Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

kac e mbiyon gitti pgt ye nezaman gelicek ve transfer hemen mi olucak
Şimdilik sekiz embriyom var henüz pct yapılmadı önce prob denemesi yapılıyo onun sonuçlarına göre pct yapılıp hemen transfer nasipse.Bu arada bana bunu ilk defa yapıyolar (prob eşit veya ağırlıklı test) diye geçiyo ama tam bilmiyorum açıkçası.

Canim bilgilendirme icin cok tesekkur ederim.tedavin hayirli olsun pozitifleri görürsün insallah :)

ilk defa duydum bende. ins güzel sonuçların olur. peki nezaman gelicek sonuç ve transfer nezaman

Sanada doğum kontrol hapı verdilermi canım?Transfer gününü çarşamba demişsin ogün bol bol dua edlim sana bebişlerin seninle olsun inşllh.
geçen ay bende kullandim dogum kontrol hapini. hafta çarşamba transferim olucak dualarinuza ihtiyacim var allah ins kucagimiza alacagimuz sağlıklı evlatlarimizin nasip eder

Bende medical parka başlamak istiyorum,yumurta rezervim az ama Süleyman bey mi Ahmet bey mi karar veremedim...bana bilgi verirmişsiniz?
Canım ben süleyman beyin hastasıyım ve memnunum kendisinden çok konuşmaz ama işini güzel yapar benimde tek yumurtalığım var yani rezervim az oluyo ama güzel sonuçlar aldım 9yumurtam toplandı ve donduruldu önümüzdeki ay nasipse transfer tedavin şindiden hayırlı olsun canım..

Bende medical parka başlamak istiyorum,yumurta rezervim az ama Süleyman bey mi Ahmet bey mi karar veremedim...bana bilgi verirmişsiniz?
bende suleyman beyin hastasıyım ve genel olarak bende memnunum. nezaman istersen ulasabiliyorum ve büyük sorunlarında saat ayrımı yapmadan geliyo buda beni çok mutlu ediyo. yine yeniden orda başlasam yine suleyman bey derdim. tabii bu benim kararın. seninde hakkında hayırlısı olur ins

Bende Ahmet hocanın hastasiyim 3 negatif denemem olmasina ragmen yine onunla devam ediyorum ılımlı yapıcı konuşkan kendisi zaten hepsi bi ekip herşey Ahmet hocadan geçiyo hayırlısı olsun hakkinizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…