Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

B benim bebisim canm napiysun bisey sormak istiyorum benim 4 gundur karin ve bel agrim var basta onemsememistim smdi kafama takiliyo sende yasiyomusn boyle bisey ilaclarin etkisi olablirmi acaba
estrofem kullanmaya başladığımdan beri bel agrim var (adet ağrısı gibi) ve karin sislugim var şimdiden hamile karnım var sanki.

Bende medical parka başlamak istiyorum,yumurta rezervim az ama Süleyman bey mi Ahmet bey mi karar veremedim...bana bilgi verirmişsiniz?
Daha önce hiç tedavi olmadım geçen ay Haluk Erkul adlı doktorda başladım,ilk defa hayatımda doktora gittim.smir testi yaptı enfeksiyon varmış.antibiyotik tedavisi verdi.eşimle kullandık.hormon testimde fsh biraz yüksek çıktı dedi.bu ay tekrar bakıp karar vericek.ama bu doktor tüp bebek yapmıyor o yüzden bende medicalı düşündüm birde İrembe karar veremedim...

izmir-girl canim sen nasılsın. hiç yazmiyosun artık. sen bizi merak etmiyorsun ama biz seni merak ediyoruz canim
Cnm benım ıyıyım cokşükür..buyuyoruz kızımla medıcalden ayrıldım egepole gıdıyorum artık..ama senı takıp edıyor ve aklıma geldıkce dualar edıyorum..ınan bu sefer olacak arkadsım..

Cnm benım ıyıyım cokşükür..buyuyoruz kızımla medıcalden ayrıldım egepole gıdıyorum artık..ama senı takıp edıyor ve aklıma geldıkce dualar edıyorum..ınan bu sefer olacak arkadsım..
gunaydin canim. iyi olmanıza çok sevindim. ama sen kızım mi dedim ben mi yanlış anladim. hastane olarakta içine hangisi siniyosa oraya git canim hakkında hayırlısı. çok sessiz buralar arada gir canim özlüyoruz.

evet kuzucum bızım mınık kızmıs :) doktordan suanlık memnunum ınsallah da hep boyle gıder..gırerım cnm..sen nasptın ne zaman transferın _?

evet kuzucum bızım mınık kızmıs :) doktordan suanlık memnunum ınsallah da hep boyle gıder..gırerım cnm..sen nasptın ne zaman transferın _?
aaa sana ilk oğlan dememislermiydi. ne zaman değişti. egepole gittiginde mi belli oldu. ay çok şaşırdım şimdi. sağlıklı olsun kız oğlan farketmez tabi de değiştiğine şaşırdım. benim transfer bu çarşamba canim yaa allah yüzüme gülsün artık ne diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…