- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #1.821
Şimdilik sekiz embriyom var henüz pct yapılmadı önce prob denemesi yapılıyo onun sonuçlarına göre pct yapılıp hemen transfer nasipse.Bu arada bana bunu ilk defa yapıyolar (prob eşit veya ağırlıklı test) diye geçiyo ama tam bilmiyorum açıkçası.kac e mbiyon gitti pgt ye nezaman gelicek ve transfer hemen mi olucak
Canım ben raporsuz yaptırıyorum ilaçlar hariç merkeze 5250₺. Ödedik ama embriyolar dondurulduğu için 500₺ tekrar verdik bana toplam maliyeti 12 bine geldi şuan transfer aşamasındayım nasip olursa yarın kontrol var.
ilk defa duydum bende. ins güzel sonuçların olur. peki nezaman gelicek sonuç ve transfer nezamanŞimdilik sekiz embriyom var henüz pct yapılmadı önce prob denemesi yapılıyo onun sonuçlarına göre pct yapılıp hemen transfer nasipse.Bu arada bana bunu ilk defa yapıyolar (prob eşit veya ağırlıklı test) diye geçiyo ama tam bilmiyorum açıkçası.
Arkadaşım sanırım sende donmuşlarını kullanacaksın seninde hayırlı olsun haydii gelsin bebişlerilk defa duydum bende. ins güzel sonuçların olur. peki nezaman gelicek sonuç ve transfer nezaman
hakkında hayırlısı. sen opu yi nezaman olmuştum. bu bekleme sürecinde ilac kullaniyormusun yani adet olucakmisin zaman baya varmış cunkuSonucum on güne çıkarmış canım daha sonra pct yapılıp bekletmeden transfer inşllh nasip olursa.
evet canim dondurulmus transferim olucak hayırlısı allahtanArkadaşım sanırım sende donmuşlarını kullanacaksın seninde hayırlı olsun haydii gelsin bebişler
Canım benim transfer öbür aya kaldı önce doğum kontrol hapı verdi bitince transfer nasipse. opu olalı oniki gün oluyo .hakkında hayırlısı. sen opu yi nezaman olmuştum. bu bekleme sürecinde ilac kullaniyormusun yani adet olucakmisin zaman baya varmış cunku
İnşllh arkadaşım hepimizin sonuçları güzel pozitif gelsinCanim bilgilendirme icin cok tesekkur ederim.tedavin hayirli olsun pozitifleri görürsün insallah :)
Sanada doğum kontrol hapı verdilermi canım?Transfer gününü çarşamba demişsin ogün bol bol dua edlim sana bebişlerin seninle olsun inşllh.evet canim dondurulmus transferim olucak hayırlısı allahtan
Canm dondrulms embryo transferi icin ne kadar odediniz hastaneye ilki kadar yuksek bi miktar degildir herhalde dmievet canim dondurulmus transferim olucak hayırlısı allahtan
anladim canim hayırlı sonuçların gelir insCanım benim transfer öbür aya kaldı önce doğum kontrol hapı verdi bitince transfer nasipse. opu olalı oniki gün oluyo .
geçen ay bende kullandim dogum kontrol hapini. hafta çarşamba transferim olucak dualarinuza ihtiyacim var allah ins kucagimiza alacagimuz sağlıklı evlatlarimizin nasip ederSanada doğum kontrol hapı verdilermi canım?Transfer gününü çarşamba demişsin ogün bol bol dua edlim sana bebişlerin seninle olsun inşllh.
transfer günü ödememiz olucak ama fiyat bilgisini verdiler. 2.450 liraCanm dondrulms embryo transferi icin ne kadar odediniz hastaneye ilki kadar yuksek bi miktar degildir herhalde dmi
İnşllh rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eder dualarım seninle.geçen ay bende kullandim dogum kontrol hapini. hafta çarşamba transferim olucak dualarinuza ihtiyacim var allah ins kucagimiza alacagimuz sağlıklı evlatlarimizin nasip eder
Bende medical parka başlamak istiyorum,yumurta rezervim az ama Süleyman bey mi Ahmet bey mi karar veremedim...bana bilgi verirmişsiniz?İnşllh rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eder dualarım seninle.
Canım ben süleyman beyin hastasıyım ve memnunum kendisinden çok konuşmaz ama işini güzel yapar benimde tek yumurtalığım var yani rezervim az oluyo ama güzel sonuçlar aldım 9yumurtam toplandı ve donduruldu önümüzdeki ay nasipse transfer tedavin şindiden hayırlı olsun canım..Bende medical parka başlamak istiyorum,yumurta rezervim az ama Süleyman bey mi Ahmet bey mi karar veremedim...bana bilgi verirmişsiniz?
Daha önce tedavi oldunmu?olduysan hangi merkezlerde? Ve yaş kaç canımBende medical parka başlamak istiyorum,yumurta rezervim az ama Süleyman bey mi Ahmet bey mi karar veremedim...bana bilgi verirmişsiniz?
bende suleyman beyin hastasıyım ve genel olarak bende memnunum. nezaman istersen ulasabiliyorum ve büyük sorunlarında saat ayrımı yapmadan geliyo buda beni çok mutlu ediyo. yine yeniden orda başlasam yine suleyman bey derdim. tabii bu benim kararın. seninde hakkında hayırlısı olur insBende medical parka başlamak istiyorum,yumurta rezervim az ama Süleyman bey mi Ahmet bey mi karar veremedim...bana bilgi verirmişsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?