- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #1.901
amin canim ins. mevlam busefer nasip eder arkadadim arkadasim cok saholArkadasım cok sevındım guzel haberlerını beklıyorum..dualarım senınle..rabbım 2017 ye gebe olarak gırmeyı 2017 de dogurmaı nasıp etsın...
sagol canim benim. ins güzel haberlerle gelirim 24 aralikB benim bebisim canım dualarimdasin hayırlısı olsun inşallah rabbim emeklerinin karşılığını versin test günün ne zaman?
Canım transferin hayırlı olsun. Transfer yaparken medicalde opu yapılan yerdemi yapılıyo?bide opuda dinlendirdikleri yerdemi bekliyosun.kaç saat dinlendiriyorlar?çok soru sordum canım kusura bakma meraktansagol canim benim. ins güzel haberlerle gelirim 24 aralik
sagol canim. evet aynı ameliyathaneye oluyo. bekleme odalarına aynı doluldoluluga göre ya ilk girusteki odada yada ameliyathane yanındaki odada en az yarım saat yat dedi. ben 1 saat yattım.Canım transferin hayırlı olsun. Transfer yaparken medicalde opu yapılan yerdemi yapılıyo?bide opuda dinlendirdikleri yerdemi bekliyosun.kaç saat dinlendiriyorlar?çok soru sordum canım kusura bakma meraktan
Çok saol canım inşllh bu defa yüzün gülecek ve pozitifi göreceksin allahın izniyle.sagol canim. evet aynı ameliyathaneye oluyo. bekleme odalarına aynı doluldoluluga göre ya ilk girusteki odada yada ameliyathane yanındaki odada en az yarım saat yat dedi. ben 1 saat yattım.
ins canim. hepimiz görelim ins güzel gunlereÇok saol canım inşllh bu defa yüzün gülecek ve pozitifi göreceksin allahın izniyle.
canım cok sevındım... rabbım hayırlısı ıle devam ettırsın....kizlar bugün 5 gün 2 tane kuzucugunu aldım. ins mevlam önce pozitifi sonra sağlıkla kucağına almayı nasip eder. bana ve benim gibi bekleyen bütün arkadaşlarıma.
amin canim çok sagolcanım cok sevındım... rabbım hayırlısı ıle devam ettırsın....
dualarim seninle canim. ins herşey yolunda gidecek ve 2 bebisinde alacaksın. allahım izniyle 2 side hep seninle kalır.Arkadaşlar benim bir tane embriyom oluştu durumu yarın belli olacak pazartesi transferim olacak bana du edin. Eğer bu embriyoda iyi olursa. 2 embriyom olmuş olacak. Benim tedavimde zor malesef. Bu kadar oldu.
İnşallah canım ne bileyim yumurta çıkmıyor bende 3 yumurta vardı biri boş biri olgunlaşmamış bir tanesi döllendi dediler yarın arayıp durumunu söyleyecekler. Herşey nasip inşallah sende pozitifi görürsün. Transferden sonra sürekli dinleniyor musun? Ben trasfer yapıldıktan sonra denizliye geleceğim yolculuğun bir zararı olur mu acaba?dualarim seninle canim. ins herşey yolunda gidecek ve 2 bebisinde alacaksın. allahım izniyle 2 side hep seninle kalır.
ins oda gelusimini tamamlamış olucak. bizim için önemli olan 1 tane olsun hep bizimle olsun. 1 tane de dondurulmusun vardı yanlış hatırlamıyorsam oldu sana 2 tane mevlam onlara can versin ins. ben evdeyim yatiyom evin içinde dolaşıyorum oturuyorum bide iyneyle gidip geliyorum zamanı geçirmeye çalışıyorum. ins hepimiz guzel sonuclar alırız. doktoruna konuş canim transfer sonrasi hemen gitmelimisin bilmiyorum burda kımsen varsa bi gece dinlen istersenİnşallah canım ne bileyim yumurta çıkmıyor bende 3 yumurta vardı biri boş biri olgunlaşmamış bir tanesi döllendi dediler yarın arayıp durumunu söyleyecekler. Herşey nasip inşallah sende pozitifi görürsün. Transferden sonra sürekli dinleniyor musun? Ben trasfer yapıldıktan sonra denizliye geleceğim yolculuğun bir zararı olur mu acaba?
gözün aydın canim. hadi al gel bebuslerin. ins bir omur seninle olurlar dualarim seninleO döllenen yumurtam da çok iyiymiş yarın transferim var 2 tane koyacaklar bana dua edin arkadaşlar.
Amin canım inşallah hepimiz bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız Amin.gözün aydın canim. hadi al gel bebuslerin. ins bir omur seninle olurlar dualarim seninle
O döllenen yumurtam da çok iyiymiş yarın transferim var 2 tane koyacaklar bana dua edin arkadaşlar.
Sağolasın canım benim inşallahCanım 2 bebisin de seninle kalsin insallah dualarim seninle
Gözün aydın canım hayırlısı olsun inş hakkınızdaO döllenen yumurtam da çok iyiymiş yarın transferim var 2 tane koyacaklar bana dua edin arkadaşlar.
Amin canım inşallah teşekkkür ederim.Allah evlat isteyen herkese nasip etsin inşallah Amin.inşallah tutunurlarGözün aydın canım hayırlısı olsun inş hakkınızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?