Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

opu günün nezaman canim. ins büyürler. sen zaten havuz yapıyorsun. damla ya damlaya çoğalacak arkadsim üzülme
Ya canım bir yumurta toplamı işlemine daha bütçemiz yetmeyecek bizi çok zorlar bu sefer inşallah hepsi döllenirde transferim olur haftaya perşembe ya da cuma olacak opu. Senin tedavin nasıl gidiyor.

Ya canım bir yumurta toplamı işlemine daha bütçemiz yetmeyecek bizi çok zorlar bu sefer inşallah hepsi döllenirde transferim olur haftaya perşembe ya da cuma olacak opu. Senin tedavin nasıl gidiyor.
ins arkadasim hakkında hayirlisi olur. süreç maddi manevi çok zor. allah hepimizin yardımcısı olsun. bende yine transfer asamasindayim bakalım nasibimizde ne var

ins arkadasim hakkında hayirlisi olur. süreç maddi manevi çok zor. allah hepimizin yardımcısı olsun. bende yine transfer asamasindayim bakalım nasibimizde ne var
Canım inşallah sağlıcakla hamile kalıp kucağına alırsın. Allah yardımcımız olsun benimde büyük ihtimal cuma günü opu olacak .

Aldim canm hatta 2 tane birden aldim suleyman bey iki tanenin daha iyi olacagini soyledi bizde kabul ettik 2bcuk gibi transfer oldu ewe geldim simdi uzandim hayirlisi bakalim.24 aralık test tarihimiz
ooo maşallah canim ins ikiside hep seninle kalır. embiyonun durumuyla ilgili yorum yapti mi kaçıncı gün embiyosuydu. ve kac tane cozducozdurmusler bisey dedilermi

Canim 7 tane 3.gün 5 tane 5.gün embryom var daha neden 2den fazla koymuyor bizede 1 dedi transfer anında soyledi 2 koyuyorm diye
5 günü embiyolarini neden transfer etmedi ki. 2 den fazla koymuyorlarmis yasal degilmis 3 cuz olursa tehlikeli ve saglik bakanligi duyarsa cezasi varmis. böyle açıklama yaptı.

5 günü embiyolarini neden transfer etmedi ki. 2 den fazla koymuyorlarmis yasal degilmis 3 cuz olursa tehlikeli ve saglik bakanligi duyarsa cezasi varmis. böyle açıklama yaptı.
Bende anlamadim canm tam bi aciklama yapmadi ilk once 5.gun en iyi olandır dedi bugun sordgmda da ole gecistirdi ben pek aydinlanamiyorum malesef aklimdaki hicbisey aciklga kavusmuo moralimi bozmamak adina dusunmemeye calisiyorum

Bende anlamadim canm tam bi aciklama yapmadi ilk once 5.gun en iyi olandır dedi bugun sordgmda da ole gecistirdi ben pek aydinlanamiyorum malesef aklimdaki hicbisey aciklga kavusmuo moralimi bozmamak adina dusunmemeye calisiyorum
en güzeli canim hiç bisey düşünme bebuslerin le keyfine bak unutma sen tahlil gününe kadar biyolojik hamilesin. ins test gününden sonrada 9 ay öyle devam edersin. konuş onlarla ve bol bol dua et. mevlam nasip eder ins

Ediyorum canm kendime ve benim gibi bebegne kwusmak istyen herkes icin ediyorum cok umutluyum inaniyorum olucagna .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…