canim kusura bakma yeni gördüm . ben ahmet beyden cok memnunum .en onemlisi onun yanindan ayrildigimda aklimda hicbir soru işareti kalmıyor . transferin ne zaman canim ? umarim güzel haberlerini aliriz.sen de sorun neydi canim

aaaa bugun muydu senin ultrason günün. transferden sonra kaçıncı günün bugün. h erkezde aynı gün hepsi görülecek diye birşey yok bazen sonrada duyulabilito. bak okadar üzüldün sonunda gördün çok sevindim canim allah daim etsin ins. o ağrılarını falan sordun mu ne dedi

normal olabılır dedı canm kanama yoksa sorun yok dedı zaten pek kotu bısey soylemıo suleyman bey guzel smdılık bısey yok dedı kalp atısını duymayaa cok ugrastı ama dyulması cok sordum duyulması gerekıodu dımı dedım cevap vermedo sanırım benı uzmek ıstemedi 2hafta sonra gorursrz dedi gıttı 3mm bı embrıyo vardı evet cok uzuluodum goremedıler dıye erken gıtmısım kalp atısları gorulmesı gerekır dıolar ama ınsallah oyle deıldır sen neyaptn

bugün transferin kacinci günüydü. kac haftalık onun için bisey dedimi

Bugun transferden sonra 26.gunmus buarada tam 6 haftalıkmıs bugun inşallah bısey olammıstır ona kalp atıslarını duyarım ne zormus ya ınsallah kaybetmem inşallah herkes guzel sonuclar alır onemlı olan kucagımza alırız saglıkla

okadar oldu mu yaa sen transfer olalı maşallah. canim iyi dusun iyi olsun. küçük olupta başka topikte duymayanlarda gördüm 8 haftaya kadar normal sayılıyor. ins bidahaki sefere duyarsin

okadar oldu mu yaa sen transfer olalı maşallah. canim iyi dusun iyi olsun. küçük olupta başka topikte duymayanlarda gördüm 8 haftaya kadar normal sayılıyor. ins bidahaki sefere duyarsin
inşallah canım baska doktor olsa belkı ıyı deıl dersı ama suleyman bey hep ıyı seyler soyluyo kendısı oyle galıba kımseyı uzmek ıstemıo baştan okaaar korkuyorumkı bukadar zorlukla olup tekrar oyle bırsey yasamaktan ınsallah senınkı de su gıbı gecer zamanın hayırlısıyla olumlu haber alalım senden

canim kusura bakma yeni gördüm . ben ahmet beyden cok memnunum .en onemlisi onun yanindan ayrildigimda aklimda hicbir soru işareti kalmıyor . transferin ne zaman canim ? umarim güzel haberlerini aliriz.sen de sorun neydi canim
12 13 aralik gibi transfer olucak nasip olursa 3 cm bi cikolata kistim var sol tüpüm yapısık sağ tüpümde hasar gördü direk tup bebege basladik süleyman bey doktorumuz.

evet yaa iyi bir insan suleyman bey. ins canim yaa hepimiz güzel haber alırız ins. cook sagol

Selam kızlar Serkan bey bizim doktorumuz. Eşimde morfoloji ve sperm azlığı var 3 aylık ilaç tedavisi verdi sonuçlarına göre tüp bebek uygulayacak sanırım o kadar morale ihtiyacım var ki her akşam forumdayım ağlıyorum 1 ay olmak üzere nasıl geçer bu 2 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…