- 27 Şubat 2011
- 711
- 567
- 323
- 39
- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #1.841
iyiyim canim sen nasılsın. carsamba gunu transferim var nasip olursa. dualarimiz bekliyorum arkadasimB benim bebisim cnm nasilsin transfer ne zaman
Ayyyy cnm benim hadi hayırlısı olsun inşallah rabbim yüzünü güldürsün duamdasinz her daim B benim bebisimiyiyim canim sen nasılsın. carsamba gunu transferim var nasip olursa. dualarimiz bekliyorum arkadasim
allah razı olsun canim. ins hepimiz guzel sonuclar alırız artikAyyyy cnm benim hadi hayırlısı olsun inşallah rabbim yüzünü güldürsün duamdasinz her daim B benim bebisimkaju
estrofem kullanmaya başladığımdan beri bel agrim var (adet ağrısı gibi) ve karin sislugim var şimdiden hamile karnım var sanki.B benim bebisim canm napiysun bisey sormak istiyorum benim 4 gundur karin ve bel agrim var basta onemsememistim smdi kafama takiliyo sende yasiyomusn boyle bisey ilaclarin etkisi olablirmi acaba
Aynen bende oyleyim karnim patlcak gibi hissediyorum birde kasiklarim agryo korkmustum ama normal demekki.estrofem kullanmaya başladığımdan beri bel agrim var (adet ağrısı gibi) ve karin sislugim var şimdiden hamile karnım var sanki.
Bulanti bende de yapiyo canm 3 tane icmeye basladgimdan beri iyice mahfttiEstrofem beni mahvediyo kizlar bulantı basdonmesi şişlik oluyo hepsi
Kabusum o ilaç benim Allahım kolaylıklar versin cnmBulanti bende de yapiyo canm 3 tane icmeye basladgimdan beri iyice mahftti
normal canim estrofemin etkileri. geçen transferde de aynisi olmuştu. korkma yaniAynen bende oyleyim karnim patlcak gibi hissediyorum birde kasiklarim agryo korkmustum ama normal demekki.
bulantı bende de yapiyo. cok kotu oluyorum bazenEstrofem beni mahvediyo kizlar bulantı basdonmesi şişlik oluyo hepsi
opu günün nezaman canim. ins büyürler. sen zaten havuz yapıyorsun. damla ya damlaya çoğalacak arkadsim üzülmeYumurtaların hepsi büyümemiş 3 tane büyük yumurtam var inşallah hepsi toplanıp döllenir canım sıkıldı.
Daha önce hiç tedavi olmadım geçen ay Haluk Erkul adlı doktorda başladım,ilk defa hayatımda doktora gittim.smir testi yaptı enfeksiyon varmış.antibiyotik tedavisi verdi.eşimle kullandık.hormon testimde fsh biraz yüksek çıktı dedi.bu ay tekrar bakıp karar vericek.ama bu doktor tüp bebek yapmıyor o yüzden bende medicalı düşündüm birde İrembe karar veremedim...Bende medical parka başlamak istiyorum,yumurta rezervim az ama Süleyman bey mi Ahmet bey mi karar veremedim...bana bilgi verirmişsiniz?
Cnm benım ıyıyım cokşükür..buyuyoruz kızımla medıcalden ayrıldım egepole gıdıyorum artık..ama senı takıp edıyor ve aklıma geldıkce dualar edıyorum..ınan bu sefer olacak arkadsım..izmir-girl canim sen nasılsın. hiç yazmiyosun artık. sen bizi merak etmiyorsun ama biz seni merak ediyoruz canim
gunaydin canim. iyi olmanıza çok sevindim. ama sen kızım mi dedim ben mi yanlış anladim. hastane olarakta içine hangisi siniyosa oraya git canim hakkında hayırlısı. çok sessiz buralar arada gir canim özlüyoruz.Cnm benım ıyıyım cokşükür..buyuyoruz kızımla medıcalden ayrıldım egepole gıdıyorum artık..ama senı takıp edıyor ve aklıma geldıkce dualar edıyorum..ınan bu sefer olacak arkadsım..
evet kuzucum bızım mınık kızmıs :) doktordan suanlık memnunum ınsallah da hep boyle gıder..gırerım cnm..sen nasptın ne zaman transferın _?gunaydin canim. iyi olmanıza çok sevindim. ama sen kızım mi dedim ben mi yanlış anladim. hastane olarakta içine hangisi siniyosa oraya git canim hakkında hayırlısı. çok sessiz buralar arada gir canim özlüyoruz.
aaa sana ilk oğlan dememislermiydi. ne zaman değişti. egepole gittiginde mi belli oldu. ay çok şaşırdım şimdi. sağlıklı olsun kız oğlan farketmez tabi de değiştiğine şaşırdım. benim transfer bu çarşamba canim yaa allah yüzüme gülsün artık ne diyeyim.evet kuzucum bızım mınık kızmıs :) doktordan suanlık memnunum ınsallah da hep boyle gıder..gırerım cnm..sen nasptın ne zaman transferın _?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?