Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

Selm canm bence kendini bu sekilde strese sokma bu surecte en onemlisi moral zaman geciyo alisiyorsun aylarca yillarca bekleyenler var sabrt allahm en kisa zamanda nasip eder insallah hepimize.

Selm canm bence kendini bu sekilde strese sokma bu surecte en onemlisi moral zaman geciyo alisiyorsun aylarca yillarca bekleyenler var sabrt allahm en kisa zamanda nasip eder insallah hepimize.
Âmin canım inşallah, aklıma en kötüsü geliyor hep, ya hiç olmazsa diye. Kendimden çok eşim adına üzülüyorum

zaman hiç geçmeyecek gibi gelsede geciyo canim. ben 12 senelik evliyim sebebsiz diyolar dünyanın tedavisini gördüm ve hala görüyorum. medicalle nisan ayinda baskadim ve araliktayiz hala devam ediyoruz. allah umudumuzu kaybettirmesin o olduğu sürece tedavilere devam ins mevlam da nasip eder de kavusuruz sonunda

Âmin canım inşallah, aklıma en kötüsü geliyor hep, ya hiç olmazsa diye. Kendimden çok eşim adına üzülüyorum
o korku hepimizde var ama sabretmekten ve dua etmekten başka çaremiz yok. bak bizde de ikimizdede sorun yok ama bebek te yok. esinde değil de sendede sorun olabilirdi hepsi allahtan buda bizim Sınavınız.

Canim hosgeldin.biz de ayni durumdayiz serkan bey de bize 2 ay süre vermişti nasil geçer diye tasalaniyordum .simdi 15 gün kaldi.umarim tüp bebege gerek kalmadan bu ay hamile kalirim diye cok dua ediyorum.umarim sen de o geçen sürede hamile kalirsin .telasini cok iyi anliyorum ve goruyorum ki burda o kadar cook kisi var ki bu durumu yaşayan . allah hepimize en kisa zamanda bebislerimizi kucagimiza almayi.nasip etsin insallah.bu süreçte hep moralimizi yüksek tutmamiz lazimmis gel de uygula dimi ama :)

Bugün hastane çok kalabalıkmış... merve hanim ile konuştum şimdi benim de kontrolüm saat 3 te.. serkan bey başarılı bir hekim.. herseyi zeki bey e danışarak yapar.. umarım başarılı sonuçlar elde edersiniz..

Ewt canm hastnedeydim muayne oldum rahim duvari 11.7 olmus gayet iyi dedi suleyman bey pazartesi gunu 11.3o da transfer olucak nasipse sen ne yaptin nasil gecti
bende oradaydım ama tanışmadık yine. benimde rahim 11.2 çıktı haftaya çarşambaya verdi transfer gününü. oda aynı güne denk gelmedi. ilac olarak neler verdi

bende oradaydım ama tanışmadık yine. benimde rahim 11.2 çıktı haftaya çarşambaya verdi transfer gününü. oda aynı güne denk gelmedi. ilac olarak neler verdi
Ben biraz gec gittim 11 de pek kimse yoktu crinone jel
Progestan 2oo
Estrofem
Prednol
Tetradox
Sana neler verdi muhtemlen aynidir herhlde

Arkadaşlar uzun zamandır foruma girmiyordum. Medikal parkta funda hanımda tedavtedavi görüyorum. Rezerv azlığı vardı bende. Temmuzda yumurta toplama işlemi yapıldı. 3 yumurtam vardı bir tanesini alabildiler. Diğerleri erken çatlamış. Bu ay yine başladık iğnelere. Bugün ikinci günün iğnlerede. Bu sefer 6 yumurta vardı ultrasonda inşallah hepsi toplanıp döllenir dua edin bana. Allah emeklerimizi zayi etmesin inşallah.

bayadir yoktum arkadadim. ozamandan beri ara mi vermiştim. ins güzel ve kaliteli yumuslarin olur

Kizlar tüp bebek tedavi masraflari ne kadar tutuyor raporsuz.bilgisi olan yazabilir mi
Canım ben raporsuz yaptırıyorum ilaçlar hariç merkeze 5250₺. Ödedik ama embriyolar dondurulduğu için 500₺ tekrar verdik bana toplam maliyeti 12 bine geldi şuan transfer aşamasındayım nasip olursa yarın kontrol var.

bayadir yoktum arkadadim. ozamandan beri ara mi vermiştim. ins güzel ve kaliteli yumuslarin olur
Aynen canım ara vermiştim inşallah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı kucağımıza alırız. Bugün iğnelerinin 2. Günü cuma kontrolüm var bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…