Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

Canım transferin hayırlı olsun. Transfer yaparken medicalde opu yapılan yerdemi yapılıyo?bide opuda dinlendirdikleri yerdemi bekliyosun.kaç saat dinlendiriyorlar?çok soru sordum canım kusura bakma meraktan
sagol canim. evet aynı ameliyathaneye oluyo. bekleme odalarına aynı doluldoluluga göre ya ilk girusteki odada yada ameliyathane yanındaki odada en az yarım saat yat dedi. ben 1 saat yattım.

Arkadaşlar benim bir tane embriyom oluştu durumu yarın belli olacak pazartesi transferim olacak bana du edin. Eğer bu embriyoda iyi olursa. 2 embriyom olmuş olacak. Benim tedavimde zor malesef. Bu kadar oldu.

Arkadaşlar benim bir tane embriyom oluştu durumu yarın belli olacak pazartesi transferim olacak bana du edin. Eğer bu embriyoda iyi olursa. 2 embriyom olmuş olacak. Benim tedavimde zor malesef. Bu kadar oldu.
dualarim seninle canim. ins herşey yolunda gidecek ve 2 bebisinde alacaksın. allahım izniyle 2 side hep seninle kalır.

dualarim seninle canim. ins herşey yolunda gidecek ve 2 bebisinde alacaksın. allahım izniyle 2 side hep seninle kalır.
İnşallah canım ne bileyim yumurta çıkmıyor bende 3 yumurta vardı biri boş biri olgunlaşmamış bir tanesi döllendi dediler yarın arayıp durumunu söyleyecekler. Herşey nasip inşallah sende pozitifi görürsün. Transferden sonra sürekli dinleniyor musun? Ben trasfer yapıldıktan sonra denizliye geleceğim yolculuğun bir zararı olur mu acaba?

ins oda gelusimini tamamlamış olucak. bizim için önemli olan 1 tane olsun hep bizimle olsun. 1 tane de dondurulmusun vardı yanlış hatırlamıyorsam oldu sana 2 tane mevlam onlara can versin ins. ben evdeyim yatiyom evin içinde dolaşıyorum oturuyorum bide iyneyle gidip geliyorum zamanı geçirmeye çalışıyorum. ins hepimiz guzel sonuclar alırız. doktoruna konuş canim transfer sonrasi hemen gitmelimisin bilmiyorum burda kımsen varsa bi gece dinlen istersen

O döllenen yumurtam da çok iyiymiş yarın transferim var 2 tane koyacaklar bana dua edin arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…