Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

Ediyorum canm kendime ve benim gibi bebegne kwusmak istyen herkes icin ediyorum cok umutluyum inaniyorum olucagna .
elimizden gelen herşeyi yaptik tevekkulu allaha bıraktık ve sadece ondan istiyoruz ins dualarimiz kabul eder. bende hem kendine hem burdaki arkadaşlarıma ve nerde varsa herkeze bu cennet meyvalarindan tatdir diye dua ediyorum. ve inaniyorum ki hepimizin olucak

Tweeetyy bide şeyi sorcam saat 2.3o transferim oldu demiştin neden okadar beklentiler bisey dediler mi?
Doktor beyin acil bi durumu varmis sabahtan 2 saat gec geldi butun transferleri 2 saat ileri aldilar bugun 1.3o da olucakti yemege cikti suleyman bey gelip hazirlanp transfer olasya 2.3o oldu stres dolu bi gundu..

Doktor beyin acil bi durumu varmis sabahtan 2 saat gec geldi butun transferleri 2 saat ileri aldilar bugun 1.3o da olucakti yemege cikti suleyman bey gelip hazirlanp transfer olasya 2.3o oldu stres dolu bi gundu..
suleyman beydeki ilk transferimde saat 11.30 daydı. saat 14.30 transfer oldum bende. haliyle beklemekten sikiliyosun zaten heyecanlisin seni çok iyi anlıyorum. benimki için ozaman sebep olarak sabahtan embiyolari cözdüklerini fakat hareketlerini ahmet beyin beğenmediğini ve 2 tane daha çıkarıp onların gelişimine bakıp onları transfer etmişler. oyuzden beni beklemişler.

Inan hicbisey blmiyorm canm insallah hersey yolundadir bnde biseyler oldugunu hissettim ama cokta uzerne dusmek istemedim tutunsun bana bebegimde gerisi onemli degil

Aldim canm hatta 2 tane birden aldim suleyman bey iki tanenin daha iyi olacagini soyledi bizde kabul ettik 2bcuk gibi transfer oldu ewe geldim simdi uzandim hayirlisi bakalim.24 aralık test tarihimiz
Canim hadi hayirlisi olsun bebeklerinin seninle kalmasi icin dua edicem tabiki isteyen herkese de ayni sekilde.benim de reglime 1 hafta kaldi umarim hamileyimdir diye cok dua ediyorum ama tüp bebege de hazirim .insallah zaman bir an önce akar da transfer gunlerine gelirim

Kizlar bisey sorcam opudan 1 gun sonra ucak yolculuğu zor olur mu sizce
Opu ya göre degisir canim ben opudan sonra afedrsin tvalete bile esimin yardimiyla gidebildim 3 gün bu sekilde sürdü sonra yavas yavs gecmye basladi 2o yumurtam toplnmisti ama cok iyi olanlrda var opudan çıkıp gezmye gidenler bile var

Teşekkür ederim canım . bu arada sen nasil hissediyorsun transfer islemi nasıl biraz anlatir misin

Teşekkür ederim canım . bu arada sen nasil hissediyorsun transfer islemi nasıl biraz anlatir misin
Canm transfer bekledgimden daha kolaymis pek bisey hissetmedim farkli sehirde oldgmuz icin 2 saat kadar dinlendim yola cikmak icin simdide cok iyiyim cok umutluyum icim rahat arada kasigimda elektrik carpmasi gibi anlik bi sizlama olup geciyo insallah olumlu biseydir

Olumlu düşün olumlu olsun tutuncak bebislerin allahin izniyle

kizlar bugün 5 gün 2 tane kuzucugunu aldım. ins mevlam önce pozitifi sonra sağlıkla kucağına almayı nasip eder. bana ve benim gibi bekleyen bütün arkadaşlarıma.
Arkadasım cok sevındım guzel haberlerını beklıyorum..dualarım senınle..rabbım 2017 ye gebe olarak gırmeyı 2017 de dogurmaı nasıp etsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…