- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #1.861
Ya canım bir yumurta toplamı işlemine daha bütçemiz yetmeyecek bizi çok zorlar bu sefer inşallah hepsi döllenirde transferim olur haftaya perşembe ya da cuma olacak opu. Senin tedavin nasıl gidiyor.opu günün nezaman canim. ins büyürler. sen zaten havuz yapıyorsun. damla ya damlaya çoğalacak arkadsim üzülme
ins arkadasim hakkında hayirlisi olur. süreç maddi manevi çok zor. allah hepimizin yardımcısı olsun. bende yine transfer asamasindayim bakalım nasibimizde ne varYa canım bir yumurta toplamı işlemine daha bütçemiz yetmeyecek bizi çok zorlar bu sefer inşallah hepsi döllenirde transferim olur haftaya perşembe ya da cuma olacak opu. Senin tedavin nasıl gidiyor.
allah yardimcin olsun canim. ins sağlıkla kucağına alacağını bebuslerin seninle olur. saat kacta transferin. ve kac tane transfer edilecekKızla yarın transferim olucak nasipse dua edin nolur cok heyecnliyim
Amin canm insallah 11.3o da olucak nasipse tek önerdi doktorumuz tek koyulucakallah yardimcin olsun canim. ins sağlıkla kucağına alacağını bebuslerin seninle olur. saat kacta transferin. ve kac tane transfer edilecek
ins canim. ilk transferin uğurlu gelir ve bebisin seninle olur. dualarimdasim canimAmin canm insallah 11.3o da olucak nasipse tek önerdi doktorumuz tek koyulucak
Insallah ilk seferde kawusurum kuzuma
Canım inşallah sağlıcakla hamile kalıp kucağına alırsın. Allah yardımcımız olsun benimde büyük ihtimal cuma günü opu olacak .ins arkadasim hakkında hayirlisi olur. süreç maddi manevi çok zor. allah hepimizin yardımcısı olsun. bende yine transfer asamasindayim bakalım nasibimizde ne var
Aldim canm hatta 2 tane birden aldim suleyman bey iki tanenin daha iyi olacagini soyledi bizde kabul ettik 2bcuk gibi transfer oldu ewe geldim simdi uzandim hayirlisi bakalim.24 aralık test tarihimizTweeetyy canim nasilsin. aldinmi bebisini nasıl gecti
hadi ins canim az kalmış seninde güzel kaliteli yumuslarin olur ins.Canım inşallah sağlıcakla hamile kalıp kucağına alırsın. Allah yardımcımız olsun benimde büyük ihtimal cuma günü opu olacak .
ooo maşallah canim ins ikiside hep seninle kalır. embiyonun durumuyla ilgili yorum yapti mi kaçıncı gün embiyosuydu. ve kac tane cozducozdurmusler bisey dedilermiAldim canm hatta 2 tane birden aldim suleyman bey iki tanenin daha iyi olacagini soyledi bizde kabul ettik 2bcuk gibi transfer oldu ewe geldim simdi uzandim hayirlisi bakalim.24 aralık test tarihimiz
Hayırlı sonuçlar al ins canımAldim canm hatta 2 tane birden aldim suleyman bey iki tanenin daha iyi olacagini soyledi bizde kabul ettik 2bcuk gibi transfer oldu ewe geldim simdi uzandim hayirlisi bakalim.24 aralık test tarihimiz
Insallah canm embryolar iyi durumda dedi 2 cözülmüs ikiside transfer oldu 3.gün embriyosuydu senin tek mi olucakooo maşallah canim ins ikiside hep seninle kalır. embiyonun durumuyla ilgili yorum yapti mi kaçıncı gün embiyosuydu. ve kac tane cozducozdurmusler bisey dedilermi
Insallah canm hepimiz insHayırlı sonuçlar al ins canım
bana kalsa 3 embiyo istiyorum da suleyman bey 2 tane den fazla koymuyor. allah ins onlara can verir ve bizimle olurlar. kalan dondurulmuslarin varmi?Insallah canm embryolar iyi durumda dedi 2 cözülmüs ikiside transfer oldu 3.gün embriyosuydu senin tek mi olucak
Canim 7 tane 3.gün 5 tane 5.gün embryom var daha neden 2den fazla koymuyor bizede 1 dedi transfer anında soyledi 2 koyuyorm diyebana kalsa 3 embiyo istiyorum da suleyman bey 2 tane den fazla koymuyor. allah ins onlara can verir ve bizimle olurlar. kalan dondurulmuslarin varmi?
5 günü embiyolarini neden transfer etmedi ki. 2 den fazla koymuyorlarmis yasal degilmis 3 cuz olursa tehlikeli ve saglik bakanligi duyarsa cezasi varmis. böyle açıklama yaptı.Canim 7 tane 3.gün 5 tane 5.gün embryom var daha neden 2den fazla koymuyor bizede 1 dedi transfer anında soyledi 2 koyuyorm diye
Bende anlamadim canm tam bi aciklama yapmadi ilk once 5.gun en iyi olandır dedi bugun sordgmda da ole gecistirdi ben pek aydinlanamiyorum malesef aklimdaki hicbisey aciklga kavusmuo moralimi bozmamak adina dusunmemeye calisiyorum5 günü embiyolarini neden transfer etmedi ki. 2 den fazla koymuyorlarmis yasal degilmis 3 cuz olursa tehlikeli ve saglik bakanligi duyarsa cezasi varmis. böyle açıklama yaptı.
en güzeli canim hiç bisey düşünme bebuslerin le keyfine bak unutma sen tahlil gününe kadar biyolojik hamilesin. ins test gününden sonrada 9 ay öyle devam edersin. konuş onlarla ve bol bol dua et. mevlam nasip eder insBende anlamadim canm tam bi aciklama yapmadi ilk once 5.gun en iyi olandır dedi bugun sordgmda da ole gecistirdi ben pek aydinlanamiyorum malesef aklimdaki hicbisey aciklga kavusmuo moralimi bozmamak adina dusunmemeye calisiyorum
Ediyorum canm kendime ve benim gibi bebegne kwusmak istyen herkes icin ediyorum cok umutluyum inaniyorum olucagna .en güzeli canim hiç bisey düşünme bebuslerin le keyfine bak unutma sen tahlil gününe kadar biyolojik hamilesin. ins test gününden sonrada 9 ay öyle devam edersin. konuş onlarla ve bol bol dua et. mevlam nasip eder ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?