- 19 Ekim 2015
- 570
- 477
- 103
- 31
- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #1.801
Selm canm bence kendini bu sekilde strese sokma bu surecte en onemlisi moral zaman geciyo alisiyorsun aylarca yillarca bekleyenler var sabrt allahm en kisa zamanda nasip eder insallah hepimize.Selam kızlar Serkan bey bizim doktorumuz. Eşimde morfoloji ve sperm azlığı var 3 aylık ilaç tedavisi verdi sonuçlarına göre tüp bebek uygulayacak sanırım o kadar morale ihtiyacım var ki her akşam forumdayım ağlıyorum 1 ay olmak üzere nasıl geçer bu 2 ay
Âmin canım inşallah, aklıma en kötüsü geliyor hep, ya hiç olmazsa diye. Kendimden çok eşim adına üzülüyorumSelm canm bence kendini bu sekilde strese sokma bu surecte en onemlisi moral zaman geciyo alisiyorsun aylarca yillarca bekleyenler var sabrt allahm en kisa zamanda nasip eder insallah hepimize.
zaman hiç geçmeyecek gibi gelsede geciyo canim. ben 12 senelik evliyim sebebsiz diyolar dünyanın tedavisini gördüm ve hala görüyorum. medicalle nisan ayinda baskadim ve araliktayiz hala devam ediyoruz. allah umudumuzu kaybettirmesin o olduğu sürece tedavilere devam ins mevlam da nasip eder de kavusuruz sonundaSelam kızlar Serkan bey bizim doktorumuz. Eşimde morfoloji ve sperm azlığı var 3 aylık ilaç tedavisi verdi sonuçlarına göre tüp bebek uygulayacak sanırım o kadar morale ihtiyacım var ki her akşam forumdayım ağlıyorum 1 ay olmak üzere nasıl geçer bu 2 ay
o korku hepimizde var ama sabretmekten ve dua etmekten başka çaremiz yok. bak bizde de ikimizdede sorun yok ama bebek te yok. esinde değil de sendede sorun olabilirdi hepsi allahtan buda bizim Sınavınız.Âmin canım inşallah, aklıma en kötüsü geliyor hep, ya hiç olmazsa diye. Kendimden çok eşim adına üzülüyorum
sen ne yaptim canim hastanedemiydin bugün?Selm canm bence kendini bu sekilde strese sokma bu surecte en onemlisi moral zaman geciyo alisiyorsun aylarca yillarca bekleyenler var sabrt allahm en kisa zamanda nasip eder insallah hepimize.
Canim hosgeldin.biz de ayni durumdayiz serkan bey de bize 2 ay süre vermişti nasil geçer diye tasalaniyordum .simdi 15 gün kaldi.umarim tüp bebege gerek kalmadan bu ay hamile kalirim diye cok dua ediyorum.umarim sen de o geçen sürede hamile kalirsin .telasini cok iyi anliyorum ve goruyorum ki burda o kadar cook kisi var ki bu durumu yaşayan . allah hepimize en kisa zamanda bebislerimizi kucagimiza almayi.nasip etsin insallah.bu süreçte hep moralimizi yüksek tutmamiz lazimmis gel de uygula dimi ama :)Selam kızlar Serkan bey bizim doktorumuz. Eşimde morfoloji ve sperm azlığı var 3 aylık ilaç tedavisi verdi sonuçlarına göre tüp bebek uygulayacak sanırım o kadar morale ihtiyacım var ki her akşam forumdayım ağlıyorum 1 ay olmak üzere nasıl geçer bu 2 ay
Ewt canm hastnedeydim muayne oldum rahim duvari 11.7 olmus gayet iyi dedi suleyman bey pazartesi gunu 11.3o da transfer olucak nasipse sen ne yaptin nasil gectisen ne yaptim canim hastanedemiydin bugün?
bende oradaydım ama tanışmadık yine. benimde rahim 11.2 çıktı haftaya çarşambaya verdi transfer gününü. oda aynı güne denk gelmedi. ilac olarak neler verdiEwt canm hastnedeydim muayne oldum rahim duvari 11.7 olmus gayet iyi dedi suleyman bey pazartesi gunu 11.3o da transfer olucak nasipse sen ne yaptin nasil gecti
Ben biraz gec gittim 11 de pek kimse yoktu crinone jelbende oradaydım ama tanışmadık yine. benimde rahim 11.2 çıktı haftaya çarşambaya verdi transfer gününü. oda aynı güne denk gelmedi. ilac olarak neler verdi
aynilari canim. sadece senin transfer 2 gun once olucak diğerleri hep aynıBen biraz gec gittim 11 de pek kimse yoktu crinone jel
Progestan 2oo
Estrofem
Prednol
Tetradox
Sana neler verdi muhtemlen aynidir herhlde
bayadir yoktum arkadadim. ozamandan beri ara mi vermiştim. ins güzel ve kaliteli yumuslarin olurArkadaşlar uzun zamandır foruma girmiyordum. Medikal parkta funda hanımda tedavtedavi görüyorum. Rezerv azlığı vardı bende. Temmuzda yumurta toplama işlemi yapıldı. 3 yumurtam vardı bir tanesini alabildiler. Diğerleri erken çatlamış. Bu ay yine başladık iğnelere. Bugün ikinci günün iğnlerede. Bu sefer 6 yumurta vardı ultrasonda inşallah hepsi toplanıp döllenir dua edin bana. Allah emeklerimizi zayi etmesin inşallah.
Canım ben raporsuz yaptırıyorum ilaçlar hariç merkeze 5250₺. Ödedik ama embriyolar dondurulduğu için 500₺ tekrar verdik bana toplam maliyeti 12 bine geldi şuan transfer aşamasındayım nasip olursa yarın kontrol var.Kizlar tüp bebek tedavi masraflari ne kadar tutuyor raporsuz.bilgisi olan yazabilir mi
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel. transfer gününde yaz canimCanım ben raporsuz yaptırıyorum ilaçlar hariç merkeze 5250₺. Ödedik ama embriyolar dondurulduğu için 500₺ tekrar verdik bana toplam maliyeti 12 bine geldi şuan transfer aşamasındayım nasip olursa yarın kontrol var.
Yazarım canım sizi habersiz bırakmam hepinizin duacısıyım allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşllh. Bana çok dua edin pct den sağlıklı çıksın embriyolarım kafamda deli sorular yoruldum artık...hadi bakalım hayırlı haberlerle gel. transfer gününde yaz canim
Aynen canım ara vermiştim inşallah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı kucağımıza alırız. Bugün iğnelerinin 2. Günü cuma kontrolüm var bakalım.bayadir yoktum arkadadim. ozamandan beri ara mi vermiştim. ins güzel ve kaliteli yumuslarin olur
kac e mbiyon gitti pgt ye nezaman gelicek ve transfer hemen mi olucakYazarım canım sizi habersiz bırakmam hepinizin duacısıyım allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşllh. Bana çok dua edin pct den sağlıklı çıksın embriyolarım kafamda deli sorular yoruldum artık...
hayırlı olsun canim. allah gönlüne göre versinAynen canım ara vermiştim inşallah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı kucağımıza alırız. Bugün iğnelerinin 2. Günü cuma kontrolüm var bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?